ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΣΑΚΕΛ Κοκκινοχωρίων Vs Γ. Ελεγκτής: 10-0 - ιατρέ Κούμα σώπασες;

Παραιτήθηκε γαλάζιος του ΔΗΣΥ Λάρνακας - Χοντρά τα παίρνουν ιατροί - νοσηλευτές του δημοσίου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

• Αποδείχτηκε ΑΝΙΚΗΤΗ όσο και αν οι ηγεσίες των κομμάτων δεν το επιθυμούν για λόγους προσωπικής επιβίωσης τους, η συνεργασία ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ. Όταν δε έχεις τέτοιου βεληνεκές αντίπαλο και τον ΚΑΤΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙΣ, τότε δεν υπάρχουν περιθώρια για συζητήσεις. Ο Κόκκινος Δήμαρχος Δερύνειας ΑΝΤΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ αποδείχτηκε ο μεγαλύτερος ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΗΣ και ΔΙΑΠΡΥΣΙΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ του γαλάζιου Δημάρχου Παραλιμνίου ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΥΡΙΛΛΗ και το σκορ στο ταμπλό της Βουλής έγραψε το ιστορικό. ΔΗΣΑΚΕΛ Κοκκινοχωρίων VS Γ. Ελεγκτής: 10-0.

• Μάταια μαζεύτηκαν οι βουλευτές της Επιτροπής Ελέγχου του ΑΚΕΛ (ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ- ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ) για να πυροβολήσουν τον Παραλιμνίτη Δήμαρχο και να προβούν σε αποκαλύψεις που θα προβάλλονταν στα κανάλια για το σαθρό κυβερνητικό σύστημα και έτσι θα έπαιρναν προεκλογικούς πόντους Βλέπετε ξέχασαν ότι είναι το ΙΔΙΟ και ΑΥΤΟ με τον ΔΗΣΥ και απλώς αλλάζουν χρώμα στις φανέλες και συνθήματα.

• ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ Γ. ΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

• Να πούμε εξ αρχής ότι ο Γενικός Ελεγκτής ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ δέχτηκε μια βαριά ήττα αν και αγωνιζόμενος εντός έδρας, αφού όλα τα τέκνα του αποδείχτηκαν γνήσιοι Βρούτοι. Πέραν των Δημάρχων του ΔΗΣΑΚΕΛ δέχθηκε φίλια πυρά και από τον κολλητό του φίλο και συνεργάτη , βουλευτή του ΔΗΚΟ ΧΡΥΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, ο οποίος διεμήνυσε ότι ο Πυρίλλης ΔΕΝ είναι κλέφτης και διεφθαρμένος. Ε, δεν μπορούσε ο Χρύσης να τα βάλει και με τους χωρκανούς του Παραλιμνίτες για χάρη του Γενικού Ελεγκτή. Αλλά και ο έτερος των συνεργατών του, Πρόεδρος της Επ. Ελέγχου ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ, εμφανίστηκε ελαφρώς αμήχανος, αφού οι κατηγορίες του Οδυσσέα κατά Πυρίλλη δεν αποδείχτηκαν και έγινε σαματάς , προσέξτε παρακαλώ, για ΕΝΑ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ. Ε, δεν μπορούσε να στηρίξει Οδυσσέα σε βάρος των συντοπιτών του…

• Ακόμη το ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ made in Πυρίλλης με το οποίο εξουσιοδότησε τον Γ. Ελεγτκή να ψάξει τους λογαριασμούς του , τα κτήματα του και γενικά την περιουσία του αποτέλεσε κίνηση ματ από τον Δήμαρχο Παραλιμνίου. Σε άλλες περιπτώσεις και ευκαιρίες ο Οδυσσέας επιθυμεί προσβάσεις στις περιουσίες των ελεγχόμενων στην προκειμένη έκανε τον αδιάφορο.

• Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΤΑ ΑΚΕΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΛΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ

• Ωστόσο, το ματς κέρδισε ο κόκκινος Δήμαρχος Δερύνειας. Με το κυριλέ του γυαλάκι και το σινιέ κοστούμι, καθώς και το μαντηλάκι στο πέτο σαν κλασικός δεξιός πολιτικός, ανέφερε στην Επ. Ελέγχου αφήνοντας ΕΜΒΟΝΤΗΤΟΥΣ τους ΑΚΕΛικούς βουλευτές, ότι θα κάνει θαύματα η συνένωση Παραλιμνίου - Δερύνειας και προς τιμή του ο Πυρίλλης, τους επεξήγησε τα πάντα για την έκθεση του Γ. Ελεγκτή και βρήκαν ΕΩΛΕΣ τις σημειώσεις - υποδείξεις του Οδυσσέα. Μάλιστα, κάκισε την στάση του Γ. Ελεγκτή, γιατί θεώρησε άστοχο το σχόλιο της Ελεγκτικής Υπηρεσίας περί της διοίκησης των τοπικών αρχών που πάσχει…Έριξε και το αστειάκι - υπονοούμενο του ο Αντρίκκος Καραγιάννης, λέγοντας ότι άλλαξαν πολλά από την εποχή που ήταν αυτός στην Βουλή (κοινοβουλευτικός συνεργάτης ΑΚΕΛ), εκτός από τα παξιμάδια.

• Κι επειδή η ΞΥΠ δεν είναι υπηρεσία που τα βλέπει όλα ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ, ερεύνησε το θέμα της στάσης του κόκκινου Δημάρχου Δερύνειας που συμμάχησε με τον γαλάζιο Παραλιμνίτη. Ο Άντρος Καραγιάννης θεώρησε ότι η ηγεσία του ΑΚΕΛ τον «ΠΟΥΛΗΣΕ» κατά τον διαμοιρασμό των Δήμων, στην διευθέτηση (μοιρασιά λέγεται) που έγινε κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την τοπική αυτοδιοίκηση, αφού ήθελε η Δερύνεια να παραμείνει ανεξάρτητος Δήμος, καθότι ακριτικός και να συνενωθεί με κοινότητες της περιοχής. Κι επειδή στην Δερύνεια τρώνε και κρύα πιάτα, ενίοτε όταν θέλουν να εκδικηθούν, έφθασε η ώρα και ΑΔΕΙΑΣΕ το κόμμα του ο Αντρίκκος.

ΣΩΠΑΣΑΝ ΚΟΥΜΑΣ – ΠΕΤΕΛΗΣ – ΑΡΓΥΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΧΥΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ

• Που είστε ρε μάγκες και μπεσαλήδες συντεχνιακοί των ιατρών και νοσηλευτών του δημοσίου; Κρυφτήκατε ΣΩΤΗΡΗ ΚΟΥΜΑ, των ιατρών, ΘΕΟΔΩΡΕ ΠΕΤΕΛΗ και ΠΡΟΔΡΟΜΕ ΑΡΓΥΡΙΔΗ των νοσηλευτών; Σας είπαν ότι τα πήρατε χοντρά από τον Οργανισμό Κρατικών ΥΠηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ) και σωπάσατε εσχάτως, για να επέλθει εργατική ειρήνη. Πως τα είπε στην έκθεση του ο Γ. Ελεγκτής; Γιατροί παίρνουν επιδόματα μέχρι 300 % του μισθού τους, ενώ δόθηκαν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ οριζόντιες αυξήσεις σε ιατρούς και νοσηλευτές του δημοσίου. Α, γι αυτό χάσατε τελευταίως την φωνή σας και δεν σας ακούμε στα κανάλια να φωνάζετε για τα κακώς έχοντα στα δημόσια νοσηλευτήρια. Πήρατε και εσείς το κάτι τις σας για να τα βλέπετε όλα όμορφα και ωραία.

• Όλα αυτά τα υπέρογκα ποσά δεν τα βάζουν από την τσέπη τους αυτοί οι ΟΚΥΠΥτζήδες, αλλά προέρχονται από τους μακάκες φορολγούμενους που πληρώνουν από το υστέρημα τους, για να αμείβονται όλοι αυτοί που μας το παίζουν και ΣΩΤΗΡΕΣ. ΣΩΠΑΣΑΝ δεν βγάζουν άχνα και ότι θέλει ας γίνει στα νοσοκομεία. Δηλαδή τελικά πόσο σπαστικά επαναλαμβανόμενοι και κοινότοποι είμαστε σ’ αυτό τον τόπο.

• ΕΠΑΝΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ CYPRUS AIRWAYS ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ

• Συνέχεια επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια. CYPRUS AIRWAYS, Συνεργατισμός και πάνε ολοταχώς στον κατήφορο και τα δημόσια νοσοκομεία. Φωνάζουν και καβγαδίζουν κάποιοι συντεχνιακοί, δίνουν αυξήσεις για να δείξουν έργο κάποια Δ.Σ και να αγοράσουν τον μπελά των φασαριόζων και τελικά έρχεται η στιγμή που δεν μπορεί να γίνει κάτι λόγω τεράστιων ελλειμμάτων, παρά να ξεπουληθούν στους ιδιώτες. Στο ίδιο έργο θεατές. Αλλά όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι γιατί σιωπούν; Επειδή παίρνουν και αυτοί κάτι; Κάποια στιγμή θα χάσουν τα πάντα και να μην λένε ότι τους φταίνε οι άλλοι. Να κοιτάξουν στον καθρέφτη.

• ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΣΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

• Κάτι δεν πάει καλά στο γαλάζιο στρατόπεδο του ΔΗΣΥ. ΟΡΑΤΟΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ και σύγχυση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά . Τέλος πάντων θα το ψάξουμε το θέμα. Άρχισαν και οι παραιτήσεις, όπως του επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του ΔΗΣΥ ΠΑΜΠΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ που ρίχνει βολές κατά της ηγεσίας γιατί προτίμησαν να διατηρηθεί ο Δήμος Αραδίππου αυτόνομος παρά να συνενωθεί με την Λάρνακα. Ε, ναι ρε Πάμπο μου. Στην Αραδίππου είναι Δήμαρχος ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, πεθερός του βουλευτή του ΔΗΣΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΑΛΑΜΠΡΙΤΗ, οπόταν και έχουν περισσότερους ψήφους και εσωκομματική ισχύ από εσένα Παμπούι μου.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μόνο στην Βουλή του Κυπριστάν και στην αντίστοιχη του Μαλάουι, της νήσου Άου- Άου και της Μοζαμβίκης, πιέζονται όλοι να τελειώσουν τις ομιλίες τους επί μειζόνων θεμάτων και να πάνε στα σπίτια τους και στις κομματικές τους υποχρεώσεις. Στον Ναό της Δημοκρατίας δίνεται η ευχέρεια στον καθένα να μιλήσει όσο θέλει και όσες φορές επιβάλλεται. Όσοι δεν αντέχουν και βιάζονται να πάνε για ποτά, μπορούν να ασχοληθούν με άλλο επάγγελμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση