ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με μια χλαπακιά ο Προεδρικός Π. Δημητρίου καταβρόχθισε Κούσιο - Σεντώνα - Βίκτωρα στην δίκη Νίκαρου

Οι ομηρικοί καβγάδες Κούσιου- Δημητρίου ήταν σε καθημερινή βάση μετατρέποντας το Προεδρικό σε αρένα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Βρε-βρε τον Πετράκη μας. Κάτι σαν το Τέρας του Λοχ - Νες που εμφανίστηκε ξαφνικά στο Προεδρικό μοιάζει το παιδί. Καθάρισε δια συνοπτικών διαδικασιών και τους τρεις της επικοινωνιακής ομάδας, αποδεικνύοντας ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ είναι ο νέος κυρίαρχος του λόφου. Κάτι σαν τον αρχι -κονκλαβιούχο φαντάζει ο Πετράκης, που είναι τοις πάσι γνωστό στους παροικούντες στο Προεδρικό ότι ο ανασχηματισμός περιστράφηκε γύρω από τις δικές του ενέργειες, σε σχέση τουλάχιστον με τους μόνιμους θαμώνες του ανακτόρου Κούσιο, Σεντώνα και Βίκτωρα Παπαδόπουλο, που απομακρύνθηκαν.

Όπως πληροφορείται η ΞΥΠ, οι ομηρικοί καβγάδες Κούσιου - Δημητρίου ήταν σε καθημερινή βάση και ορισμένες φορές ξέφευγαν μετατρέποντας το Προεδρικό σε αρένα με εκατέρωθεν επιθέσεις. Σύμφωνα με την σχετική έκθεση του πράκτορα της ΞΥΠ που κατοικοεδρεύει στο Προεδρικό, οι προστριβές, οι ανταλλαγές κοσμητικών επιθέτων και η αλληλεπίρριψη ευθυνών ήταν το καθημερινό μενού και το τελευταίο διάστημα έφθασε σε επικίνδυνα σημεία, αφού η κόντρα ξέφυγε και οι φωνές ακούγονταν και από επισκέπτες του Προεδρικού.

Η διαφορετική αντίληψη μετατράπηκε σε κόντρα χωρίς σημείο επαφής και συμπαρέσυρε και άλλους που τάχθηκαν στο στρατόπεδο του αντιμαχομένου Κούσιου. Ε, κάποια στιγμή τα πληροφορήθηκε και ο Νίκαρος που είπε να αναλάβει δράση. Έκανε τις σχετικές ανακρίσεις, άκουσε όλους και διαμόρφωσε άποψη επί του προκειμένου, όπως αποτυπώθηκε στον ανασχηματισμό. Όπερ μεθερμηνευόμενο άκουσε τον Πετράκη και απάλλαξε τους άλλους τρεις από τα καθήκοντα στο Προεδρικό.

Οι εκδοχές διαφορετικές των δυο στρατοπέδων και οι πληροφορίες συγκεχυμένες αναλόγως της πηγής. Ο μεν Πέτρος Δημητρίου θεωρούσε ότι η τριάδα Κούσιου - Σεντώνα - Βίκτωρα δεν επεδείκνυαν τα κατάλληλα αντανακλαστικά σε αρκετές περιπτώσεις που δεχόταν επιθέσεις το Προεδρικό και ο Νίκαρος, ενώ καταλόγιζε και στους τρεις περιορισμένες δυνατότητες για να υποβοηθήσουν στην αντεπίθεση που σχεδίασε ο Πρόεδρος. Για κάποιους εξ αυτών άφηνε και υπονοούμενα για περιορισμένο χρόνο εργασίας, που δεν αρκούσε για να εκπληρώσουν τα καθήκοντα τους, με αποτέλεσμα να δέχεται ο ίδιος το βάρος των αναγκών.

Το κατηγορητήριο Δημητρίου για τους 3 έπεισε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που ενήργησε στην προκειμένη σαν δικαστής. Πάντως, στην δίκη σύμφωνα με τους πράκτορες της ΞΥΠ μάρτυρες κατηγορίας κατά των 3 ήταν και οι Φούλης - Χάρης Γεωργιάδης που στήριξαν με τις καταθέσεις τους στον δικαστή Νίκαρο, τα όσα τους καταλόγισε ο Δημητρίου. Το ανοικτό κανάλι Φούλη - Χάρη με τον Πετράκη έπαιξε τον δικό του καταλυτικό ρόλο στην επιτυχή έκβαση για τον αρχικονκλαβιούχο πλέον του Προεδρικού, Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, της μάχης του κατά των 3 και με μια χλαπακιά τους καταβρόχθισε σαν κροκόδειλος...

Από την πλευρά τους οι 3 ( Κούσιος - Σεντώνας - Βίκτωρας) στην δίκη κατέθεσαν τα επιχειρήματα τους, τα οποία περιστρέφονταν στην δεσποτική συμπεριφορά του Πετράκη, ο οποίος ήθελε να είναι παντοκράτορας και να επεμβαίνει στις δουλειές - καθήκοντα των πάντων, ανακηρύσσοντας τον εαυτό του σαν το κυρίαρχο του παιχνιδιού. Στην υπεράσπιση τους οι 3 παρέθεσαν την θετική προεκλογική εκστρατεία του Νίκαρου στις βουλευτικές εκλογές, αλλά και την πίστη και σεβασμό στον Πρόεδρο. Έλα όμως που δεν ήταν αρκετά τα επιχειρήματα στην υπερασπιστική τους γραμμή, αφού το έδαφος είχε ήδη χαθεί κάτω από τα πόδια τους, αφού ο Πετράκης και οι σπόνσορες του το έσκαβαν μεθοδικά εδώ και καιρό, ενώ οι 3 περί άλλων τύρβαζαν.

Μ' αυτά και μ' αυτά που λέει και ο τραυματισμένος από την θορυβώδη πτώση τύπος, ο Νίκαρος αποφάσισε και οι ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ στο Προεδρικό, γράφτηκαν στην ιστορία με νικητή τον Πετράκη Δημητρίου. Να προσέξει όμως το παιδί, γιατί ανέλαβε τεράστιο φορτίο, αφού δεν θα έχει πλέον καμιά δικαιολογία και θα πρέπει να ισορροπήσει ανάμεσα στις απαιτήσεις του Νίκαρου και τις επιθυμίες των κατά συγκυρία υποστηρικτών του Φούλη και Χάρη. Πήγε καμιά φορά σε τσίρκο; Ε, τους ακροβάτες που περπατούν σε τεντωμένο σχοινί και τα άγρια θηρία που περιμένουν την πτώση για να τον κατασπαράξουν, τους απόλαυσε; Κάπως έτσι και η δική του προσπάθεια πλέον…

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πήρε την σωστή απόφαση ο ΑΔΑΜΟΣ ΑΔΑΜΟΥ. Μπορεί να είναι των νέων δυνάμεων αλλά οι ΑΚΕΛικοί  του έδωσαν ύψιστα αξιώματα, που ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν φανταζόταν. Επιτέλους να συμφωνήσουμε και μια φορά με τις κινήσεις του φίλου μου του Άντρου. Που αν κατάφερνε να ξεχωρίζει γρηγορότερα τους εχθρούς από τους φίλους, θα ήταν ακόμη στα ψηλά…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X