ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η μαύρη Πριγκιπική προπαγάνδα προσβάλει την ιστορία του ΔΗΚΟ

Πειθήνια όργανα του ΣΥΡΙΖΑίου επικοινωνιολόγου επέβαλαν το μένος στην πολιτική ζωή

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Υποχείριο ενός επικοινωνιολόγου που διατάζει καθήμενος στο γραφείο του στην Αθήνα και κινεί με τηλεχειριστήριο ολόκληρο κόμμα, κατέστη ο Πρίγκιπας Νικόλας και κατ’ επέκταση το ΔΗΚΟ. Απτό δείγμα της υποδούλωσης στο ΣΥΡΙΖΑίο επικοινωνιολόγο -φίλο του πρώην Υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά που αυτή την περίοδο βρίσκεται ενώπιον της προανακριτικής της Βουλής των Ελλήνων- και το σχετικό φιλμάκι που ανέβασε στο διαδίκτυο το ΔΗΚΟ και αναπαρήγαγε ο Πρίγκιπας.

• Προπαγάνδα μιας άλλης εποχής και σίγουρα διαφορετικής κουλτούρας από αυτή του ευγενούς Πρίγκιπα, καταδεικνύει ότι ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ δεν είναι έτοιμος-ώριμος για να ανελιχθεί σε ανώτατα πολιτειακά αξιώματα, αφού ακόμη άγεται και φέρεται από τους εξ Ελλάδας επικοινωνιολόγους και δεν διαθέτει την πολιτική κρίση, να διαπιστώσει ότι εκείνα που του προτείνουν ενδεχομένως στην Ελλάδα να είναι αποδεκτά, αλλά στο Κυπριστάν θεωρούνται μαύρη προπαγάνδα που λοιδορεί την ιστορία του ΔΗΚΟ ενός κόμματος του κέντρου, που υποτίθεται, παίζει εξισορροπητικό ρόλο στο πολιτικό σκηνικό.

• Απότοκο της επονομαζόμενης trashtv που παράγει τηλεσκουπίδια, παραπέμπουν σε πολιτικούς που προκειμένου να πλήξουν τους αντιπάλους τους καθίστανται και επικίνδυνοι και έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα, θεμιτά και κυρίως αθέμιτα με πλήγματα που δεν έχουν σχέση με την πολιτική δράση. Όταν δε ολοκληρώθηκε το βίντεο θα αναφώνησε ο επικοινωνιολόγος ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ «θα ταράξουμε τους χαζοκούμπαρους που υπακούουν σαν πειθήνια όργανα» και θα χαχάνιζε ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ.

• Εκτός κι αν θέλουν να μας παραπέμψουν στα περί ρουσφετιού που εισήγαγε στον τόπο το ΔΗΚΟ και το μετέτρεψε σε εργασία για παντός είδους ενδιαφερόμενους πολίτες. Ο περιβόητος Μάκης του βίντεο θυμίζει κλασικό ΔΗΚΟικό που παίρνει τηλέφωνο για να εξυπηρετηθεί παρά με οποιονδήποτε άλλο τύπο που στηρίζει κάποιο άλλο κόμμα, αφού αυτοί εφηύραν και ανήγαγαν σε επιστήμη το ρουσφέτι.

• Ξέρετε η στάση του Πρίγκιπα και του κονκλαβίου του θυμίζουν ανθρώπους που πλήττουν θανάσιμα από την βαρεμάρα και την καλοπέραση και αδιαφορούν για τα συναισθήματα των πολιτών. Δηλαδή αυτό το σκουπίδι, το θαύμασαν και οι υπόλοιποι επιτελείς όπως ο Χρύσης Παντελίδης και οι άλλοι κονκλαβιούχοι και το ενέκριναν; Τεράστια η πολιτική τους κρίση και άξιοι απόγονοι άλλων προκατόχων τους που στο παρελθόν προ των εκλογών κατασκεύασαν δημοσίευμα περί του Ναζί Κληρίδη.

• Αφού υιοθετούν αυτές τις πρακτικές μπορούν να χαρακτηρισθούν σαν άνθρωποι που η προοδευτική σκουριά διακατέχει την πολιτική τους υπόσταση. Το πλέον επικίνδυνο για τον Πρίγκιπα, αλλά και όλους τους κατοίκους του Κυπριστάν που ανάμεναν από τους νεότερους πολιτικούς που κάποια στιγμή ενδεχομένως και λόγω επιθέτου να μας κυβερνήσουν, είναι ότι προσδοκούσαμε σε διαφορετική αντιμετώπιση-προσέγγιση των θεσμών και σίγουρα όχι σε απαξίωση και τσαλαπάτημα... Ωστόσο, το μένος, η επιθετικότητα και οι αντιπαραθέσεις με όλους τους πολιτικούς αντιπάλους σε ψηλούς τόνους, μάλλον απογοητεύει και αποδυναμώνει έως και διαλύει τις ελπίδες για κάτι διαφορετικό από τον Πρίγκιπα Νικόλα.

• Πάντως οι πληροφορίες της ΞΥΠ παρουσιάζουν αρκετούς ΔΗΚΟικούς ενοχλημένους από το βίντεο που ανάρτησε πρώτος-πρώτος ο Πρίγκιπας, αλλά αργότερα το κατέβασε, προφανώς γιατί κατάλαβε την γκάφα του αίσχους, δεχόμενος την μήνη τόσο στελεχών - βουλευτών όσο και της βάσης του κόμματος. Για να δούμε αν ο Μάκης στοιχίσει στο ΔΗΚΟ και στην προσπάθεια του Νικόλα να συγκρατήσει τα ποσοστά του κόμματος του.

• Έτσι για να ολοκληρώσουμε, η σκέψη για το βίντεο προήλθε από ένα βαρύ λαϊκό άσμα του Σπύρου Ζαγοραίου, που κάποια κυρία του χτυπάει την πόρτα και εκείνος συνδιαλέγεται με τον υιό του που τον παροτρύνει να ανοίξει για να διαπιστώσουν ποιος τους ζητάει. Και με σπαρακτικό τρόπο ακούγεται γυναικεία φωνή να άδει «εγώ χτυπώ την πόρτα σου / η αγάπη σου η χαμένη». Κάπως έτσι και Χριστοφορίδης και Παναγόπουλος έπραξαν με την παραγωγή του τηλεσκουπιδιού. Φυσικά ο Πρίγκιπας και η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια θα υπέστησαν αλλεπάλληλα σοκ από το απόλυτο χωρκαθκιό που εκφράζει το άσμα, αλλά και αυτοί σόκαραν αρκετά τους πολίτες με την πράξη τους… αν φυσικά τους ενδιαφέρει και δεν συνεχίζουν τα λουκούλλεια γεύματα τους ακούγοντας Μπαχ και Μότσαρτ.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Επικίνδυνο και να το κοιτάξετε Φιλελεύθερο(ι) να παρουσιάζεστε με τον ίδιο τίτλο με την Χαραυγή αναφερόμενοι σε χαστούκι που δέχθηκε η Κυβέρνηση από κάποια Ευρωπαϊκή υπηρεσία λόγω προσφυγής Γ. Ελεγκτή. Εκτός κι αν ο Μάντης Κάλχας τρώγοντας την κατακόκκινη ΠΑΤΤΙΧ (α) έβγαλε χρησμό για το μέλλον και παραπέμπει ότι ο άνεμος φυσάει πλέον προς αριστερά.

• ΥΓ: Οι αιχμές του Αρμεύτη και του φίλου του πνευμονολόγου για προβλήματα σε όσους νόσησαν από τον ιό έβαλε ΠΑΡΟΥΤΗ στις ανησυχίες των πολιτών και αρκετοί θα καταφύγουν στα ιατρεία τους. Τελικά στην ιατρική διδάσκονται και μάρκετινγκ;

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση