ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι αππωμένοι ΡΙΚάδες Γιουροβιζιονόπληκτοι με την διαβολεμένη υποκουλτούρα

Τα ριάλιτι και η λεηλασία ανθρώπινων ψυχών

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

* Οι αππωμένοι ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝόπληκτοι ΡΙΚάδες, όπως τους ανίχνευσε και τους φιλοτέχνησε προ αμνημονεύτων ετών η στήλη, έδρασαν για μια ακόμη φορά προκαλώντας προβλήματα στο ίδρυμα σε μια περίοδο που ο Πρόεδρος του Δ.Σ ΑΝΤΡΕΑΣ ΦΡΑΓΚΟΣ και ο Γενικός Διευθυντής ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΑΛΛΙΩΤΗΣ αποδύθηκαν σε εκστρατεία με συναντήσεις και συζητήσεις με τα κόμματα για να πείσουν ότι έχουν αλλάξει και κάτι γίνεται στο κρατικό κανάλι.
Η όλη προσπάθεια ματαιώθηκε από τους αλαζόνες που διαχρονικά ταλαιπωρούν το ίδρυμα και μέσω της θέσης τους να βγάλουν τα όποια απωθημένα τους ταλαιπωρούν. Και στην προκειμένη έστειλαν στο διάολο την προσπάθεια της ηγεσίας του ΡΙΚ να πείσει τα κόμματα ότι πρέπει να τους στηρίξουν.

* Χάθηκαν δηλαδή στο πανηγυράκι που λέγεται Γιουροβίζιον και εμφανίζονται κάμποσοι ΖΟΓΚΛΕΡ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ να επιλέξετε κάποιο Κύπριο μουσικοσυνθέτη και τραγουδιστή να μας εκπροσωπήσει; Όλα αυτά τα χρήματα που σπαταλήθηκαν με την επιστράτευση ξένων δήθεν πετυχημένων μουσικοσυνθετών δεν μπορούσαν να δαπανηθούν με επιλογή ντόπιων του είδους; Είπαμε όμως το κύκλωμα των ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝόπληκτων προωθεί την άκρατη υποκουλτούρα στο όνομα δήθεν ενός ιδιότυπου εκμοντερνισμού.

* Και καλά σας είπε ο τηλεθεατής που διαμαρτυρήθηκε επώνυμα, έστω και αν ξέφυγε λόγω θυμού και απείλησε. Α, και μην μας κάμνετε τους καταδιωκόμενους επειδή σας τηλεφώνησαν οι φορολογούμενοι τηλεθεατές για τις ειδεχθείς επιλογές σας. Αυτά είναι τα πρότυπα που επιθυμεί ο Φράγκος και ο Μαλλιώτης να παρουσιάσουν στα παιδιά μας; Τους διαβόλους και τους αλήτες που παγιδεύουν τις κοπέλες; Χάθηκαν άλλα τραγούδια που να εξυμνούν την αγάπη, τον έρωτα, τις χαρές της ζωής, που τόσο λείπουν αυτήν περίοδο από τις ρημαγμένες σχέσεις των ανθρώπων; Θα έπρεπε να εξυμνήσετε τον διάβολο; Κύριε Ελέησον δηλαδή. Αν δεν το κάμνετε εσκεμμένα για να σας δώσουν σημασία και να ασχοληθούν μαζί σας, τότε είστε επικίνδυνοι. Και καλά κάμνετε εκεί στο ΡΙΚ να εκκαθαρίσετε τους διαχρονικούς αππωμένους ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝόπληκτοι

* Επιμένουν με το πρόσχημα της ψηλής τηλεθέασης να μας παρουσιάζουν ποταπού επιπέδου προγράμματα μέσω των ούτω καλούμενων ριάλιτι. Κυρίως συγκεκριμένο κανάλι στηρίζει το πρόγραμμα του στις σειρές αυτές που καταβροχθίζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων. Αυτό το πράγμα που λέγεται ριάλιτι είναι μια πληγή στο σώμα της ούτως ή άλλως πληγωμένης κυπριακής τηλεόρασης. Και το εν λόγω κανάλι βάζει αλάτι στις πληγές της, αφού επιμένει να παρουσιάζεται ως το κανάλι της υποκουλτούρας. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα συνεχίσει να τις προβάλει , τουλάχιστο στο πράιμ - τάιμ (ζώνη ψηλής τηλεθέασης), στην νέα τηλεοπτική σαιζόν. Αν και μάλλον θα μείνεις η ελπίδα. Τα ριάλιτι παντός είδους συνιστούν λεηλασία ανθρώπινων ψυχών που δεν έχουν το ψυχολογικό υπόβαθρο να αντισταθούν στην χρυσόσκονη της δημοσιότητας. Και οι γύπες τα κανάλια τους ξεφτιλίζουν. Η ομαδική λοβοτομή που επιχειρούν τα κανάλια με τέτοιου είδους εκπομπές δεν έχει τέλος…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση