ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Νεκρανάσταση του Συνεργατισμού επιδιώκουν ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ

Επιφανή στελέχη του ΑΚΕΛ εκθείαζαν την δράση του φίλου του Χάρη…Νικόλα Χατζηγιάννη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Τον αείμνηστο Συνεργατισμό, μετέτρεψαν από ευγενή, φιλεύσπλαχνο, πλούσιο κύριο, σε κατατρεγμένο επαίτη, τον έριξαν στα μπουρδέλα και τελικά αφέθηκε εγκαταλελειμμένος να πεθάνει στην ψάθα, αφού φρόντισαν προηγουμένως και πώλησαν όσα- όσα, όλα τα υπάρχοντα του. Ακόμη δε καμώνονται ότι δεν γνωρίζουν τα αίτια του θανάτου, παρά τις αλλεπάλληλες συνεχείς νεκροτομές, Στους επικήδειους και τα μνημόσυνα, με αλαλαγμούς, καβγάδες και αλληλεπίρριψη ευθυνών επιχειρούν να διαπιστώσουν το εύρος της εμπλοκής τους στον θάνατο του. Μόνο, ο αείμνηστος Συνεργατισμός ξέρει ότι στα τελευταία του που ρίχθηκε σε οίκο ευγηρίας και αναπολώντας την πορεία της ζωής του, διαπίστωσε ότι τον απομυζούσαν αρκετοί και πάρα πολλοί έγιναν πλούσιοι εκμεταλλευόμενοι την αφέλεια, ανοχή και καλοσύνη του.

• Φαίνεται ότι πιστεύουν ότι η αιώνιος ζωή, ισχύει και για Τράπεζες εξ ου και θέλουν να τον νεκραναστήσουν. Εκτός κι αν υπάρχει αιώνια ζωή και μέγα έλεος για τους πιστούς των τραπεζών, οπόταν θέλουν να δώσουν δεύτερη ζωή στον Συνεργατισμό. Αυτή την φορά προφανώς επιδιώκουν να μην γίνει ο Συνεργατισμός το μπουρδέλο των κομμάτων. Α, μπα. Μάλλον άκρατος ευσεβοποθισμός.

• Ήδη προς τούτο κινούνται αρκετοί παράγοντες με πρωτεργάτες στελέχη ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ, που προέρχονται από τον αγροτικό χώρο και ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν να αναβιώσουν τον Συνεργατισμό ως ιδέα, που είχε στόχο στα πρώτα χρόνια της ζωής του να προστατεύσει τους φτωχούς αγρότες από την εκμετάλλευση των τσιφλικάδων. Ευγενείς στόχοι, απόμακροι δε, αφού μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται

• Ξεχνούν φαίνεται οι αγροτοπατέρες, κάτι που επιμελώς αποφεύγουν να επισημάνουν τα κόμματα στις περιβόητες συνεδρίες της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής, ότι στο πόρισμα Αρέστη, καταγράφεται ξεκάθαρα, ότι τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την κατάρρευση του Συνεργατισμού, φέρουν τα κόμματα ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ - ΕΔΕΚ που διαμοιράζονταν τις θέσεις στις Επιτροπείες των Συνεργατικών και μ’ αυτό τον τρόπο έλεγχαν την λειτουργία τους. Βλέπετε, τα Συνεργατικά κατέστησαν τεράστια δεξαμενή άντλησης ψήφων, αφού ο κάθε πονεμένος, αλλά και μαζί του ο κάθε τυχοδιώκτης, έπαιρνε δάνειο χωρίς εξασφαλίσεις και άνευ δυνατότητας αποπληρωμής, οπόταν και φορτώθηκαν εκατομμύρια στην πλάτη του Συνεργατισμού. Πάντα με την συνδρομή των κομμάτων και των εγκάθετων τους στις Επιτροπείες και με τους ανάλογους ψήφους να πηγαίνουν στο πουγκί των κομμάτων.

• Και μετά ήρθε ο τέως Υπουργός Οικονομικών ΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ και οι φίλοι του και αποτελείωσαν τον ημιθανή Συνεργατισμό. Ωστόσο, αν κάποιος διαβάσει το πόρισμα Αρέστη, θα διαπιστώσει ότι με καταθέσεις τους, επιφανή στελέχη του ΑΚΕΛ και μάλιστα δια επιστολών τους προς τον Υπ. Οικονομικών ( καλημέρα σας κ. ΑΝΤΡΕΑ ΜΟΥΣΚΑΛΗ), εκθείαζαν την δράση του τότε Διευθύνοντος Συμβούλου του Συνεργατισμού ΝΙΚΟΛΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ και ζητούσαν την παραμονή του στο πηδάλιο. Άλλοι δε ήταν για χρόνια δικηγόροι του Συνεργατισμού και έπαιρναν τα εκατομμυριάκια από τον βασανισμένο Συνεργατισμό( καλημέρα στο Πριγκιπάτο). Έτσι δηλαδή μην τρελαθούμε…

• Οπόταν μπορεί κάποιοι να ελαύνονται με αγνά ελατήρια, άλλοι να παρακινούνται από κομματικές σκοπιμότητες , αλλά η προσπάθεια δεν μπορεί να αγκαλιαστεί από την κοινωνία όταν εμπλέκονται κόμματα ή εξαρτημένες απ’ αυτούς οργανώσεις. Δοκιμάστηκε αυτή η συνταγή και απέτυχε παταγωδώς. Πάντως η ΞΥΠ κατέχει όλες τις λεπτομέρειες των προσπαθειών, τις συναντήσεις, και τους χορηγούς των 5 εκατομμυρίων Ευρώ που χρειάζονται για να δοθεί η σχετική άδεια από την Κεντρική Τράπεζα, αλλά οι αποκαλύψεις μάλλον δεν χρειάζονται. Θα τις ακούσετε οσονούπω και εν μέσω προεκλογικού αγώνα που τα πάντα επιτρέπονται και όλα ακούγονται. Καλημέρα στους φίλους μου αγροτοπατέρες που επιχειρούν να νεκραναστήσουν τον αείμνηστο. Αν δεν ήταν τα κόμματα στην μέση και οι σκοπιμότητες τους θα ήμασταν ανυπερθέτως μαζί τους.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πού είναι κρυμμένοι όλοι αυτοί οι αγνοί ταλαντούχοι, πατριώτες Έλληνες που διοργάνωσαν τους εμβληματικούς εορτασμούς για την 25η Μαρτίου και συμμετείχαν με περηφάνια και δέος για τους προγόνους, στην εκπληκτική παρέλαση και αφήνουν όλους αυτούς τους τύπους που κυβερνούν τον Ελληνισμό να τους βασανίζουν; Δεν αξίζει τέτοιας τύχης η Ελλάδα και οι απανταχού Έλληνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X