ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι πειραγμένες δημοσκοπήσεις και τα συντροφικά και συναγωνιστικά μαχαιρώματα

Οι επιλαχόντες προσδοκούν σε αναπληρώσεις

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Μπαίνοντας στην τελική ευθεία εν όψει των βουλευτικών εκλογών, τα συντροφικά και συναγωνιστικά μαχαιρώματα βρίσκονται στην ημερησία διάταξη και όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές ανοίγουν τα χαρτιά τους. Τα κεντρικά εκλογικά επιτελεία ετοιμάζονται να ρίξουν όλα τα χαρτιά τους στον προεκλογικό αγώνα , προσδοκώντας αφενός να συσπειρώσουν τους οπαδούς τους και αφετέρου να προσελκύσουν τους αναποφάσιστους.

• Οι ειδήμονες των προεκλογικών αγώνων ισχυρίζονται ότι η βδομάδα προ των εκλογών είναι καθοριστική για την διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος και ως εκ τούτου θα πρέπει να γίνουν προσεχτικές κινήσεις και να αποφευχθούν όπου είναι δυνατό τα λάθη.

• Κι όμως η μάχη των βουλευτικών εκλογών δεν περιορίζεται στις εκλέξιμες θέσεις, αφού αρκετοί υποψήφιοι δίνουν την μάχη, προσδοκώντας έμμεσα οφέλη από τα αποτελέσματα. Συγκεκριμένα κάποιοι εκ των υποψηφίων βουλευτών θεωρούν ότι αν καταλάβουν ψηλές θέσεις κατάταξης θα επωφεληθούν σε μεταγενέστερο στάδιο από την κατάληψη βουλευτικών εδρών λόγω υπουργοποιήσεων, διορισμών σε πολιτειακά αξιώματα κάποιων που θα καταφέρουν να εκλεγούν στο Κοινοβούλιο.

• Ακόμη η ψηλή κατάταξη και η αξιοπρεπής ήττα θεωρούνται για κάποιους εκ των υποψηφίων, κυρίως τους νεαρούς ως εχέγγυο για περαιτέρω ανέλιξη.

• Όσον αφορά την μάχη των δημοσκοπήσεων ξέφυγε από τα όρια και η εξόφθαλμη παραβίαση τους δίνει ακόμη ένα χαστούκι σε όσους παρουσιάζονται επιστήμονες του είδους.

• Ε, δεν μπορεί το ΡΙΚ να παρουσιάζει τρία κόμματα να ισοψηφούν στην τέταρτη θέση γιατί φοβούνται να δώσουν προβάδισμα σε κάποιο εξ αυτών. Αυτή δεν είναι δημοσκόπηση αλλά κουβεντολόι του καφενέ. Αμ το ΟΜΕΓΑ που εκτόξευσε στα ύψη την Αλλαγή Γενιάς λες και η δημοσκόπηση έγινε στο σαλονάκι της Άννας Θεολόγου. Με αυτό το προβάδισμα δεν υποβοηθεί την Θεολόγου αντίθετα ο δημοσκόπος κτυπάει το καμπανάκι στους αντιπάλους για να εφορμήσουν.

• Όλοι κρίνονται και εκ του αποτελέσματος κάποιοι δεν θα μπορούν να διαβούν τις πύλες των καναλιών μετά τις εκλογές αλλά και δεν θα μπορούν να εμφανιστούν σε παρόμοιου είδους εργασίες που η αξιοπιστία παίζει τον δικό της ρόλο. Τελικά και σ’ αυτές τις εκλογές οι πειραγμένες δημοσκοπήσεις θα παίξουν τον δικό τους σημαίνοντα ρόλο δίνοντας και οι ειδήμονες του είδους τις δικές τους εξετάσεις.

• Κι επειδή η ΞΥΠ είναι παλιά στο κουρμπέτι και έχει πληροφορίες να σας επισημάνουμε ότι γραφείο δημοσκοπήσεων προέβαινε σε πλειστηριασμό ερευνών και τελικά τις έδινε στους ενδιαφερόμενους έναντι μικρού αντιτίμου, φθάνει να ακουγόταν το όνομα του. Αν τον έβγαζαν και σε κανάλι ακόμη καλύτερα αφού ικανοποιούσε και αυτός τον ναρκισσισμό του.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Υπομονή . Μια βδομάδα έμεινε για να τελειώσει και αυτή φαρσοκωμωδία. Μετά μπορείτε να καταφύγετε στις θεατρικές σκηνές για να ψυχαγωγηθείτε. Εξάλλου χορτάσατε από τον υπέρμετρο παθολογικό ναρκισσισμό που διακρίνει όσους περιφέρονται στην πολιτική ή ακόμη και επιθυμούν να ασχοληθούν μ΄αυτή. Εκείνη όμως την ρώτησαν αν αντέχει άλλους βιασμούς;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X