ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ο επαγγελματίας Τορναρίτης, ο υπερβατικός Ευσταθίου και ο πράσινος Λουκαΐδης

Ο αντίλογος περί δήθεν πλουσίων που θα ασχολούνται με την πολιτική είναι προφανώς έωλος.

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Η εμπιστοσύνη στους πολιτικούς θα ανακτηθεί μόνο με τομές και ρηξικέλευθες προσεγγίσεις και κυρίως με την συμπεριφορά πολιτικών και βουλευτών. Η απαξίωση βρίσκεται στο απόγειο και κανείς δεν γνωρίζει πως θα εκφραστούν- κυρίως αν θελήσουν να ψηφίσουν- οι πολίτες στην κάλπη. Χρειάζεται τιτάνια προσπάθεια και κυρίως δεν μπορούμε να τους βάζουμε όλους τους πολιτικούς στο ίδιο τσουβάλι.

• Η πρόταση νόμου του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΣΥ ΝΙΚΟΥ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ περί επαγγελματιών βουλευτών είναι μια ρηξικέλευθη εισήγηση που υπό προϋποθέσεις θα προσφέρει. Αν θες κύριε να εκπροσωπήσεις τον λαό να ρισκάρεις. Δεν μπορείς π.χ να είσαι δικηγόρος και να πηγαίνεις στα δικαστήρια κάνοντας τις ελεύθερες σου ώρες …τον βουλευτή. Ξεκάθαρη σύγκρουση συμφερόντων και προσέγγισης, που δημιουργεί στην κοινωνία ποικίλα συναισθήματα. Άσε που τους δίνει και επαγγελματικό προβάδισμα αφού κάποιος πελάτης θα εμπιστευθεί τον βουλευτή αφού λόγω της θέσεως του αποκτά πλεονέκτημα.


• Ο αντίλογος περί δήθεν πλουσίων που θα ασχολούνται με την πολιτική είναι προφανώς έωλος. Μισθούς και συντάξεις ισότιμους των βουλευτών λίγοι παίρνουν στην αγορά, ενώ θα του δίνεται η ευχέρεια να πολεμήσει για να πείσει τους ψηφοφόρους να τον επανεκλέξουν. Εξάλλου στην ζωή για όλα υπάρχει ρίσκο. Μην το κάνουμε και θέμα τώρα περί αβεβαιότητας του μέλλοντος…όπως και οι ποδοσφαιριστές. Παίξε κύριε καλά και πρόσφερε στην ομάδα να σου ανανεωθεί το συμβόλαιο.

• Παραπλήσια κίνηση που προσφέρει στην αλλαγή της εικόνας των βουλευτών που βρίσκεται στα τάρταρα είναι και οι τοποθετήσεις στις πολιτικές συζητήσεις. Η προσπάθεια με μένος να αποδομηθεί ο αντίπαλος επειδή το διατάσσει το κόμμα και οι επικοινωνιολόγοι, προκαλούν αλγεινή εικόνα στην κοινωνία. Άσε που πιστεύουν ότι οι καυγάδες είναι στημένοι και το παιχνίδι από πριν ξεπουλημένο και εσύ ντύνεσαι με δίχρωμα κασκόλ, όπως άδει στο σχετικό άσμα ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.


• Έτσι και ο υπερβατικός θα τον χαρακτηρίζαμε βουλευτής της ΕΔΕΚ ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ όταν σε τηλεοπτική συζήτηση αναφέρθηκε με ευμενή σχόλια για την πρόταση του πολιτικού του αντιπάλου Νίκου Τορναρίτη, σίγουρα αποτελεί όαση στην πολιτική σκηνή. Δεν είναι δα και κακό να συμφωνούν σε κάποια και να το μεταδίδουν στην κοινωνία. Ο φανατισμός και η μισαλλοδοξία δηλητηριάζει τις ψυχές των ανθρώπων.


• Και πράσινος ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ. Δηλαδή έγινε ΟΜΟΝΟΙΑτης. Για άλλα πράσινα αναφερόμαστε. Κατέλαβε την Προεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος αντικαθιστώντας τον ΑΔΑΜΟ ΑΔΑΜΟΥ που μετακόμισε στην Προεδρία του σώματος.

• Μην υποτιμάτε την εν λόγω Επιτροπή γιατί ασχολείται με θέματα που αγγίζουν μεγάλη μάζα ανθρώπων που δεν πλησιάζουν διαφορετικά τα κόμματα και οι όποιες πράσινες προσεγγίσεις βοηθούν σε δύσκολες για τους βουλευτές περιόδους. Πάντως στην πρώτη παρουσία του ως Πρόεδρος ο Λουκαίδης ήταν αρκετά πράσινος και έδωσε δυνατό στίγμα.

• Θα βοηθηθεί τόσο ο ίδιος στην μάχη της Λευκωσίας, αλλά και το ΑΚΕΛ που μπορεί να ενδύονται αρκετοί στο κόμμα πράσινα αλλά έχουν και ορισμένους που δηλητηριάζουν την χλωρίδα της πολιτικής…Ο Λουκαίδης πρέπει να ευχαριστεί και τους βουλευτές ΝΙΚΟ ΚΕΤΤΗΡΟ και ΕΥΑΝΘΙΑ ΣΑΒΒΑ που παρά το ότι ήταν μέλη της Επιτροπής , παραχώρησαν το δικαίωμα τους στον Κ.Ε για ευνόητους λόγους.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μην χτυπούμε τις καμπάνες για τον Μπάιντεν. Αυτός μου φάνηκε ότι θα είναι φρου- φρου και αρώματα, συνταξιούχος βαριεστημένος και θα διοικούν άλλοι τον πλανήτη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση