ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νοσοκομεία - σχολεία όπως CYPRUS AIRWAYS - Ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος πληρώνει κομματικά γραμμάτια

Λεηλασία ανθρώπινου πόνου στην Δρομολαξιά από ΑΚΕΛικό Δήμαρχο

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

• Όσοι είχαμε την ευτυχία να ζήσουμε το δημόσιο σχολείο σε ανθηρές εποχές και κυριολεκτικά, κατά την αργκό, μάθαμε γράμματα, παρατηρούμε με πόνο ψυχής και θλίψη όσα συμβαίνουν σήμερα στα εκπαιδευτήρια του τόπου, τα οποία καθημερινά ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΟΥΝ και οδηγούνται ταχέως στην ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ. Αποτελούν δε το ΕΣΧΑΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ στην διάβρωση της κοινωνίας και στην σαπίλα που επακολουθεί και η διάλυση τους θα αποτελέσει την οριστική ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της χώρας μας. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τα δημόσια νοσοκομεία, όπου τα πάντα αντιμετωπίζονται με στυγνό συντεχνιασμό παραβλέποντας τους ταλαιπωρημένους πολίτες που προσέρχονται σ’ αυτά, που κυρίως προέρχονται από τα χαμηλά εισοδηματικά στρώματα.

• Μπορεί κάποιοι να το κατατάξουν στο ράφι των υπερβολών της στήλης. ΜΑΚΑΡΙ. Αλλά η πορεία είναι προδιαγραμμένη. Δημόσια σχολεία και νοσοκομεία οδηγούνται στην ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ και αφού προηγουμένως διαλυθούν και αποδομηθούν , χωρίς να αφήνουν περιθώρια στο κράτος και στους πολίτες, να προβάλουν οποιεσδήποτε αντιρρήσεις και αντιδράσεις. Θυμάστε και την ΚΡΑΤΑΙΑ CYPRUS AIRWAYS. Ποιος προμήνυε ότι μια μέρα θα βάλει λουκέτο « για το καλό μας/ για το καλό μας» όπως άδει σε άσμα του ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΩΚΑΣ, « ώσπου και πήρε ανάποδες στροφές για το καλό μου/ και βρίσκομαι στον θάλαμο 7/ μπας και βρω τον εαυτό μου».

ΙΑΤΡΟΙ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟΥΣ

• Μ’ αυτά δεν ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ , δεν ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΜΕ και σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμε το έργο της συντριπτικής πλειοψηφίας εκπαιδευτικών- ιατρών- νοσηλευτών των σχολείων και νοσοκομείων. Αντίθετα, τους εκθειάζουμε, γιατί αρκετοί εξ αυτών τιμούν το λειτούργημα τους και καθημερινά δίνουν το άπαν των δυνάμεων τους. Ωστόσο, άφησαν την ΤΥΧΗ τους και ταυτόχρονα και των δημοσίων σχολείων- νοσοκομείων στα κόμματα και τις συντεχνίες τους που μετατράπηκαν, σε οιονεί πολιτικοί σχηματισμοί. Πέστε μου πραγματικά, τι θα εξυπηρετήσει η δίωρη στάση εργασίας στα νοσοκομεία, γιατί θέλουν κι άλλα κι άλλα κι άλλα ιατροί και νοσηλευτές. Θα ταλαιπωρηθούν αρκετοί βασανισμένοι πολίτες χωρίς αιτία. Όλα θα μπορούσαν να λυθούν χωρίς απεργίες και ταλαιπωρίες. Με διάλογο όπως κάνουν όλοι οι μορφωμένοι επιστήμονες στον πλανήτη. Φευ όμως, επί ματαίω, και πάλι ο ναρκισσισμός, το υπερεγώ και η ανάγκη για προβολή κάποιων τύπων που παρουσιάζουν τους συντεχνιακούς και επιδιώκουν προβολή στα κανάλια…κυριάρχησε Οι πολίτες από το ΥΣΤΕΡΗΜΑ τους προσφέρουν δυο δισεκατομμύριο Ευρώ στο ΓΕΣΥ και όμως πάλι ΟΛΟΙ είναι ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ.

• ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΝ

• Κατάντησαν τον ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ βιομήχανο και η μόνη τους έγνοια είναι το χρήμα. Αν οδηγηθούν τα δημόσια νοσοκομεία σε ιδιώτες που περιμένουν πάντα πρόθυμοι να κατασπαράξουν σαν ΟΡΝΕΑ, οι αίτιοι έχουν και όνομα και επίθετο. Και αν όλοι σας ιατροί- νοσηλευτές και άλλοι εργαζόμενοι ξεκουράζεστε και για 2 ώρες λιγότερης εργασίας ΣΙΩΠΑΤΕ, όταν έρθει η ώρα να μην διερωτάστε, γιατί θα γίνετε ιδιωτικοί υπάλληλοι με όλα τα συνεπακόλουθα. Και στις Κυπριακές αερογραμμές χειροκροτούσαν για την ενέργεια του πιλότου, που για πέντε λεπτά επιπρόσθετης εργασίας… κουράστηκε και προσγείωσε το αεροπλάνο στην Πάφο, αλλά τώρα όλοι βολοδέρνουν σε διάφορες χώρες και αναζητούν άλλου είδους επαγγέλματα για να επιβιώσουν.

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΘΕΜΑΤΩΝ- Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΟΕΛΜΕΚ

• Αλλά και στα σχολεία. Όταν τα θέματα ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ανεύθυνοι εκπαιδευτικοί και η ΟΕΛΜΕΚ αντί να πει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΓΝΩΜΗ για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ μελών της βγαίνει και ρίχνει αλλού τις ευθύνες, τότε δεν υπάρχει σωτηρία. Ξέρετε τα διέρρευσαν οι καθηγητές προς τους μαθητές τους, που πληρώνουν στα φροντιστήρια που τους κάνουν τα απογεύματα. Καταλάβατε; Κυριάρχησε και εδώ το χρήμα… Και προσπάθεια όλων είναι να αποδομηθεί ο θεσμός των εξετάσεων τετραμήνων, ο οποίος είναι νόμος που ψήφισαν τα κόμματα που φωνάζουν.

• Ο ΓΓ ΤΗΣ ΟΕΛΜΕΚ ΚΑΙ Ο ΟΜΟΣΤΑΒΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΚΟΙΚΟΣ Π. ΛΕΩΝΙΔΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ

• Ειδικά ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΛΜΕΚ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ που τσιριλά στα κανάλια, να ξέρετε ότι είναι αυτός μαζί με τον ομόσταβλο του Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΔΗΚΟ ΠΑΝΙΚΟ ΛΕΩΝΙΔΟΥ και τον πρώην Πρόεδρο της Προοδευτικής( καθηγητική οργάνωση ΑΚΕΛ) ΓΙΑΝΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, που συνέταξαν το νομοσχέδιο για τις εξετάσεις τετραμήνων. Τώρα το ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΕΙ. Μάλιστα το ΔΗΚΟ το θεωρεί ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ της κοινοβουλευτικής του δράσης. Παρεμπιπτόντως, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Λάρνακας ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Υπουργού Παιδείας ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ για το θέμα των διαρροών.

• Κι αν δεν πιστεύετε στην σταδιακή ιδιωτικοποίηση των δημόσιων σχολείων να σας πούμε ότι την περασμένη βδομάδα στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής ακούστηκε ότι τώρα λειτουργούν 38 ιδιωτικά σχολεία και υπάρχουν αιτήσεις για δημιουργία άλλων 58. ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ λοιπόν απλοί καθηγητές μην ξυπνήσετε κάποια μέρα και είναι αργά. Θέλετε ακόμη ένα νούμερο για να αντιληφθείτε ότι οι πολίτες επενδύουν αφειδώλευτα στην παιδεία με ενάμιση δισεκατομμύριο που τον χρόνο που το μεγαλύτερο ποσό πάει σε μισθούς.

• ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ 20 % ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΊ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 80 %

• Τα τελευταία 10 χρόνια μειώθηκαν κατά 20 % οι μαθητές και αυξήθηκαν κατά 80 % οι εκπαιδευτικοί. Επιτέλους αγαπητοί μου δάσκαλοι- καθηγητές, αναλάβετε κι εσείς τις ευθύνες σας. Εμείς σας τα λέμε στα ίσια, δεν είμαστε βουλευτές να θέλουμε ψήφους. Μην ξεχάσουμε να επισημάνουμε ότι όλο το σύστημα της παιδείας το ελέγχουν εκπαιδευτικοί. Ε, μα αφού η ΕΚΠΟΝΗΣΗ των προγραμμάτων, κατευθύνσεων και της πολιτικής για την παιδεία εκπονείται από τους αποσπασμένους στο Υπουργείο Παιδείας εκπαιδευτικούς , μέλη της ΠΟΕΔ- ΟΕΛΜΕΚ. Ε, τότε ποιος φταίει; Ο εκάστοτε Υπουργός Παιδείας περιστοιχίζεται από εκπαιδευτικούς, οπόταν αυτοί έχουν την ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.

ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΕΛΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

• Η θεατρική παράσταση του Δημάρχου Δρομολαξιάς ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ, που πήγε να συμπαρασταθεί στους πληγέντες λόγω βροχών ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δικής του αμέλειας στην εκτέλεση συγκεκριμένων έργων υποδομής (αποκρύβει επιμελώς), στην παρουσία ΜΟΝΟ των βουλευτών του ΑΚΕΛ ΝΙΚΟΥ ΚΕΤΤΗΡΟΥ- ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΣΙΟΥΡΤΙΔΗ συνιστά λεηλασία του ανθρώπινου πόνου και φθηνή κομματική προπαγάνδα από τον ΑΚΕΛικό Δήμαρχο . Ειδικά για την Δρομολαξιά( σκάνδαλο ταμείου συντάξεων ΣΥΤΑ με εμπλοκή ηγετικών στελεχών του ΑΚΕΛ που φυλακίστηκαν) πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί, αφού στο άκουσμα του εν λόγω πανέμορφου χωριού οι συνειρμοί για την κοινωνία και το κόμμα( σκάνδαλο ταμείου συντάξεων ΣΥΤΑ με εμπλοκή ηγετικών στελεχών του ΑΚΕΛ που φυλακίστηκαν) είναι ιδιαιτέρως οδυνηροί…

• Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΠΥΡΙΛΛΗΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΜΑΡΚΟΥΤΖΟΦΟΡΟΙ

• Μα και ο γαλάζιος Δήμαρχος Παραλιμνίου ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΥΡΙΛΛΗΣ που περιφέρεται σαν ΝΑΥΑΓΟΣ στον Πρωταρά να προσγειωθεί, γιατί φαίνεται ότι ο υπέρμετρος βιασμός της φύσης για χάρη του τουρισμού, θα ισοπεδώσει κάποια στιγμή τα πάντα. Είπαμε είσαι ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ της περιοχής, αλλά μην νομίζεις ότι μπορείς να τα βάλεις με την φύση, μάστρε Θεωρή …Προσέξατε όμως ότι οι ανταποκριτές στην Ελεύθερη Αμμόχωστο- Λάρνακα δεν είπαν τίποτε για ΕΥΘΥΝΕΣ Δημάρχων; Ε, είναι φιλαράκια και ποιος χέζει την δημοσιογραφία. Μετά να κάνουν μούτρα ο Δήμαρχος Δρομολαξιάς και αυτός του Παραλιμνίου στα κορίτσια και αγόρια , ανταποκριτές και να μην τους κερνούν κανένα ποτάκι στα μπαράκια της περιοχής; Α, πα, πα. Δεν το αντέχουν…

• Η ΑΣΤΟΧΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ

• Πάλι δεν κούτσχησε η Μετεωρολογική υπηρεσία και άφησε ανθρώπους εκτεθειμένους στα καιρικά φαινόμενα. Και ο τηλεοπτικός μαϊντανός, Διευθυντής της ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ θα κάνει λέει έρευνα. Άσε ρε φίλε. Κατακυριεύτηκες κι εσύ από την ασθένεια της καναλικίτιδας και μόνη σου έγνοια είναι να εμφανίζεσαι στις τηλεοράσεις . Να σας πούμε ότι καταφέρατε κάτι φοβερό. Να κατατροπώσετε την αξιοπιστία σας και ο κόσμος για τις προβλέψεις να εμπιστεύεται κάποιους ιδιώτες- χομπίστες παρά εσάς.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τα γραμμάτια του προεκλογικού ξοφλάει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, με τις συναντήσεις του με πολιτικούς και τις δηλώσεις του ότι οι θέσεις τους συμπίπτουν. Είχαμε μια ελπίδα ότι ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας θα έμενε μακριά από την πολιτική και την εμπλοκή του με τα κόμματα. Όμως κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί…Πάντως πολλοί ψάχνουν την ψήφο που ΥΠΕΚΛΕΨΑΝ τα επιτελεία του με το επιχείρημα ότι δεν θα εμπλακεί στις κομματικές αντιπαραθέσεις, αλλά θα είναι Αρχιεπίσκοπος όλου του ποιμνίου. Άλλη μια ψευδαίσθηση διαλύθηκε με το πρώτο σκίρτημα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση