ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάρτε τα (ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ-Κυβέρνηση κ.ά) μην σας τα χρωστάμε

Οι πολλοί Συναγερμοί στον ΔΗΣΥ- οι ικεσίες ΑΚΕΛικών στον Παπασταύρου-αλλαγές που δεν τολμά ο Στεφάνου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

 ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΣΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΤΑΡΜΑ ΑΠΟΨΕΩΝ

• Επανήλθαμε! Οπόταν με την γνωστή μέθοδο τακ-τακ να τελειώνουμε θα ασχοληθούμε με αρκετά θέματα Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ κατηγορεί τον ΔΗΣΥ για λαϊκισμό σε θέματα οικονομικής πολιτικής, ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ έστησε γραφείο τύπου χωρίς δημοσιογράφους και διατυπώνει θέσεις για το Κυπριακό. Η ΝΑΤΑΣΑ ΠΗΛΕΙΔΟΥ σαν άλλη οκταήμερη (με το συνεχές χαμόγελο θα μπορούσε να διαπρέψει σαν μοντέλο οδοντόκρεμας) εγκαταλείπει τον ΔΗΣΥ, γιατί ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ με τον ΕΥΘΥΜΙΟ ΔΙΠΛΑΡΟ και άλλους βουλευτές που της ξεκαθάρισαν ότι δηλώσεις και θέσεις δημοσίως για το κόμμα εκφράζουν οι ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ και όχι οι ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ. Ε, καλά πιστέψατε ότι ο λόγος της αποχώρησης της Νατασούλας ήταν η ξαφνική αναλαμπή ότι θα διεκδικήσει θέση Δημάρχου ή Ευρωβουλευτή; Α, μπα.

• Αμ το άλλο. Ο Πρόεδρος της Επ. Θεσμών ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ επιμένει για ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ του Προέδρου της ΚΟΠ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΜΑ, κουμπάρου και κολλητού του ΦΟΥΛΗ. Ο Ευρωβουλευτής ΛΟΥΚΑΣ ΦΟΥΡΛΑΣ εκθειάζει τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, διαχωρίζοντας την θέση του από την ψευτο-αντιπολίτευση του ΔΗΣΥ. Ο πρώην Επίτροπος Ε.Ε, βουλευτής – ευρωβουλευτής κ.λπ , υποψήφιος βουλευτής του αδελφού κόμματος της Ν.Δ , ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ, βραβεύει τον πρώην υπάλληλο του στην Κομισιόν ΜΑΚΑΡΙΟ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ, λόγω των αποκαλύψεων κατά του πρώην Προέδρου Δημοκρατίας-ΔΗΣΥ, την ίδια ώρα που ο εκφραστής της Αναστασιαδικής πτέρυγας στην γαλάζια πολυκατοικία ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ, παρίσταται σε συγκέντρωση της υποψηφίας βουλευτού της Ν.Δ ΣΟΦΙΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗ και εκθειάζει το έργο του ΝΙΚΑΡΟΥ. Τα χάπια μου ρε τα γαλάζια.

• Πολλοί Συναγερμοί ακούονται στον Συναγερμό ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Αυτό δεν είναι κόμμα αλλά ο ορισμός του ΑΧΤΑΡΜΑ. Αυτά ανεχόταν και ο ΑΛΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, να φωνάζουν για διάφορα ο ΠΟΛΑΚΗΣ - ΦΙΛΗΣ –ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ και τελικά γύρισε πίσω και είδε τον ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟ.

• Μια και μιλάμε για την Ελλάδα να σας παραθέσουμε και τις προγνώσεις της Ξιουρής Μπέτινγκ. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ θα εκλεγεί με ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ (160 και βάλε έδρες), ίνα εκπληρωθεί το ρηθέν από τον διαφανοκέφαλο Διοικητή της ΞΥΠ, ότι το Έθνος ΑΠΑΙΤΕΙ να τον διοικεί «ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ» με ορισμένες δημοκρατικές ευαισθησίες. Για να δούμε αν θα πετύχει το πείραμα. Έτσι ώστε να το ακολουθήσουμε και στο Κυπριστάν. Προφανώς με ΝικΧρι μεταλλαγμένο…

ΒΟΛΟΔΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΟΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

• Όσο για το ΑΚΕΛ ΒΟΛΟΔΕΡΝΟΥΝ στις ιδεοληψίες, στην αλαζονεία και κυρίως στην πολιτική αχαπαροσύνη. Κοροϊδεύουν τους συντρόφους ότι θα κάνουν αλλαγές και πάλι όμως φοράνε κόκκινα, αλλά με στρασάκια. Ποιος θα αλλάξει το ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ και το ΒΑΘΥ ΑΚΕΛ. Οι ένοικοι της κόκκινης πολυκατοικίας ετοιμάζονται για διακοπές, αφού τα κόκκινα αρνιά τα έχουν και πάλι εξασφαλισμένα και μαντρισμένα όπως πιστεύουν ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και οι άλλοι κόκκινοι σύντροφοι της ηγεσίας. Επιχείρησαν να κάνουν άνοιγμα στα ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟύθκια, αλλά τελικά τράβηξαν πίσω και τους άφησαν μετέωρους και πικραμένους. Οπόταν και αυτοί οδηγούνται σε άλλες αγκάλες, όπως και ο ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ που φεύγει από το ΑΚΕΛ και οδεύει προς ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ. Κι αυτός ο Νιαζί ιεράρχησε τα προβλήματα του Κυπριστάν και θεώρησε ότι ήταν ευκαιρία η παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας να προωθήσει την εισήγηση του για υιοθέτηση της Τουρκικής γλώσσας στην Ευρωπαϊκή ένωση.

ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ…ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

• Με κάτι τέτοια οι συνειρμοί είναι αναπόφευκτοι, όπως και στην Ελλάδα που αποδεικνύεται ότι το Τουρκικό προξενείο στην Θράκη δίνει οδηγίες στους Τούρκους ψηφοφόρους να ψηφίσουν συγκεκριμένο υποψήφιο που προωθεί τα σχέδια τους. Και οι καταγγελίες έγιναν από ΣΥΡΙΖΑίους για τον Τούρκο υποψήφιο του κόμματος τους. Ας σκεφτούν και οι ΑΚΕΛικοί και άλλοι Συναγερμικοί μπας και η ανοικτή αγκάλη προς κάποιους Τ/Κ υποψηφίους στις Ευρωεκλογές, τελικά μετατραπεί σε ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ.

• Α, να στείλουμε τα ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ μας προς τον εκπρόσωπο τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και όσους μας χαρακτήριζαν αντι-Ομονοιάτες, όταν προ πενταμήνου τους γράφαμε ότι ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ μετά τις Προεδρικές εκλογές θα εγκαταλείψει την ομάδα. Η κατάσταση έμοιαζε με τα φουσκωμένα εμπορευματοκιβώτια στο Μαρί, αλλά πάλι τους κορόιδευαν.

ΙΚΕΣΙΕΣ - ΓΟΝΥΚΛΙΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΑΝΤΡΟ

• Τι κατάντια όμως ο τέως Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ να ΙΚΕΤΕΥΕΙ τον δεξιό ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗ ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ, να μην εγκαταλείψει την ΟΜΟΝΟΙΑ γιατί θα καταστραφούν. Μα αυτή δεν είναι ωμή πολιτική παρέμβαση στον αθλητισμό; Θα ακολουθήσει και ο ΣτεφΣτεφ τις ικεσίες και τις ΓΟΝΥΚΛΙΣΙΕΣ προς τον φίλο του Φούλη να παραμείνει στην Ομόνοια; Γιατί δεν πάνε απευθείας στον Φούλη μπορεί και να τους κανονίσει το ντιλ και να πείσει τον ΣΤΑΠΑΠ να παραμείνει; Που πήγε ρε η περηφάνια των αριστερών Ομονοιατών; Να εξαρτάται η αγαπούλα τους από τους γαλάζιους… Φανταστήκατε δηλαδή η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ να παρακαλούσε αριστερό επιχειρηματία να μην εγκαταλείψει την ΑΕΚ ή ο ΝΙΚΑΡΟΣ κάποιο για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ; Τα χάπια μου ρε τα πράσινα... Άσε που ψήνουν και σούβλες οι της ΘΥΡΑΣ 9 και χαχανίζουν…

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Π. -  ΓΙΑ 7.4 ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

• Διορίστηκε η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ σαν Υφυπουργός Παιδείας και δεν το μάθαμε; Ε, μα πως δηλαδή, παρουσίαζε με την Υπουργό Παιδείας ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ πολιτικές για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση τις οποίες συνδιαμόρφωσαν. Και γιατί να μην παρίσταται στην διάσκεψη και άλλη ΜΚΟ; Επιλογές Αθηνούλα μου, για να εδραιώσεις την θέση, αφού με στήριξη Πριγκιπάτου κανείς δεν σε αγγίζει. Πονηρούλα…. Α, και μην υπόσχεστε στους πρώην συναδέλφους σας δασκάλους- καθηγητές νέες προσλήψεις γιατί ξεπεράσατε τα όρια κι εσείς και οι συνδικαλιστές ΟΕΛΜΕΚ – ΠΟΕΔ. Ε, δεν μπορεί για κάθε 7.4 μαθητές να αντιστοιχεί ένας καθηγητής. Με τόσα χρήματα που σπαταλούν οι μακάκες φορολογούμενοι θα έχουν και αυξημένες απαιτήσεις, αλλά μάλλον η παιδεία καταρρέει αν λάβουμε υπόψη ότι η πλειοψηφία των μαθητών βγαίνει από τα σχολεία και δεν γνωρίζει να μιλάει στοιχειωδώς την Ελληνική γλώσσα…

ΠΟΜΦΟΛΥΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΑΝΝΙΤΑΣ - Η ΕΙΡΗΝΗ Χ. ΚΑΙ Η ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

• ΠΟΜΦΟΛΥΓΕΣ ή αερολογία ή φληναφήματα ή λόγια του αέρα χαρακτηρίζεται η ατάκα της Προέδρου της Βουλής ότι είμαστε όλοι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για το ναυάγιο στην Πύλο. Παραπέμπει σε λόγια ακραίων ακτιβιστών - δήθεν προοδευτικών. Εξάλλου δεν μπορεί να ισχύει η ρήση του μ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ «μαζί τα φάγαμε» σε όλα τα επίπεδα… Τι φταίμε εμείς οι πολίτες δηλαδή αν κάποιοι δουλέμποροι πωλούν ψυχές ανθρώπων. Και πως πείθουν αυτά τα πλάσματα να ρισκάρουν τις ζωές τους δίνοντας μάλιστα και 6 χιλιάδες δολάρια για να πάνε στην Ευρώπη. Πότε θα τα βγάλουν στην Ε.Ε αυτά τα χρήματα και θα ζήσουν αξιοπρεπώς; Μα άκουσαν πόσοι είναι οι μισθοί στην Ε.Ε;

• Την ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ που προωθεί η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ και οι φίλες της πρόβαλε με διαφορετικό τρόπο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ ΣΠΥΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ και καρατομήθηκε από τον Μητσοτάκη. Να διαλέγουμε τους βαριά ασθενείς και να μην τους δίνονται ακριβά φάρμακα στην βάση αναλογίας κόστους-οφέλους αναφώνησε ο ιατρός Πνευματικός και τελείωσε η πολιτική του καριέρα. Τελικά έχεις λεφτά, ζεις… δεν έχεις πεθαίνεις.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Με τέτοιους πολιτικούς που έχουμε, πώς να μην μειώνεται ο γηγενής πληθυσμός, το πνευματικό - πολιτισμικό επίπεδο να υποβιβάζεται, να μην είναι φεσωμένη η χώρα και ο Ερντογάν να γεμίζει την πατρίδα μας με μετανάστες. Η καταστροφή δεν είναι προ των πυλών. Μπήκε από την Κερκόπορτα.

• ΥΓ Στον Δήμαρχο Δερύνειας ΑΝΤΡΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ που κλαψουρίζει γιατί θα ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΙ η Κάτω Δερύνεια από τον ΤΑΤΑΡ, να θυμίσουμε ότι έκανε διαδηλώσεις με το ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΥΛΑΡΙ, υπέρ του ανοίγματος οδοφράγματος στον Δήμο του για να διευκολυνθούν οι Τουρκοκύπριοι. Ε, σου ανταποδίδουν το δώρο Αντρικκούι. Γίγαντα της πολιτικής. Διορατικέ Δήμαρχε. ΣΥΓΝΩΜΗ να πεις ρε και να παραιτηθείς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση