ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κινούμενη βόμβα το μεταναστευτικό με τον Νουρή να κατηγορεί... Αστυνομία, Δράκου, δικαστήρια για αδιαφορία

178 εκ. για επιδόματα - 209684 αλλοδαποί είναι γραμμένοι στο μητρώο - Ε/Κ υιοθέτησε 7 παιδιά αλλοδαπών για να πάρει τα επιδόματα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Αλλοιώθηκε η ζωή μας. Οι επιπτώσεις είναι πλέον ορατές και στον πλέον ανυποψίαστο. Ο κοινωνικός ιστός διαλύεται και χωρίς βαθυστόχαστες γεωστρατηγικές και γεωπολιτικές αναλύσεις, στο αμέσως προσεχές μέλλον οι Ελληνοκύπριοι θα είναι μειοψηφία στην πατρίδα τους. Αν αποφασίσαμε ότι θα γίνει η χώρα μας πολύχρωμο κομμάτι γης, όπου θα ζουν ανεξέλεγκτα άνθρωποι από όλο τον πλανήτη, τότε να μας πληροφορήσουν για να γνωρίζουμε και ο καθένας αναλόγως των δεδομένων του, μπορεί να πράξει. Τα φληναφήματα, οι κουβεντούλες από τα σύγχρονα καφενεία, όπως αποκαλούμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν αντικατοπτρίζουν προφανώς την βούληση της κοινής γνώμης, η οποία παραμένει και σ’ αυτό ΒΟΥΒΗ. Αφήνει άλλους να ενεργούν γι’ αυτή χωρίς την δική της παρουσία.

• Η κραυγή του Προέδρου των πολυτέκνων ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΟΛΥΜΠΙΟΥ στην χθεσινή συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Δημογραφικού αποτελεί την ηχώ της πλειοψηφίας των πολιτών : «Οι ηγέτες των κρατών έχουν καθήκον να υπερασπίζονται την Εθνική ταυτότητα και να μην αφήνουν να αλλοιώνεται από το δημογραφικό. Εμείς οι πολύτεκνοι μείναμε λίγοι. Ψίχουλα ζητούμε απ’ όσα διατίθενται, αφού προσφέρουμε σ’ αυτήν την κοινωνία».

• Ηγέτες είπε ο κ. Ολύμπιος. Που είναι θα θέλαμε να ξέρουμε. Η έγνοια τους είναι να κλείσουν τα κουτιά της Πανδώρας, παρά να ενημερώσουν τον λαό για την κατάσταση με το μεταναστευτικό και να πάρουν μέτρα. Εφησυχάζουν, αναπαυόμενοι στις δάφνες της εξουσίας και διαχειρίζονται μόνο εκείνα που βρίσκονται στην δημόσια σφαίρα και απαντούν στις φωνές που ακούγονται στα ΜΚΔ, κράζοντας διάφορα ακαταλαβίστικα και πάνε όπου φυσάει ο άνεμος. ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ πολιτική είναι κάτι που δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του Νίκαρου και της Κυβέρνησης.

• Απελπισμένος και ο Υπουργός Εσωτερικών ΝΙΚΟΣ ΝΟΥΡΗΣ, μετέφερε στην Βουλή την οδύνη του γιατί κανείς δεν συμμερίζεται τις απόψεις του και κυρίως οι πλείστοι εξ αυτών ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ. Υπουργείο Δικαιοσύνης, Αστυνομία και άλλοι κρατικοί και τοπικοί φορείς δεν αγγίζουν τα καυτά θέματα και μόνο δρουν διεκπεραιωτικά. Λες και δεν είναι Εθνικό το θέμα και σε λίγα χρόνια θα διαλύσει την πατρίδα τους, που τους προσέφερε αξιώματα και χρήμα.

• ΣΤΕΦΗ ΔΡΑΚΟΥ και ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ πρέπει να εγερθούν αμέσως από τον ύπνο τους και να πάρουν μέτρα. Να μην κρύβονται και να προσδοκούν ότι θα ξεχαστεί το θέμα. Θα γραφτούν στην ιστορία ως υπαίτιοι για την αλλοίωση της Εθνικής ταυτότητας επί εποχής τους. Δηλαδή όταν έπαιρναν τα αξιώματα δεν γνώριζαν ότι υπάρχουν δυσκολίες; Πίστευαν ότι θα είναι μόνο μισθοί και φρου-φρου και αρώματα;

• Όσο για τους έντιμους κυρίους Δικαστές ας κατέβουν από εκεί ψηλά που είναι να δουν ότι σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν Ελληνοκύπριοι να απονέμουν δικαιοσύνη. Όταν παραπέμπονται διακινητές – δηλαδή έμποροι ανθρωπίνων κατατρεγμένων ανθρώπων - ας τους επιβάλουν αποτρεπτικές ποινές και όχι να τους χαϊδεύουν, επικαλούμενοι ψευτοδικολαβισμούς. Εδώ που φτάσαμε ας μας συγχωρήσουν και οι μικροί θεοί του τόπου για την ανάρμοστη συμπεριφορά. Επείγει η σωτηρία της πατρίδας και το μέλλον μας, αν δεν το καταλάβετε.

• Δέστε τα στοιχεία για να αντιληφτείτε: Από τις 73399 γεννήσεις το 2015-2021 οι 53915 ήταν Ε/Κ, οι 14913 αλλοδαποί από τρίτες χώρες και οι 4571 Τ/Κ. Για δε το πρόγραμμα με την επονομαζόμενη προίκα του μωρού, που δίνεται για να αυξηθούν οι γεννήσεις αυτό έγινε αλλά για αλλοδαπούς. Δόθηκαν 1281 προίκες σε παιδιά αλλοδαπών και μόνο 837 σε Ε/Κ. Το κριτήριο είναι η συμπερίληψη τους στο ΕΕΕ, οπόταν και λόγω των επιδομάτων το παίρνουν αμέσως, αλλά οι Ε/Κ που βασανίζονται στις εργασίες τους, εισφέρουν φόρους και πνίγονται στα χρέη, ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ από τους σοφούς του κράτους, γιατί εργάζονται… Η συνδρομή μόνο σε επιδόματα και διαχείριση, που πληρώνουν οι φορολογούμενοι πολίτες φτάνει στα 178 εκατομμύρια Ευρώ. Στο πρώτο εξάμηνο του 21 δόθηκαν 35 εκ. για επιδόματα. Λεφτά που παράγουμε εμείς και όχι αυτά που λένε ότι στέλνει η Ε.Ε στα οποία και πάλι συνεισφέρουμε ως κράτος και φυσικά οι μακάκες πάντα φορολογούμενοι

• Στο δε μητρώο αλλοδαπών καταγραμμένοι είναι 209684 με τους 121265 να είναι από τρίτες χώρες. Αν και οι αιτήσεις ασύλου εξετάζονται ταχύτατα και απορρίφθηκαν πάνω από 8 χιλιάδες άτομα εντούτοις αυτοί δεν ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ. Κυκλοφορούν παράνομα και το κράτος τους ανέχεται. Φυσικά υπάρχουν και επιτήδειοι που για χάρη του χρήματος πωλούν τα πάντα, την ψυχή τους και όλα τα παρεμφερή. Όπως επώνυμο κύριο που στοιβάζει κόσμο στις πολυκατοικίες του για ν παίρνει χρήμα, και κάποιο άλλο που υιοθέτησε 7 μωρά από 7 διαφορετικές γυναίκες για να καρπούται των επιδομάτων.

• ΠΡΟΣΤΥΧΟ ρόλο παίζει και η Ευρωπαϊκή Ένωση που μας αφήνει μετέωρους παρά τις φωνές και τις διαμαρτυρίες και όλα τα συναφή, αφού αντί να μας στηρίζει μάλλον υιοθετεί τα σχέδια των Τούρκων για μουσουλμανοποίηση της Κύπρου.

• Το θέμα είναι ΕΘΝΙΚΟ και όσοι κρύβονται θα λογοδοτήσουν στην ιστορία. Αντί να ασχολούνται με την ταλαιπωρία μιας αλλοδαπής εγκύου ας κοιτάξουν και προς τους βασανισμένους Ελληνοκύπριους. Έχουμε κι εμείς ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και δεν μπορούν να μας ταλαιπωρούν αδιαλείπτως λόγω της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, της ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ των κυβερνώντων και της προσήλωσης στον ΨΕΥΤΟΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ορισμένων. Τι περιμένουν δηλαδή; Να αρχίσουν να σκοτώνουν Ε/Κ για να αντιδράσουν; Δεν βλέπουν καθημερινά πόσα επεισόδια γίνονται μεταξύ αλλοδαπών. Αφήστε τα όλα όπως έχουν γιατί φωνάζουν στους καφενέδες των σόσιαλ μίντια ορισμένοι αθκιασεροί και σύντομα θα κλαίμε επί ερειπίων. Εντάξει εσείς θα πάτε στην Ελβετία όπου έχετε και τα χρήματα σας αλλά θα σας κατατρέχει η οργή…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: «Η βιομηχανία του κορωνοιού ανθεί και η οικονομία καταστρέφεται» γράφαμε τον Μάρτιο του 2020 και αρκετοί μας έβρισαν και μας χαρακτήρισαν υπερβολικούς. Τώρα θα πληρώσουμε την ανοχή μας. Με τις αυξήσεις σε όλες τις τιμές θα πληρώσουμε και τους άλλους βιομήχανους που έχασαν χρήματα την εποχή εκείνη και τα κέρδισαν οι συνάδελφοι τους που ασχολούνταν με τον κορωνοιό. Όσα έχασαν στην πανδημία θα τα κερδίσουν στο διπλάσιο. Το χρήμα πρέπει να πάει σε ορισμένους και οι υπόλοιποι να είστε τυχεροί μαζεύοντας… ψίχουλα και υπολείμματα. Πολύ σοσιαλιστικό μου βγήκε και καλά είναι να κοιταχτούμε… γενικώς.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X