ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Nίκαρος - Φούλλης σε ανίερη συμμαχία για να ελέγχουν ΔΗΣΥ μέσω Αννίτας Δ.

Οι απογοητευτικές δημοσκοπήσεις για Φούλλη - Σενάριο βγαλμένο από την εκλογή στην Προεδρία της Βουλής

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΒΟΥΛΗΣ

Στο ίδιο έργο θεατές. Ανακύκλωση των μεθόδων-σεναρίων και επανάληψη της πετυχημένης μεθόδου με το ίδιο πρόσωπο. Κατά τα πρότυπα εκλογής στην Προεδρία της Βουλής της ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ενήργησαν οι απερχόμενοι Πρόεδροι της Δημοκρατίας και του ΔΗΣΥ. Παγιδευμένοι στο τούνελ των λαθών-παραλείψεων που οδήγησαν σε ΠΑΤΑΓΩΔΕΙΣ ΗΤΤΕΣ (κατάφερε μόνος του ένας ΝικΧρι, να τους κονιορτοποιήσει παρά τις επιθέσεις και τις διαβολές), επιστράτευσαν την γνωστή μέθοδο μαγειρέματος και κατέληξαν μέσω μιας ΑΝΙΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στην στήριξη της Αννίτας Δ. στην Προεδρία του ΔΗΣΥ. Απλώς το ανακοίνωσαν στην Πρόεδρο της Βουλής που δεν είχε και πολλά περιθώρια αντίδρασης. Όταν σε διατάζουν ελέφαντες, κροκόδειλοι σιωπάς.

Η ΕΓΚΩΜΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΣΥ

Απλώς το ανακοίνωσαν στην Πρόεδρο της Βουλής που δεν είχε και πολλά περιθώρια αντίδρασης

ΝΙΚΑΡΟΣ και ΦΟΥΛΛΗΣ μπορεί να μην θέλουν να δουν ζωγραφιστό ο ένας τον άλλο, αλλά ανάγκα και οι θεοί πείθονται, όπως έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Στην προκειμένη ήθελαν και οι δυο να ξεφύγουν από την δεινή θέση που βρέθηκαν και με την ΕΓΚΩΜΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ της δήθεν έγνοιας τους για την ΕΝΟΤΗΤΑ του ΔΗΣΥ, την οποία, κατά κύριο λόγο, αυτοί οι δυο ως οι ηγέτες την ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΑΝ, οδηγήθηκαν σε μια συμμαχία ή αν προτιμάτε σύμπτωση συμφερόντων, υποδεικνύοντας στην Αννίτα Δ. ότι θα πρέπει να είναι υποψήφια, για το απροσδιόριστο -δήθεν- καλό της παράταξης. Όπως περιγράφει και ο Τμηματάρχης Υψηλής πολιτικής της ΞΥΠ «ενδύθηκαν το καλύτερο μανδύα που ΣΚΕΠΑΖΕΙ την υστεροφημία τους και ότι αρνητικό αφήνουν… φεύγοντας., την ενότητα του κόμματος».

Ο ΝΙΚΑΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΦΟΥΛΛΗ

Αλλά εμείς δεν θα γίνουμε μέρος του παιχνιδιού τους και θα αρχίσουμε αυτά τα γλυκανάλατα περί ανανέωσης και γενιάς σαραντάρηδων και άλλες αρλούμπες που αναπαραγάγουν σύσσωμα τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης. Τα αυτονόητα δεν είναι δουλειά μας, αλλά όσων μεταφέρουν αυτά που τους πετάνε οι πρωταγωνιστές, χωρίς να εμβαθύνουν. Λοιπόν, να σας ενημερώσουμε ότι οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις άρχισαν προ ημερών, όταν σας αποκάλυψε η στήλη από πληροφορίες των πρακτόρων της ΞΥΠ Προεδρικού, ότι ο ΝΙΚΑΡΟΣ κάλεσε στο Προεδρικό τους ΧΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ - ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και τους παρότρυνε να αποσυρθεί ένας εκ των δυο, για να μπορέσουν να κινηθούν ενωμένοι για να κερδίσουν τον ΦΟΥΛΛΗ. Ο Χάρης ΥΠΑΚΟΥΣΕ στον ΝΙΚΑΡΟ, αλλά ο Δημήτρης Δ., καθότι διαθέτει αντι - τασική ομπρέλα δεν συναίνεσε, παρά το ότι ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ετοιμαζόταν να εκτοξεύσει αντικείμενα, συνοδευόμενα από φωνές που ενοχλούν μέχρι και τα πουλάκια στο διπλανό δασύλλιο.

ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΚΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ – ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΦΟΥΛΛΗ ΝΑ ΠΑΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ

Κι αφού στην πορεία συνεχίστηκαν και άλλες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, μακιαβελικές υπόγειες διεργασίες, στον ορίζοντα εμφανίστηκαν και άλλοι ενδιαφερόμενοι, όπως ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ και περιπλέχτηκαν προς στιγμή τα πράγματα. Ωστόσο, οι ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ των Προεδρικών εκλογών, οι ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, έπαιξαν τον δικό τους ρόλο. Ε, στην προκειμένη δεν υπήρχε το μαγειρείο του ΡΙΚ να ετοιμάσει εδέσματα και να τα πλασάρουν κατά το δοκούν. Οι μετρήσεις της θέλησης των Συναγερμικών ψηφοφόρων ήταν
ΑΜΕΙΛΙΚΤΕΣ. Ο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ δεν εκλεγόταν σε καμία περίπτωση. Τόσο οι δημοσκοπήσεις που διενεργούσαν στον ΔΗΣΥ, όσο και στο Προεδρικό καταδείκνυαν ότι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ θα έκανε υγιεινό περίπατο.

Η ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΙΚΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ

Τότε ενεργοποιήθηκαν σε παράλληλους δρόμους, αλλά η ανάγκη τους ένωσε και ΝΙΚΑΡΟΣ και ΦΟΥΛΛΗΣ, παρά την καταγεγραμμένη λυκοφιλία τους, προχώρησαν σε μια ανίερη συμμαχία. Έπαιξαν το ίδιο έργο, όπως και στην εκλογή της Προέδρου της Βουλής, με την ίδια πρωταγωνίστρια αλλά με διαφορετικούς ηθοποιούς και κομπάρσους. Ο μεν ΝΙΚΑΡΟΣ είναι γνωστό τοις πάσι στον ΔΗΣΥ και αλλού, ότι έχει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ στην Αννίτα Δ., την οποία θεωρεί δικό του πολιτικό παιδί και κυρίως ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ. Οπόταν αντί της αμφιβόλου πίστης του ΔΗΔΗ προτίμησε την ΣΙΓΟΥΡΙΆ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΑΝΔΗ.

Ο ΝΙΚΑΡΟΣ ΕΞΕΛΕΞΕ ΑΝΝΙΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Κι επειδή στην περιρρέουσα ακούστηκαν πολλά, να σας ενημερώσουμε σήμερα - επιτέλους θα δικαιωθεί και ο πράκτορας της ΞΥΠ που επέμενε να παρουσιάσουμε την έγκυρη του πληροφορία- ότι τις ψήφους ΔΗΠΑ - ΕΛΑΜ που χρειαζόταν η Αννίτα Δ. για να εκλεγεί στην Προεδρία της Βουλής, τις εξασφάλισε μετά κόπων και μόχθων ο ΝΙΚΑΡΟΣ. Απλώς στην προκειμένη βολεύτηκε και ο Φούλλης που ήθελε στην Προεδρία της Βουλής τον ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ή τον ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ για να επωφεληθεί μετέπειτα στην πορεία του προς τις Προεδρικές εκλογές. Ωστόσο δεν τα βρήκαν ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ (καταδεικνύει και την πολιτική τους μυωπία και αχαπαροσύνη, ιδιαίτερα  τους συντρόφους) και τότε όλα ανατράπηκαν… Κατέφυγαν τελικά στην λύση Αννίτα Δημητρίου.

ΤΡΙΤΗ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΦΟΥΛΛΗ

Ε, λαμβάνοντας υπόψη τις δημοσκοπήσεις δεν θα μπορούσε ο Φούλλης να υποστεί και ΤΡΙΤΗ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ σε διάστημα ενός μηνός, οπόταν και υποχώρησε ερμηνεύοντας και το άσμα «τα μάζεψα τα πράγματα και έφυγα από το σπίτι» σαν άλλος ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ. Πήρε την Μαρία Σελίπα του (κολλητή φίλη της Αννίτας Δ. και ξέρετε η άποψη των γυναικών είναι πάντα ΒΑΡΥΝΟΥΣΑ και ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ) και έφυγε για την Αργάκα.

Ο ΦΟΥΛΛΗΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΝΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΤΡΟ Κ.

Αν είχε και το παραμικρό περιθώριο εκλογής ο Φούλλης δεν θα υποχωρούσε, όπως διατράνωσε με πάθος στο Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ, ότι θα είναι υποψήφιος και όποιος μάγκας τον παίρνει, όπως λένε και στην πιάτσα, ας παρουσιαστεί να αναμετρηθεί. Τελικά απών είναι ο ΦΟΥΛΛΗΣ που τράπηκε εις άτακτο φυγή… Πλέον θα γίνει μέλος στο κλαμπ των ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΝΤΩΝ, όπως χρησιμοποιείται από την Εκκλησία για τέως Δεσποτάδες που είναι εν ζωή και μας πληροφόρησε ένας εκ των κορυφαίων πρακτόρων της ΞΥΠ, που ασχολείται με την Θεολογία, ότι είναι η σχετική ορολογία και το καθιερώνουμε πλέον και για τους δεσποτάδες της πολιτικής… Εκεί θα βρει και τον ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, τέως Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ και θα παίζουν το τάβλι τους, κατηγορώντας την μοίρα γιατί δεν κατάφεραν και οι δυο να ανέλθουν σε
ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, Πρόεδρος Βουλής- Δημοκρατίας, ενώ έχασαν και τις ηγετικές τους θέσεις. ΣΥΜΠΤΩΣΗ. Η ΞΥΠ τους προειδοποιούσε για την κατάληξη τους, αλλά αυτοί επέμεναν… ακούγοντας τους κολαούζους, παρατρεχάμενους γλείφτες που τους οδήγησαν στο κλαμπ εφησυχαζόντων.

Α, μην ξεχάσουμε να σας πούμε ότι ο ΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ανέκρουσε πρύμναν και με άτακτη οπισθοχώρηση, σημάδεψε το πολιτικό του μέλλον. Όταν στο ραντεβού του με την ιστορία, παρουσιάζει παλινδρομήσεις και τάσεις φυγής, δύσκολα θα τον εμπιστευτούν ξανά. Κι αυτός και ο Φούλλης ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ…

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Παρακαλούμε τους επικοινωνιολόγους και άλλους καθοδηγητές και συμβουλάτορες της Αννίτας Δ., όταν ρωτάτε για την ακροβασία ανάμεσα στον θεσμικό ρόλο της Προέδρου της Βουλής και σε περίπτωση εκλογής της και επικεφαλής του κυβερνώντος κόμματος, να μην την συμβουλεύουν να επιστρατεύει σαν επιχείρημα, ότι και στο παρελθόν υπήρξαν τέτοιου είδους περιπτώσεις, όπως ΒΑΣΣΟΣ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ, γιατί αν μην τι άλλο συνιστά και ιεροσυλία. Ε, μα δεν μπορεί να συγκριθεί η εμπειρία και η πολιτική τους εμβέλεια…

ΥΓ. Γιατί ρε παιδί μου όλο αυτό τον καιρό μου έρχεται στο μυαλό η ρήση από την λαϊκή θυμοσοφία «έδωσε ο Θεός του λύμπουρα φτερά»;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X