ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι κολοσσοί της Δημοκρατίας μαζεύτηκαν στον ΔΗΣΥ και ο Γ. Κληρίδης

Αυτά σας δίδαξε ο Γλαύκος Κληρίδης;

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Αυτά σας δίδαξε ο ΓΛΑΥΚΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ; Γι’ αυτά βαυκαλίζεστε ότι είστε το πλέον δημοκρατικό κόμμα; Ολημερίς σας ακούμε να αντιπαραβάλλεται στους πολιτικούς σας αντιπάλους, ότι ξεχωρίζετε ως κόμμα, γιατί μάθατε ν’ ακούτε και κυρίως να σέβεστε όλες τις απόψεις και να μην χρησιμοποιείτε το μαστίγιο και την μέθοδο της ΣΤΥΜΜΕΝΗΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑΣ , όπως κατηγορείτε ότι μετέρχονται τέτοιων μεθόδων άλλα κόμματα, που πετάνε στον κάλαθο όσους δεν υπακούουν . Τελικά τι είναι ο ΔΗΣΥ; ΑΡΧΗΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑ που όλοι υπακούουν στον βασιλιά και προσκυνούν αναλόγως;. Να ξέρετε όμως όλοι εσείς ότι ακόμη και οι αρχηγοί, αυτούς που κάνουν τεμενάδες συνεχείς, κάποτε τους απεχθάνονται και δεν τους έχουν ικανούς για ειδικές αποστολές, απλώς τους χρησιμοποιούν ως διεκπεραιωτές …Οι παρακαταθήκες του Κληρίδη που συχνά επικαλούνται περί ανοχής στην διαφορετική άποψη …καταχωνιάστηκαν βίαια στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και αράχνιασαν.

• Το μόνο που κατάφεραν μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ είναι να αποδείξουν ότι η Δημοκρατία στο φιλελεύθερο τους κόμμα, είναι κατ’ επίφαση και αναλόγως της περίστασης. Κι αν ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ έθεσε τα χρονοδιαγράμματα του για εκλογή του υποψηφίου του κόμματος για τις Προεδρικές εκλογές είναι στα θεσμικά του καθήκοντα και κάποια στιγμή θα έπρεπε να γίνει ανεξαρτήτως των εξελίξεων και των επιθυμιών οποιουδήποτε στελέχους.

• Ωστόσο, εκεί εμφανίστηκαν οι ΚΟΛΟΣΣΟΙ της εσωκομματικής Δημοκρατίας. Ορισμένοι που τους είπαν κάποια στιγμή να πάνε στην Πινδάρου και βρέθηκαν στην Πλατεία Ελευθερίας. Όλοι εκείνοι που επέδειξαν ΜΕΝΟΣ, γιατί υποψιάζονται ότι κάποιος άλλος του ΔΗΣΥ ενδεχομένως να υποβάλει υποψηφιότητα. Αυτό το πάθος, η εχθρότητα με ψήγματα μίσους που εκδήλωσαν ορισμένοι κολοσσοί της Δημοκρατίας σε βάρος του υποτιθέμενου εχθρού τους, που στην προκειμένη είναι ο Υπουργός Εξωτερικών ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, από πού πηγάζει; Ενδεχομένως να είναι απότοκο ψυχολογικών αναταράξεων, αλλά κυρίως της επιθυμίας τους που καθίσταται και εμμονή, για να πάρουν αξιώματα.

• Και αφού δεν τον φοβάστε και θα τον σμπαραλιάσετε αν κατεβεί ανεξάρτητος υποψήφιος, προς τι ξεσηκώσατε όλη αυτή την σκόνη που κάλυψε την δημοκρατικότητα του ΔΗΣΥ και ενόχλησε τους απλούς πολίτες- ψηφοφόρους; Διερωτάται ο ψηφοφόρος των άλλων κομμάτων, αλλά και ο γνήσιος Συναγερμικός μετά απ’ όλη αυτή την παράσταση του Πολιτικού Γραφείου. Αν για κάποιους ημέτερους συμπεριφέρονται μ’ αυτό τον τρόπο, στους πολιτικούς τους αντιπάλους ποιες μεθόδους μετέρχονται και τι αισθήματα τρέφουν γι’ αυτούς;

• Πάντως δεν είχαμε υπόψη τόσους κολοσσούς , πάσχ Δημοκράτες, όπως λένε και στην Αγία Νάπα ότι διαθέτει ο ΔΗΣΥ. Από τον Υπουργό Συγκοινωνιών μέχρι την Υφυπουργό Πρόνοιας, τον Υπουργό Οικονομικών, από τον Δήμαρχο Στροβόλου έως και τους επιφανείς δικηγόρους της πρωτεύουσας, Παπαχαραλάμπους και Κρις Τριανταφυλλίδη. Αλλά για κάτσετε καλά και την Πρόεδρο της Βουλής ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που αίφνης την είδε η βασίλισσα ( όταν την βρείτε μπροστά σας να διεκδικεί αξιώματα μην ψάχνετε ποιος την εκκόλαψε) και μάλιστα τα παπαγαλάκια της στα ΜΜΕ, μας πληροφόρησαν ότι καταχειροκροτήθηκε.

• Δεν βρέθηκε δηλαδή ένας άνθρωπος εκεί με γενετικούς αδένες ή μαγκιά να επισημάνει σε όλους ότι το πάθος σας έναντι ενός συναγωνιστή σας, καταδεικνύει το δικό σας επίπεδο;. Για κάποιον που ύστερα από λίγες ώρες θα ήσασταν μαζί στο Υπουργικό Συμβούλιο και θα παίρνατε αποφάσεις. Ε, βέβαια οι ακραιφνείς Δημοκράτες, οι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ, όπως ο Καρούσος , η Ανθούση που κοσμούν την πολιτική κονίστρα να μην εκφράσουν σκληρές απόψεις; Μιλάμε για εμβληματικές προσωπικότητες, αφού ο Αγιαναπίτης προσπαθεί να στήσει ιστοσελίδα για να επιχορηγήσει ποδήλατα και η άλλη από κλητήρας των Υπουργών Υγείας θα εξαλείψει την φτώχεια και έτσι αίφνης έγιναν τα πολιτικά τέρατα της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

• Όσο για τον τεράστιο διαπρύσιο κήρυκα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΕΤΡΙΔΗ να του υπενθυμίσουμε μια ιστοριούλα που ενδεχομένως να ξέχασε . Όταν θα διοριζόταν Υφυπουργός Παρά τω Προέδρω δέχτηκε φοβερή επίθεση, γιατί κάποιοι άλλοι τότε δημοκράτες του ΔΗΣΥ, αμφισβητούσαν την δράση του στο κόμμα . Κι επειδή η ΞΥΠ και ο Διοικητής της δεν ανέχονται κάποιους να το παίζουν ογκόλιθοι της Δημοκρατίας, εξασφάλισε φωτογραφία από κάποιο πράκτορα της που απαθανάτιζε τον αείμνηστο Πρόεδρο ΓΛΑΥΚΟ ΚΛΗΡΙΔΗ σε επίσκεψη του στην Αγγλία όπου συνάντησε αντιπροσωπεία φοιτητών της Πρωτοπορίας. Μάλιστα τους ονομάσαμε και πλατφόρμα του ENGLISH SCHOOL, καθότι όλοι τους οι παριστάμενοι ( Πετρίδης- Χάρης Γεωργιάδης- Αντρέας Παπαχαραλάμπους- Χάρης Φωτίου- Ειρένα Γεωργιάδου) ήταν απόφοιτοι ης ιδιωτικής σχολής . Τότε ο κ. Πετρίδης ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ και τα διέδωσε μέσω των σόσιαλ μίντια για να καταδείξει ότι ήταν Συναγερμικός Και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κάνει αυτός σε άλλους εκείνο που υπέφερε ο ίδιος…Ενσυναίσθηση το λένε πλέον οι κολτουριάρηδες.

• Α, για τον Δήμαρχο Στροβόλου τι να πούμε. Μάλλον αναφερόμαστε στον ορισμό της έκφρασης ΟΞΥΜΩΡΟ ΣΧΗΜΑ. Ο άνθρωπος που αμφισβήτησε την απόφαση του ΔΗΣΥ να υποδείξειι άλλο υποψήφιο για την Δημαρχεία Στροβόλου και αυτός κατήλθε στις εκλογές – τον χαρακτήριζαν αποστάτη , κομματικό προδότη- και κέρδισε , αντί να τους αναφέρει ότι είναι ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ των αντίθετων αποτελεσμάτων που φέρνει η επίθεση σε ανθρώπους του κόμματος που έχουν διαφορετική άποψη, προτίμησε να μετέλθει δικολαβισμών και αερολογιών. Ε, μα το παιδί θέλει να γίνει Δήμαρχος Μητροπολιτικής Λευκωσίας. Λίγο είναι;

• Να θυμίσουμε δε σε όλους ότι τον αείμνηστο ΑΛΕΚΟ ΜΑΡΚΙΔΗ που ήταν σε παρόμοια θέση το 2003, αρκετοί εξ αυτών που τώρα λένε διαφορετική άποψη , τον θεωρούν ΜΕΝΤΟΡΑ τους και τον κορυφαίο νομικό και πολιτικό της γενιάς του. Μάλιστα θυμόμαστε τον Γλαύκο Κληρίδη που τους έλεγε ότι πρέπει να σέβονται πάντα την διαφορετική άποψη.

• Να σας πούμε και κάτι. Ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ επειδή είναι αλεπού της πολιτικής και γνωρίζει πως θα συμπεριφερθεί, εσάς όλους που πεταχτήκατε να επιδείξετε κομματική πειθαρχία και να παρουσιαστείτε Φουλικότεροι του Φούλη, μάλλον σας βάζει στην κατηγορία των αναλώσιμων. Θα χρησιμοποιηθείτε και θα καταλήξετε στο ράφι.

• Εμείς πάντως στην ΞΥΠ είμαστε ήρεμοι και ήσυχοι. Προτείναμε την μοναδική λύση εδώ και έξη μήνες για να μην υπάρχουν δυο υποψήφιοι στον ΔΗΣΥ. Να κάτσουν γύρω από ένα τραπέζι Φούλης και Χριστοδουλίδης και ως δυο Πάφιοι να βρουν την λύση. Ας είναι επικεφαλής του τραπεζιού ο Νίκαρος.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όταν δίνετε υπερβολική σημασία- προβολή και κατηγοριοποιούνται από τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης κάποιοι παράνομοι που βρίσκουν ευκαιρία και επιδίδονται σε ειδεχθείς πράξεις , όπως να βάλουν βόμβα ή να κάψουν σχολεία τότε μάλλον υποβοηθείται το έργο τους. Εξάλλου αυτοί χαχανίζουν εκμεταλλευόμενοι τον διχασμό των προβληματισμένων πολιτών. Απλώς τους δόθηκε η ευκαιρία. Και οι συνδικαλιστές εκπαιδευτικοί μην κλαψουρίζουν στα κανάλια προκαλώντας άλλες καταστάσεις και ότι θα κλείσουν δυο σχολεία. Μην ξεχνούμε ότι οι ίδιοι έκλεισαν ΟΛΑ τα σχολεία για τα εκπλήρωση των αιτημάτων τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση