ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όργιο ρουσφετιού από γαλάζιες – Κόκκινες ακρίδες - Η δολοφονία της Αθάνατης

Το κλάμα Φούλλη για Κληρίδη - Εξηγήστε μας περί της ξαφνικίτιδας επιδημιολόγοι

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΤΟΞΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΚΕΔΕΣ

Ο τοξικός λόγος που κατακλύζει τον προεκλογικό αγώνα συνεπήρε τους πάντες και φτάνει στο απόγειο του λίγες μέρες προ των εκλογών . Δηλητηριάζουν τις ψυχές των ανθρώπων οι γαλάζιες και κόκκινες ακρίδες, προκαλώντας φανατισμό και διχασμό. Τι γίνεται στα επιτελεία είναι κάτι φοβερό έως και εξωπραγματικό. ΟΡΓΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ από τις γαλάζιες και κόκκινες ακρίδες των επιτελείων που ανακαλύπτουν όλα τα παραμελημένα αιτήματα των οπαδών τους και διανέμουν υποσχέσεις. Τα επιτελεία μετατράπηκαν σε τεκέδες όπου ο καθένας περνάει για να πάρει την δόση του που είχε παραγγείλει προ καιρού.

Σ’ αυτό τον ανελέητο πόλεμο ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΘΕΣΜΟΙ, κόμματα και συνειδήσεις, προκειμένου να πετύχουν την ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ. Υποσχέσεις ψεύτικες και προσεγγίσεις ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ είναι το κυρίαρχο στοιχείο που κατέκλυσε το τελευταίο μέρος του προεκλογικού αγώνα με πουλημένες συνειδήσεις και εξαπατημένους πολίτες. Ε, δεν μπορούμε να αντέξουμε όλη αυτή την περιρρέουσα τοξικότητα που βασανίζει τους πονεμένους ανθρώπους, οπόταν και θα ασχοληθούμε με άλλα παρεμφερή θέματα. ΟΙ γαλάζιες και κόκκινες ακρίδες των επιτελείων, αφού επιτελέσουν το έργο τους θα πάνε στην φωλιά τους μέχρι νεωτέρας, εκτός από ορισμένες που θα πετάξουν για άλλα μέρη. Το δεδομένο είναι ότι όλοι οι κομματικοί ταγοί δεν θα χάσουν τις θέσεις τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. Εσείς όλοι θα επιστρέψετε στην στυγνή καθημερινότητα και αν κατάφεραν να σας ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ μην ρίχνετε ευθύνες στους άλλους. Ε, δεν μάθατε τόσα χρόνια την δράση των ακριδών.

ΟΚΤΑΩΡΑ ΛΟΓΩ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Να προετοιμάζονται οι γονείς και οι μαθητές ότι από την νέα σχολική χρονιά θα επεκταθούν σε οκτώ οι διδακτικές ώρες, οπόταν και θα σχολνούν αργότερα τα παιδιά. Πως; Ε, μα για να καλυφθεί η απόφαση που πήραν οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ της Βουλής, να διδάσκεται υποχρεωτικά το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Τι θέλετε δηλαδή, να αφαιρεθούν τα Μαθηματικά, Φυσική, Ελληνικά; Και οι εκπαιδευτικοί ΣΩΠΑΣΑΝ, αντί να υποστηρίξουν την θέση τους ότι γίνονται και τώρα μαθήματα σ΄αυτό το αντικείμενο και απλώς μπορούν να εμπλουτιστούν. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να τα βάλουν με τα κόμματα, γιατί τους χρειάζονται και τους υποβοηθούν στα αιτήματα.

Α, ειρήσθω εν παρόδω να ρωτήσουμε κάτι περί παιδείας, γιατί υπάρχει τεράστια υποκρισία. Φωνάζουν όλοι για τις διαρροές θεμάτων, για την δυσκολία των γραπτών των Μαθηματικών. Μα αυτά όλα δεν είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ εκπαιδευτικοί, που πριν λίγο καιρό ήταν συνδικαλιστές και ελέω προαγωγών, ρουσφετιού και άλλων μεθόδων αναβαθμίστηκαν; Φαντάζομαι δεν είναι ΘΕΜΑΤΟΘΕΤΗΣ ο ΠΡΟΠΡΟ.

ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Σ’ ΕΜΑΣ ΠΑΚΕΤΑΡΟΥΝ

Πάμε και στα ουσιώδη που παραγνωρίζουμε, αλλά, τι να γίνει, αφού η περιρρέουσα ατμόσφαιρα υπαγορεύει να ασχολούμαστε με παραπολιτική. Αναφερόμαστε στην διαπίστωση ότι οι θεοί της κοινωνίας του Κυπριστάν πλέον ΞΕΦΥΓΑΝ. Σε εποχές που ο κόσμος δεινοπαθεί αυτοί στον μικρόκοσμο τους, ασχολούνται ΜΟΝΟ με την διασφάλιση των συμφερόντων τους και απομυζούν τον φορολογούμενο, βασανισμένο έως και κακοποιημένο πολίτη από την ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ - ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ αύξηση των τιμών όλων των αγαθών. Η
τιμή του ρεύματος σε όλη την Ευρώπη κατρακυλάει αλλά σ’ εμάς παραμένει σταθερή… Μας προετοιμάζουν για το επόμενο κλείσιμο της χώρας. Για την οριστική ταφόπλακα της οικονομίας μας και για το οριστικό τέλος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας. Όπως είπαμε οι απερχόμενοι πλην ΝΙΚΑΡΟΥ απέχουν γενικώς και πακετάρουν με δάκρυα.

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

Το επόμενο δε θα μπορούσε να καταγραφεί και σαν απίστευτο αλλά Κυπριστανικό. Όμως συνηθίσαμε στα πάντα, αφού ζούμε συνεχώς σε εικονική πραγματικότητα. Δεν μας τρέλαναν ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε πράσινη ενέργεια και ότι επιβάλλεται να εγκαταστήσουμε όλοι φωτοβολταικά στα σπίτια; Μέχρι και δάνεια κάνουν οι τράπεζες, τα επονομαζόμενα πράσινα (όχι αυτά που θα κάνουν να σώσουν την Ομόνοια όταν φύγει ο Παπασταύρου), ενώ το Υπουργείο Ενέργειας προκήρυξε σχέδια και κυριολεκτικά οι κάτοικοι του Κυπριστάν, σπρώχνονται για να κάνουν αίτηση και να γεμίσουν τις ταράτσες τους με φωτοβολταικά Και ώ του Κυπριστανικού θαύματος. Η ΑΗΚ τα αποσυνδέει (φωτοβολταικά) από το σύστημα, γιατί το δίκτυο της δεν μπορεί να αντέξει όπως μας πληροφορεί. Γρήγορα τα χάπια μου τα πράσινα …Έλεος μην τρελαίνετε τον κόσμο. Την ίδια ώρα η Ελλάδα επιχορηγεί τους πολίτες για αγορά μπαταριών προς αποθήκευση της παραγόμενης ενέργειας.

Καταγράψαμε μετά τις προχθεσινές δηλώσεις και καβγάδες του ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ με τον Γ. Διευθυντή του Υπ. Οικονομικών ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΤΕΛΗ, ότι ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΛΤΗΣ, κερδίζει επάξια το προσωνύμιο που του αποδώσαμε προ καιρού με αγάπη… . Αππηιτούριν. Για τους αδαείς, αππωμένους αναγνώστες, λέγεται μεταφορικά για εκείνους που αναμειγνύονται σε όλα τα θέματα χωρίς να τον προσκαλέσουν ή να ανήκει στην αρμοδιότητα του η υπό συζήτηση αναφορά. Συνήθως αφορούσε . Κυριολεκτικά, πρόκειται για τα έντομα που δημιουργούνται μέσα στο χαλούμι και έχουν το χαρακτηριστικό ότι πετιούνται ανεξέλεγκτα.

ΟΙ ΠΑΝΕΛΙΣΤΕΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΙ ΑΣ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΟΥΝ

Οι πανελίστες σταρ επιδημιολόγοι, Τσιουτήδες, Καραγιάννηδες, Πανάδες, Κολιού οι οποίοι πηγαινοέρχονταν στα κανάλια συνεπικουρούμενοι από τα παπαγαλάκια – δημοσιογράφους, προκειμένου να τρομοκρατήσουν τον κόσμο που κρύφτηκαν να μας εξηγήσουν όσα ακούμε καθημερινά περί ΞΑΦΝΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ, ιδιαίτερα νέων ανθρώπων; Η ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ, όπως την ονόμασα στην Ελλάδα και ποια – αν υπάρχει - συσχέτιση με τα εμβόλια. Βγέστε και ενημερώστε τον κόσμο υπεύθυνα. . Μην κρύβεστε γιατί η εμπιστοσύνη προς την επιστήμη κλονίζεται και η ζημιά θα είναι ανεπανόρθωτη. Εκτός κι αν ΚΟΠΗΚΑΝ τα επιδόματα από το Υπουργείο Υγείας και δεν σας ενδιαφέρει…πλέον.

ΟΙ ΒΡΑΔΥΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ

Ο κόκκινος στρατός, που απαρτίζεται από βραδύποδες κομματικούς απογόνους της Σοβιετικής Ένωσης δεν αντιλήφθηκαν ότι με τις ενέργειες τους, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ το ιστορικό σωματείο που λέγεται ΑΛΚΗ Λάρνακας και το οδηγούν σε αφανισμό; Κυριολεκτικά, αυτοί οι ΑΚΕΛικοί ινστρούχτορες, βίασαν, έβγαλαν στο κλαρί (με το γνωστό σκάνδαλο Δρομολαξιάς) και την πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα στα σκουπίδια των αθλητικών αχρήστων. Ντροπή σας ρε. Τόσα λεφτά πετάτε καθημερινά για τον ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ και για να συντηρείται τον κομματικό στρατό και για την ιστορική ομάδα των ροσομπλού της Λάρνακας απαξιείτε εντελώς λες και είναι τα εθνικόφρονα σωματεία Περβολιών.

Οι ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΙ όμως οπαδοί θα σας γυρίσουν την πλάτη και θα ψάχνουν το λάθος η Επαρχιακή Γραμματέας ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ο βουλευτής Λάρνακας ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΣΙΟΥΡΤΙΔΗΣ και ο Δήμαρχος Λάρνακας ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΥΡΑΣ για τα ποσοστά Μαυρογιάννη στην Σκάλα. Θα μου πείτε τι τους ενδιαφέρει αυτούς, αφού είναι ΟΜΟΝΟΙΑτες οι δυο πρώτοι και ο Βύρας της Νέας Σαλαμίνας; Ας ψοφήσει και η ΑΘΑΝΑΤΗ. Άλλο ένα επίτευγμα του ΑΚΕΛ.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Συγκινήθηκε ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και έκλαψε μπροστά στον ΝΙΚΗΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ στην μεσημβρινή εκπομπή του ΑΝΤ1 όταν μίλησε για την επιγραφή στον τάφο του ΓΛΑΥΚΟΥ ΚΛΗΡΙΔΗ που ζήτησε να μπει μόνο ότι «ενθάδε κείται ο ιδρυτής του ΔΗΣΥ». Και έμεινε άφωνος, ο συνήθως παρλαπίπας Σκούλος Νικήτας και δεν προσκόμισε χαρτομάντιλα στον χωρκανό του. Ε, μα αφού δεν ψηφίζει Παφίτες ο Νικήτας, αλλά Αγρότες δεξιούς που το παίζουν αριστεροί… Η συγκίνηση του Αβέρωφ είναι και απότοκο του προεκλογικού.

ΥΓ: Πάντως με όσα βλέπουμε περί δημοσκοπήσεων και των μεγάλων διαφορών μεταξύ τους μετά τις εκλογές κάποιες εταιρείες που διεξάγουν τέτοιες έρευνες πρέπει να κλείσουν, δημοσκόποι πρέπει να αλλάξουν επάγγελμα και ορισμένα ΜΜΕ να απολογηθούν στην κοινωνία. Το σίγουρο είναι ότι κάποιοι θα ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ. Περιμένουμε 10 τζιαί πόψε όπως λέγαμε προ κάποιων ετών ( παρακαλούμε να λείψουν οι προσθήκες περί αμνημονεύτων) με άλλη ευκαιρία…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X