ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η επανάσταση της κοινωνίας τα μηνύματα από Γαλλία - Δούρειοι ίπποι στο ΔΗΚΟ και ο Πρίγκιψ Νικόλαος που διέπρεψε στο Π.Γ

Κεντροδεξιά και κεντροαριστερά οδεύουν ταχέως στο χρονοντούλαπο της ιστορίας

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΣΥΔΟΤΑ

* Το στίγμα από την κοινωνία δόθηκε. Η επανάσταση ξεκίνησε και πλέον θα συμπαρασύρει στο διάβα της τα πάντα. Το εκλογικό σώμα στην Γαλλία φώναξε δυνατά ότι πλέον δεν θα τους ανεχτεί άλλο. Οι ούτω καλούμενες κυρίαρχες δυνάμεις που κυβερνούσαν εναλλάξ και ενίοτε με αγαστή συνεργασία , κεντροδεξιά και κεντροαριστερά οδεύουν ταχέως στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Κι όταν οι Γάλλοι που είναι ΟΔΟΔΕΙΚΤΗΣ για όλα τα κράτη του πλανήτη, σε θέματα πολιτικής, στέλνουν στον αγύριστο τις πολιτικές δυνάμεις που κυριάρχησαν τότε να αναμένεται κάτι αντίστοιχο σε όλο τον πλανήτη.

• Αντιλαμβάνεστε λόγω της ιδιάζουσας κατάστασης μας ως χώρα, να μην αναμένουμε ότι θα υιοθετήσουμε άμεσα την νέα μορφή Γαλλικής επανάστασης, αλλά φαίνεται ότι για την στροφή των πολιτών ήδη έχουμε απτά δείγματα. Σύμφωνα και με εμπεριστατωμένη ανάλυση του Τμηματάρχη Υψηλής πολιτικής της ΞΥΠ , θα πρέπει να αναμένονται και στην Κύπρο τα γαλλικά φαινόμενα, όπου οι ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ, κεντροδεξιά και κεντροαριστερά που συγκέντρωναν ποσοστά που άγγιζαν το 80%, ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΑΝ στο απίστευτο – πριν λίγα χρόνια- 6 %. Αυτοί που εξέλεξαν γίγαντες της πολιτικής που έγραψαν ιστορία, όπως οι δεξιοί Σαρλ Ντε γκώλ- Νικολά Σαρκοζί- Ζακ Σιράκ ή οι αριστεροί Φρανσουά Μιττεράν- Φρανσουά Ολάντ, τείνουν προς την απαξίωση και την καθιέρωση τους ως πολιτικές δυνάμεις που δεν έχουν ισχύ στο πολιτικό γίγνεσθαι.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΣΤΑΝ

• Πλέον, ανοίγει ο δρόμος για νέους πολιτικούς που κυρίαρχο στοιχείο τους θα είναι η ενασχόληση με τα προβλήματα της κοινωνίας, μακριά από την διαφθορά , τις συναλλαγές, την αλαζονεία και την επίδειξη και κυρίως την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΨΕΥΤΙΑ. Αν και όπως είπαμε δεν μπορούμε να γίνουμε αίφνης Γάλλοι, παρά ταύτα η σημαία της επανάστασης του εκλογικού σώματος υψώθηκε και στο Κυπριστάν , αφού όπως μας ενημερώνει πράκτορας της ΞΥΠ που εξειδικεύεται στα εκλογικά η επανάσταση του εκλογικού σώματος άρχισε να διαφαίνεται. Κι ενώ στις βουλευτικές του 2016 ψήφισαν οι Ευρωττοπουζοκυπραίοι μόνο 3 % άλλα κόμματα πέραν των παραδοσιακών, το 2021 έφτασε το ποσοστό στο 15 %. Αν συνυπολογιστεί η αποχή, τελικά 250 χιλιάδες ψηφοφόρων είπαν ΟΧΙ στους μεγάλους ή ψήφισαν άλλο κόμμα ακόμη και αυτά που δεν μπήκαν στην Βουλή. Όπερ μεθερμηνευόμενο το 55 % του εκλογικού σώματος !!! Ο συνειρμός ότι η Βουλή δεν εκπροσωπεί το σύνολο του λαού ή έστω την πλειοψηφία του είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ που παραπέμπει σε ΚΟΛΟΒΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ

• Καμπάνες, βροντές, μπουνιές κλωτσιές τους δίνουν οι πολίτες, αλλά αυτοί έχουν την ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ότι όλα βαίνουν ομαλώς. Η καθημερινότητα τους επιτείνει την κατάσταση και σπρώχνει την κοινωνία να ψάξει προς άλλες κατευθύνσεις. Κουράστηκε να αναμένει να ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ και αυτοί καθημερινά να ζουν στον γυάλινο κόσμο τους. Ακόμη και ο κορυφαίος των κορυφαίων, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ, άδει παεριπαθώς το άσμα «θα σου δώσω μια να σπάσεις/ αχ βρε κόσμε γυάλινε/ και θα φτιάξω μια καινούργια/ κοινωνία άλληνε». Κάπως έτσι και οι μεγάλοι μας στο Κυπριστάν. Κοιμούνται. Ε, δεν μπορούν να διαχειρίζονται την οικονομία, την πανδημία, τα κοινωνικά προβλήματα με αναλγησία και από απόσταση, ενώ καθημερινά να ανακαλύπτονται ΜΙΚΡΑ και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, διασπάθιση δημοσίου χρήματος και να πιστεύουν ότι ο κόσμος θα τους συγχωρεί, γιατί του προσφέρουν σαν αντίδωρο… ρουσφέτι. Η περίοδος χάριτος πέρασε ανεπιστρεπτί. Βάσει αυτού θα δώσετε και εξηγήσεις για τις παλινωδίες και τις παλινδρομήσεις και το ΦΙΑΣΚΟ των διαβουλεύσεων για τις Προεδρικές εκλογές…

ΑΠΟΤΟΚΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΜΕΘΥΜΕΣΜΕΝΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ

• Αλληλένδετη με την ΑΝΑΓΚΗ για επανάσταση που προαναφέραμε είναι και οι αλλεπάλληλες ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, με μαθήτριες που μεθούν στα σχολεία ή πίνουν ναρκωτικά ή που εγκαταλείπουν την μάθηση για να περιφέρονται άσκοπα. Γιατί κανείς δεν κατάλαβε ότι δια του παραδείγματος και των προτύπων διαμορφώνονται οι χαρακτήρες . Όταν βλέπεις γύρω σου αδικία, αλαζονεία, μπαγαμποντιά τότε ως έφηβος δεν μπορείς να ισορροπήσεις ψυχικά και συναισθηματικά και αν είσαι και ευάλωτος ή επιρρεπής, σίγουρα θα οδηγηθείς στην καταστροφή. Όταν σε αφήνουν στο έλεος του Θεού οι γονείς, το σχολείο και ψάχνεσαι μόνος σου, αν δεν είσαι δυνατός και τυχερός, θα χαθείς. Και όλοι αυτοί που παίρνουν αποφάσεις, που επηρεάζουν τους γονείς αυτών των παιδιών και μέσω αυτών ( αποφάσεων) η κοινωνική αλυσίδα σπάζει είναι οι Κυβερνήσεις και τα κόμματα.

• Για να τελειώνουμε με το θέμα. Μεγαλύτερη τους τιμωρία είναι να χάσουν την εξουσία. Θα απολέσουν αξιώματα, σόου και χρήμα και θα μπουν στο περιθώριο της αφάνειας. Αυτή είναι για πολλούς η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ΄. Αν και δεν έχουμε ψευδαισθήσεις ότι θα ανανήψουν εντούτοις εμείς τα επισημαίνουμε έστω και στο συν 1.

• ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΣΤΟ ΔΗΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑ

• Α και τα ωραία στο ΔΗΚΟ. Αποφάσισαν να μπουν σε Κυβέρνηση. Τόσο απλό και μην επιδίδεστε σε πολιτικές συζητήσεις μετά νοημάτων στα καφενεία. Με ποιο θα κυβερνήσουν; Αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες βάσει και των συνεχών φανερών και αφανέρωτων δημοσκοπήσεων που είναι κρυμμένες στα κομματικά γραφεία. Ε, όλο αυτό τους παραπέμπει σε ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Εξ ου και η σχετική απόφαση του ΔΗΚΟ που εδώ και αρκετό καιρό διαφάνηκε, αλλά ελάχιστοι την πίστευαν γιατί έμειναν στις αναλύσεις και στους δήθεν συσχετισμούς.

• Κι επειδή ο Όμηρος όταν έγραφε την ΙΛΙΑΔΑ είχε υπόψη του το ΔΗΚΟ της εποχής, στο ποίημα του συμπεριέλαβε και τον ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ. Κι αυτοί εμφανίστηκαν στο Πολιτικό Γραφείο της περασμένης Τρίτης να υποστηρίζουν άλλες λύσεις πέραν απ’ αυτές που προκρίνει ο Πρόεδρος του κόμματος και η πλειοψηφία της ηγεσίας. Στην εμπεριστατωμένη ανάλυση του στο Π.Γ ο Πρίγκιπας (κέρδισε τις εντυπώσεις με το ΗΓΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ που παρουσίασε) τους περιέγραψε το σκηνικό και τους έδωσε με βάση και τα ευρήματα του τόσο από δημοσκοπήσεις , όσο και από την περιοδεία του στην βάση, ότι η τάση είναι προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

ΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟ 80 %

• Τα υπόλοιπα που ακούστηκαν περί των θέσεων Χριστοδουλίδη στο Κυπριακό, οικονομία και άλλα τινά από ελάχιστους ήταν για να παραπέμψουν στους στίχους του ποιήματος του Ομήρου περί του δούρειου ίππου. Να προσέξουν όμως γιατί ο Όμηρος προσέφερε στην ανθρωπότητα και με την περιγραφή του δούρειου ίππου πλέον μπορεί κάποιος να τους αναγνωρίσει και να τους χτυπήσει μόλις εμφανιστούν πίσω από τις γραμμές άμυνας. Και να σημειώσουμε ότι στο Π.Γ η στήριξη Χριστοδουλίδη από τα παριστάμενα μέλη έφθανε μέχρι και 80 % που είναι αξιοσημείωτο ποσοστό και παραπέμπει σε ενότητα και συνοχή του ΔΗΚΟ. Τα υπόλοιπα προφανώς που λέγονται και κυρίως γράφονται είναι ΟΥΤΟΠΙΚΑ και ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Από 1η Μαΐου αίρονται όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας ΚΑΙ στην Ελλάδα. Έλα καλέ που ξέρει ο άσχετος ο Τσιόδρας, ο Μαγιορκίνης και δεν γνωρίζουν οι γίγαντες της ιατρικής επιδημιολογίας του Κυπριστάν που επιμένουν να βασανίζουν την κοινωνία και να καταστρέφουν την οικονομία. Όταν θα έρθει ο λογαριασμός αυτοί όλοι Τσιούτης, Καραγιάννης, Κολιού, Πανά θα κρυφτούν και θα παριστάνουν τους ανήξερους ρίχνοντας σε άλλους τις ευθύνες…Φυσικά τον λογαριασμό θα τον πληρώσουν οι συνήθεις μακάκες.

• ΥΓ. Κύμα ενθουσιασμού κατέκλυσε πάντως μέρος του πληθυσμού για την εισήγηση Φούλη για φιλοξενία Ουκρανών σε σπίτια. Κάποιοι άρχισαν να κάνουν και όνειρα πως θα διαχειριστούν την κατάσταση.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X