ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οικειοποίηση Γρίβα - Σαμποτάζ από ΑΗΚτζήδες - 64 φύλα – Λαός και Κολωνάκι

Θέλουν να κερδίσουν ψήφους από Αρχηγό της ΕΟΚΑ - Οι δευτεροκλασάτοι της Βουλής

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Zούμε ανεπανάληπτες στιγμές ως πολίτες που είναι έτοιμοι για να εκλέξουν τον νέο τους ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ (όσα υποφέρουμε είναι από τις κατάρες των Άγγλων), που μάλλον δεν βιώνουν σε καμία άλλη χώρα. Εν μέσω χιλιάδων προβλημάτων και βασάνων, κατάφεραν να στρέψουν την προσοχή των πολιτών και να ακυρώσουν την προσπάθεια τους στην Βουλή, με κάποιο ψήφισμα για τον Αρχηγό της ΕΟΚΑ. Το πλάνο του ΑΚΕΛ και του ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ έπιασε τόπο και ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ όλο το πολιτικό σύστημα να στρέψει την προσοχή του προς τον Στρατηγό Γεώργιο Γρίβα - Διγενή. Δεν μπορεί να περάσει προεκλογικός αγώνας που να μην ασχοληθούμε με το παρελθόν, καταχωνιάζοντας το μέλλον στα αζήτητα. Κι ας περιμένουν εναγωνίως οι πολίτες. Μην διαμαρτύρονται όμως μετά για την απαξίωση της Βουλής και την μετατόπιση του ενδιαφέροντος από τις θέσεις- προτάσεις και απολογισμό που έκαναν και ολοκληρώνουν σήμερα στα πλαίσια της συζήτησης για τον κρατικό προϋπολογισμό. Κανένας δεν ανέλαβε μεσολαβητικό ρόλο (καλημέρα σας κ. Πρόεδρε της Βουλής) και πλέον φτάσαμε στα συλλαλητήρια.

ΤΟ ΑΚΕΛ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ - Ο ΦΟΥΛΗΣ ΨΗΦΟΥΣ ΦΕΥΓΑΤΟΥΣ

Προφανώς και θα πρέπει κάποιος κοινωνιολόγος, ψυχολόγος να αναλύσει την διαμορφωθείσα κατάσταση, βάσει της οποίας, οι κάτοικοι του Κυπριστάν, ενώ αντιμετωπίζουν δεκάδες προβλήματα δεν αντιδρούν, δεν κάνουν συλλαλητήρια, αλλά θα μαζευτούν κατά χιλιάδες για τον Γρίβα. Ούτε στο μνημόσυνο του δεν πάνε τόσοι πολλοί. Μπήκαν λοιπόν στο λούκι το πολιτικό. Και μπορεί το ΑΚΕΛ να επιδιώκει την ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και να επιχαίρει προς τούτο, στα στρατόπεδα των άλλων υποψηφίων υπάρχει σχετική σύγχυση. Ποιος τελικά θα ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ τον Γρίβα; Σε ποιο θα κάνει ζημιά η όλη ιστορία με τα συλλαλητήρια και με το ψήφισμα της Βουλής που τον θεωρεί ανάξιο κάθε βράβευσης;

Οι μεν του Συναγερμού θεωρούν ότι με το συλλαλητήρια θα καταφέρουν να επαναφέρουν στο γαλάζιο μαντρί όσους από την δεξιά και προς τα άκρα της, οδηγήθηκαν στον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ και δεν προτίμησαν ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Θα παρουσιαστούν σαν οι προστάτες της μνήμης του, παραπέμποντας στην υπερψήφιση από ΔΗΚΟ – ΕΔΕΚ - ΔΗΠΑ του εν λόγω ΑΚΕΛικού ψηφίσματος. Οπόταν θα δείξουν στους παραστρατημένους οπαδούς τους την ΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΗ.

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΑΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΔΗΣΥ

Όπως πληροφορούμαστε από τον αθκιασερό γαλάζιο πράκτορα της ΞΥΠ που κατοικοεδρεύει στην Πινδάρου, τις τελευταίες μέρες έγινε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ το συλλαλητήριο του απογεύματος, να έχει σχετική επιτυχία, από πλευράς πυκνότητας και να παρουσιαστεί ως η αχίλλειος πτέρνα της υποψηφιότητας Χριστοδουλίδη. Μάλιστα, προς τούτο δόθηκαν και σχετικές οδηγίες στους τοπικούς παράγοντες, να κατευθύνουν τους ημέτερους το απόγευμα έξω από την Βουλή για να διατρανώσουν ότι ο ΔΗΣΥ παραμένει προστάτης της μνήμης Γρίβα σε αντίθεση με άλλους… αχταρμάδες.

ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ

Από πλευράς του επιτελείου ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, όπως μας πληροφορεί ο πράκτορας της ΞΥΠ, επονομαζόμενος και λουκούμι (από αυτά της Γεροσκήπου), δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια. Θα στείλουν Χριστοδουλιδικούς στο συλλαλητήριο και βεβαίως - βεβαίως θα επιδιώξουν να αποκαταστήσουν την τάξη, επισημαίνοντας με οποιονδήποτε τρόπο ότι ο ΝικΧρι θα προστατεύει και αυτός την μνήμη Γρίβα έστω και αν δυσαρεστήσει τους ημετέρους του… Λεπτές ισορροπίες και ευαισθησίες που όπως προαναφέραμε χρειάζονται και ακροβατικές ικανότητες για να μπορέσει κάποιος να αντεπεξέλθει

ΤΟ ΕΛΑΜ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΟΨΙΜΟ ΓΡΙΒΙΣΜΟ

Παρών φυσικά θα είναι και το ΕΛΑΜ, που ετοιμάζει την δική του δυναμική πινελιά που προφανώς θα καταστεί ΑΙΣΘΗΤΗ λόγω και του χρώματος των ενδυμασιών των οπαδών του. Θα είναι δε μια καλή ευκαιρία να τους καλωσορίσουν οι ΕΛΑΜίτες, όπως μας λέει και ο πράκτορας της ΞΥΠ, επονομαζόμενος μαυροφορεμένος, στο στρατόπεδο του Γρίβα, το οποίο εισχώρησαν όψιμα, για καιροσκοπικά - προεκλογικά συμφέροντα. Στο μνημόσυνο του Γρίβα οι αρχηγοί των κομμάτων δεν παρίστανται αναφέρει η έκθεση του μαυροφορεμένου, οπόταν και δεν τεκμαίρονται να το παίζουν ΓΡΙΒΙκοί.

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΑΒΕΡΩΦ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ;

Τώρα πως θα κυλήσει το συλλαλητήριο και ποιοι εκ των πολιτικών αρχηγών θα παραστούν και θα εκφωνήσουν λόγο στους παρευρισκόμενους είναι κάτι που θα διασαφηνιστεί το απόγευμα. Θα βγει στο προαύλιο του Κοινοβουλίου ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ για να μιλήσει στους παρευρισκόμενους; Αν κάποιοι τον αποδοκιμάσουν και τον κατηγορήσουν για όψιμο ενδιαφέρον δεν θα προκληθεί σύγχυση και ενδεχομένως αντιπαράθεση; Από πλευράς ΝικΧρι ποιος θα έχει αυτό τον ρόλο. Ο μόνος που ετοιμάζει προσχέδιο ομιλίας είναι ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ που δεν έχει κάτι να προβληματιστεί…

ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΥΕΤΕΡΟΚΛΑΣΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Θα αδικήσουμε αρκετούς και δεν είναι δίκαιο, αφού στην χθεσινή συζήτηση των κρατικών προϋπολογισμών στην Βουλή, οι δευτεροκλασάτοι των κομμάτων προσπάθησαν να αποδώσουν τα μέγιστα και να δώσουν το δικό τους στίγμα. Εμείς που παρακολουθήσαμε, δια του Διοικητή και άλλων πρακτόρων της ΞΥΠ που συνέλεξαν στο παρασκήνιο και ενδιαφέρουσες πληροφορίες τις οποίες θα μοιραστούμε μαζί σας οσονούπω, βαθμολογούμε με ικανοποιητικό βαθμό την εν λόγω προσπάθεια των βουλευτών.

Παρουσίασαν την δράση τους στις Κοινοβουλευτικές επιτροπές που μετέχουν διανθισμένες με την προσωπική τους πινελιά, αλλά σε γενικές γραμμές κατάφεραν να κινηθούν σε ικανοποιητικά επίπεδα απόδοσης. Ωστόσο, με την στάση των αρχηγών τους, που οδήγησαν την συζήτηση και το ενδιαφέρον των πολιτών σε άλλου είδους κατευθύνσεις, ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ και έφυγαν από τον Ναό της Δημοκρατίας πληγωμένοι…

ΠΟΥ ΚΟΦΚΕΙ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ - ΤΑ Ι74 ΕΚ. ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ξεχώρισαν κάποιες ατάκες στην χθεσινή συνεδρία , όπως η επισήμανση της βουλευτού του ΑΚΕΛ ΜΑΡΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ εκ Πελενδρίου ορμώμενης, προς τον βουλευτή του ΕΛΑΜ ΣΩΤΗΡΗ ΙΩΑΝΝΟΥ, ότι «δεν ξέρει που κόφκει η Παλαιστίνη, κύριοι Ναζί». Προηγήθηκε η αναφορά του Ιωάννου στα 174 εκατομμύρια που δίνονται στους μετανάστες και ότι συνεχίζεται ο ρατσισμός κατά των Ελληνοκυπρίων και το περιβόητο ψήφισμα του ΑΚΕΛ επιφέρει διχασμό στους πολίτες, αλλά και στην παράκληση να προσδιοριστούν ενόψει και σχετικών συζητήσεων πόσα φύλα θα προκύψουν γιατί αμφισβητείται πλέον ότι είναι μόνο δυο, αλλά ενδεχομένως φτάνουν τα 64.

Ακόμη οι ατάκες του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΚΟΥΜΑ του ΑΚΕΛ για τεκτονική μετατόπιση του πλούτου και εφαρμογή του Λαός και Κολωνάκι, ενώ επισήμανε ότι ο γαμπρός του ΝΙΚΑΡΟΥ είναι ευτυχισμένος από την πορεία της κατασκευαστικής βιομηχανίας σε σχέση με τους άλλους του εν λόγω κλάδου. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ του ΔΗΚΟ ως εκπρόσωπος των Λαρνακέων παρουσίασε τα προβλήματα της πόλης του, ενώ ο συγχωριανός του ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ της ΕΔΕΚ, συγχάρηκε τον ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ γιατί ήταν παρόν σε όλη την συνεδρία (προφανώς δεν πρόσεξε και τον ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΥΚΑΛΙΑ - ΚΩΣΤΑ ΚΩΣΤΑ του ΑΚΕΛ, ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ του ΔΗΣΥ που δεν κουνήθηκαν από την θέση τους) κάτι που προκάλεσε συζητήσεις αφού στην προκειμένη μάχη είναι σε αντίπαλα στρατόπεδα.

Ο ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ του ΔΗΣΥ αναφέρθηκε σε θέματα υγείας και έδωσε την προσωπική του πινελιά, ενώ ο ανεξάρτητος ΑΝΤΡΕΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ διερωτήθηκε γιατί δεν αντέδρασαν κατά αντίστοιχο τρόπο και επέδειξαν επιλεκτική ευαισθησία στην περίπτωση των πινάκων του Γιώργου Γαβριήλ που παρουσίαζε τον Χριστό γυμνό, παρά μόνο στα λεγόμενα του. Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ του ΔΗΣΥ ζήτησε από το ΑΚΕΛ να τοποθετηθεί για την καταψήφιση στο Ευρωκοινβούλιο από τον ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ ψηφίσματος καταδίκης του Τουρκολιβυκού μνημονίου (θα περιμένεις πολύ γιατί τρέμουν στο ΑΚΕΛ τον Τ/Κ ευρωβουλευτή) ενώ ο Κώστας Κώστα του ΑΚΕΛ την κλοπή που γίνεται με τις τιμές των καυσίμων, χωρίς καμία παρέμβαση, ο δε ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΖΑΡΟΣ ΔΗΣΥ, κατά πόσον είναι ικανοποιημένοι οι Γριβικοί ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ (πατέρας Αντρέα Μ.

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Να απειλούν με ΣΑΜΠΟΤΑΖ οι συνδικαλιστικές οργανώσεις της ΑΗΚ γιατί δεν κατάφεραν να πετύχουν την εξαίρεση τους από τον νόμο περί συνταξιοδοτικού και να πληρώνουμε όλοι εμείς περισσότερα σε σχέση με ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους τους στο δημόσιο, για να παίρνουν οι υπάλληλοι είναι κάτι πρωτάκουστο. Κι ακόμη να τους τραβήξουν τ’ αυτί ο ΝΙΚΑΡΟΣ , τα κόμματα (καλά αυτοί τρέμουν για ψήφους), η αιωνίως χαμογελαστή ΝΑΤΑΣΑ ΠΗΛΕΙΔΟΥ, αλλά και το άλαλο Διοικητικό Συμβούλιο των ΑΗΚτζήδων που σιωπά ΕΝΟΧΑ. Θα διακόπτουν λένε το ρεύμα. Κι ακόμη να τους ξηλώσουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στην ΑΗΚ. Άλλοι καθισιάρηδες – αθκιασεροί που θέλουν να δικαιολογούν τους μισθούς τους με αρλούμπες οι συντεχνιακοί της ΑΗΚ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X