ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ο Γιωρκάτζης δεν επαναδιεκδικεί Δημαρχία μπαίνει στην λίστα για Προεδρικές και το ψιλικατζίδικο- Οικολόγοι

Η εκκωφαντική σιωπή των φεμινιστριών - πράσινων για τον συνυποψήφιο τους

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Εγκαταλείπει την Δημαρχία της πρωτεύουσας ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗΣ και οδεύει προς άλλους δρόμους και σε άλλα μονοπάτια ψάχνοντας νέο πολιτικό προορισμό. Έκανε το στρατιωτικό του στον Δήμο Λευκωσίας και αναμειγμένος με την πολιτική και τους θώκους, ένοιωσε ότι μπορεί να κάνει και το βήμα παραπάνω.

• Αν και δεν δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην απόφαση του να μην κατέλθει στις δημοτικές εκλογές του Δεκεμβρίου, εντούτοις η ΞΥΠ έκανε την σχετική έρευνα για το μέλλον του Γιωρκάτζη, που είναι πολιτικός με όνομα βαρύ σαν ιστορία. Ε, μην μου πείτε ότι δεν έχεις παρακαταθήκες όταν έχεις αίμα του ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ και πατριός σου είναι ο ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. Όπως λένε και οι επιστήμονες η συμπεριφορά του ανθρώπου καθορίζεται από το γενετικό του υλικό και το περιβάλλον που μεγαλώνει. Δυο στα δυο το Κωτσιούι μας.

• Η δημοσιοποίηση της απόφασης του έγινε μέσω της ιστοσελίδας «Πρωταγωνιστές» και του καλού συνάδελφου ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ, ο οποίος σε συνέντευξη του με τον Δήμαρχο Λευκωσίας υπό τον τίτλο «Η Λήδρα της αρχαιότητας αλλάζει Άρχοντα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Γιωρκάτζης: «Όχι, δεν θα επαναδιεκδικήσω τη θέση του Δημάρχου Λευκωσίας. Έχω την ισχυρή πεποίθηση πως σε εκτελεστικές θέσεις, όπως αυτή του Δημάρχου, τα πρόσωπα θα πρέπει να εναλλάσσονται. Να έρχονται νέα άτομα, με φρέσκες ιδέες, με όρεξη και αγάπη για τα κοινά και τη Λευκωσία. Και να προχωρούν τα πράγματα, ευελπιστώ απ’ εκεί που τα άφησε ο προκάτοχός τους».

• Η ΞΥΠ που έχει και διασυνδέσεις - ειδικό υψηλόβαθμο πράκτορα στην Στράκκα, σας μεταφέρει τις σκέψεις της οικογενείας που στο άμεσο μέλλον θα μορφοποιηθούν. Ο Κώτσιος ο Γιωρκάτζης να είναι στην λίστα των υποψηφίων για τις Προεδρικές εκλογές και να προταθεί ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση που το ΑΚΕΛ και οι υπόλοιποι αντιδρούν για τον Πρίγκιπα Νικόλα. Ε, δεν είναι αρχηγός κόμματος ο Γιωρκάτζης, οπόταν πληροί τα κριτήρια που έθεσε ο ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ.

• Άσε που ο Παλαιχωριάτης Κώτσιος μπορεί και να αποτελέσει και εναλλακτική λύση για τον ΔΗΣΥ, αφού είναι τοις πάσι γνωστό ότι έχει και διασυνδέσεις με το κυβερνών κόμμα. Εξάλλου στο παρελθόν, θυμάστε τις αντιπαραθέσεις στην Στράκκα για την τοποθέτηση της οικογενείας περί του υποψηφίου που θα στήριζαν στις Προεδρικές εκλογές.

• Προφανώς όλα γίνονται υπό την αίρεση της απόφασης του οικογενειακού συμβουλίου και των ηγετών του, ΦΩΤΕΙΝΗΣ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ, που η θέση τους είναι βαρύνουσα και καθοριστική στις αποφάσεις των παιδιών. Όσο για τον διάδοχο του στην Δημαρχία Λευκωσίας θα γίνει μάχη, με τον ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΦΑΚΑ του ΔΗΣΥ να είναι ο πρώτος δελφίνος που προαλείφεται να κάτσει στον θρόνο της πρωτεύουσας.

• Πάμε και στο ψιλικατζίδικο που φέρει την επωνυμία ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ. Εκεί υπό την νέα διεύθυνση του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ μπορείς να ψωνίσεις οτιδήποτε χρειάζεσαι σε χαμηλές τιμές. Θέλεις ομοσπονδία, όποια λύση, λίγη αντιομοσπονδία, ενιαίο κράτος, ανυπακοή στην πληρωμή Κοινωνικών ασφαλίσεων, καπιταλισμό και φιλελεύθερη αγορά, κρατικοποίηση, σοσιαλισμό, δικαιώματα των γυναικών αλλά και ύβρεις κατά γυναικών αξιωματούχων; Τέλος πάντων όσα διαθέτει κάθε ψιλικατζίδικο, όπως το γνωρίζουμε στο κλεινόν άστυ των Αθηνών, που σέβεται τον εαυτό του. Α, και σε μια γωνιά και λίγο πράσινο, βασικά μολόχες.

• Θα ήθελα να ήξερα οι μαχήτριες και υποψήφιες με τους Οικολόγους ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ και ΘΕΑΝΩ ΚΑΛΑΒΑΝΑ, αλλά και η Αναπληρωτής Πρόεδρος των οικολόγων ΕΦΗ ΞΑΝΘΟΥ, αλλά και ο Πρόεδρος Πάμπος Θεοπέμπτου, αν κάποιος πολιτευτής από άλλο κόμμα μιλούσε με παρόμοιο τρόπο για γυναίκα πολιτειακή ή κομματική αξιωματούχο, βουλεύτρια τι θα έκαναν; Μα θα έκαιγαν στην πυρά ότι πράσινο φορούσαν και είχαν στην γκαρνταρόμπα τους και θα αρθρογραφούσαν μετά πάθους και μένους για τα δικαιώματα των γυναικών, τους ρατσιστές και θα έκαναν φεμινιστικές διαδηλώσεις.. Τώρα συνυπάρχουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος με τον υβριστή της Γιολίτη και σιωπούν. Η δε σιωπή τους είναι ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ. Αυτά έχουν τα ψιλικατζίδικα. Αφού αποφάσισες να πουλάς λίγο απ’ όλα πρέπει να ικανοποιείς όλους τους πελάτες. Ιδεολογικός αχταρμάς τουτέστιν.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όταν σας είπα ότι με αυτή την πανδημία θα διαλυθούν οι χαρές της ζωής με αμφισβητούσατε, φίλε Σωτήρη. Τώρα που ακόμη και το οφθαλμόλουτρο όλων των αντρών, που είναι το λίκνισμα των γυναικών απαγορευτεί από τους επιδημιολόγους τι μένει; Στην επόμενη απαγόρευση ο στενομάκρουλος Υπ. Υγείας και οι Τσιούτηδες, θα επικηρύξουν όλες τις καλλίπυγους γυναίκες και το υπερθέαμα που προσφέρουν…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X