ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Προεδρικές εξετάσεις Αχιλλέα σε ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ με πυρά κατά Γιολίτη

Ο Κώστας Κληρίδης έχει περίοπτη θέση στην επονομαζόμενη προεδρική λίστα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Θα πρέπει να τους αναγνωρίσουμε ότι σ’ αυτό τον τομέα Άντρος και Πρίγκιπας προβαίνουν σε κινήσεις υψηλής πολιτικής, που προφανώς και λόγω πρόσφορου εδάφους, τους υποβοηθεί να εφαρμόζουν τα σχέδια τους. Παράλληλα προβαίνουν σε αναγνώριση-κατόπτευση εδάφους και σε αξιολόγηση των υποψηφίων που ενδεχομένως θα υποστηρίξουν στις Προεδρικές εκλογές του 2023. Ε, ναι κύριοι υποψήφιοι, για να πάρεις το πτυχίο σου πρέπει να περάσεις διάφορες εξετάσεις.

• Τι έκαναν λοιπόν με πολιτική πονηριά οι σύμμαχοι ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ και ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. Με τους μηχανισμούς που διαθέτουν, αφήνουν σε διάφορους την εντύπωση ότι υπό τις κατάλληλες συνθήκες ενδεχομένως να είναι υποψήφιοι της συμμαχίας στις Προεδρικές του 2023. Όλοι αυτοί που βρίσκονται σε διάφορα πόστα ή κατέχουν συγκεκριμένο αντικείμενο, παρουσιάζονται σε συζητήσεις στην δημόσια σφαίρα και ενισχύουν τα επιχειρήματα τους.

• Κλασικό παράδειγμα ο τέως Γενικός Εισαγγελέας ΚΩΣΤΑΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ που με την πρόσφατη παρέμβαση του στο θέμα με την παράδοση των φακέλων πολιτογραφήσεων στον Γενικό Ελεγκτή ( πέρασαν κιόλας δυο μέρες χωρίς να το εγείρουν Χρύσης και Πρίγκιπας και σύσσωμο το ΔΗΚΟ), προσέφερε δίαυλο για να απογειωθούν τα μαχητικά της αντιπολίτευσης και υπό την καθοδήγηση του πτέραρχου ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ να βομβαρδίζουν ανηλεώς.

• Και ο Κληρίδης έχει περίοπτη θέση στην επονομαζόμενη προεδρική λίστα που εμπεριέχει αρκετούς αναγνωρίσιμους ανθρώπους, οι οποίοι θα παλέψουν για την θέση του υποψηφίου της Συμμαχίας. Άλλος ένας που βρίσκεται στην λίστα είναι ο νομικός ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, για τον οποίο στο ΑΚΕΛ υπάρχουν αρκετοί ένθερμοι θιασώτες και υποστηρικτές, αλλά στο ΔΗΚΟ διαθέτει αρκετούς αντιπάλους. Κυρίως λόγω των θέσεων του στο Κυπριακό.

• Ανεξαρτήτως όμως η συμμαχία θα εκμεταλλευτεί τον Αχιλλέα και θα τον ρίξει στην μάχη κατά της Υπουργού Δικαιοσύνης ΕΜΙΛΥΣ ΓΙΟΛΙΤΗ. Λοιπόν στην συνεδρία της ερχόμενης Δευτέρας όπου η Γιολίτη θα βάλει το καλύτερο της συνολάκι και θα παρευρεθεί στην Κοινοβουλευτικής Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, θα πολυβοληθεί για όσα έγιναν με τον λογαριασμό στο διαδίκτυο που την σατίριζε και την σχετική της αντίδραση.

• Αν προσέξει κάποιος τους καλεσμένους της Επιτροπής που θα συζητήσουν το θέμα, ανάμεσα τους είναι και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Παγκύπριου Δικηγορικού συλλόγου Αχιλλέας Δημητριάδης. Οπόταν, καταλαβαίνετε ότι ο Αχιλλέας θα πρέπει να δώσει εξετάσεις και να χτυπήσει ανηλεώς την Έμιλυ Γιολίτη, με τα επιχειρήματα του. Θα ρίξει τις ατάκες του που θα ακουστούν στην Επιτροπή και αργότερα εμείς οι δημοσιογράφοι θα σας τις μεταφέρουμε. Οπόταν θα γίνει χαμός και ο Αχιλλέας την επόμενη βδομάδα θα βρίσκεται συνέχεια σε κανάλια και άλλα ΜΜΕ για να αναλύσει την αγόρευση του κατά της Γιολίτη. Ε, δίνει προεδρικές εξετάσεις ο Αχιλλέας και φυσικά θα πάρει και τα συγχαρητήρια. Τώρα για υποψήφιος είναι ακόμη γρήγορα. Υπάρχει το ενδεχόμενο όπως και πολλοί άλλοι, αφού η θέση είναι μόνο μια, να αποτελέσουν στυμμένες λεμονόκουπες που είναι η προσφιλής μέθοδος των κομμάτων. Θα τους στίξουν και θα πεταχτούν στον κάλαθο…

• Προφανώς και η ποινή που θα εισηγηθεί θα είναι η παραίτηση της και αλλοίμονο φυσικά λόγω της στήριξης που της παρείχε ο Νίκαρος, θα υποστεί και αυτός την κριτική και μαζί του ολόκληρη η Κυβέρνηση. Το πανηγύρι θα μετεξελιχθεί σε αντίστοιχο με του Αρακαπά και εκεί θα έχει απ’ όλα τα εδέσματα και όλων των ειδών τους πωλητές.

• Τι να κάνουμε όμως Νίακρε. Όταν δεν μπορείς να αρνηθείς στις Προεδρικές θυγατέρες οτιδήποτε και τις μετατρέπεις σε αόρατους συγκυβερνήτες που διορίζουν τις φίλες τους, τότε θα υπάρχουν και επιπτώσεις. Όσο για την Έμιλυ τι να κάνουμε κορίτσι μου. Αυτή είναι η πολιτική και οι επιπτώσεις της. Δεν έμενες στο δικηγορικό σου γραφείο να εγγράφεις εταιρείες και να περιοδεύεις στα σαλέ της Ελβετίας και προτίμησες κολύμπι στην λίμνη με κροκόδειλους; Ε, θα σε καταβροχθίσουν. Αυτοί δαγκώνουν και το κορμί τους και θα σε αφήσουν εσένα χωρίς…δαγκωματιές;

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ξέρετε όταν θα ανοίξουν οι καφετέριες θα ξεχάσουμε ότι πηγαίναμε στον πάγκο και παίρναμε τον καφέ και θα φωνάζουμε στα παιδιά που εργάζονται εκεί να μας φέρουν σε δίσκο ένα σκέτο με το λίζο του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση