ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: ΑΚΕΛ - Οικολόγοι τσακώνονται για τους ψήφους των «Ως δαμέ»

Ο Περδίκης δεν ενοχλήθηκε από την αναφορά των «Ως δαμέ» για «κυβέρνηση του νότου» και τα likes ΑΚΕΛικών - Οικολόγων

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Ως δαμέ αναφώνησαν στην Εζεκία Παπαϊωάννου. Δεν θα μας παίρνουν ψήφους οι Οικολόγοι και εμείς θα κάνουμε τα καλά παιδιά. Επίθεση παντού. 50-100 ψήφους θα πάρουμε που τους τύπους που περιφέρονται και περιγράφονται «Ως δαμέ». Ναι θα τους διεκδικήσουμε και δεν θα αφήσουμε το Θεοπέμπτου και την παρέα του να τους κατακτήσει. Όλοι χρειάζονται στις δύσκολες στιγμές που περνάει το κόμμα, αφού οι γνήσιοι αριστεροί δεν επιστρέφουν στο μαντρί.

• Έστω κι αν μίλησαν για κυβέρνηση του νότου. Ε, καλά είπαν οι ηγέτες του ΑΚΕΛ. Δεν χάθηκε και ο κόσμος. Τόσα ακούγονται, αν πουν και τα παιδιά περί διχοτόμησης και κυβέρνησης του νότου δεν χάθηκε και ο κόσμος. Άλλο ένα σύνθημα για το Κυπριακό είναι και αυτό που θα ενοχλήσει κάποιους και ορισμένους θα τους ταρακουνήσει. Όμως τα παιδιά μπορούν να λένε ότι θέλουν, φτάνει να ψηφίσουν ΑΚΕΛ σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές.

• Εξάλλου ήταν Κυριακή και η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ του ΑΚΕΛ δεν εργάζεται. Που ξανακούστηκε προλετάριοι να εργάζονται Κυριακή. Α, γι’ αυτό δεν καταδίκασαν τα περί «κυβέρνησης του νότου» που εκστόμισαν οι τύποι της πλατφόρμας «Ως δαμέ». Ε, μα ο ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ και οι άλλοι σύντροφοι φώναξαν δυνατά, ότι δεν μπορεί να πάει πάρατζιει η ιστορία με τους Οικολόγους που υφαρπάζουν ψήφους και πρέπει να μείνει « ως δαμέ».

• Άσε που η ανακοίνωση των «Ως δαμέ», έγινε δεκτή με την γνωστή επιφώνηση των Μέσων Κοινωνικών Δικτύωσης (ΜΚΔ), τα επονομαζόμενα και likes, από ΑΚΕΛικό μέλος της ευρύτερης οικογενείας του κόμματος. Δεν ξέρουμε αν είχε την εντύπωση ότι ο πρώην Πρόεδρος του ΑΚΕΛ αείμνηστος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ήταν «Πρόεδρος της Κυβέρνησης του νότου» και ο φίλος τους ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ Πρόεδρος της Κυβέρνησης του Βορρά. Μπορεί και να το αποδέχτηκαν και δεν μας το έλεγαν ότι αγαπούν να είναι κυβερνήτες του νότου και οι φίλοι τους στον βορρά να έχουν το δικό τους κράτος.

• Όσο για τους Οικολόγους που αν πετάξουν δυο περδίκια σε λάθος διαδρομή και εξαφανιστούν, θα εκδώσουν ανακοίνωση με την κατηγορία ότι η Κυβέρνηση δεν μερίμνησε να αποτρέψει την μετακίνηση σε δύσβατους χώρους, σώπασαν και δεν ενοχλήθηκαν από την «κυβέρνηση του νότου» …Τι είπαμε. περδίκια; Μα ο φίλος μου ο Περδίκης δεν ενοχλήθηκε από την αναφορά των «Ως δαμέ» για «κυβέρνηση του νότου»; Α, πα, πα . Μα ο Γιώρκατσος δεν αφήνει τίποτε να πετάξει και το πυροβολεί. Γι’ αυτό δεν έβγαλε άχνα, δεν μίλησε, σιώπησε. Φαίνεται ότι η νέα τάξη πραγμάτων στους Οικολόγους, που πρώτη η στήλη κατονόμασε ως ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΑΧΤΑΡΜΑ, άρεσε και στον Περδίκη μας και ξέχασε τις θέσεις του στο Κυπριακό.

• Τόσο θαυμαστές είναι των αναρχοαριστερών, που υποψήφιος των Οικολόγων στην Πάφο, ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΑΤΣΑΣ, εξέφρασε και την ευαρέσκεια του με το γνωστό like στην ανακοίνωση των «Ως δαμέ» Ε, καλά τους άρεσε που οι δημοσκοπήσεις τους δείχνουν να παίρνουν ψήφους και να ανεβαίνουν και κάνουν ότι κατηγορούσαν τους υπόλοιπους. Καταστρατηγούν θέσεις - απόψεις και ότι ήθελε προκύψει. Ουράνιο τόξο όπως τους κατηγόρησαν από το ΑΚΕΛ μετατράπηκαν.

• Όλες οι απόψεις χωράνε φτάνει να έχουν ψήφο. Αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων που προωθεί ο Θεοπέμπτου και οι υπόλοιποι ακολουθούν. Μετά τις εκλογές να δούμε τι θα γίνει με το συνονθύλευμα. Απλούστατα ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του και στους Οικολόγους θα μείνουν ορισμένοι γνωστοί που θα κλαίνε επί ερειπίων και θα πρέπει να απολογηθούν στην ιστορία του κόμματος για τις πρόσκαιρες- ευκαιριακές συμμαχίες που θα τους οδηγήσουν στην ανυποληψία. Κι άλλοι διάβρωσαν τις θέσεις τους για πρόσκαιρες ψήφους και τελικά διαλύθηκαν. Τα παραδείγματα στην πολιτική ιστορία του τόπου…πάμπολλα.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Θα ταρακουνηθούν πολλοί και θα εξοργιστούν περισσότεροι με την λίστα Οδυσσέα για δάνεια στον Συνεργατισμό. Περιέχει και ορισμένους που θα διερωτάται η κοινωνία πως και χρωστούν τόσα ποσά και κυρίως που τα σπαταλούσαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X