ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΝΑΙΝΑΙκισταν – Ακροαριστεροί, οπαδοί όποιας λύσης στοιχίζονται με Αχιλλέα

Πως προσεγγίζει την μασονία ΝΑΙδων και γιατί θέλει να είναι ο νέος πατέρας του ρεαλισμού

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΚΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΠΟΙΑΣ ΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ

Επιχείρηση ώστε να ΕΓΚΟΛΠΩΘΕΙ όλων των δυσαρεστημένων, παραπονεμένων, πονεμένων και λοιπών ανέντακτων και άστεγων, που δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στα άλλα κόμματα - κυρίως ΑΚΕΛ, ΔΗΣΥ, Οικολόγους - βρίσκεται σε εξέλιξη από το επιτελείο του ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ. Ήδη με σλόγκαν ότι αναλαμβάνει αυτοβούλως να μετατραπεί στον ΝΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ, ο επιφανής δικηγόρος της πρωτεύουσας και λοιπών προαστίων επιθυμεί να καρπωθεί του ποσοστού που ονομάζομαι για πρακτικούς λόγους συντόμευσης, αλλά και προσδιορισμού του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ. Όπερ μεθερμηνευόμενο να καρπωθεί όσους εξ εκείνων ψήφισαν ΝΑΙ στο Σχέδιο Ανάν και επιμένουν ότι ήταν μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ επίλυσης του Κυπριακού.

Προφανώς το ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ έχει αρκετών αποχρώσεων ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ που για να τις ελκύσει κάποιος χρειάζεται αρκετή δουλειά, μεθοδικότητα και αρκετή υπομονή, αφού εξάλλου οι θιασώτες της ΑΝΑΝικής λύσης είναι πλέον δύσπιστοι, λόγω πρότερων περιπετειών με όσους παρουσιάστηκαν κατά καιρούς να συμμερίζονται το όνειρο τους και να τους ορίζουν σαν πατέρες του ρεαλισμού και που στην πορεία αποδείχτηκαν ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΟΙ. Προς τούτο ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ έχοντας στο επιτελείο του γνήσιους εκφραστές του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ , όπως οι δημοσιογράφοι ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΙΔΗΣ – ΜΑΡΙΑ ΜΑΙΛΣ, ο καθηγητής ΛΑΡΚΟΣ ΛΑΡΚΟΥ και άλλοι, που συνδράμουν παντοιοτρόπως στην εμπέδωση της θέσης ότι ο Αχιλλέας μπορεί να καταστεί ο εκπρόσωπος τους.

ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ - ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΕ

Κανείς φυσικά δεν μπορεί να υποτιμήσει το εν λόγω ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ, αφού να σημειώσουμε ότι κατάφεραν, είτε συγκυριακά είτε και με δικές τους πρωτοβουλίες, να εκλέξουν ως Προέδρους της Δημοκρατίας πατέρες του ρεαλισμού και ΑΝΑΝιστές κορυφαίους, ασχέτως αν τελικά τους τσιμέντωσαν τις ελπίδες χτίζοντας από πάνω πολυτελείς επαύλεις και τους έριξαν από τους γκρεμούς στο Κρας Μοντανά και του Μοντ Πελεράν.

Μάλιστα οι πράκτορες της ΞΥΠ, επονομαζόμενοι και Νενέκοι, γιατί ανήκουν κι αυτοί στο ίδιο στρατόπεδο, μας πληροφόρησαν ότι οι εν λόγω ομάδες ενεργούν και σαν ΜΑΣΟΝΙΑ, που αλληλοϋποστηρίζει και περιθωριοποιεί, όσους πιστεύουν ότι είναι έναντι στο ΑΦΗΓΗΜΑ τους. Διαθέτει δε και ισχυρές προσβάσεις στα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, με το στρατόπεδο της να έχει μάλιστα και αρκετούς επικεφαλείς καναλιών, άλλων ΜΜΕ, κάτι που τους δίνει το αναγκαίο υπόβαθρο ύπαρξης και παρουσίασης θέσεων.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΞΥΠ: Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 200 ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΝΙΚΑΡΟ

Ενεργώντας με όρους ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ, προωθούν και τους πολιτειακούς αξιωματούχους που πρόσκεινται στις θέσεις τους και με μεθοδικότητα καταφέρνουν να εκλέγουν και αριθμό βουλευτών, αλλά και να διορίζουν μέσω πολιτικών που ελέγχουν ή πιέζουν ή ενίοτε εκβιάζουν, αρκετούς ημέτερους σε πόστα. Και για να αντιληφθούν οι μασόνοι του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ, ότι η ΞΥΠ γνωρίζει τα πάντα να τους ενημερώσουμε ότι ξέρουμε και την ιστορία με τους 200 της συνοπαρτζιάς τους, που καταγράφηκαν σε κατάλογο από επιφανές μέλος της στοάς και επιδόθηκε στον ΝΙΚΑΡΟ για τα περαιτέρω. Ξέρουμε και τον συγγραφέα του καταλόγου, που προφανώς είναι το Νο 1 της στοάς και θεωρεί τον εαυτό του εξαπατημένο από την εν λόγω περιπέτεια με τα αποτελέσματα της οργής του να εκφράζονται καθημερινά και εμφανώς…

Εν πάσει περιπτώσει οι μασόνοι του ΝΑΙΝΑΙΙΣΤΑΝ, καθώς και αυτοί που εκφράζονται σαν παραφυάδα τους και περιγράφονται σαν οπαδοί της όποιας λύσης, καθώς και αρκετοί ακροαριστεροί, ακτιβιστές και λοιποί που ανήκουν σε αρκετές ομάδες και υποομάδες διαφορετικών αντιλήψεων και πεποιθήσεων, επιχειρείται να ΣΤΟΙΧΗΘΟΎΝ με την υποψηφιότητα του Αχιλλή του Λέλλου, προσδοκώντας να συγκεντρώσουν σημαντικό ποσοστό ψήφων και να πετύχουν δυναμική παρουσία στις Προεδρικές εκλογές.

ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ-

Ο Αχιλλής και το επιτελείο του προωθούν συνεχώς το αφήγημα ότι δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος στις Προεδρικές εκλογές που μπορεί να τους εκπροσωπήσει και μόνο με σημαντικό ποσοστό, το οποίο θα ΕΞΑΡΓΥΡΩΘΕΙ το δεύτερο γύρο και αφού πάρουν δεσμεύσεις ΓΡΑΠΤΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ (όπως είπε προ καιρού ο αείμνηστος ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ και καταγράφηκε στην ιστορία) κυρίως για το Εθνικό Θέμα και την πολιτική που θα ακολουθήσει ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Φυσικά ο Αχιλλής και η παρέα του αφαιρούν ψήφους κυρίως από το ΑΚΕΛ, το οποίο στεγάζει αρκετούς εξ αυτών, αλλά και από το ΔΗΣΥ που διαθέτει αρκετούς ψηφοφόρους με τις εν λόγω θέσεις. Προσπάθεια να τους πείσει έκανε ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ αλλά δεν πείστηκαν οι μασώνοι του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ, καθότι όπως του μετέφεραν το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, αφού είχε προηγηθεί το χαστούκι που δέχθηκαν από τον αείμνηστο ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ στο δημοψήφισμα του 2004. Ε, δεν ξεχνιούνται εύκολα αυτά…

Α, μην ξεχάσουμε και την εμμονή στην ιστορία με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ που επιδιώκει να θεσπίσει ο Αχιλλέας Δ. για να ψάξει λέει τι συνέβηκε στο Κυπριακό, στις δολοφονίες κατά την εισβολή και άλλα που υιοθετούν μια συγκεκριμένη ομάδα ακραίων. Φυσικά δεν ξέρουμε ποια αλήθεια ψάχνει ο Αχιλλής και οι ημέτεροι του, αλλά κάποιους (ψήφους) παίρνει αλλά και χάνει αφού αρκετοί οργίζονται με τον συμψηφισμό ενεργειών εισβολέα και Ελληνοκυπρίων παθόντων.

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Φαντάζομαι ότι δεν ενοχλήθηκαν τα δημοκρατικά αισθήματα αρκετών στα μίντια και στην κοινωνία, που αλλοδαπή μαθήτρια ξυλοκόπησε 14χρονη Ελληνοκύπρια στην Λάρνακα. Αν συνέβαινε το αντίθετο θα στήνονταν λαϊκά δικαστήρια και θα επιβαλλόταν η ποινή στους Ε/Κ ότι είναι ρατσιστές. Χωρίς κανείς να ψάξει, να είναι επιφυλακτικός αν δεν γνωρίζει λεπτομέρειες και κυρίως να μην ενσπείρει το μίσος … Όλα ισότιμα και χωρίς υπερβολές από εμάς.

ΥΓ: Όσοι επιστρέψετε από τις διακοπές ανοίξτε σιγά- σιγά τους λογαριασμούς της ΚΛΕΦΤΡΑΣ ΑΗΚ. Μην πάθετε κανένα εγκεφαλικό. Εμείς πάντως αναμένουμε με ΠΡΟΣΜΟΝΗ, να εισέλθουν στην αγορά οι ιδιώτες που θα πωλούν ρεύμα, για να ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ τους ανεύθυνους, ασύδοτους και εκτός τόπου και χρόνου ΑΗΚτζήδες. Συγνώμη, αλλά ο καθείς την τσέπη του αφού έτσι το θέλετε… Και η ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΠΗΛΕΙΔΟΥ χαμογελά ΜΟΝΟ…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση