ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πετρίδης: Σφίξτε ζωνάρια - συνωμότες της ΠΕΟ - το μήνυμα Κουκουμά

Επέρχεται φτώχεια και εξαΰλωση χρημάτων- Κατηγορίες Σ. Χαραλάμπους κατά ΤΕΠΑΚ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΕΜΜΕΣΟ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΥΣΙΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΥΣΙΜΑ – ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
• Πέρασε στα ψιλά του κυκεώνα της πληροφόρησης αφού δεν κρίθηκε από τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης ότι αξίζει τον κόπο. Ωστόσο, θα μας απασχολήσει όλους το επόμενο χρονικό διάστημα. Ένα άλλο είδος λοκντάουν και αφού συνηθίσαμε το υποχρεωτικό, θα αντέξουμε και το έμμεσο και εθελούσιο. Θα περιοριστούν οι κινήσεις με το αυτοκίνητο , η διασκέδαση και γενικότερα θα επέλθει επιδείνωση των οικονομικών. Μας πληροφόρησε ΕΥΘΑΡΣΩΣ ο Υπουργός Οικονομικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ στο περιθώριο συνεδρίας της Επ. Οικονομικών περί των προτάσεων κομμάτων για ΦΠΑ.

• Ξεκαθάρισε όσο μπορούσε καλύτερα ότι τον χειμώνα θα έχουμε ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. Και δεν είναι μετεωρολόγος, αλλά τεχνοκράτης που προβλέπει ότι οι μετακινήσεις με ιδιωτικά αυτοκίνητα καθώς και ο καταναλωτισμός, όπως τον γνωρίζαμε, θα είναι όνειρα θερινής νυκτός. Και όλα αυτά είναι απόφαση της Ευρωπαϊκής ένωσης . Καθαρές κουβέντες από τον Πετρίδη. Θα επιβληθεί πράσινο τέλος επί των τιμών καυσίμων όσο και ανάλογες χρεώσεις για ρύπους. Οπόταν η διακίνηση με αυτοκίνητο θα είναι πλέον είδος πολυτελείας και σταδιακά θα εκλείψει. Και όσα ξέραμε με πλειάδα αυτοκινήτων σε κάθε οικογένεια να τα ξεχάσουμε κι αυτά…

• ΜΟΝΤΕΡΝΑ Δουλεία ΜΕ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

• Η πανδημία ήταν προπόνηση και θα ακολουθήσει το κυρίως παιχνίδι. Εκεί που θα δεχτούμε τόσα πολλά γκολ και ήττες που θα υποβιβαστούμε σε κατώτερες κατηγορίες. Θα διαχωριστούν οι τάξεις ανθρώπων , όπως και σε όλες τις ιστορικές φάσεις της ανθρωπότητας και θα ΕΞΑΥΛΩΘΟΥΝ τα χρήματα. Πώς το λέμε ρε παιδί μου. Να επέλθει η ΜΟΝΤΕΡΝΑ δουλεία. Φτηνά εργατικά χέρια σε όλο τον πλανήτη. Κι από την άλλη παρακολουθείτε το άλλο επικίνδυνο που θα συντείνει στην δουλεία και την επερχόμενη φτώχεια και ανέχεια. Η ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

• Τώρα λένε ότι οι εργοδότες θα πληρώνουν για έξι μέρες ενώ οι εργαζόμενοι θα παρέχουν υπηρεσίες για 4 μέρες. Ε, σιγά τους γαλαντόμους. Σε λίγο διάστημα θα προφασιστούν χίλιες δικαιολογίες και θα μειωθούν οι μισθοί, αλλά ο όγκος εργασίας θα παραμένει ο ίδιος και θα υποχρεώνονται όλοι να τον φέρουν εις πέρας σε διάστημα 4 ημερών αυτά που έκαναν σε 5 (μέρες). Αυτά δεν είναι για να φοβίσουμε κανένα, ούτε και είμαστε απαισιόδοξοι. Απλώς προειδοποιούμε ελπίζοντας να περισωθεί κάτι αν και λιγάκι δύσκολο.

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ - ΦΟΡΟΥΣ

• Όσο για τις τιμές των καυσίμων, και την αύξηση κατά 100 εκατομμύρια Ευρώ των εσόδων του κράτους από φόρους λόγω ακρίβειας να παραπέμψουμε σε αυτά που σας καταγράψαμε πολλάκις. Ε, δεν θα πληρώσουν τα επιδόματα που καταβλήθηκαν λόγω πανδημίας ο ΝΙΚΑΡΟΣ και ο Κώτσιος Πετρίδης από την τσέπη τους. Θα επιβληθούν φόροι για να μπουν στα ταμεία όσα έδωσαν την εποχή της πανδημίας. Απλά πράγματα και αν δεν το καταλαβαίνετε δεν μπορούμε να το πούμε διαφορετικά.

• ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΠΙΠΕΡΑΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.

• Θα μπούμε και σε πιο χαλά λόγω προεκλογικής εκστρατείας μπας και γελάσει και το χειλάκι μας. Με την μέθοδο τακ- τακ να τελειώνουμε ή το άλλο που καθιερώσαμε με άλλη ευκαιρία σε άλλη έπαλξη και ονομαζόταν ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΠΙΠΕΡΑΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.

• ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΕΟτζήδες ΣΑΝ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥΣ ΤΕΠΑΚ

• Όταν η ΠΕΟ του ΑΚΕΛ λέει ότι επήλθε συνωμοσία για να μεταφερθεί το Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου στο ΤΕΠΑΚ προφανώς γνωρίζει ότι κατηγορεί τον Πρύτανη , τα μέλη του Δ.Σ του Πανεπιστημίου καθώς και τους ακαδημαϊκούς του ιδρύματος που η συντριπτική πλειοψηφία κλίνουν προς ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Καλά Γ.Γ της ΠΕΟ ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ τι είναι οι ανακοινώσεις της συντεχνίας σας; Όργανο κάθε κατατρεγμένου που χτυπάει και τους ημέτερους. Πνέουν τα μένεα οι ΚΟΚΚΙΝΟΙ του ΤΕΠΑΚ επειδή τους λέτε συνωμότες.

Η ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΑ ΚΟΥΚΟΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΙΚ ΚΕΤΤΗΡΟΥ- ΦΑΚΟΝΤΗ

• Α, να σας πούμε και ένα υπέροχο παρασκήνιο που συνέβη μετά την Παγκύπρια συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ και την επικύρωση της στήριξης της υποψηφιότητας ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ. Ο εκπρόσωπος τύπου ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΣ έστειλε ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΑ σε όλους τους πολιτειακούς – κομματικούς αξιωματούχος να προβούν σε αναρτήσεις στα σύγχρονα καφενεία ή σόσιαλ μίντια , όπως το λένε στα Λατσιά που κατοικεί ο κουμπαράς , προς στήριξη του Μαυρογιάννη. Και ακολούθησαν διθύραμβοι από αρκετούς για το δασκαλούι που τον Αγρό, όπως οι βουλευτές ΝΙΚΟΣ ΚΕΤΤΗΡΟΣ- ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΦΑΚΟΝΤΗΣ και άλλοι. Πήραν δε καμιά 50 λάικ που είναι πλέον η σύγχρονη αποδοχή και το φετίχ της νέας τάξης πραγμάτων, ενώ σε άλλες αναρτήσεις ξεπερνούν τα 500 . Ε, καλά θα συνηθίσουν οι άνθρωποι . Δεν κοκκινίζεις αμέσως ρε παιδί μου Χρειάζεται ψυχολογική διαδικασία.
• ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΡΙΚ ΓΙΑ ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ- ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

• Βουλευτές επιμένουν ότι το ΡΙΚ μεροληπτεί. Ο πρώην CEO του ομίλου- κουβαραστράδικου και ο πρώην λογιστής ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΩΚΟΣ- ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ) σιωπούν. Το κάνουν δημόσια όμως ο ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ( ΔΗΣΥ) και ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ( ΔΗΚΟ). Υπάρχουν και τεκμήρια λένε ότι κάποιους συναγωνιστές τους προτιμάτε περισσότερο και αυτούς τους αγονοείται. Και είναι δραστήριοι βουλευτές οπόταν δεν έχετε δικαιολογία περί ανύπαρκτου έργου. Ακόμη παίρνετε ραβασάκια από Πινδάρου – Εζεκία- Γρίβα- Διγενή για ποιους καλείται ; Μα ξεπεράστηκαν αυτά…

• Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΥΤΟΊ ΑΙΘΕΡΟΒΑΤΟΥΝ

• Απέλπιδες αλλά καταδικασμένες είναι οι προσπάθειες κάποιων έστω και την υστάτη να επιχειρήσουν να αλλάξουν γνώμη στον ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και να κατέβει υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Ουφ, πόσες φορές να το πούμε. Ο Πρίγκιπας αποφάσισε να ψηφίσει Χριστοδουλίδη από τον Δεκέμβριο. Μπορεί η προαίσθηση, η ψυχοσύνθεση, η απογοήτευση από το ΑΚΕΛ και η εκδίκηση για ότι έκαναν και αυτοί στον αείμνηστο πατέρα του Τάσσο Παπαδόπουλο ή και γιατί πιστεύει στον τέως ΥΠΕΞ συνθέτουν το παζλ. Διαλέξετε και δώστε εξήγηση.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Θα αλλάξει ο επιχειρηματικός χάρτης επιμένουμε με την επιβεβαίωση της βόμβας που θα ακουστεί οσονούπω. Κάποιος παίκτης βγαίνει εκτός παιχνιδιού για να ακολουθήσει άλλους δρόμους στην ζωή του. Θα τα πούμε γιατί ο πράκτορας της ΞΥΠ βρίσκεται σε μυστική αποστολή και συλλέγει στοιχεία.

• ΥΓ: Αποχαιρετούμε με τον προσήκοντα σεβασμό ένα ΤΙΤΑΝΑ του αθλητισμού, ευγενή άνθρωπο και ψυχούλα. Τον άνθρωπο του αθλητισμού ΝΤΙΝΟ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ που κόσμησε τον χώρο για μερικές δεκαετίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X