ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Βγήκαν από την ναφθαλίνη πρώην ΔΗΚΟικοί και ΔΗΠΑτζήδες

Πρίγκιπας και Κάρογιαν ρίχνουν τα τελευταία τους χαρτιά

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Πως το λέει στο άσμα που άδει περιπαθώς με παράπονο και κλάμα η μέγιστη Μαρινέλλα: «Είμαστε αδέλφια γι’ αυτό και δεν πρέπει / όπου βρεθείς να με κατηγορείς / το ίδιο αίμα κυλάει μες τις φλέβες/ θέλω να ξέρω γιατί με μισείς/ γιατί να με μισείς». Κάπως έτσι θυμίζει και η ταυτόχρονη είσοδος στον προεκλογικό αγώνα πρώην ΔΗΚΟικών και των αδελφών τους, νυν ΔΗΠΑτζήδων για να υποβοηθήσουν τα κόμματα τους. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες να μαλώνουν τα αδέλφια, κυρίως για διαμοιρασμό περιουσιακών στοιχείων. Και στην προκειμένη συνέβη κι αυτό.

• Ειδικά ο Πρίγκιπας έψαξε στα ντουλάπια κάτι φορεμένα κοστουμάκια που προστατεύονταν από τις παρακείμενες ναφθαλίνες και ανέσυρε αρκετούς ΔΗΚΟιούς που τα τελευταία χρόνια δεν περνούσαν ούτε έξω από το Πριγκιπάτο της Γρίβα - Διγενή. Βλέπετε το κονκλάβιο μερίμνησε να απομακρύνει αρκετούς εξ αυτών, αφού η είσοδος στο Πριγκιπάτο ήταν ελεγχόμενη και καθόλου εύκολα προσβάσιμη.

• Κι όμως η ναφθαλίνη ανέδειξε αρκετές ενδιαφέρουσες πολιτικές προσωπικότητες που στο παρελθόν απασχόλησαν με διάφορους τρόπους την πολιτική κονίστρα. Επειδή δε το ΔΗΚΟ ήταν πάντα κοντά στην εξουσία αρκετοί διετέλεσαν και πολιτειακοί αξιωματούχοι. Τώρα γιατί επέστρεψαν για να στηρίξουν ΔΗΚΟ και Πρίγκιπα, αυτό είναι μια ξεχωριστή ιστορία για τον καθένα και οι επαναπατρισθέντες σκέφτονται πάντα την επόμενη μέρα και ότι ήθελε προκύψει για τον καθένα ή έστω για τα παιδιά, τα εγγόνια τους.

• Προσέξτε σύνθεση των προϊόντων της ναφθαλίνης που πέτυχε ο Πρίγκιπας και τους παρουσιάζει στην συζήτηση με τις όποιες σημειολογικές καταστάσεις και συνειρμούς προκαλεί. Μάρκος Κυπριανού – τ. ΥΠΕΞ- Νίκος Κλέανθους π. Αναπληρωτής πρόεδρος, Πολύβιος Κόλοκος, π. βουλευτής και συντονιστής ο Γιάννης Παναγιώτου π. Πρόεδρος της ΝΕΔΗΚ. Κι επειδή η συζήτηση γίνεται λόγω των γενεθλίων του κόμματος κλείνει 45 χρόνια, να προσέξουν όλοι μπας και η οστεοαρθρίτιδα καραδοκεί να κτυπήσει.

• Τώρα θα πείτε ποιους επηρεάζουν όλοι αυτοί που απέχουν από την πολιτική σκηνή και επέστρεψαν να σβήσουν κεράκια είναι μια άλλη πονεμένη κομματική ιστορία. Μπορεί για τους ΔΗΚΟικούς και το σβήσιμο των κεριών να σημαίνει αναμμένες φωτιές και λαμπρατζιές μιας και δεν έγιναν το Πάσχα.

• Α και να μην ξεχάσουμε αντί happy birthday και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο ΔΗΚΟ θα ερμηνεύουν το άσμα όλοι οι πρώην παροικούντες με τις ναφθαλίνες «λίγα (πολιτικά) ψίχουλα αγάπης σου γυρεύω/ κι ως την άλλη την ζωή θα σε λατρεύω.»

• Αλλά και τα’ αδέλφια τους στην προέκταση της Λεωφόρου στην Διγενή Ακρίτα ετοιμάζονται πυρετωδώς. Κι όπως πληροφορούμαστε οι ΔΗΠΑτζήδες που κατέχουν πολιτειακά αξιώματα ετοιμάζονται να επιστρέψουν δριμύτεροι για να βοηθήσουν τον ΜΑΡΙΟ ΚΑΡΟΓΙΑΝ στην τιτάνια προσπάθεια για είσοδο στο Κοινοβούλιο.

• Όπως πληροφορείται η ΞΥΠ η ενεργός εμπλοκή των αξιωματούχων κατέστη αναγκαία, αφού και λόγω της εμπειρίας, των διασυνδέσεων και του πολιτικού τους εκτοπίσματος θα συμβάλουν στην δύσκολη προσπάθεια που καταβάλει ο Κάρογιαν αυτή την περίοδο. Σηκώνουν λοιπόν μανίκια και αφήνουν στην άκρη τις μεμψιμοιρίες, παράπονα και τυχόν ανορθογραφίες που διαπιστώνουν, για να υποβοηθήσουν την ΔΗΠΑ, αφού οι βουλευτικές εκλογές είναι κρίσιμες για την πολιτική επιβίωση πολλών, αλλά και των περαιτέρω πολιτικών αντιδράσεων και λοιπών επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων, όπως είναι οι Προεδρικές εκλογές όπου και το τεράστιο διακύβευμα.

• Στα όπλα λοιπόν όλοι με κράνη εξαρτήσεις και ο πόλεμος αρχίζει. Ο Κάρογιαν και οι συνεργάτες του, όπως μας πληροφορεί πράκτορας της ΞΥΠ, θεωρούν δεδομένη την είσοδο τους στην Βουλή, γιατί διαθέτουν κρυμμένη ψήφο, αφού οι δυσαρεστημένοι ΔΗΚΟικοί με το γενετικό υλικό που διαθέτουν στο οποίο καταγράφεται ευκρινώς η διεργασία του εγκεφάλου που προϋποθέτει αλλαγή σημαιών αναλόγως εξουσιαστή, δεν εκδηλώνονται ελεύθερα .

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ο Νίκαρος το έπαιξε κρυφοΟμονοιάτης γιατί θέλησε να κάνει πείραμα, όπως και στην Ισπανία-Αγγλία για να διαπιστώσει αν λόγω της συνύπαρξης-συγχρωτισμού αρκετών μεταδίδεται ο ιός. Δηλαδή να κάνει πειραματόζωα τους Ομονοιάτες, αφού είναι στο ρεπερτόριο του τα πειράματα, όπως π.χ το κούρεμα, το κορωνοπάσο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X