ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα «μαλλιοτραβήγματα» Ζέτας-Αναστασίας και οι Γιουροβιζιονόπληκτοι

Το πάρτι στην Ελλάδα και η ΑΕΛ που δεν ψηφίζει ΑΚΕΛ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Πω-πω. Τι δεν κάνει αυτός ο προεκλογικός αγώνας. Μέχρι και τα επονομαζόμενα τζάκια του Κυπριστάν… τσακώνονται. Οι μέχρι πρότινος φίλες ανταλλάσσουν κατηγορίες και αν δεν ήταν μια άκρως χωριάτικη αντίδραση που δεν συνάδει με το στιλ και την ευγένεια τους, θα μαλλιοτραβιόντουσαν. Οι καυγάδες στην ημερησία διάταξη και οι αλληλοκατηγορίες στο φόρτε τους και για τις φίλες ΖΕΤΑ ΑΙΜΙΛΙΑΝΙΔΟΥ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

• Τσακώθηκαν για την εξαγγελία της Υπ. Εργασίας για αύξηση των επιδομάτων μητρότητας και μάλιστα σε ψηλούς τόνους, με την Αναστασία να σπεύδει δημόσια να κατηγορήσει την Ζέτα για παραπλάνηση. Πάντως, η ανάμιξη της Αναστασίας στα προεκλογικά σημαίνει ότι διακυβεύονται πολλά για το Παπαδουλέικο και θα πρέπει να μπουν όλοι στην μάχη για να μπορέσει ο μικρός Πρίγκιπας να πάρει ψηλά ποσοστά και να βάλει τις βάσεις για να ανέλθει στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Αυτά αποφάσισε η Βασίλισσα Φωτεινή και όλοι πρέπει να ακολουθήσουν..

• Ωστόσο, ο Δήμαρχος Λευκωσίας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗΣ το παίζει Πρίγκιπας Χάρι, αφού διαφωνεί με τον εν γένει προεκλογικό αγώνα του αδελφού του Πρίγκιπα Νικόλαου και αποστασιοποιείται από τις επιλογές του παλατιού, αφού θεωρεί ότι συνεργασία με τον ΔΗΣΥ, θα ήταν το ευκολότερο μονοπάτι για να ανέλθει η οικογένεια και πάλι στην εξουσία. Άσε που δεν ψηφίζει ΔΗΚΟ αλλά ανάγκα και οι Πρίγκιπες σιωπούν.

• Όσον αφορά την Γεωργία ή άλλως Ζέτα, να επισημάνουμε ότι για οκτώμισι χρόνια που είναι στον θώκο της Υπουργού Εργασίας δεν αντάλλαξε ούτε μια κουβέντα με το ΔΗΚΟ και το Πριγκιπάτο. Λες και ήταν σε άλλη Κυβέρνηση και δεν άκουγε την αντιπολίτευση πως πυροβολούσε ανηλεώς τον ΔΗΣΥ. Τόσο η Ζέτα όσο και οι άλλοι Υπουργοί κρύβονταν για να μην χαλάσουν τις φιλίες τους. Εξάλλου στα κοσμικά πάρτι που συναντιόντουσαν δεν θα συζητούσαν μεταξύ κοκτέιλ και χαβιαριού, τα βάσανα των πολιτών. Έλα όμως που οι εκλογές υποχρέωσαν και τις φίλες να μαλλιοτραβηχτούν και να αποδείξουν ότι καλά είναι τα τζάκια… υπέρτερη όλων όμως η εξουσία.

• Μια και είμαστε στα τζάκια να σας μεταφέρουμε πληροφορία από χαικλασάτο πράκτορα της ΞΥΠ που κινείται στα κοσμικά σαλόνια, ότι συζητείται έντονα το πάρτι γενεθλίων κυρίας με αρκετή αστερόσκονη στις πλάτες της. Πήγαν λοιπόν ομαδικώς στην Ελλάδα για να διασκεδάσουν αρκετοί της ελίτ και μάλιστα η δαπάνη για τα γενέθλια της κυρίας… τρομάζει. Σε μια εποχή που η κοινωνία βρίσκεται υπό πίεση αυτοί πήγαν στα νησιά για να επιδοθούν σε γλέντια και να ικανοποιήσουν τα αχαλίνωτα πάθη τους. Δικαίωμα τους και όπου θέλουν ας σπαταλήσουν τα λεφτά τους, αλλά υπάρχει και κάτι άλλο που λέγεται ευαισθησία αλλά και μια λέξη που η εορτάζουσα πλασάρει συνεχώς… Ενσυναίσθηση. Ακούγεται εύηχη αλλά υπάρχει απόσταση μέχρι την υλοποίηση της. Ο πράκτορας μας επιχειρεί να βρει φωτογραφίες από το πάρτι και θα της δημοσιεύσει για να καταλάβετε ότι ο παθολογικός ναρκισσισμός είναι αχαλίνωτος, η ωραιοπάθεια και το άππωμα είναι χαρακτηριστικό ανθρώπων που δεν ενδιαφέρονται για τους συμπολίτες τους.

• Ε, καλά που θέλατε να πάει δηλαδή το άσμα που στείλαμε στην Γιουροβίζιον; Στον διάβολο που λέμε και στην αργκό. Εκτός και αν πιστέψατε τα παραμύθια των ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝόπληκτων ΡΙΚάδων, που πλάσαραν στους εύπιστους δημοσιογράφους, ότι το διαολεμένο άσμα είναι στις πρώτες θέσεις. Τα ίδια παραμύθια για να δικαιολογούν τα ταξιδάκια αναψυχής οι ΡΙΚάδες και να πληρώνουν οι συνήθεις μακάκες - φορολογούμενοι τα λένε εδώ και δεκαετίες.

• Η πλάκα θα είναι να κινήσουν και αγωγή στο ίδρυμα κάποιοι που ισχυρίζονται ότι η μουσική του τραγουδιού είναι κλεμμένη. Τι λέει ο Πρόεδρος του Δ.Σ Αντρέας Φράγκος και η αιωνίως ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝΟπληκτη, Εύη Παμαμιχαήλ για την παταγώδη αποτυχία τους; Πάλι φταίνε τα κυκλώματα που συνωμότησαν για να στείλουν το τραγούδι στον διάολο. Το πανηγυράκι γίνεται για να συνευρίσκονται οι ζογκλέρ των φύλων και καλά είναι να σταματήσει η ασύδοτη σπατάλη χρημάτων των φορολογουμένων…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όταν γράψαμε σημείωμα ότι η ΑΕΛ δεν ψηφίζει ΑΚΕΛ αρκετοί επαναστάτησαν και μας διακόσμησαν με διάφορα, όπως αντιΑΚΕΛικός και άλλα συναφή. Τώρα που έβγαλε ανακοίνωση η ΑΕΛ και καλεί τους υποψηφίους βουλευτές να μην καπηλεύονται το όνομα της ομάδας και να εμπλέκουν το σωματείο σε πολιτικά παιχνίδια είναι αντιΑΚΕΛικός ο Πρόεδρος της ΑΕΛ Αντρέας Σοφοκλέους;

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση