ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλίκες, καβγάδες Υπουργών - Γ.Δ, μπαχαλάκηδες βραχυκυκλώνουν Χριστοδουλίδη

Μαλλιοτραβήγματα Χατζημανώλη - Τάνου - Στις 100 μέρες δεν θα έχει έργο να παρουσιάσει

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ – Η ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΑΣΥΔΥ

• Το άγχος των 100 ημερών και του έργου που θα παρουσιάσει άρχισε να κυριεύει τον Πρόεδρο ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει τις αδυναμίες των Υπουργών του αλλά και το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ του δημοσίου που προκαλεί προβλήματα. Οι ΚΛΙΚΕΣ των αδυσώπητων ανωτάτων λειτουργών και Γενικών Διευθυντών των Υπουργείων, που με τις τσέπες τους γεμάτες δημόσιο χρήμα δεν ενδιαφέρονται για την λύση προβλημάτων παρά την επιβεβαίωση του υπερεγώ και του ναρκισσισμού τους είναι διάχυτη στην κρατική μηχανή και συμπαρασύρει τους πάντες. Κανείς όμως από την επονομαζόμενη και νομενκλατούρα (ατάκα Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου Π.ΙΩΆΝΝΟΥ) δεν λογοδοτεί, δεν έχει κόστος για τις πράξεις του γιατί έχει την στήριξη των κομμάτων λόγω των εξυπηρετήσεων με ρουσφέτι και άλλες προσωπικές εξυπηρετήσεις , αλλά και του υπερΚυβερνήτη της ΠΑΣΥΔΥ που όταν χρειαστεί ΑΠΕΙΛΕΙ και προειδοποιεί.

• Ακόμη αυτό το διάστημα υπάρχουν και άλλου είδους προβλήματα στην δημόσια υπηρεσία. Η πλειοψηφία των Γενικών ή Αναπληρωτών Γενικών Διευθυντών λες και βρίσκονται σε ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ αποστολή προκαλούν προβλήματα στους Υπουργούς και η ένταση - καβγάδες είναι επί καθημερινής βάσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις εκμεταλλευόμενοι και την ΑΓΝΟΙΑ των Υπουργών, προκαλούν περαιτέρω προβλήματα και δυσχέρειες στην παραγωγή κυβερνητικού έργου. Αν δε ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ από κάποιο εκ των Υπουργών η εξουσία των ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΔΕΡΒΕΝΑΓΩΝ της δημόσιας υπηρεσίας τότε είναι που επέρχεται το ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ.

ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ- ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΦΠΑ ΧΑΘΗΚΕ

• Σας ενημερώσαμε για τους καβγάδες του Υπουργού Οικονομικών ΜΑΚΗ ΚΕΡΑΥΝΟΥ με τον Γενικό Διευθυντή ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΤΕΛΗ, οι οποίοι έγιναν και σημείο αναφοράς στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής. ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΘΗΚΕ το έργο του Υπουργείου που έχει να διαχειριστεί σωρό προβλημάτων, όπως οι εκποιήσεις, που σου δίνουν την εντύπωση ότι ενεργούν για χατίρι των ΤΡΑΠΕΖΩΝ, παρά για την παρουσίαση λύσεων για τους δυσπραγούντες πολίτες. Το χρήμα που διακινείται με τις εκποιήσεις περιουσιών είναι τεράστιο τα ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ οργανώθηκαν και βεβαίως πάντα διαθέτουν τους πρόθυμους να ανοίξουν τις Κερκόπορτες.

• Θέλετε και παράδειγμα. Εξήγγειλε ο ΜΑΚΗΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ μηδενικό ΦΠΑ σε είδη πρώτης ανάγκης μετά φυσικά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Ακόμη περιμένουμε να καταρτίσουν τον κατάλογο. Μα δεν είναι πύραυλο στο διάστημα όπως τον ΕΛΙΟΝ ΜΑΣΚ που θα στέλνατε. Να γράψετε πάνω σε μια κολλούδα 5-6 πράγματα να μειωθεί η ΦΠΑ να αναπνεύσουν οι πολίτες. Μα αυτοί που ξέρουν από φτώχεια και δυστυχία και άγχος των πολιτών. Τα παίρνουν κάθε μήνα και αναπαύονται. Ποιος θα τους κάνει παρατήρηση; Ο Γ.Δ που έχει σαν έγνοια τους καβγάδες με τον Υπουργό και την επικράτηση του;

ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗ – ΤΑΝΟΥ, ΠΟΠΗ ΚΑΝΑΡΗ-ΧΡΙΣΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ

• Όπως μαθαίνουμε από πράκτορες της ΞΥΠ που ασχολούνται με την δημόσια υπηρεσία , τους επονομαζόμενους και αθκιασερούς, λόγω του τομέα ενασχόλησης τους, ΟΜΗΡΙΚΟΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ μεταξύ Υπουργών- Γ. Διευθυντών παρατηρούνται και σε άλλα Υπουργεία – Υφυπουργεία, όπως αυτό που καταγράψαμε της Καινοτομίας-Ψηφιακής Πολιτικής με ΦΙΛΙΠΠΟ ΧΑΤΖΗΖΑΧΑΡΙΑ και ΣΤΕΛΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑ με αποτέλεσμα να μένουν τα πάντα στάσιμα. Ακόμη μαλλιοτραβήγματα παρατηρούνται και στο Υφυπουργείο ναυτιλίας με την ΜΑΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗ να τσακώνεται καθημερινά με την ΓΔ ΗΛΙΑΝΑ ΤΑΝΟΥ ωσάν να βρίσκονται σε κομμωτήριο και τσακώνονται για τα σχόλια περί της βαφής που επέλεξε η μια εκ των δυο.

• Αντίστοιχες καταστάσεις παρατηρούνται και στο Υπουργείο Υγείας όπου η ΠΟΠΗ ΚΑΝΑΡΗ κυριολεκτικά ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ την Γ.Δ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ, αφού οι κυρίες είχαν και παρελθόν όταν επικεφαλής ήταν ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, οπόταν ευκαιρίας δοθείσης παίρνει την ρεβάνς. Μέχρι και την αφυπηρέτηση της ή έστω μέχρι τον ανασχηματισμό της Κανάρη το χαμόγελο τύπου Τζοκόντα της Γιαννάκη δύσκολα θα παρακολουθήσουμε στους δέκτες. Και φυσικά τα θέματα υγείας ταλανίζουν τους πολίτες αλλά για προέχει η επικράτηση…

ΔΟΞΑΖΕΤΑΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΗ Η ΕΙΡΗΝΗ ΠΙΚΗ

• Όλα αυτά τα παρακολουθεί ή τα γνωρίζει η επονομαζόμενη και ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ της Κυβέρνησης – Υφυπουργός παρά τω Προέδρω ΕΙΡΗΝΗ ΠΙΚΗ; Όταν εξήγγειλε το ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης την παρουσίασε σαν την ΛΥΔΙΑ ΛΙΘΟ της παρακολούθησης του κυβερνητικού έργου. Φαίνεται ότι μέχρι στιγμής ΔΟΞΑΖΕΤΑΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΗ η Ρένα Π. Όταν θα ετοιμάζει τον κατάλογο με τα έργα των 100 ημερών θα διαπιστώσει ότι θα η κολλούδα που θα παραδώσει στον ΝικΧρι θα είναι σχεδόν κενή. Δεν είναι μόνο με φωνές και ουρλιαχτά και επίδειξη δύναμης προς τους Υπουργούς που θα παραχθεί έργο αλλά με ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ και κυρίως αποφασιστικότητα. Διαφορετικά οι 100 μέρες θα είναι ιδιαίτερα βασανιστικές… Χωρίς να πέσει ο ΑΝΑΠΕΠΤΑΜΕΝΟΣ ΠΕΛΕΚΥΣ δεν μπορεί να παταχθούν οι ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ.

ΟΙ 6 Γ.Δ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΝΝΙΤΑ ΩΡΥΟΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΜΙΚΡΗ

• Παρεμπιπτόντως να επισημάνουμε ότι άρχισε η διαδικασία ενώπιον της ΕΔΥ για τον διορισμό 6 νέων Γενικών Διευθυντών, οι οποίοι θα αναλάβουν μέχρι την 1η Ιουνίου. Κατά βάση θα γίνουν όσοι είναι Αναπληρωτές Γ.Δ εκτός ενδεχομένως από 1-2 που θα πάνε πίσω στα τμήματα τους. Σημειώνεται ότι το Υπουργικό Συμβούλιο θα ορίσει σε ποια Υπουργεία θα τοποθετηθούν οι Γ.Δ . Πάντως ο Γ. Παντελή από κλειδοκράτορας των οικονομικών δεν αποκλείεται να βρεθεί να ασχολείται με το χαλούμι, τις γεωργικές καλλιέργειες και άλλα φυτά και άνθη.

• Παρασκήνιο γίνεται αυτή την περίοδο και για άλλους διορισμούς Επιτρόπων και άλλων συναφών θέσεων. Προσπάθεια να φέρει στο χαρτοφυλάκιο του τις ορεινές περιοχές και να καταργηθεί ο εν λόγω Επίτροπος βρίσκεται σε εξέλιξη.

• ΑΚΕΛ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΕΛΑΜ βρίσκονται στο ίδιο μετερίζι για τα νομοσχέδια περί εκποιήσεων. Ο νόμος της φυσικής επιβεβαιώνεται και στην πολιτική. Τα ετερώνυμα έλκονται.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ξέραμε μέχρι τώρα ότι αν προσφωνείς μια κυρία ότι είναι μικρή σε ηλικία ήταν ωσάν δίκην κομπλιμέντου. Τώρα πως εξανέστη η Πρόεδρος της Βουλής ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και τα έβαλε με τον Τούρκο ότι την απεκάλεσε μικρή ακόμη δεν αντιληφθήκαμε. Δηλαδή είναι σεξιστικό σχόλιο αν λέμε στις κοπέλες ότι είναι μικρές, ή μικροδείχνουν ή δεν έχουν ρυτίδες; Τέλος πάντων πέραν των αντιλήψεων περί σεξ, στην πολιτική δίνονται απαντήσεις. Φανταζόμαστε δεν ενδιαφέρει τον Σέρβο, τον Ούγγρο, την Μέτσολα αν ο Τούρκος είπε την Πρόεδρο μας μικρούλα, αλλά οι πολιτικές θέσεις της Κύπρου και οι απαντήσεις στους κατακτητές. Τα υπόλοιπα με τα χτυπήματα θυμωμένα στα μικρόφωνα, μάλλον είναι για τις κάμερες και ονομάζονται διαφορετικά, αλλά δεν είναι πολιτική προσέγγιση…

• ΥΓ. Δυσκολεύεται να κάνει ταυτόχρονα λέει ο Υπουργός Εσωτερικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ δημοτικές-Ευρωεκλογές. Α, χα, χα. Ρε αχάπαροι βουλευτές που ψηφίσατε να παίρνει από 6-11 ψηφοδέλτια ο πολίτης στην κάλπη πέστε ένα συγνώμη. Ε, τι μας μένει να αναφωνήσουμε. ΤΑ ΧΑΠΙΑ μου τα κοινοβουλευτικά. Τα παίρνω εδώ και καιρό και έχουν παρενέργειες…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση