ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Λίστα Γιωρκάτζη: Καταιγισμός αγωγών από θιγόμενους

Θα στηριχτούν στις γνωματεύσεις και επιστολές στην Βουλή της Επ. Προσωπικών δεδομένων

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Ποιος θα πληρώσει τα επίχειρα των πράξεων τους και του άκρατου λαϊκισμού που επέδειξαν; Φυσικά οι συνήθεις ύποπτοι μακάκες που ενθουσιάστηκαν με τους παληκαρισμούς των δήθεν αποκαλύψεων και τελικά θα πληρώσουν τον λογαριασμό. Και ενδεχομένως να είναι ιδιαίτερα βαρύς και ασήκωτος.

Στο θέατρο του παραλόγου που έστησαν και που προσομοίαζε με εικονική πραγματικότητα ήταν πρωταγωνιστές κάποιοι χωρίς την θέληση τους, αλλά και λόγω της πολιτικής επάρκειας τους που βρίσκεται στα τάρταρα, ενώ ορισμένοι ελέω και ρεβανσισμού κατά συναδέλφων τους συναίνεσαν αδιαλείπτως. Με μπροστάρη φυσικά τον επικεφαλής του νομοθετικού σώματος ΑΔΑΜΟ ΑΔΑΜΟΥ που γράφτηκε στην ιστορία ως ο βραχύβιος Πρόεδρος που οδήγησε την Βουλή σε περιπέτειες.

Οι δικηγόροι των θιγόμενων και επηρεαζόμενων από την δημοσιοποίηση της λίστας Γιωρκάτζη θα είναι πάρα πολύ απλή και αυταπόδεικτη. Οι γνωματεύσεις της Επιτρόπου Προσωπικών δεδομένων ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΟΙΖΙΔΟΥ- ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ, η οποία με σειρά επιστολών της επισήμανε προς την Βουλή, ότι πρόκειται για σαφέστατη παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, όπως περιγράφεται στην νομοθεσία, που οι ίδιοι ψήφισαν και πομπωδώς παρουσίασαν ως το δίκτυ και τον προστάτη των πολιτών. Φούμαρα, φληναφήματα και αρλούμπες. Η τραγωδία δε είναι ότι παραβίαζαν την νομοθεσία και μάλιστα γνωρίζοντας τις επιπτώσεις. Αυτό τι σημαίνει; Ανεπάρκεια, αχαμπαροσύνη και δείγμα χαμηλής πολιτικής κρίσης.

Όμως το κουτί της Πανδώρας έχει πλέον ανοίξει. Ήδη όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΞΥΠ, επηρεαζόμενοι συλλέγουν στοιχεία και πρώτιστα επικοινωνούν με την Επ. Προσωπικών δεδομένων, για να πάρουν στα χέρια τους το δυνατότερο χαρτί που θα παρουσιάσουν στα δικόγραφα των αγωγών τους. Την νομοθεσία και τις δεκάδες προειδοποιητικές επιστολές που τους απέστειλε. Προφανώς δεν έχουμε σωτηρία όταν για τα αυτονόητα γίνεται τόσος πανζουρλισμός.

Αν ήθελαν να κάνουν δουλειά και να δείξουν εντιμότητα είχαν να κάνουν απλή ενέργεια. Να δημοσιοποιήσουν μετά από έρευνα ποιοι πήραν χαριστικά δάνεια, πόσους διαγράφηκαν και ποιοι δεν είχαν εξασφαλίσεις και πήραν υπέρογκα ποσά μέσω δανειακών συμβάσεων. Τα υπόλοιπα είναι προφάσεις για να καλυφτούν και να καλύψουν πολλούς στον συρφετό των δήθεν αποκαλύψεων.

Κι αν μια κυρία για να τους εκδικηθεί, όπως το περιβόητο Ττταλάκι, κατά κόσμο ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ, τους οδήγησε σε τέτοιες και τόσες περιπέτειες με μια μόνο απλή κίνηση, φανταστήκατε αν έχουν να διαπραγματευθούν με ξένους ηγέτες που περιστοιχίζονται από επιστήμονες- εμπειρογνώμονες και λοιπούς πράκτορες ποια αποτελέσματα θα επιφέρουν. Κι αυτοί οι άνθρωποι νομοθετούν για τις ζωές μας. Δεν είναι τρομακτικό; Τους εαυτούς τους δεν μπορούν να προστατεύσουν οι ΓΚΑΦΑΤΖΗΔΕΣ.

Οι πράκτορες της ΞΥΠ με πληροφόρησαν, ότι σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις που είχαν με υψηλόβαθμους αξιωματούχους και όταν επισημάνθηκε σε ένα εκ των τριών δικηγόρων που γνωμάτευσαν και στηρίχτηκε ο Πρόεδρος της Βουλής για να παρακινήσει το Κοινοβούλιο να δημοσιοποιήσουν τις λίστες για χάρη του δημοσίου συμφέροντος, απάντησε μονολεκτικά. Παρασύρθηκα…

Φαντάζομαι ότι οι εν λόγω δικηγόροι που γνωμάτευσαν περί δημοσιοποίησης, θα είναι και οι ίδιοι που θα εκπροσωπήσουν την Βουλή στις αγωγές που θα εγερθούν σε βάρος της. Οπόταν εκεί θα αποδείξουν την ορθότητα της γνωμάτευσης τους. Όσο για τον Πρόεδρο της Βουλής ΑΔΑΜΟ ΑΔΑΜΟΥ μπορεί να ευελπιστούσε ότι με την δημοσιοποίηση της λίστας θα έπαιρνε τα εύσημα και θα έμπαινε στον κατάλογο με τους εν δυνάμει υποψηφίους για τις Προεδρικές εκλογές ή για άλλο πολιτειακό αξίωμα , αλλά μάλλον κατέστη μπούμερανγκ η εν λόγω πολιτική του πράξη…

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Δηλαδή υπάρχει επιστημονική μελέτη που λέει ότι το αυστηρό lockdown, ο εγκλεισμός των ανθρώπων για μεγάλο διάστημα οδηγεί σε μείωση κρουσμάτων; Το παράδειγμα της Ελλάδας μάλλον τα αντίθετα καταδεικνύει. Γιατί περί του αντιθέτου υπάρχει η σχετική μελέτη του καθηγητή ΙΩΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ που αναφέρει ότι το αυστηρό lockdown οδηγεί σε θανάτους από άλλες αιτίες, τους έμμεσους όπως τους ονόμασε η στήλη. Και κυρίως άγχος τρομερό που θα επιφέρει μακροχρόνια προβλήματα στην κοινωνία. Ε, καλά τα πειράματα τους κάνουν οι Ελλαδίτες επιδημιολόγοι- κυβερνήτες- εξουσιαστές μας και ότι βγει…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X