ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο ΔΗΣΥ στηρίζει Χριστοδουλίδη ή αμφισβητούν Φούλλη - Φωνή ΝΙΚΑΡΟΥ

Δεύτερη ευκαιρία έδωσαν στον Στέφανο οι ΑΚΕΛικοί

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΗΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΗΤΤΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

• H ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ που δέχτηκε ο ΔΗΣΥ στις Προεδρικές εκλογές δεν αφήνει και πολλά περιθώρια επιλογών, έστω και αν μεμονωμένες φωνασκίες, κυρίως λόγω συναισθηματικής φόρτισης και απώλειας ηγετικών θέσεων - εξουσίας, προβάλλουν βέτο στην ψήφιση ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Οι καταστάσεις είναι πλέον ξεκάθαρες και όσο και αν θολώνουν και πάλι τα νερά κάποιοι, που στήριξαν την πολιτική τους καριέρα στην νίκη του ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και στις συνεπαγόμενες καρέκλες, το γαλάζιο κόμμα έχει να αντιμετωπίσει το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΛΗΜΜΑ. Είτε ΜΕΝΕΙ στην εξουσία με δικό του παιδί, όπως είναι ο ΝικΧρι, ή πάει στην αντιπολίτευση και ΔΙΧΑΖΕΤΑΙ. Από την άλλη στο στρατόπεδο ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ τα πράγματα είναι εντελώς ξεκάθαρα. ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ η ηγεσία του ΑΚΕΛ με την πρόκριση στον Β’ γύρο του ΜπλακΤζον, και τα προβλήματα κρύβονται κάτω από το χαλί. Όπως είπαμε πολλές φορές θυμίζει ομάδα που πάει τελικό Κυπέλου και χάνει με ευρύ σκορ 6-0, αλλά είναι ευχαριστημένοι από την καλή πορεία.

ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ Η ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

• Η ΗΤΤΑ των δυο μεγάλων κομμάτων είτε στον Α’ ή στον Β’ γύρο είναι ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ και ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ ότι η ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ τους είναι συνεχής και ραγδαία, έστω και αν επιχειρούν να ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ-ΕΞΩΡΑΙΣΟΥΝ την εικόνα τους. Θα κρύψουν την καταβαράθρωση τους οι μεν πίσω από τον Χριστοδουλίδη και οι δε πίσω από αξιοπρεπή ήττα και αρκετά φληναφήματα που θα πλασάρουν στην κοινωνία. Τέλος πάντων, αυτή είναι η εικόνα για τα δυο μεγάλα κόμματα και όσοι τους πιστεύετε και ενστερνίζεστε τις απόψεις τους, απλώς είστε τρέφετε ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ή είστε λάτρεις των παραμυθιών.

ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΑΛΕΙΦΟΝΤΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΦΟΥΛΛΗ

• Πάμε στο στρατόπεδο του ΔΗΣΥ, όπου τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα. Μετά την αποτυχία του ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ να εισέλθει στον Β’ γύρο η επιλογή του κόμματος είναι μόνο μια και τους βγάζει προσωρινά από το αδιέξοδο, ενώ διασώζει και τον ΦΟΥΛΛΗ. Διαφορετικά οι δελφίνοι που εδώ και καιρό προαλείφονται για την Προεδρία του κόμματος, θα επιχειρήσουν να τον αποδομήσουν και να τον ρίξουν από τον γαλάζιο θρόνο. Τα πράγματα είναι πολύ απλά και εμείς τα επισημάναμε προ ενός έτους, αλλά ο ΦΟΥΛΛΗΣ βρισκόταν σε λήθαργο και νηνεμία, παρασυρόμενος από τις ΠΟΛΙΤΙκες σειρήνες και άλλους επιτήδειους.

Οι καταστάσεις είναι πλέον ξεκάθαρες και όσο και αν θολώνουν και πάλι τα νερά κάποιοι, που στήριξαν την πολιτική τους καριέρα στην νίκη του ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και στις συνεπαγόμενες καρέκλες

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΦΟΥΛΛΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΣΣΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ

• Ψηφίζοντας Χριστοδουλίδη κερδίζει τρία ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ – ΟΥΣΙΩΔΗ πολιτικά πράγματα. Α: Παραμένει στην εξουσία και σταδιακά, όταν η φόρτιση των εκλογών περάσει, θα γίνει και ενός είδους συγκυβερνήτης, λόγω και της αναγκαιότητας στήριξης του επόμενου Προέδρου στην Βουλή. Β: Εδραιώνεται στην θέση του ως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ. Γ : Αφήνει το ΑΚΕΛ για μια ακόμη πενταετία εκτός εξουσίας με όλα τα αρνητικά συνεπακόλουθα για το κόκκινο στρατόπεδο. Για το πολιτικό του μέλλον σε σχέση με ανώτατο θώκο της Δημοκρατίας, ας μεριμνήσει ο ΥΨΙΣΤΟΣ. Αν και η υιοθέτηση της επιλογής ΝικΧρι θα τον έκανε προ καιρού ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ, εντούτοις έστω και την υστάτη διασώζεται και ισχύει η ρήση « κάλλιο αργά παρά ποτέ».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΚΕΛ

• Τα υπόλοιπα περί ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ και συνεργασίας με ΑΚΕΛ, που προτείνουν κάποιοι όπως ο Δήμαρχος Πάφου ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΦΑΙΔΩΝΟΣ, μάλλον εντάσσονται στα πλαίσια ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ. Ούτε το ΑΚΕΛ επιθυμεί τέτοια συνεργασία, ούτε και είναι εφικτή, αλλά ούτε και μπορεί να την περάσει από τα συλλογικά όργανα, που θα αποφασίσουν… Εξάλλου, όπως επισημάναμε από χθες το βράδυ, ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ έκανε ο ΝΙΚΑΡΟΣ που σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσει την κατάσταση ανεξέλεγκτη. Ε, και στην προκειμένη δεν θα επικαλεστεί ο Φούλλης ελέφαντες, γαϊδουράκια, πιγκουίνους και τάρανδους στο γαλάζιο δωμάτιο, γιατί θα του αντιτείνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ότι η στήριξη τους ήταν ΑΦΕΙΔΩΛΕΥΤΗ και οφθαλμοφανής.

• Οπόταν δεν θα μιλήσουμε για εκλογές στον ΔΗΣΥ και νέα ηγεσία μετά την εξαγγελία Φούλλη ότι θα είναι υποψήφιος στον Β’ γύρο, γιατί όλα είναι εξαρτώμενα από την στάση του. Ο δε Χριστοδουλίδης όπως σας ενημερώσαμε προ πολλού, θα ανέβει τα σκαλιά της Πινδάρου και θα συζητήσει με τον Φούλλη για να λάβει την στήριξη του με όλα τα συνεπακόλουθα. Οι Παφίτες έχουν τον δικό τους κώδικα επικοινωνίας και μάλλον στην κρίσιμη χρονική συγκυρία με εκατέρωθεν επεξηγήσεις θα τα βρουν.

Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΣΑΛΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΝΙΚΧΡΙ

• Όσον αφορά την ήττα ΦΟΥΛΛΗ, το ΚΟΜΒΙΚΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ήταν η λανθασμένη ΣΤΡΑΤΗΤΙΚΗ που άρχισε από το συνέδριο που κάμποσοι κολαούζοι επιτέθηκαν στον ΝικΧρι,  αλλά και οι συνεχείς ΛΥΣΣΑΛΕΕΣ επιθέσεις που ξύπνησαν τα κατώτερα ένστικτα των ψηφοφόρων, ότι θα πρέπει να ενεργοποιηθούμε για να διασώσουμε το καλό παιδί και να τον δοκιμάσουμε στην εξουσία. Τα υπόλοιπα είναι αναλύσεις επιστημόνων επικοινωνίας και λοιπών αθκιασερών. Να πούμε ότι το γράψαμε άπειρες φορές ότι η μονομερής επίθεση κατά ΝικΧρι, δεν προσφέρει οτιδήποτε στον Φούλλη, αλλά οι επικοινωνιολόγοι του και οι υποστηρικτές του, καταλήφθηκαν από ΕΜΜΟΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ. Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.

ΝΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ - ΚΑΡΟΓΙΑΝ - ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

• Σε αυτό τον συρφετό δεν αποδώσαμε τα εύσημα στο ΔΗΚΟ και τον ΠΡΙΓΚΙΠΑ, την ΕΔΕΚ και τον ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ και την ΔΗΠΑ και τον ΚΑΡΟΓΙΑΝ που παραμέρισαν τις διαφορές τους, αντίκρισαν με καθαρό βλέμμα το συμφέρον των κομμάτων τους και ΝΙΚΗΣΑΝ. Τα υπόλοιπα περί εξουσίας και καρεκλών είναι αυτονόητα. Πέστε μου σας παρακαλώ εσείς οι περισπούδαστοι. Σε ποια χώρα του κόσμου δεν παίρνουν θώκους και αξιώματα κομματικά στελέχη;

ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ Ο ΣΤΕΦΣΤΕΦ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ

• Ο σύντροφος ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ κυριολεκτικά ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ και μαζί του και η υπόλοιπη ηγεσία του κόμματος, της οποίας η χαρά ήταν ΕΜΦΑΝΗΣ και στους δέκτες, όταν έκανε σχετικές δηλώσεις. Ο Άριστος Δ, Λουκαίδης, Τσελεπής, Καραμάνος, Πόλεμος, Σωτηρούλλα πανηγύριζαν γιατί απλώς ανακουφίστηκαν από την πρόκριση Μαυρογιάννη στον Β’ Γύρο. Ας καταλάβουν, ότι οι ΑΚΕΛικοί με το 88 % συσπείρωση, τους έδωσαν ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για να αλλάξουν το κόμμα τους. Ε, τώρα μην μας το παίζει ανεξάρτητος ο ΜπλακΤζον . Ήρθε δεύτερος γιατί κινητοποιήθηκε ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ και το αντιμετώπισε ως θέμα επιβίωσης. Για να δούμε αν θα πάρουν κι άλλες ψήφους.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Δ. – ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ – ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

• Από εκεί και έπειτα να επισημάνουμε ότι οι ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ των εκλογών ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ μάλλον θα οδεύσουν προς Μαυρογιάννη αν και δεν θα τους ακολουθήσουν και αρκετοί από τους ψηφοφόρους. Ειδικά ο Αχιλλέας θα χειραγωγηθεί προς Μαυρογιάννη, έστω και με τους καβγάδες αμφισβήτησης… προεκλογικά, αφού αυτό επιθυμούν οι παρατρεχάμενοι του. Ο δε ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗΣ μάλλον κατά βούληση. Οι δε θριαμβευτές των εκλογών το ΕΛΑΜ, που παρά το ότι είχαν να αντιμετωπίσουν πίεση από 3 δεξιούς υποψηφίους εντούτοις πήραν το 6 %, αυξάνοντας τα ποσοστά από τις προηγούμενες Προεδρικές εκλογές ( 5.65%). Μπορεί να το αποσιωπούν οι πάντες , αλλά είναι η στυγνή πραγματικότητα, μάλλον κατά βούληση, αν και δύσκολα ΕΛΑΜίτης θα ψηφίσει Μαυρογιάννη μετά την απαξίωση που δείχνει προς το εθνικιστικό κόμμα. Όσον αφορά τον αχταρμά που ονομάζεται Οικολόγοι θα επιχειρηθεί να χειραγωγηθεί προς ΜπλακΤζον με αβέβαιο αποτέλεσμα.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Η ΠΟΛΙΤΙκη κουζίνα, το μαγειρείο του ΡΙΚ με τους σεφ Μιχαηλίδη- Μαυρή και τους σερβιτόρους Τσώκο του κουβαραστράδικου και Μιχαήλ λογιστή, καθώς και το φαστφουντάδικο του ΩΜΕΓΑ θα συνεχίσουν τα μαγειρέματα και να δηλητηριάζουν τον κόσμο ή θα αλλάξουν επάγγελμα; Κάποιοι θα σχήσουν τα πτυχία τους αλλά μάλλον αυτοί δεν θα είναι ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΡΥΩΝΙΔΗΣ, ΝΑΣΙΟΣ ΟΡΕΙΝΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΤΟΥΜΑΖΟΥ, ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ που ήταν συνεπείς στις δημοσκοπήσεις. Στο δύσκολο πολιτικό περιβάλλον κατάφεραν το καλύτερο δυνατό…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X