ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: O Nίκαρος στον προεκλογικό και Δούρειος ίππος περιφέρεται σε Προεδρικό - ΔΗΣΥ

Στη μάχη ρίχνονται και Υπουργοί με εντολή του Προέδρου της Δημοκρατίας

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Καταπονημένοι από τους εγκλεισμούς και τα περιοριστικά μέτρα, με καθημαγμένες τις διαπροσωπικές σχέσεις, για την πλειοψηφία των πολιτών οι συνωμοσίες και ενδεχομένως οι θεωρίες τους, ποσώς τους απασχολούν. Αν και ορισμένες εξ αυτών, η ενδεχόμενη έκβαση τους καθορίσει τις ζωές τους, αφού μέσω των παραγώγων της, θα προκύψουν οι ηγέτες τους ή κάποιοι που με τις αποφάσεις τους θα αλλάξουν τον ρου της ιστορίας. Πάντως οι συνωμοσίες, τα παρασκήνια με όλα τα συναφή, όπως διαβολές, συγκρούσεις, υπόγειες διαδρομές, αποτελούν την ευγενή απασχόληση όσων κατοικοεδρεύουν σε κτήρια που συγκεντρώνονται οι φορείς των εξουσιών.

• Από τέτοιου είδους ενέργειες δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η ΞΥΠ που για την ανακάλυψη- τεκμηρίωση των συνωμοσιών διατηρεί ειδικό τμήμα με τους κορυφαίους πράκτορες της. Στην προκειμένη, αναφερόμαστε στην αποκάλυψη συνωμοσίας που εκπορεύεται από συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων με υψηλόβαθμους αξιωματούχος και με στόχο -προφανώς- να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να υφαρπάξουν την εξουσία.

• Η προσεκτική μελέτη των κινήσεων τους, τα έργα τους και ενίοτε η σιωπή τους σε άλλα θέματα που καίνε, παραπέμπει σαφώς στο συμπέρασμα, όπως καταγράφεται και από την σχετική έκθεση της ΞΥΠ, ότι σε Προεδρικό και ΔΗΣΥ κινείται ο δούρειος ίππος, που όπως και ο μυθικός στην Τροία, λόγω της μορφής του δεν προκαλεί υποψίες και κυρίως δεν συγκεντρώνει τα βλέμματα.

• Η δράση του είναι καλά σχεδιασμένη και οσονούπω αναμένεται να χτυπήσει κυρίως στις βουλευτικές εκλογές με την προώθηση συγκεκριμένου υποψηφίου, ο οποίος και αποτελεί ένα εκ των εμπνευστών του δούρειου ίππου. Το στοίχημα για εκλογή ενός εκ των εγκεφάλων της συνωμοσίας, αποτελεί τεράστια πρόκληση και ενδεχομένως να αποτελέσει και κομβικής σημασίας χρονικό σημείο, για την πορεία της κλίκας.

• Σε μια άλλη παράμετρο, η διατήρηση αγαστών σχέσεων με αντίπαλα στρατόπεδα που πολεμούν Προεδρικό - ΔΗΣΥ αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην δράση των συνωμοτών, αφού ευελπιστούν ότι και με την δική τους βοήθεια (των αντιπάλων) και σίγουρα με την διασταύρωση των συμφερόντων τους θα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους. Βλέπετε τα συμφέροντα ενίοτε συμπίπτουν και ανάμεσα σε φαινομενικά εχθρούς, οι οποίοι ωστόσο έχουν κοινό στόχο.

• Τώρα αν τον δούρειο ίππο που περιφέρεται σε Προεδρικό - ΔΗΣΥ τον βλέπουν ΝΙΚΑΡΟΣ και ΦΟΥΛΗΣ, να επισημάνουμε ότι μάλλον δεν τους πήραν χαμπάρι και παρά μόνο έχουν κάποιες αναλαμπές, που σβήνονται από την επικάλυψη σοβαρότερων προβλημάτων που ανακύπτουν και εν όψει βουλευτικών εκλογών. Οι συνάδελφοι της ΚΥΠ, μάλλον δεν έχουν χρόνο ή έστω εντολές να ασχολούνται με τέτοιου είδους συνωμοσίες, αν και σε όλα τα ευνομούμενα κράτη οι μυστικές υπηρεσίες αναλώνουν αρκετό χρόνο για να τις διαλευκάνουν. Ενδεχομένως να έχουν άλλες προτεραιότητες.

• Α, και τώρα που είπαμε βουλευτικές εκλογές αντιληφθήκατε ότι μπήκε και ο ΝΙΚΑΡΟΣ στην προεκλογική εκστρατεία και θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις το κόμμα του. Ήδη άρχισε με την επίσκεψη στην Πλατεία Ελευθερίας και θα κορυφωθεί τις επόμενες μέρες με εμπλοκή και του ΣΥΝΟΛΟΥ του Υπουργικού Συμβουλίου.

• Οι Υπουργοί πήραν εντολές και ο καθένας στον τομέα του θα επιδιώξει να παρουσιάσει το παραχθέν έργο με στόχο να υποβοηθήσουν στην αύξηση των ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΩΝ στην παρούσα περίοδο ποσοστών του ΔΗΣΥ. Ε, χωρίς ισχυρό κυβερνών κόμμα δύσκολα δεν θα μπορέσουν να κυβερνήσουν και να περάσουν νομοθετήματα από το Κοινοβούλιο.

• Και ο Νίκαρος μάχεται για την υστεροφημία του. Θέλει το ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ του Προέδρου στις εκλογές του 2023 να το δώσει σε όποιον επιθυμεί και μέσω αυτού να συνεχίσει να έχει λόγο στην εξουσία. Δεν μπορεί να φανταστεί ότι θα το πάρουν άλλοι απ’ αυτόν γιατί θα καταστεί υπεύθυνος της όποιας ήττας. Ο δε ΦΟΥΛΗΣ απολαμβάνει την δράση των Κυβερνητικών και κάνει υψηλή πολιτική, ασχολούμενος με το Κυπριακό και με συναντήσεις με ανθρώπους που συμμετείχαν σε διαπραγματεύσεις προ εικοσαετίας. Λες και θέλει να γράψει βιβλίο…

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Οι φίλοι του Λιγνάδη και του άλλου Ελλαδίτη σκηνοθέτη που μας τον παρουσίασαν σαν μεσσία που θα καθοδηγούσε τους χώρκατους επαρχιώτες χαζοκούμπαρους γιατί κρύβονται; Μάλλον δεν ξέρουν ότι θα αποκαλυφθούν …οσονούπω.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X