ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Μετά τον πανζουρλισμό ξέχασαν την επιστολή στον Νίκαρο για τις Σεϋχέλλες

Η προεκλογική στρατηγική Χριστοφορίδη είναι να λέτε συνέχεια ότι είναι διεφθαρμένοι

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα έριξε την ατάκα του στην ασπρόμαυρη ελληνική ταινία «ο ατσίδας», ο αξεπέραστος ΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ και συνοδεύει έκτοτε όλους τους νεοέλληνες. Ταιριάζει δε, τόσο ο τίτλος της ταινίας όσο και η ατάκα του τεράστιου ηθοποιού στην Κυπριακή πολιτική σκηνή και ιδιαίτερα στην Βουλή. Πόσο μάλλον, όταν η δραστηριότητα επικεντρώνεται στην Επιτροπή Ελέγχου που διαθέτει ορισμένα εκ των σπουδαιότερων φυντανιών της πολιτικής.

• Θυμάστε την περασμένη βδομάδα, όσοι από εσάς δεν κουραστήκατε με την αρλουμπολογία και τα φληναφήματα, την παράσταση που δόθηκε στην Επ. Ελέγχου περί του Σαουδάραβα επιχειρηματία και των ταξιδιών του Νίκαρου μετά συζύγου, τέκνων, εγγόνων και λοιπών συγγενών, με το τζετ του κυρίου στις Σεϋχέλλες; Αφού έκαναν τις τρέλες τους με τις Σεϋχέλλες, κατά παράφραση και ξεπερνώντας σε ερμηνεία την αοιδό ΠΩΛΙΝΑ στο σχετικό άσμα, αποφάσισαν να στείλουν επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να τον ρωτήσουν περί όλων των συμβάντων στο σχετικό -επίμαχο ταξίδι και τους Σαουδάραβες.

• Ήρθε λοιπόν η συνεδρία της Επιτροπής Ελέγχου και περιμέναμε - φαντάζομαι μόνο εμείς οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες κυρίως λόγω επαγγελματικής διαστροφής - ότι τα κόμματα θα κατέθεταν τις ερωτήσεις για να συνταχθεί η επιστολή και να σταλεί στον Νίκαρο. Φευ, επί ματαίω, που έλεγε και κάποιος καθηγητής μου περιμέναμε να είναι πανέτοιμοι οι βουλευτές μας για ένα τόσο μείζον θέμα που αποτέλεσε σημείο αιχμής στην πολιτική δημόσια σφαίρα.

• Ούτε ο κομματικός στρατός πήρε εντολή, ούτε και κάποιος δέησε να ετοιμάσει σχετικές ερωτήσεις που να απευθυνθούν στην Κυβέρνηση για να τοποθετηθεί και να ξεκαθαρίσει το θέμα, ώστε να μην αιωρούνται σκιές στο πολιτικό στερέωμα. Μόλις κατακάθισε ο κουρνιαχτός, όλοι σώπασαν. Λες και δεν υπήρξε τόσος σάλος, θόρυβος και φωνασκίες με σχετικές κατηγορίες να αιωρούνται. Πώς θα πιστέψουμε και ποιου θα υιοθετήσουμε τις θέσεις ως ψηφοφόροι, όταν δεν γνωρίζουμε την αλήθεια.

• Μέχρι και ο Πρίγκιπας ήρθε με τα πυροβόλα του και συνεπικουρούμενος από τον συναγωνιστή του ΓΕΝΙΚΟ ΕΛΕΓΚΤΗ και τους συμμάχους του ΑΚΕΛ - Οικολόγους, έριξε τις βολές του και επέμενε για το σχετικό θέμα. Ωστόσο, μόλις κατακάθισε ο κουρνιαχτός ξέχασαν και περιμένουν άλλους να συντάξουν επιστολές. Εξάλλου, αυτή είναι η τακτική του φίλου μου επικοινωνιολόγου του ΔΗΚΟ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ, υπό την ψηλή επίβλεψη και προστασία του αιώνιου καθοδηγητή ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, που καθοδηγεί το κόμμα με τηλεχειριστήριο, από το γραφείο του στην Αθήνα.

• Ρίξτε πολυβολισμούς και προσπαθήστε να αποδομήσετε τους αντιπάλους με όλα τα μέσα. Κυρίως να λέτε συνέχεια ότι είναι διεφθαρμένοι. Αυτή είναι η στρατηγική και σ’ αυτή θα κινηθεί το ΔΗΚΟ περισσότερο και λιγότερο το ΑΚΕΛ, σ’ αυτή την προεκλογική εκστρατεία. Και ο Χριστοφορίδης θα πατάει τα κουμπιά στο τηλεχειριστήριο από το κλεινόν άστυ και θα υπακούουν οι χαζοκούμπαροι στο Κυπριστάν. Ρε σεις, μήπως λέω, οι αφρικανοί κάτοικοι του Κυπριστάν, έχουν άλλη νοοτροπία από τους Ελλαδίτες ψηφοφόρους και οι οδηγίες του Χριστοφορίδη απευθύνονται σε λάθος κοινό με όλα τα συνεπακόλουθα;

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πάλι βρήκαν έρεισμα για να συγχύσουν και να αγχώσουν τον κόσμο. Αν το εμβόλιο της ASTRA ZENECA μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ηλικιωμένους.. Και οι συνήθεις ύποπτοι βγαίνουν στα κανάλια και τοποθετούνται αναλόγως…Τι ανάλογα; Ε, δεν ξέρετε τις βασικές αρχές εμπορίου; Με καλό πλασιέ πλασάρεις το προϊόν σου κατηγορώντας τους εμπορικούς αντιπάλους. Πάντως, άλλοι βιομήχανοι – ιατροί – κλίκα που παρατηρήσαμε αυτή την εποχή να σουλατσάρουν στα ΜΜΕ, προκρίνουν μετά μανίας να έρθει το ρωσικό εμβόλιο SPUTNIK. Πολλά τα λεφτά…

• ΥΓ: Προς Γιαννάκη Καρεκλά ή Τζον Τσέαρ όπως τον κατονόμαζε μετά υποκοριστικού, παλαιόθεν ο Πιστολέρο των μίντια. Ο Τσουρούλης δεν παρακολουθεί τις εκπομπές σου. Και το λέμε «χωρίς περιστροφές». Ε, μα την ώρα που παρουσίαζες την δημοσκόπηση στο ΣΙΓΜΑ, η σύντροφος του ΕΜΙΛΥ ΓΙΟΛΙΤΗ έδινε συνέντευξη στον Κκημήτρη του ΡΙΚ. Καταλαβαίνεις Γιαννάκη μου τα αυτονόητα. Μην του βγάλει κανένας ένταλμα δηλαδή η Έμιλυ και τρέχει ο Τσουρου- τσούρου…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X