ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ποιο ΔΗΚΟ να πιστέψουμε; Αυτό του Γ.Ελεγκτή ή το άλλο;

Άφησαν απροστάτευτο τον Κ. Εκπρόσωπο Πανίκο Λεωνίδου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Κατά το ολίγο θετικό ράπιτ τεστ του Γενικού Ελεγκτή ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, που στη συνέχεια αποδείχθηκε αρνητικό σε μοριακό έλεγχο προκαλώντας αναστάτωση και ανησυχία σε αρκετό κόσμο, έτσι και η εσωκομματική κατάσταση στο ΔΗΚΟ. Η οποία αποδεικνύεται, ολίγο αξιόπιστη και τελικά εντελώς αναξιόπιστη, αφού συγχύζουν τους πολίτες και ιδιαίτερα τους ψηφοφόρους τους.

• Στην προκειμένη, άφησαν απροστάτευτο και εξέθεσαν ένα γνήσιο στρατιώτη του ΔΗΚΟ που τρέχει ολημερίς για το κόμμα, τον τρίτο τη τάξη ο οποίος δίνει την ψυχή του για να πάει καλά το Πριγκιπικό κόμμα στις βουλευτικές εκλογές. Τελικά ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ ΠΑΝΙΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ, περί ου ο λόγος, αντιπροσωπεύει το γνήσιο ΔΗΚΟ που αποφασίζει ως κόμμα, ενώ το άλλο ΔΗΚΟ του Πρίγκιπα και του κονκλαβίου ,που υπακούει στις εντολές του ΣΥΡΙΖΑίου επικοινωνιολόγου ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ και ταυτίζεται με τις επιθυμίες του Γ. Ελεγκτή.

• Δηλαδή, για να το κάνουμε παραστατικά και να αντιληφθείτε. Ο Πρίγκιπας θα έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε δυο για το ποιος θα πέσει σε βάραθρο με όλες τις συνέπειες και έχοντας μόνο μια επιλογή. Προτίμησε τον Γ. Ελεγκτή και άφησε να κινδυνεύει ο Κ. Εκπρόσωπος του και γνήσιος συνεργάτης του. Έτσι μετά τον παραμερισμό της Αναπληρώτριας Προέδρου ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ, όπως την περιγράψαμε σε προηγούμενο σημείωμα μας, τώρα επιχειρεί τον εξοβελισμό και του 3ου στην ιεραρχία στο κόμμα, του Κ. Εκπροσώπου. Οκ, αν θέλει να μείνει μόνος του με τον ΧΡΥΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ας το πει στους άλλους ΔΗΚΟικούς να ξέρουν που βαδίζουν.

• Λοιπόν στην συνεδρία της ah hoc Επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων, ο Κ. Εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ Π. Λεωνίδου μεταφέροντας την θέση του κόμματος – αλλοίμονο ο αρχηγός των βουλευτών να μεταφέρει την δική του θέση, τότε δεν θα ήταν κόμμα αλλά κέντρο διερχομένων- επισήμανε ότι δεν θα πρέπει να δημοσιοποιηθεί η έκθεση του Γενικού Ελεγκτή για τα δάνεια των ΠΕΠ στον Συνεργατισμό, αφού θα προκληθεί αναστάτωση στην κοινωνία και θα πληγεί περαιτέρω το κύρος των κομμάτων.

• Μάλιστα ο κ. Λεωνίδου είπε το αυτονόητο, το αυταπόδεικτο, γι’ αυτό που κραυγάζουν πολλοί ότι «ποιος θα ελέγξει τον Γ.Ελεγκτή αν τήρησε τους όρους εντολής του». Με την θέση Λεωνίδου συμπαρατάχθηκε και ο εκπρόσωπος τύπου – βουλευτής του ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, που επισήμανε ότι η Βουλή δεν μπορεί να κάνει τον ντέντεκτιβ δημοσιοποιώντας συνέχεια λίστες. Κι όλα αυτά στην συνεδρία της Τετάρτης που προκάλεσε πανικό, γιατί άλλοι βουλευτές, όπως ο Λιλλήκας και ο Περδίκης τους έλεγαν ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιούν αλά καρτ τον Γ. Ελεγκτή. Ιδού γιατί βρέθηκε ολίγο θετικός ο Οδυσσέας. Από το άγχος ήταν μπας και αποδομηθεί η στρατηγική του και όχι από τον ιό…

• Αμάν, ουπς ενεργοποιήθηκαν αμέσως τα αντανακλαστικά του Γ. Ελεγκτή και του κονκλαβίου του. Όπως πληροφορούμαστε δε μετά και τις δηλώσεις Προκοπίου και Περδίκη την επομένη στο Κοινοβούλιο και αφού η σιγή δεν ωφέλησε το Πριγκιπάτο, άρχισαν οι διαβουλεύσεις. Με τον Οδυσσέα να απαιτεί όπως λένε οι πληροφορίες της ΞΥΠ, ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ διαφορετικά θα τα ανατινάξει όλα στον αέρα. Κι από την άλλη όμως θα άφηναν εκτεθειμένο τον Κ. Εκπρόσωπο που απλώς μετέφερε την απόφαση του κόμματος, ότι η δημοσιοποίηση θα έπρεπε να γίνει μετά τις βουλευτικές εκλογές, αμφισβητώντας εμμέσως τα ευρήματα του Γ. Ελεγκτή.

• Οπόταν παρενέβη ο αόρατος αρχηγός, επικοινωνιολόγος εξ Ελλάδας που καθοδηγεί με τηλεχειριστήριο το ΔΗΚΟ. Αποφάνθηκε ότι πρέπει να αδειάσουν και να διαλέξουν τον Γ. Ελεγκτή, διαφορετικά το ΑΦΗΓΗΜΑ στο οποίο έχτισαν την προεκλογική εκστρατεία, θα ανατινασσόταν στον αέρα. Έτσι και το ΔΗΚΟ μετά από έντονο παρασκήνιο, καυγάδων, απειλών για αποχωρήσεις και άλλα τινά ευτράπελα, εξέδωσε ανακοίνωση που ζητά την δημοσιοποίηση της έκθεσης του Γ.Ελεγκτή σημαντικών χαριστικών διαγραφών δανείων ή ευνοϊκή μεταχείριση από τον αποθανόντα Συνεργατισμό ( ο μόνος νεκρός παγκοσμίως που μνημονεύεται τόσο πολύ).

• Αυτά είναι. Τώρα ποιο ΔΗΚΟ να πιστέψουμε και ποιο θα ψηφίσουν στις βουλευτικές εκλογές και με ποια κριτήρια, ο καθένας έχει από μια ψήφο και μπορεί ως νοήμων άνθρωπος, να τοποθετηθεί αναλόγως.

• Όσο για την επίμαχη έκθεση Οδυσσέα, να επισημάνουμε ότι οι πληροφορίες της ΞΥΠ είναι ότι αν δημοσιοποιηθεί πριν τις βουλευτικές εκλογές θα ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ σε μεγάλο βαθμό ποιοι θα εκλεγούν και ενδεχομένως και το αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα σε τέτοια εποχή με την αιμάσσουσα αλλά και αιμοβόρα κοινωνία να μην έχει χρόνο και όρεξη να εμβαθύνει στα θέματα. Σ’ αυτή την έκθεση - λίστα συμπεριλαμβάνονται αρκετά Πολιτικά Εκτεθειμένα Πρόσωπα που διεκδικούν βουλευτική έδρα και φυσικά οι ψηφοφόροι θα επηρεαστούν από τα ευρήματα του Γ. Ελεγκτή , αφού δεν θα τους δίνεται και ο χρόνος να απαντήσουν. Αν τους ακούει και κάποιος…

• Σημειώνεται ότι ο ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ και η ΞΥΠ σας ενημέρωσαν περί της προσπάθειας του Γ. Ελεγκτή , ο οποίος μέσω φακέλων που διαμοίραζε κλητήρας του στους εκπροσώπους του λαού στο Κοινοβούλιο προ κάποιων βδομάδων, καταγραφόταν τα δάνεια και υποχρεώσεις τους και ουσιαστικά για ορισμένους και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ τους ΚΑΤΑΔΙΚΗ. Για να ολοκληρώσουμε- γενικώς- η δημοσιοποίηση της νέας λίστας θα διαλύσει τα πάντα και ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ- ΕΔΕΚ – Οικολόγοι θα κληθούν να διαχειριστούν τα επίχειρα της ( το αποτέλεσμα των ενεργειών κάποιου, η πληρωμή, η τιμωρία).

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μετά το ολίγο θετικό, αργότερα ελάχιστα θετικά ράπιτ τεστ και στην συνέχεια τα δυο αρνητικά μοριακά τεστ ( PCR) που υποβλήθηκε σε μια μέρα και σε διάστημα λίγων ωρών ο Γ. Ελεγκτής πειστήκαμε πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας για την εγκυρότητα των ράπιτ τέστ . Και βάση αυτών των αποτελεσμάτων κρίνεται η ζωή χιλιάδων ανθρώπων για να ζουν…ολίγο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση