ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Το 60% των ανεμβολίαστων γιατρών - νοσοκόμων προκαλούν τρόμο, θυμό, απορία

Είτε ο ιός δεν είναι τόσο θανατηφόρος είτε κάτι ξέρουν για το εμβόλιο

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Χαρακτηρίστηκαν ως οι ήρωες της πανδημίας για τον πόλεμο που έδωσαν κατά του άγνωστου εχθρού που βρέθηκε αίφνης να τρομοκρατεί τα κράτη. Φαίνεται όμως ότι είναι δύσκολοι καιροί για ήρωες. Οι πολεμιστές της πρώτης γραμμής που κατά 60% δεν εμβολιάστηκαν, παρά το ότι τους δίνεται προτεραιότητα, προκαλούν απορία, θυμό, προβληματισμό και κυρίως τρόμο. Προσπερνούμε - κυρίως όσοι εξ ημών θεωρούνται λειτουργοί των ΜΜΕ - με επιδερμικότητα και κυρίως χωρίς συζήτηση τα σχετικά νούμερα περί του 60% των ανεμβολίαστων υγειονομικών λειτουργών, ενώ τους δόθηκε προτεριαότητα και αρκούμαστε μόνο σε όσα λέει ο παρουσιαστής - εκπρόσωπος τύπου του ΟΚΥΠΥ, διαφανοκέφαλος ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ.

• Όμως τα ερωτήματα, οι συνειρμοί και οι προσεγγίσεις επί του θέματος θα έπρεπε να ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης στην δημόσια σφαίρα, παρά να ασχολούμαστε με καμώματα όσων ψώνιων θέλουν να γίνουν βουλευτές. Λοιπόν, βάσει των δικών τους περιγραφών, γιατρών και νοσηλευτών του δημοσίου και σε όσα μετέφεραν μέσω των τηλεοπτικών καναλιών είχαν να πολεμήσουν ένα ύπουλο και πρωτόγνωρο εχθρό. Κυρίως, μας τον χαρακτήριζαν φονικό με τρομακτικές συνέπειες στους ασθενείς.

• Όλοι μας ακούσαμε τις ανταποκρίσεις των ιατρών από τα νοσοκομεία που περιέγραφαν τα τρομακτικά που περνούσαν μεταξύ ζωής και θανάτου για να καταφέρουν να σώσουν ανθρώπους. Κι όλοι εμείς οι αδαείς, μέναμε άφωνοι και κυρίως φοβισμένοι, αλλά συνάμα και ευγνώμονες για τις μάχες του πολέμου που έδιναν οι υγειονομικοί λειτουργοί, κατά της πανδημίας. Όπως λέει και κάποιος φίλος, με τις περιγραφές που μας έκαναν οι γιατροί και μετέφεραν τα κανάλια, πιστεύαμε ότι θα ανοίξουμε την πόρτα του σπιτιού και θα βρίσκαμε πτώματα στους δρόμους που δεν κατάφεραν να πάνε στα νοσοκομεία.

• Μην ξεχνάμε και τα πολεμικά ανακοινωθέντα κάθε απόγευμα από τους επιδημιολόγους, που από τις ανιαρές τους θεωρητικές συζητήσεις στα αμφιθέατρα των πανεπιστημίων, κατέστησαν τηλεοπτικοί αστέρες. Ο καιρός παρήλθε και ακόμη παραμένουν οι εγκλεισμοί, οι οικονομίες καταστρέφονται , η βιομηχανία του κορωνοιού ανθεί και οι άνθρωποι φορτώνονται ψυχολογικά προβλήματα.

• Περιμέναμε όλοι και προσευχόμαστε αρκετοί να βρεθεί το φάρμακο ή έστω το εμβόλιο, που θα μας προστάτευε και θα επιστρέφαμε στην κανονικότητα μας. Και κυρίως οι μαχητές - πολεμιστές της πρώτης γραμμής να απαλλάσσονταν από τις φονικές μάχες που έδιναν. Όλοι αυτοί μας έλεγαν ότι αναμένουν το εμβόλιο για να πολεμηθεί ο ιός και να αποκτηθεί η ανοσία που θα προστατεύσει την κοινωνία.

• Σοκαρισμένοι όμως διαπιστώνουμε ότι τρεις νοσηλευτές του Μακάρειου Νοσοκομείου, φορείς του ιού κόλλησαν βρέφος. Αμέσως ακούμε την είδηση, που πέρασε στα ψιλά γιατί θα χαλούσε το κλίμα της τρομολαγνείας που καλλιεργούν τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι τους, περί του ιού στο Μακάρειο. Εμείς υπακούαμε στις εκκλήσεις των πολεμιστών που βίωσαν τον φονικό ιό - όπως τον αποκαλούσαν - για τήρηση των μέτρων μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο και να ξεπεράσουμε την πανδημία.

• Όταν αυτοί που πολέμησαν στην πρώτη γραμμή τον φονικό ιό, όπως τον λένε, δεν θέλουν να προστατευθούν μέσω του εμβολίου, εμείς οι αδαείς, αχάπαροι πολίτες τι πρέπει να κάνουμε; Οι γιατροί και οι νοσοκόμοι θυμίζουν στρατιώτες που τους επιτίθενται από αέρος με βομβαρδιστικά αεροπλάνα και τους παραχωρούν αντιαεροπορικούς πυραύλους S300 και αυτοί επιθυμούν να ρίξουν με κυνηγετικό, τα εχθρικά αεροπλάνα.

• Δυο τινά συμβαίνουν και καλά κάνει ο Υπουργός Υγείας, οι επιδημιολόγοι, η συντεχνία των ιατρών και νοσηλευτών, οι ίδιοι οι γιατροί - νοσηλευτές, να μας πουν ξεκάθαρα και σταράτα. Διαφορετικά θεωρούνται ΕΠΙΟΡΚΟΙ, για αισχρή παραβίαση του όρκου του Ιπποκράτη, και αν δεν τους ενδιαφέρει η καταπάτηση του όρκου, τότε θα έχουν να αντιμετωπίσουν την ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ. Εκεί που δεν υπάρχουν δικολαβισμοί και υπεκφυγές, αλλά αναλόγως του παραπτώματος, σου επιβάλλεται ποινή. Εκτός αν νομίζουν ότι είναι θεοί και δεν τους αγγίζει κάτι. Αυτό θα διαφανεί…

• Λοιπόν τα δυο ενδεχόμενα είναι πάρα πολύ απλά και δεν υπάρχει καμία άλλη εκδοχή. Είτε ο κορωνοιός δεν ήταν τόσο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ και ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ, όπως μας τον περιέγραφαν με τις γλαφυρές τους τοποθετήσεις και απλώς τους συνεπήρε η δημοσιότητα και όλα τα συναφή, οπόταν δεν χρειάζεται εμβόλιο προς αντιμετώπιση. Είτε έχουν υποψίες ή γνωρίζουν ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο έχουν την πεποίθηση, ότι το εμβόλιο θα προκαλέσει άλλα προβλήματα υγείας είτε αμέσως είτε μακροχρόνια. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για ένα τόσο μεγάλο αριθμό μαχητών της πρώτης γραμμής, περισσότεροι από τους μισούς, να μην δέχονται να εμβολιαστούν.

• Κι έχουν υποχρέωση να τοποθετηθούν αμέσως και χωρίς μισόλογα , φληναφήματα και αερολογίες. Περιμένουμε και από τους επιδημιολόγους- εξουσιαστές που καθόρισαν για ένα χρόνο τις ζωές μας, , Τσιούτηδες, Πανάδες, Κωστρίκκηδες, Καραγιάννηδες, Κολιούς και αυτό τον στρογγυλούλη καθηγητή φαρμακολογίας ΧΡΗΣΤΟ ΠΕΤΡΟΥ και τον άλλο τον ΝΙΚΟΛΑ ΔΙΕΤΗ, τον ΚΟΥΜΑ , τους ΟΚΥΠΥΔΕΣ των νοσοκομείων, να μιλήσουν καθαρά και να μας εξηγήσουν τι γίνεται. Διαφορετικά τους θεωρούμε όλους άκρατους παραμυθάδες και συμφεροντολόγους που παίζουν με τον πόνο των πολιτών.

• Άσε που κάποιος πρέπει να λογοδοτήσει γιατί κόλλησαν και ανυπεράσπιστο βρέφος ενώ ενδεχομένως να μεταφέρουν τον ιό και σε πολίτες με ταλαιπωρημένη υγεία που δεν αντέχουν οποιαδήποτε υιική επίθεση και πεθαίνουν. Το σκέφτηκαν ότι μπορεί να σκοτώσουν και κόσμο αν μεταφέρουν τον ιό; Δηλαδή το σύστημα δέχεται επιθέσεις εκ των έσω και οι στρατηγοί σιωπούν; Αν δε κύριε ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΙΩΑΝΝΟΥ και ΝΙΚΑΡΕ το εμβόλιο είναι τόσο απαραίτητο να τους δοθεί άδεια άνευ απολαβών όσων δεν εμβολιάστηκαν. Κι αν σας πουν για ανθρώπινα δικαιώματα και εργασιακά να τους παραπέμψετε στο βρέφος που κόλλησαν με ιό ή σε όσους πήραν τον ιό στα νοσοκομεία…Διαφορετικά πέστε μας ότι ήταν μια κακόγουστη αππωμένη φάρσα να τελειώνουμε…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ πραγματικά να γράψω για τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Όλοι μας είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων και απολογούμαστε προς αυτούς, αφού οι θυσίες τους για να είμαστε όλοι εμείς οι χαντακωμένοι απόγονοι τους ελεύθεροι, δεν αξιοποιήθηκαν…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση