ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για Χειραγώγηση των δημοσκοπήσεων φωνάζουν ΑΚΕΛ-Μαυρογιάννης

Αλλά δείχνουν οι δικές τους φυλαγμένες μετρήσεις…

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΑΠΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΌΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ

Όλο υπερβολές ή όλα υπερβολικά. Αυτοί είμαστε και καλά είναι να το συνειδητοποιήσουμε, για να έχουμε καθαρότερη εικόνα για όσα συμβαίνουν στο Κυπριστάν. Και η υπερβολή είναι ενοχλητική σ’ αυτό τον προεκλογικό αγώνα των Προεδρικών εκλογών, όπου και πάλι υποκαταστάθηκε ο πολιτικός λόγος και οι θέσεις των υποψηφίων, με τα κουτσομπολιά, το παρασκήνιο και την παραπολιτική. ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΑΝ δε οι παρείσακτοι, οι γλείφτες, οι τυχοδιώκτες και όσοι βρήκαν ευκαιρία να αναδειχθούν μέσα από την μιζέρια της καθημερινότητας τους. Έντονο στοιχείο υπερβολής και η διενέργεια ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ, οι οποίες κατέστησαν το ΥΠΕΡΟΠΛΟ κάποιων, εκ των επιτελείων, ενίοτε και διαμορφωτές της κοινής γνώμης, αντί εργαλείο υποβοήθησης των κονκλαβίων για διόρθωση επί μέρους λαθών ή χάραξης στρατηγικής. Κι όπως άδει περιπαθώς και η ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ «όλα στον αέρα χαρτοπόλεμος/έμοιαζες μ’ αγάπη κι ήσουν πόλεμος».

Φτάσαμε δε να γίνουν της μόδας οι δημοσκοπήσεις και να επικεντρώνονται τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης στην παρουσίαση τους, αναλόγως του στρατοπέδου που πρόσκεινται, ωσάν και οι έρευνες των τάσεων της κοινής γνώμης είναι φαγητό και μπορεί να παραγγελθεί αλά καρτ, από τον σερβιτόρο. Τελικά η κατάληξη θα είναι και αυτό το ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ να το αποδομήσουμε και να το εξακοντίσουμε στο πυρ το εξώτερον. Αυτό είναι το Κυπριστάν. Σε όλα κυριαρχεί η υπερβολή. 

ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΕΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΙΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ

Πάμε όμως και στην κατάσταση όπως διαμορφώθηκε μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, για τις οποίες στο ΑΚΕΛ και το επιτελείο ΑΝΤΡΕΑ
ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ είναι σφόδρα ενοχλημένοι και όπως μας ενημερώνει ο κόκκινος σύντροφος της ΞΥΠ, έξω φρενών. Προς τούτο ετοιμάζονταν να προβούν και σε διαβήματα και να ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΝ, αλλά προτίμησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους όπως υπαγόρευσαν κάποιοι εκ των επιτελών του Μαυρογιάννη, όπως ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ, που δεν είναι ΑΚΕΛικός. Ο Μπίλις, όχι ο μαύρος θερμαστής από το Τζιμπουτί, όπως ερμηνεύει ο αξεπέραστος ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, αλλά ο Λεμεσινός πολιτικός, προς ενημέρωση σας, νεαρότερος έριχνε τα μαλλιά του πίσω, αλλά πλέον καθότι εντάχθηκε στην στοά των διαφανοκεφάλων, άφησε τους ΕΔΕΚίτες, που μαζί με τα μαλλιά…αποκεφαλίζουν.

ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Λοιπόν, η έντονη αντίδραση της ηγεσίας του ΑΚΕΛ - ιδιαίτερα ο Γ.Γ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ήταν πολύ ενοχλημένος- θεωρούν ότι με την ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ που επιδιώκεται μέσω των δημοσκοπήσεων που παρουσιάστηκαν τις προηγούμενες μέρες και αναφέρουν ότι ο ΑΝΤΡΕΑΣ
ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ βρίσκεται στην Τρίτη θέση και έτσι δεν περνάει στον Β’ Γύρο, προκαλούν ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ στον κόκκινο λαό, που το προηγούμενο διάστημα ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΝ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ, αλλά και αποτρέπουν αρκετούς από άλλους χώρους, που θα ψήφιζαν ΜπλακΤζον να το επιχειρήσουν, αναζητώντας άλλες επιλογές, τουλάχιστον στην Α’ Κυριακή των εκλογών.

Η οργή των ΑΚΕΛικών εκδηλώθηκε με διάφορους τρόπους προς τους δημοσκόπους που παρουσίασαν ΠΤΩΣΗ του Μαυρογιάννη, αλλά αποτράπηκε την ΥΣΤΑΤΗ η δημόσια αντίδραση, λόγω άρνησης των επιτελών του υποψηφίου που στηρίζουν, αφού αυτοί έχουν διαφορετικά ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ και αντικρίζουν τις καταστάσεις… ηπιότερα. Όπως μας πληροφορεί δε ο πράκτορας της ΞΥΠ που περιφέρεται στην Γρίβα- Διγενή, όπου κατοικοεδρεύουν τα μαυρογιαννούθκια, οι συζητήσεις ήταν έντονες και μάλιστα κάποιοι εκ των ΑΚΕΛικών αξιωματούχων έφυγαν οργισμένοι για την επιμονή του κονκλαβίου Πανίκου Παπανικολάου (αμερικανάκι αρχιεπιτελάρρχης), να μην συναινούν στην δημόσια αντίδραση και να καταγγείλουν σαφή προσπάθεια ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ της κοινής γνώμης, μέσω ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ.

ΤΡΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΡ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Όπως μας ενημερώνει ο κόκκινος πράκτορας από το ΑΚΕΛ έχουν δημοσκοπήσεις που διενεργούνται για λογαριασμό του κόμματος (αυτές που κρύβονται στα κομματικά συρτάρια), που δείχνουν ότι ο ΜπλακΤζον ανεβαίνει και βρίσκεται στην δεύτερη θέση, με διαφορά 1-2 ποσοστιαίων μονάδων από τον ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, τουλάχιστο εδώ και ένα δεκαπενθήμερο. Όλα φυσικά βρίσκονται στο όριο του στατιστικού λάθους και τελικά όλοι θα περιμένουν το ΝΕΟ ΚΥΜΑ σφυγμομετρήσεων που θα γίνει τις επόμενες μέρες, και ιδιαίτερα την ερχόμενη Παρασκευή, όπου θα παρουσιαστούν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ τρεις δημοσκοπήσεις (ΣΙΓΜΑ- ΑΛΦΑ- ΡΙΚ). Έλεος δηλαδή και γρήγορα τα χάπια
μου τα δημοσκοπικά. Και παρακαλώ τα γνήσια και όχι τα γενόσημα αμφιβόλου ποιότητας.

ΤΟ ΜΑΕΙΡΚΟ ΤΟΥ ΡΙΚ

Όλα αυτά φυσικά συντελούνται και λόγω της περιρρέουσας, όπως της πληροφορίας από ΡΙΚά πράκτορα, ότι στο ίδρυμα πάλι άρχισαν προετοιμασίες για ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ εδεσμάτων, που αυτή την φορά θα προκαλέσουν… έντονη δυσοσμία και αναγούλα Μάλιστα πρωτοκλασάτο στέλεχος της κλίκας του κουβαραστράδικου, διαλαλούσε χθες στους διαδρόμους, ότι η δημοσκόπηση του ΡΙΚ θα ανατρέψει τα πάντα. Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΩΚΟΣ CEO του κουβαραστράδικου (Γ.Δ ΡΙΚ) και ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, λογιστής (Πρόεδρος του Δ.Σ) σιωπούν και απολαμβάνουν την ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και γράφουν την δική τους ιστορία. Τελικά ήταν καταχρεωμένοι, με τόσα κομματικά γραμμάτια που έπρεπε να ξεπληρώσουν. Μόνο αν ρίξει ΜΑΥΡΟ στο μενού ο ΜΑΥΡΗΣ… ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ.

Όσο για τις άλλες μετρήσεις, να πούμε ότι ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ σ’αυτές τις εκλογές, ανάμεσα τους οι δημοσκόποι και κυρίως, οι δημοσιογράφοι. Παρεμπιπτόντως, είναι δυνατό ο γκουρού των δημοσκοπήσεων να επιτρέπει στο ΜΜΕ που είναι ιδιοκτήτης να παρουσιάζει σικέ μετρήσεις; Α, πα, πα. Κι αν την επομένη διαψευστεί, δεν θα ΡΕΖΙΛΕΥΤΕΙ; Ε, δεν είναι μόνο το χρήμα που έχει αξία σ’ αυτή την ζωή…

ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ

Μάνα μου ρε είναι πολύ συγκινητικό. Κάποιοι ΠΟΛΙτες, με συνοδεία ενός βαθιού αναστεναγμού, αναπόλησαν την εποχή που προωθούσαν για υποψήφιο στις Προεδρικές, τον Υπουργό Πολιτικής προστασίας και κλιματικής αλλαγής της Ελλάδας ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ. Ε, μα το κριτήριο του ΑΚΕΛ δεν είναι πάντα η προοπτική νίκης. Γιατί είναι ξεκάθαρο και σ’ αυτές τις εκλογές, ότι το κόμμα της αριστεράς, ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. Οπόταν τα υπόλοιπα είναι μουσκουρούθκια, όπως λένε και στην Δευτερά, το χωριό του Στεφάνου.

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΒΙΚΤΩΡΑΣ – Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΩΝ ΣΠΑ - Η ΘΥΓΑΤΗΡ Ν.ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Βιαζόταν να φύγει ο ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ από την εκπομπή ΑΜΥΧΕΣ, μπορεί και μικροδγαρισματάκια (Αιχμές τις ονομάζει ο δημοσιογράφος των ΣΠΑ) του ΩΜΕΓΑ, λόγω ειλημμένης υποχρέωσης στην Λεμεσό. Ε, μα ήθελε ο άνθρωπος να προλάβει το ματς ΑΡΗΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ. Κάτι ήξερε, αφού βροντοφώναξε ο πρώην παράγοντας, τζιαι μια φορά ο Άρης. Αν και ο ΑΡΗΣ των Ρώσων έγινε ομαδάρα με εκπρόσωπο τύπου ένα εκ των καλύτερων αθλητικογράφων αγνή ψυχούλα τον ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

«Και εσύ θυγατέρα κόκκινη» αναφώνησαν σύσσωμοι στο ΑΚΕΛ για την νίκη της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ επί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τώρα ποιος είναι ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΑΣ του ΑΚΕΛ είναι ερώτημα που ταλανίζει τον κόκκινο στρατό. Το άλλο με το τέκνο Βρούτε το είπαν για τον ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ πρώην βουλευτή του ΑΚΕΛ και ηγετικό στέλεχος που δήλωσε ότι ψηφίζει τον συν-επίθετο του.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τελικά με την φόρα που πήραν ο ΝΙΚΑΡΟΣ και οι υποτακτικοί του θα εγκαινιάσουν και τα σαλονάκια στο Προεδρικό. Ε, το νέο καθιστικό στο σπίτι στους Καλόγηρους το εγκαινίασε και μάλιστα με αγιασμό, αλλά και με ψάλτες, την Άντρη και τους Τελώνη- Λευτέρη, Στέλιο και Άντρο και τα άλλα παιδιά της Προεδρικής φρουράς. Όσο για τον Υπ. Μεταφορών ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΟΥΣΟ, που του είπαν ότι μπορεί να γίνει Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και το πίστεψε, σήμερα θα εγκαινιάσει την Πέτρα του Ρωμιού. Θα περιμένει και την Αφροδίτη να αναδυθεί, όπως του υποσχέθηκε ότι θα γίνει ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. 

ΥΓ. Ερώτημα: Το ερωτηματολόγιο του ΕΛΑΜ θα το παραλάβουν ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ και ο ΑΒΕΡΩΦ; Ου μα είπα και τον Φούλλη; Γιατί ο Κημήτρης του ΡΙΚ ξέχασε να ρωτήσει, ώστε να πάρουν την πάσα οι Μαυρογιαννέοι… και να κτυπήσουν, πέραν του ΝικΧρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X