ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οικολόγοι - Οι μεταφορείς ψήφων και ο Θεοπέμπτου υποψήφιος σε δυο επαρχίες

Όνειρο του Παμπίνου να υποχρεώσει ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ να τον κάνουν Πρόεδρο της Βουλής

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Ξεπεράσαμε σε ακόμη ένα τομέα τις αδελφές αφρικανικές χώρες. Ούτε στην Ζάμπια συμβαίνει, ούτε στην Μαδαγασκάρη και φυσικά στην νήσο Άου - Άου. Να διεκδικούν βουλευτική έδρα δυο άτομα από την ίδια οικογένεια. Κι όμως αυτό το θαυμαστό ρεκόρ πέτυχαν οι Οικολόγοι μετά την ανάληψη της Προεδρίας του κινήματος από τον ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΘΕΟΠΕΜΤΟΥ. Η πρώτη κορυφαία πολιτική πράξη του ΠΑΜΠΙΝΟΥ, όπως θα τον αποκαλεί πλέον η στήλη, ήταν να βολέψει τον υιό του ως υποψήφιο βουλευτή στην εκλογική περιφέρεια Αμμοχώστου, ενώ ο ίδιος ως Πρόεδρος που δεν χρειάζεται ψήφο κατέρχεται στην Λευκωσία.

• Αυτά δεν έκανε προηγουμένως ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός αρχηγός και σίγουρα έγραψε ιστορία ο Θεοπέμπτου και αποτελεί η πράξη του τον ορισμό της οικογενειοκρατίας. Φανταστήκατε δηλαδή να έβαζε υποψηφιότητα ο Νίκαρος, ο Άντρος, ο Σιζόπουλος ο Φούλης και όλοι οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί ταυτόχρονα και τα παιδιά τους; Θα τους έκραζαν τα ΜΜΕ. Αλλά ο Παμπίνος χρησιμοποιεί την κλασική κυπριακή μέθοδο, που προσδιορίζεται σε χαμηλούς τόνους χωρίς εξάρσεις και καλομιλά στους δημοσιογράφους , οπόταν και αυτοί σιωπούν και όπως λένε και στα χωριά των περισσοτέρων, τον τζιέφκουν…

• Όσο για τους άλλους υποψηφίους ε, καλά τώρα ΘΕΑΝΩ ΚΑΛΑΒΑΝΑ - ΤΑΣΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ - ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΙΑΝΕ και οι υπόλοιποι, απλούστατα θα είστε κλασικοί μεταφορείς ψήφων προς όφελος της οικογένειας Θεοπέμπτου. Θα τρέχετε να κάνετε προεκλογικό για να εκλεγεί ο Παμπίνος και ενδεχομένως και αναλόγως της κατανομής των εδρών και ο υιός, που σίγουρα θα προωθείται από τον κομματικό μηχανισμό που ελέγχεται πλέον από τον Θεοπέμπτου, αφού φρόντισαν να απομακρυνθεί ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ. Φανταστήκατε δηλαδή να εκλεγούν πατέρας και υιός;  Δηλαδή οι υποστηρικτές της Καλαβανά και του Τάσου θα μεταφέρουν τους ψήφους τους στο σακούλι της οικογενείας Θεοπέμπτου.

• Άστε και το άλλο. Επιδιώκει η δυναστεία Θεοπέμπτου να ΕΞΩΣΤΡΑΚΙΣΕΙ τον Περδίκη και να αλλάξει την πολιτική φυσιογνωμία του κόμματος και την πολιτική του στο Κυπριακό. ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ κατέστησαν πλέον οι Οικολόγοι του Παμπίνου, χωρίς ξεκάθαρους προσανατολισμούς και άλλες κατευθύνσεις και κυριολεκτικά όπου τύχει και αν λάχει και όπως βρεθούμε. Μην φυσήσει κανένας άνεμος όμως και διαλυθούν. Δηλαδή αυτοί όλοι που είναι υποψήφιοι γνωρίζουν καν που είναι τα γραφεία των Οικολόγων; Α, μπα. Κάποιος δε πήγαινε προ του εγκλεισμού στην ταβέρνα που είναι κάτω από τους Οικολόγους, αλλά στα γραφεία απαξιούσε να ανέβει. Τώρα το παίζει κι αυτός και άλλοι Πράσινοι και περιβαλλοντιστές.

• Πάντως οι φιλοδοξίες του Παμπίνου δεν περιορίζονται στην επανεκλογή του και στην υποβοήθηση του υιού του να μπει κι αυτός στο Κοινοβούλιο. Το όνειρο του και μάλιστα για το οποίο είναι πεπεισμένος ότι θα πραγματοποιηθεί είναι να γίνει Πρόεδρος της Βουλής. Αν κάποιος αναλύσει τις δημοσκοπήσεις και κάνει ασκήσεις επί χάρτου για την ανθρωπογεωγραφία της νέας σύνθεσης του Κοινοβουλίου, θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι χωρίς τους Οικολόγους η συμμαχία ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ δεν θα υλοποιήσουν το πρώτο μέρος της συμφωνίας Άντρου- Πρίγκιπα, περί κατάληξης του δεύτερου τη τάξει αξιώματος.

• Ο Παμπίνος θα τους θέσει προ διλήμματος, είτε τον ψηφίζουν, είτε διαφορετικά θα τηρήσει αποχή και θα εκλεγεί ο αντίπαλος, φέροντας τεράστιο πλήγμα στην συμμαχία Άντρου - Πρίγκιπα. Και θα καθίσει στην βουλευτική έδρα με το σαρδόνιο του χαμόγελο να βλέπει τους συνεταίρους του να καίγονται. Ε, ναι μην πιστεύετε ότι δεν το κάνει γιατί τους χαμογελά και τους υποστηρίζει αυτή την περίοδο. Να το ξέρουν ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ ότι μαζί τους θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα.

• Μα όλη μέρα φωνάζουν για περιβαλλοντικά θέματα και καταπατήσεις και διάφορα τέτοια. Ως Οικολόγοι κατείχαν από καταβολής της θέσης του Επιτρόπου Περιβάλλοντος , πρώτα με τον Θεοπέμπτου και αργότερα με την ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ. Ε, δεν φέρουν ευθύνη για ότι γινόταν; Άσε που 6 χρόνια υπηρετούσαν την Κυβέρνηση Αναστασιάδη και μετείχαν δια του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και μόλις τους έδιωξε κρατούν πανό και τον αποκαλούν διχοτομιάδη.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Έχει υπόψη του ο Υπ. Υγείας και οι σύμβουλοι- επιδημιολόγοι του ότι οι άνθρωποι της εστίασης που βασανίστηκαν περισσότερο από όλους τους εργαζόμενους, προετοιμάζονται βάσει των όσων εξήγγειλε ο Ιωάννου και θα ανοίξουν στις 16 Μαρτίου. Μην τους κάνετε πάλι κόλπα γιατί αυτή την φορά δεν θα σας γλιτώσει ούτε ο Αίαντας. Και ξέρετε αυτοί δεν είναι φλούφληδες – ψευτοκουλτουριάρηδες …

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X