ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Λοιδόρησε, ακύρωσε, ειρωνεύτηκε την πολιτική Χριστόφια ο Πρίγκιπας

Αναστατωμένοι και θυμωμένοι στο ΑΚΕΛ με την στάση των εν δυνάμει συμμάχων ΔΗΚΟικών

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Εικονική πραγματικότητα. Δίχως άλλο, αν κάποιος παρακολουθούσε τις ομιλίες των εν δυνάμει συμμάχων ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ στο Κυπριακό, θα διαπίστωνε ότι βρίσκονται στα δυο άκρα και ουδεμία σχέση έχουν στην στρατηγική τους. Αν δε προωθήσουν το κόλπο του κοινού υποψηφίου στις Προεδρικές εκλογές, μάλλον θα είναι διπλή κοροϊδία, αφού θα επιχειρήσουν να κρύψουν τις χαώδεις διαφορές, στις απόψεις τους στο κορυφαίο Εθνικό θέμα.

• Ε, δεν θα έμενε άπρακτος ο Πρίγκιπας ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ μετά την πρόσφατη διαφοροποίηση του ΑΝΤΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, που δέχθηκε τον Φούλη στο γραφείο του και αναβίωσε το περιβόητο ΔΗΣΑΚΕΛ. Άδραξε της ευκαιρίας και από το βήμα της Βουλής του επιτέθηκε σφοδρώς και πυροβολώντας ανηλεώς. Πάτησε στα ΙΕΡΑ και ΟΣΙΑ των ΑΚΕΛικών, που είναι οι παρακαταθήκες του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας αείμνηστου ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ.

• Λοιδόρησε, ακύρωσε, ειρωνεύτηκε και εν πολλοίς εξαπέστειλε στο πυρ το εξώτερο την πολιτική Χριστόφια την οποία το ΑΚΕΛ ακόμη επικαλείται και κατηγορεί τον Νίκαρο ότι δεν προώθησε τις συγκλίσεις που πέτυχε στο παρελθόν ο αείμνηστος. Αν είναι δυνατό δηλαδή, να μιλάς με πάθος για τους ούτω καλούμενους Προέδρους της λύσης, για τις προειδοποιήσεις προς Χριστόφια – Αναστασιάδη και για την ίδια τακτική που ακολουθούν και οι δυο και μας οδήγησαν στο βούρκο.

• Δίνει την καλύτερη πάσα στους Συναγεμρικούς να επικαλούνται τον Πρίγκιπα όταν τους επιτίθενται από το ΑΚΕΛ για το Κυπριακό. Α, πα, πα. Όπως μας λέει ο κόκκινος πράκτορας στην Εζεκία Παπαϊωάννου είναι ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ με τον Πρίγκιπα οι σύντροφοι και ορισμένοι δεν θέλουν να τον ακούσουν. Σε μια κρίσιμη στιγμή όπου τα ποσοστά του κόμματος βρίσκονται σε ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, όπως φανέρωσε και η δημοσκόπηση της ΧΑΡΑΥΓΗΣ, οι σύμμαχοι τους κτυπούν στο καίριο θέμα προτεραιότητας που ο Άντρος θέτει ως εμπροσθοφυλακή στην μάχη για αύξηση της συσπείρωσης του κόμματος.

• Κάποιοι δε κόκκινοι κομματικοί, που ούτως ή άλλως δεν θέλουν με τίποτε συνεργασία με το ΔΗΚΟ, διατρανώνουν τόσο στους διαδρόμους του στρατηγείου του κόμματος, όσο σε συλλογικά όργανα, ότι πρέπει να ανατινάξουν όλες τις γέφυρες με το ΔΗΚΟ και να το διασαφηνίσουν ευκρινώς προς τους ψηφοφόρους χθες και να μην περιμένουν άλλο... Μόνο ζημιά μας προκαλούν φωνάζουν οι ΑΚΕΛικοί αλλά ο Άντρος τους καθησυχάζει γιατί επιθυμεί την Προεδρία της Βουλής, οπόταν και χρειάζονται οι ψήφοι τους.

• Μην νομίζετε ότι στο ΔΗΚΟ επιθυμούν και πολλοί συνεργασία με το ΑΚΕΛ. Ου, ελάχιστοι και μόνο για κάποια προσωπικά συμφέροντα και προοπτικές για τον εαυτό τους. Χαρακτηριστική είναι η επίθεση του Ευρωβουλευτή ΚΩΣΤΑ ΜΑΥΡΙΔΗ, που περιγράφει το ΔΗΣΑΚΕΛ σαν οπαδούς της λύσης – διάλυσης. Α, μου φαίνεται Άντρο μου ότι ο Πρίγκιπας δεν θα καταφέρει να τους πείσει για να σε ψηφίσει στην Προεδρία του Κοινοβουλίου Προφανώς και αν φτάνουν τα κουκιά, διαφορετικά αν θέλετε και τους Οικολόγους ή άλλους δύσκολα θα πεισθούν αφού ο Θεοπέμπτου προαλείφεται.

• Όσο για το υπόλοιπο σκηνικό στην Βουλή με τις συζητήσεις για το Κυπριακό ήταν απλώς διεκπεραιωτικές, με το κλου της ημέρας τις ομιλίες του τέως και νυν Προέδρου των Οικολόγων. Απείχαν έτη φωτός οι προσεγγίσεις των δυο στο Κυπριακό, αν και εκείνη του Θεοπέμπτου δεν είχε καμιά πολιτική χροιά, άχρωμη άγευστη και παρά μόνο έμοιαζε με πλίνθους και κέραμους πεταγμένους στα κεφάλια, όσων πιστεύουν στο αχταρμά χωρίς ιδεολογία που λέγεται Οικολόγοι.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Οι ευαίσθητοι ΛΟΑΤΚΙ της Κύπρου, ο σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας για την διαφορετικότητα, στηρίζουν την ειδεχθή πράξη των συναδέλφων- ομοϊδεατών τους στην Ελλάδα που αντικατέστησαν την σημαία της επανάστασης του 1821 με το δικό τους πολύχρωμο πανί; Απίστευτη βλασφημία στον πίνακα του Βεζυράκη που απεικονίζει τον όρκο των αγωνιστών, από ανθρώπους που επιζητούν από την κοινωνία τον σεβασμό για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Εκτός κι αν νομίζουν ότι κάποιο κίνημα είναι μόνο για να εκφράζει απαιτήσεις και κατά τ’ άλλα να σιωπά… ένοχα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X