ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οργισμένοι ΑΕΛίστες δεν ψηφίζουν Συλικιώτη και ΑΚΕΛ

Λόγω της διαμάχης με την Ομόνοια – Θεωρούν ότι προτιμούν τους Λευκωσιάτες για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Η ομάδα για αρκετούς αποτελεί την μοναδική σταθερά στην ζωή τους. Όσα έχουν σχέση με την αγαπημένη τους ομάδα, που ενίοτε αποτελούν και πρώτιστη έγνοια για το μεγαλύτερο μέρος των ενασχολούμενων με το ποδόσφαιρο. Το εν λόγω άθλημα οριοθετείται και ως εκ των κοινωνικών φαινομένων της εποχής που απασχολεί εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη και η βιομηχανία του ποδοσφαίρου παράγει τρισεκατομμύρια.. Η αγάπη για την ομάδα ξεπερνάει και ορισμένες φορές τα σχετικά όρια και μετατρέπεται σε λατρεία. Και δύσκολα θα βρεις οποιονδήποτε ασχολείται με τα αθλητικά δρώμενα- ιδιαίτερα τα ποδοσφαιρικά- που δεν επηρεάζεται από τα αποτελέσματα της ομάδας του και δεν αποτελεί το πρώτο θέμα συζήτησης η πορεία της αγαπημένης τους, με γνωστούς και άγνωστους φίλους .

• Για να επαναφέρουμε προς γνώση και το τετριμμένο, αλλά θεσμοθετημένο πλέον σλόγκαν περί ποδοσφαιροποίησης της πολιτικής ή και πολιτικοποίησης του ποδοσφαίρου, ενδεικτικό της κατάστασης που ισχύει για χρόνια στο ποδόσφαιρο και μάλλον δύσκολα θα τερματιστεί, αφού τα σωματεία αποτελούν ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ψήφων. Εκεί βρίσκονται μαζεμένοι οι ψήφοι και με τις κατάλληλες κινήσεις ελκύονται προς το μέρος ενός υποψηφίου και κόμματος.

• Έτσι και στην προκειμένη όπου η κολυμβήθρα μοιάζει με ωκεανό, αφού είναι γνωστό ότι η Αθλητική Ένωσης Λεμεσού ( ΑΕΛ) είναι εκ των δημοφιλέστερων ομάδων της συμπρωτεύουσας με φανατικούς οπαδούς που κυριολεκτικά λατρεύουν την ομάδα τους. Αρκετοί εκ των νυν υποψηφίων, ιδιαίτερα του ΑΚΕΛ πρώτιστα, αλλά και άλλων κομμάτων, αφού η ΑΕΛ συγκεντρώνει ψηφοφόρους διαφορετικών αποχρώσεων, ευελπιστούν ότι θα πάρουν σημαντικό μερίδιο ΑΕΛιστών.

• Έλα όμως που συμβαίνουν και απρόοπτα ιδιαίτερα για το ΑΚΕΛ, αφού οι πλανήτες συνωμότησαν, ώστε να είναι αντίπαλοι στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος δυο ομάδες που στηρίζονται από τεράστιους όγκους φιλάθλων που ψηφίζουν το κόμμα της αριστεράς. Η μονομαχία ΑΕΛ- ΟΜΟΝΟΙΑΣ και το πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος άφησαν τα σημάδια τους που δύσκολα μπορούν να επουλωθούν.

• Μάλιστα ο εξοργισμένος Πρόεδρος της ΑΕΛ ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ σύμφωνα με όσα μας είπε ο Λέοντας (προσωνύμιο των οπαδών) πράκτορας της ΞΥΠ, διαμήνυσε προς τον φίλο του και υποψήφιο βουλευτή με το ΑΚΕΛ ΝΕΟΚΛΗ ΣΥΛΙΚΙΩΤΗ, ότι δεν θα πάρουν ψήφο από τους ΑΕΛίστες μετά τα συμβάντα στο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι. Οι ΑΕΛίστες και ο Σοφοκλέους, θεωρούν ότι το ΑΚΕΛ προτιμάει την Ομόνοια για κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού η ηγεσία του κόμματος ευελπιστεί να καρπωθεί τους ψήφους των δυσαρεστημένων οπαδών των πρασίνων, που λόγω της μέχρι πρότινος πορείας της ομάδας και των παλινωδιών της, θεωρούσαν ότι οι ευθύνες εστιάζονται κυρίως στην ανάμιξη του κόμματος στα εσωτερικά των τριφυλοφόρων.

• Όμως για τους Λέοντες, όπως μας ενημερώνει ο ομοϊδεάτης τους πράκτορας της ΞΥΠ, πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα και συμπαραστέκονται στον Σοφοκλέους που βάζει χρήμα και χρόνο για να κατακτήσει η ΑΕΛ το πρωτάθλημα. Και φυσικά θα ακολουθήσουν τον εκ Πελενδρίου ορμώμενο Πρόεδρο τους, στον πόλεμο που κήρυξε στο ΑΚΕΛ, πληγωμένος ελέω Ομόνοιας και διαιτησίας. Θεωρούν το ΑΚΕΛ ηθικό αυτουργό της στάσης της διαιτησίας έναντι της ΑΕΛ και φυσικό αυτουργό, τον Πρόεδρο του Λευκωσιάτικου σωματείου ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ.

• Η δε ατάκα που επικράτησε στους ΑΕΛίστες είναι ότι «αφού προτιμούν στο ΑΚΕΛ τον Ανορθωσιάτη Πρόεδρο της Ομόνοιας κ. Παπασταύρου ας πάρουν ψήφους από τον περίγυρο του και τους απόδημους της Αμερικής που κατοικοεδρεύει» . Τρέχει δε και ο Συλικιώτης απεγνωσμένα να μεταφέρει ότι η πίστη του στην ΑΕΛ είναι δεδομένη, αλλά οι Λέοντες ΒΡΥΧΟΝΤΑΙ και δεν ακούν κανένα.

• Επιστράτευσε δε και τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ που περιόδευσε χθες στην Λεμεσό και συναντήθηκε με αρκετούς ΑΕΛίστες, για να τους μεταφέρει την κόκκινη στοργή, αλλά δεν πείθονται ο Σοφοκλέους και οι Λέοντες και υπέμνησαν σε όλους ότι επιφυλάσσονται τον ερχόμενο Μάιο. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τον Άντρο μας. Άσε που ο κόκκινος πράκτορας της ΞΥΠ του αφιέρωσε το άσμα που άδει περιπαθώς ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΑΤΑΖΗΣ , «από δω η γυναίκα μου και από δω το αίσθημα μου» , αλλά οι ΑΕΛίστες πάλι δεν ακούν

• ‘Άσε που έχει και την μουρμούρα της εξ απορρήτων του και Διευθύντριας του Γραφείου του ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΑΒΒΑ που είναι φανατική ΑΕΛίστρια, αφού ο πατέρας της διετέλεσε στο Δ.Σ του σωματείου, ενώ είναι και συγχωριανή του Πέλεντρου Προέδρου της ΑΕΛ. Και έχει και τον σύζυγο ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ και την υπόλοιπη οικογένεια να της κάνουν καζούρα για την ήττα της ΑΕΛ από την Ομόνοια, καθότι ο ΧριΧρι είναι βαμμένος Πράσινος.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τώρα με τα μέτρα που εξήγγειλαν οι εξουσιαστές επιδημιολόγοι, όπου επιτρέπεται μόνο ο καφές και το φαγητό σε εξωτερικά μέρη των μαγαζιών, συναρτημένα και με τις χαμηλές θερμοκρασίες, θα αρχίσουν να προσβάλλονται από γρίπη οι πολίτες και θα νομίζουν ότι έχουν κορωνοιό. Οπόταν φαύλος κύκλος .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X