ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H πανδημία ακρίβειας - καυσίμων, Θάνατοι - Μαϊμού covid

Δήλωναν θανάτους από κορωνοϊό ενώ ήταν με άλλη αιτία

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟ ΧΡΉΜΑ

Αποφάσισαν να μαζέψουν όλο το χρήμα και να εξοντώσουν τους πολίτες μετατρέποντας τους σε ανθρώπους - φαντάσματα που η μοναδική τους ψυχαγωγία θα είναι να πηγαίνουν στην εργασία τους. Η οικογένεια θα διαλυθεί, ο κοινωνικός ιστός θα εξαρθρωθεί και οι άνθρωποι θα μετατραπούν σε μηχανές παραγωγής χρήματος. Αριστερό μανιφέστο θα κραυγάσετε και επιτέλους ο Πιστολέρο στρέφεται και προς ΜπλακΤζόν (μα ο Αντρίκκος δεν είναι αριστερός, πόσες φορές να το πούμε). Α, μπα. Εν ολίγοις διατυπώνεται μια άποψη βιωματική, αφού μπήκαμε όλοι σε ΚΥΚΕΩΝΑ με απροσδιόριστο τέλος, αλλά με ψηλαφητές επιπτώσεις και ορατά αποτελέσματα. Την διάλυση της ψυχολογίας της κοινωνίας, αλλά και την μετατροπή της πλειοψηφίας των πολιτών σε φτηνά εργατικά χέρια.

Η ΚΛΕΦΤΡΑ ΑΗΚ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει γιατί στο Κυπριστάν αυξάνονται συνεχώς οι τιμές στα βασικά προϊόντα; Επικαλούνται τον πόλεμο στην Ουκρανία. Μα τι εισάγουμε από την Ουκρανία και αυξήθηκαν οι τιμές; Η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) αυξάνει τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος γιατί λέει αυξήθηκαν οι τιμές των καυσίμων. Εδώ και δυο μήνες η τιμή του πετρελαίου κατρακυλάει, αλλά η ΑΗΚ μάλλον δεν το πήρε χαμπάρι. Κι εμάς τι μας ενδιαφέρει πως, που και τι αγοράζει. Ως εταιρεία που έχει το μονοπώλιο θα έπρεπε να μεριμνήσει, να προβλέψει, να οραματιστεί και να καταφέρει να έχει φθηνό καύσιμο για να παραχωρεί στους πολίτες ρεύμα σε καλή τιμή. Εκτός κι αν οι Διοικήσεις, τα Δ.Σ της ΑΗΚ και οι λοιποί υψηλόβαθμοι τμηματάρχες – είναι και αρκετοί - έχουν μοναδική έγνοια μόνο να τα αρπάζουν και άσε τον κόσμο να βασανίζεται. Ε, πως. Θέλουν χρήμα στα ταμεία της ΑΗΚ για να μπορούν να παίρνουν και τους μισθούς τους.

Πάμε και στα καύσιμα. Η τιμή του πετρελαίου μπρεντ έπεσε κάτω από 80 δολάρια το βαρέλι, και συνολικά το τελευταίο διάστημα ΜΕΙΏΘΗΚΕ ΚΑΤΆ 25 %. Που είναι οι μειώσεις που περιμένει ο πολίτης; Σιωπούν άπαντες. Και δεν αρκούν αυτά μας κοροϊδεύουν με ψευτομειώσεις μερικών σεντ προς παραπλάνηση. Παραπλάνηση του χειρίσου είδους. Ποιος θα τους πει όμως κάτι; Η Κυβέρνηση μέσω του ΦΠΑ από καύσιμα παίρνει χρήμα και κλείνει τρύπες που άνοιξαν λόγω κακοδιοίκησης. Η δε Υπουργός Εμπορίου ΝΑΤΑΣΑ ΠΗΛΕΙΔΟΥ χαμογελάει διαρκώς… Λες και παίζει με τον πόνο μας. Τα δε κόμματα έχουν έξοδα αυτή την περίοδο και χρειάζονται ενίσχυση από τις πάντα γαλαντόμες – σε τέτοιες - πράξεις εταιρείες πετρελαιοειδών.

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ

Για τα υπόλοιπα προϊόντα που αυξάνονται ραγδαία όλοι βρήκαν την ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ότι οι τιμές των πρώτων υλών ανέβηκαν κατακόρυφα. Μισή αλήθεια γιατί η άλλη εστιάζεται στο πάθος τους για κέρδη και την κάλυψη όσων – ενδεχομένως - έχασαν την περίοδο της πανδημίας. Οι πολίτες δεν έχουν και πολλές επιλογές. Στην προκειμένη δεν μπορούν να κάνουν και παθητική αντίσταση. Απλώς υπομένουν και περιμένουν μπας και βρεθεί στο Κυπριστάν κάποιος που να σηκώσει ΑΝΑΣΤΗΜΑ και να σταματήσει τους ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥΣ που κατατρώγουν τις σάρκες των πολιτών.

Αυτούς όλους τους ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ που στοιβάζουν χρήμα και χαριεντίζονται πίσω από τις πλάτες των πολιτών, ότι τους τα παίρνουν ΟΛΑ χωρίς ντροπή, αιδώ και τσίπα. Να προσέχουν όμως όλοι γιατί η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ εκφράζεται με πολλούς τρόπους και όχι με ξεσηκωμούς μόνο. Μπορεί και μέσω επίκλησης της ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΣ. Κι ας μην πιστεύουν στην ύπαρξη της, γιατί αυτοί θεωρούν ότι με το χρήμα είναι υπεράνω και του ΘΕΟΥ και μετατράπηκαν σε θεούθκια επί της γης.

Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ

Αλληλένδετη φυσικά με την οικονομική κρίση είναι και η πανδημία του κορωνοϊού. Γι’ αυτή που στήθηκε μια ολόκληρη βιομηχανία κορωνοϊού και καταστράφηκε η οικονομία, όπως φωνάζαμε εμείς από το 2020 αλλά πολλοί μας προσέδιδαν διάφορα κοσμητικά επίθετα. Ιδού οι παρενέργειες. Ενέσπειραν τον φόβο στην κοινωνία που ακόμη διατηρείται και ενισχύεται, προκαλώντας σοκ στην οικονομία. Ας αρχίσουμε από την επισήμανση ότι οι παραδοχές για τα λάθη που έγιναν συνεχίζονται αδιάλειπτα. Και για να μην πείτε ότι τα κατασκευάζουμε να σας τα μεταφέρουμε με δικά τους λόγια και δηλώσεις.

ΟΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΡΙΚΚΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ

Ο πρωθιερέας της ενημέρωσης το πρώτο διάστημα της πανδημίας, καθηγητής ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΚΩΣΤΡΙΚΚΗΣ, που διέταξε μαζί με τους υπόλοιπους επιδημιολόγους (η σύνθεση της Επιστημονικής Επιτροπής που μετατράπηκαν σε εξουσιαστές είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΑΣΚΟ του τέως Υπ. Υγείας Κ. Ιωάννου) να εγκλειστούμε, ανέφερε στις ΑΙΧΜΕΣ του Παρούτη – Σάββα στο ΩΜΕΓΑ, ότι τα λοκντάουν δεν ήταν και τόσο απαραίτητα. Θυμηθείτε ότι μας έκλεισαν στα σπίτια και καταπάτησαν όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα μας, για 5 κρούσματα κορωνοϊού, ενώ στα 10 χιλιάδες άφησαν τα πάντα ελεύθερα.

ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ – ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΤΑΣΣΑΝ ΣΑΝ ΘΑΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ

Όσον αφορά το άλλο ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που κάποια στιγμή θα πρέπει να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ είναι το πρωτόκολλο καταγραφής των νεκρών. Στην Ελλάδα αναγκάστηκαν να το αλλάξουν, το ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ και η διάσημη Πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών ΜΑΤΙΝΑ ΠΑΓΩΝΗ ανέφερε χαρακτηριστικά και προσέξετε παρακαλώ: « Όποιος έμπαινε στα νοσοκομεία για οποιαδήποτε ασθένεια, είτε καρκινοπαθής ή με έμφραγμα – εγκεφαλικό ή άλλη ασθένεια και διαπιστωνόταν ότι είχε covid , η τελική ετικέτα θανάτου που βάζαμε ήταν ότι πέθανε από τον κορωνοιό. Αυτό ήταν λάθος και το επισήμανα».

Αν καταλάβατε καλά γι’ αυτούς δεν είχε σημασία αν ο θάνατος ήταν ΑΠΟ κορωνοιό ή ΜΕ τον κορωνοιό. Όλοι σε μια λίστα θανάτου για να τρομοκρατήσουμε τους πολίτες και να δώσουμε στους συγγενείς μια σακούλα (μακάβριο και αισχρό και θα το πληρώσουν οι απάνθρωποι) και τους λέγανε, θάψτε τον άνθρωπο σας . Ρίξτε τους όλους σε μια λίστα νεκρών. Εξάλλου έτσι δεν θα ψάξει και κάποιος περί ιατρικής ευθύνης . Μην το ξεχνάτε κι αυτό. Εμείς πάντως όταν πέθανε το σκυλί μας δεν δεχτήκαμε να το πετάξουμε με τέτοιο τρόπο.

ΟΙ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ – Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΣΤΑΝ

Φυσικά στο Κυπριστάν ΣΙΩΠΗ ΜΕΓΑΛΗ… Κανείς δεν μιλάει από τους τηλεπιστήμονες, λαλίστατους που εμφανίζονται στα κανάλια περισσότερες φορές και από τις κουνιστές παρουσιάστριες. Για τους μαϊμού - θανάτους κανείς δεν μιλάει. Ψέλλισε κατά λάθος προ καιρού κάτι ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΩΣΤΗ, υπεύθυνος θαλάμων κορωνοϊού, σε δηλώσεις του στο ΚΑΠΙΤΑΛ, επισημαίνοντας ότι οι νεκροί καταγράφονται βάσει ενός λογισμικού και αφού φορτωθούν τα στοιχεία τους στο κομπιούτερ, τους βγάζει την αιτία θανάτου. Ναι κι αυτό προσπεράστηκε από τα Μέσα μαζικής Εξημέρωσης που συμμετείχαν κι αυτά στο φιάσκο, λειτουργώντας πρόθυμα…

Εμείς είχαμε και το πρωτοφανές της ετεροχρονισμένης ανακοίνωσης των θανάτων. Δηλαδή πέθανε κάποιος τον Ιανουάριο του 2021 και ανακοινώθηκε τον Απρίλιο του 2022. Έτσι, λες και ήταν χαμένη πατάτα που σάπισε και όχι άνθρωπος… Ζήτησε κανείς εξηγήσεις; Ποιος; Αφού προκάλεσαν ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ώστε κανείς να μην μιλάει διαφορετικά θα τον στήσουν στο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ των καφενόβιων των σόσιαλ μίντια. Αυτοί είμαστε οι Ευρωττπουζοκυπραίοι.

Εμείς προκαλούμε τους εξουσιαστές – τηλεπιστήμονες ΤΣΙΟΥΤΗ - ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ- ΠΑΝΑ - ΚΟΛΙΟΥ - ΑΡΜΕΥΤΗ να βγουν και να μας εξηγήσουν τι έκαναν αυτοί. Κάποιος επιτέλους να μιλήσει. Η σιωπή σημαίνει ενοχή . Και αντί από καθέδρας αναλύσεις και περισπούδαστα μανιφέστα στο Φιλελεύθερο κ. Τσιούτη ως επικεφαλής της ΣΕΕ, ανέλαβε τις ευθύνες σου…

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μετά λένε ότι δεν θέλουν να σπρώξουν τα δημόσια νοσοκομεία στον μαρασμό και στην αδήριτη ανάγκη- όπως θα το παρουσιάσουν- της ιδιωτικοποίησης . Χάλασε λένε το σύστημα των τηλεφώνων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και αναβλήθηκαν τα ραντεβού των ασθενών. Δηλαδή ταλαιπώρησαν βασανισμένους πολίτες. Προφανώς βαριούνται λόγω αδειών… Την εποχή που ο Μητσοτάκης ήξερε και πότε κατουρούσε ο Ανδρουλάκης, μας λένε ότι χαλούν τηλέφωνα και χρειάζεται μια μέρα για να φτιαχτούν. Γρήγορα κάντε με εισαγωγή. Πάρτε και την Γ.Δ. του Υπ. Υγείας ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ να ετοιμάζει αεράμπουλανς να με μεταφέρει κάπου αλλού, να γλιτώσουμε από τους ψεύτες που λεηλατούν το χρήμα…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X