ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Pandora Papers: Oι διοικήτριες του κράτους προεδρικές θυγατέρες και οι εκτεθειμένοι Αβέρωφ - Λ. Φουρλάς - Λευτέρης Χ

Τελικά δεν υπάρχει σκάνδαλο, παρατυπία ή ατασθαλία που να μην έχει ανάμειξη το ΔΗΣΑΚΕΛ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Επανήλθαμε. Η απόλυτη προσωποποίηση ενός κράτους που συμπαρασύρει μαζί του την εικόνα και τις δραστηριότητές του και δημιουργεί εικονική πραγματικότητα. Αυτό συμβαίνει με το Κυπριστάν και την Προεδρία Αναστασιάδη. Οι επιδόσεις της χώρας διεθνώς, έγιναν γνωστές ΜΟΝΟ μέσω της δράσης των προσωπικών δραστηριοτήτων του ΝΙΚΑΡΟΥ και της οικογένειας του. Στη θητεία του ακούστηκαν περισσότερες φορές οι δραστηριότητες των θυγατέρων του παρά οι πολιτικές του αποφάσεις.

• Για μια ακόμη φορά η δράση των προεδρικών θυγατέρων συμπαρέσυρε και την εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας, αφού τα περί των σχετικών αναφορών στα PANDORA PAPERS προκαλούν και πάλι αλγεινή εντύπωση στην Ευρώπη αλλά και στους Ευρωττοπουζοκυπραίους. Και δεν είμαστε εμείς που αναδεικνύουμε τον ρόλο τους, αλλά ο ίδιος ο μπαμπάς τους, που αναφέρει ότι δεν έχει σχέση με το δικηγορικό του γραφείο. Πες ότι για χάρη συζήτησης το δεχόμαστε ότι ο μπαμπάς Νίκαρος δεν γνώριζε την δράση των θυγατέρων. Τότε μάλλον οι κοπέλες δεν επιθυμούν να προστατεύουν τον πατέρα τους και τον ρίχνουν στην πυρά της πολιτικής, καταστρέφοντας την ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ του. Όπερ μεθερμηνευόμενο τα κορίτσια είναι οι διοικήτριες του κράτους και ο Νίκαρος υπακούει τυφλά, στην παραδοσιακή ανυπέρβλητη και ακαταμάχητη σχέση θυγατέρων - μπαμπά, που υπαγορεύει ότι δεν μπορεί να χαλάσει χατίρια στις κόρες. Έστω κι αν τον προσβάλλουν ανυπερθέτως.

• Δεν παραπλανούμε. Αυτά δεν μας λένε οι επικοινωνιολόγοι και λοιποί κονκλαβιούχοι του Προεδρικού και του ΔΗΣΥ; Ότι ο Νίκαρος δεν γνωρίζει για το γραφείο του; Ε, δεν είναι ΠΡΟΣΒΟΛΗ για πολιτικό, του βεληνεκούς και της περιωπής του Αναστασιάδη να μην ξέρει τι γίνεται στο δικηγορικό του γραφείο και τις μεθόδους που μετέρχονται οι θυγατέρες; Α, πα, πα. Εκτός κι αν απαγορεύονται τα τασάκια στο δικηγορικό γραφείο. Εν πάσει περιπτώσει ακόμη ένα επεισόδιο από το θρίλερ με στοιχεία κωμωδίας που ονομάζεται «Αναστασειάδα και θυγάτρια» απασχολεί την κοινωνία.

• Όμως έχουμε μια απλή λαϊκή, αφελή έως και βλακώδη απορία. Στα πόσα εκατομμύρια θα χορτάσει κάποιος πολιτικός για να μην έχει άλλη επαγγελματική δραστηριότητα; Χαλάλι και στον Νίκαρο μας και στην οικογένεια του να ζήσουν και να τα απολαύσουν. Αλλά δεν υπάρχει κάποιο όριο τέλος πάντων. Δεν μπορούσαν οι θυγατέρες αντί να είναι δικηγορίνες να ασχοληθούν με πάρτι και συνάξεις των σελέπριτις και όλων των φιλενάδων τους, να μιλούν για ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, κομμωτήρια, οίκους μόδας και την δράση των συζύγων και τέκνων τους; Λέμε τώρα. Γιατί ο Νίκαρος ό,τι και να προσφέρει στον τόπο θα τον θυμούνται ΜΟΝΟ για όλα αυτά που ακούγονται για την δράση του και τα ψηφίσματα του Ευρωκοινοβουλίου. Και μάλλον δεν θα μπορεί να τα καλύψουν ούτε τα εκατομμύρια κέρδη από την δράση του δικηγορικού γραφείου.

• Πάμε και στα γαλάζια παιδιά που ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ ανεπανόρθωτα. Και καλά ο Φούλης δεν έχει και αρκετές επιλογές αφού χρειάζεται το δακτυλίδι του Προέδρου να του το παραδώσει σε επίσημη τελετή ο Νίκαρος. Οπόταν και οι παλινδρομήσεις και η υπεράσπιση που παρείχε στον Πρόεδρο ήταν σ’ αυτά τα πλαίσια. Ωστόσο , αφαιρεί από την εικόνα που θέλει να μεταφέρει στην κοινωνία περί της νέας τάξης πραγμάτων που θέλει να εισάγει ο Φούλης και το επιτελείο του. Ποιος θα πιστέψει στον προεκλογικό αγώνα για το νέο πνεύμα που επιχειρεί να φέρει στο Κυπριστάν όταν στηρίζει πράξεις του Νίκαρου που καταδικάστηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο; Στους Ευρωπαίους θα λέει ότι είναι υπερβολικοί;

• Όσον αφορά τους Ευρωβουλευτές του ΔΗΣΥ ΛΟΥΚΑ ΦΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ δέχτηκαν καίριο πλήγμα στην καριέρα τους. Η αρνητική τους ψήφος στο σχετικό ψήφισμα μαζί με άλλους 26 Ευρωβουλευτές, από τους 600 που ψήφισαν εναντίον, καταδεικνύει την οδυνηρή για την πολιτική τους καριέρα ΗΤΤΑ. Πλήγωσαν τους υποστηρικτές τους που τους εξέλεξαν να τους εκπροσωπούν στην Ευρώπη με την στάση τους. Όσα ψηφίσματα και να προωθήσουν προς έγκριση θα τους ΚΑΤΑΤΡΕΧΕΙ η θετική ψήφος σε ψήφισμα που απαγορεύει την δημοσιοποίηση ονομάτων ή όπως λέγεται στην ελληνική γλώσσα, της ΣΥΓΚΛΑΛΥΨΗΣ. Έστω κι αν τους πήρε ο Νίκαρος τηλέφωνο και τους υποχρέωσε έχουν κι αυτοί χρέος να αντιστέκονται.

• Μακριά από εμάς οι ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΙ. Ωστόσο στο ΑΚΕΛ κατέδειξαν ότι έχουν και αργά αντανακλαστικά και είναι δεμένοι στο παρελθόν. Τους ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ από το λήθαργο με το δημοσίευμα μας για ήττα στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, που επιχείρησαν να εγγράψουν το σχετικό θέμα των PANDORA PAPERS και αποφάσισαν ότι έστω κι αν έχουν κάποια εμπλοκή θα το παλέψουν και θα το αναγάγουν σε μείζον θέμα πολιτικής με σχετικές πορείες και διαδηλώσεις. Καλό είναι το αργό πρωινό ξύπνημα ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΤΕΦΑΝΟΥ αλλά μην μεσημεριάζει γιατί δεν θα προλαβαίνετε…

• Αγαπητοί μου σύντροφοι κι εσείς όμως δεν θέλατε να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας και δεν καλέσατε τους βουλευτές σας να παραστούν στην σχετική συνεδρία με αποτέλεσμα την ισοπαλία και την αρχική απόσυρση του θέματος. Το επιδιώξατε γιατί στο κουτί βρισκόταν και δική σας εμπλοκή αφού ο περιβόητος Ρώσος φίλος του Νίκαρου, πήρε υπηκοότητα επί Χριστόφια με εισήγηση του τότε Υπουργού Εσωτερικών και κορυφαίου στελέχους του ΑΚΕΛ ΝΕΟΚΛΗ ΣΥΛΙΚΙΩΤΗ .

• Τελικά δεν υπάρχει σκάνδαλο, παρατυπία ή ατασθαλία που να μην έχει ανάμειξη το ΔΗΣΑΚΕΛ. Ξεκινάει τον αγώνα ο ένας και παίρνει την σκυτάλη ο επόμενος στην σκυταλοδρομία της πολιτικής. Τι λέει αυτός στο βάθος; Καταστροφή λέγεται και όχι πολιτική.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Η βιομηχανία του κορωνοιού συνεχίζει να ανθεί και φυσικά η οικονομία καταστράφηκε... Κι εμείς όλοι από φόβο που προκάλεσαν μέσω της τρομολαγνείας που ενσπείρουν τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης τους χειροκροτούμε. Πέστε μας η Σουηδία υπάρχει στον πλανήτη; Ε, γιατί μας έλεγαν οι πάνσοφοι τηλεπιστήμονες – επιδημιολόγοι μας ότι θα διαλυθεί γιατί δεν έκανε λοκντάουν και δεν πήρε δρακόντεια μέτρα . Εμείς ακόμη υποβάλουμε σε οικονομική αφαίμαξη και ταλαιπωρία με τα ράπιτ τεστ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση