ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημοσκόπηση-σοκ προκαλεί παραζάλη - Αννίτα Δ. VS Χατζηγιάννης (ΔΗΣΥ)

Αναστάτωση στα κομματικά γραφεία από μέτρηση ποσοστών

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Η ΒΟΥΒΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

• Aμάν τι είναι αυτό; Η αναφώνηση των κονκλαβίων στο διάβασμα των ποσοστών που τους δίνει δημοσκόπηση που διενεργήθηκε το προηγούμενο διάστημα, προκαλεί αναστάτωση-σοκ και κυριολεκτικά θέτει τους κομματικούς μηχανισμούς σε κατάσταση ΥΠΕΡΔΙΕΓΕΡΣΗΣ. Γιατί μόνο με ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ, προτάσεις και κυρίως επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας που ταλανίζουν την ΒΟΥΒΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ της κοινωνίας (επανάσταση της κοινής γνώμης-ψηφοφόρων ονόμασε ο εκλογολόγος ΝΑΣΙΟΣ ΟΡΕΙΝΟΣ) μπορεί να περισώσουν ότι μπορεί να σταθεί όρθιο, στο ενδεχόμενο που η ΛΑΙΛΑΠΑ της ΚΑΛΠΗΣ τους συμπαρασύρει. Η δημοσκόπηση αν θέλουμε να την παραλληλίσουμε, εντελώς αδόκιμα και παρατραβηγμένα, θα την χαρακτηρίζαμε ο DANIEL που πνίγει τα κόμματα και κυρίως φέρνει μαζί του αρκετή λάσπη και φερτά υλικά, όπως η αντίστοιχη που χτύπησε την αγαπημένη μας Θεσσαλία.

• Προφανώς και θα μείνει ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ στα κομματικά συρτάρια (η δημοσκόπηση), αλλά εμείς μέσω των πρακτόρων της ΞΥΠ που ξετρυπώνουν τα πάντα, την ανακαλύψαμε και σας παρουσιάζουμε σε γενικές γραμμές τα αποτελέσματα, χωρίς νούμερα και λεπτομέρειες, αλλά ως ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ για τις επερχόμενες διπλές εκλογές του Ιουνίου του 2024. Αν και μέχρι την διεξαγωγή Ευρωεκλογών και εκλογών τοπικής αυτοδιοίκησης υπάρχει χρονική απόσταση 8 μηνών, εντούτοις οι γνωρίζοντες το είδος, την υφή και τις ιδιαιτερότητες των εν λόγω εκλογών – ανάμεσα τους και οι κομματικές ηγεσίες - θεωρούν ότι είναι μηδαμινός χρόνος για να μαζέψουν τα κομμάτια τους.

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΧΗ ΤΡΟΜΑΖΕΙ – ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ 8 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ

• Αρχίζοντας να επαναλάβουμε το διαχρονικό εύρημα που εδραιώθηκε πλέον σε όλες τις δημοσκοπήσεις, ήτοι της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΠΟΧΗΣ, που θα διογκωθεί περαιτέρω, αφού οι ΠΑΝΣΟΦΟΙ εκπρόσωποι μας αποφάσισαν ότι θα πρέπει να μας υποβάλουν σε τεστ μνήμης - ψυχικών αντοχών, αντί να μας αφήσουν να εξασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα με ηρεμία και γαλήνη, αφού αποφάσισαν ότι θα μας δοθούν 8 ψηφοδέλτια για να εκφράσουμε μέσω τους, την βούληση μας. Ε, πώς να το κάνουμε. Αρκετοί θα βαρεθούν την πολυπλοκότητα, άλλοι θα θεωρήσουν ότι με κάτι τέτοια αποδεικνύουν την αχαπαροσύνη τους και δεν θα ήθελαν να τους ακολουθήσουν και αρκετοί ηλικιωμένοι δεν θα μπουν στην διαδικασία του τεστ μνήμης... Φυσικά να επαναλάβουμε ότι ΣΥΜΦΕΡΕΙ στο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ να μην ψηφίζουν οι πολίτες. Ελέγχουν έως χειραγωγούν την ψήφο και έστω και 100 να ψηφίσουν όσοι εκλεγούν πάλι θα απολαμβάνουν τα αξιώματα και το χρήμα. Οπόταν η ΨΗΦΟΣ δίνει έστω...  δικαίωμα στην ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ.

ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ

• Λοιπόν το επόμενο που πρέπει να καταγραφεί είναι ότι τα τρία μεγαλύτερα κόμματα (ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ) φαίνεται, ότι για άλλους περισσότερο και έτερους σε ηπιότερο βαθμό, ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ απώλειες ποσοστών με κάποιους εξ αυτών να είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ η διολίσθηση τους. Η υπεραπλουστευμένη πολιτική ανάλυση, παραπέμπει στην ανισορροπία των ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που για διαφορετικούς λόγους, ακόμη δεν βρήκαν τον ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ τους μετά τις Προεδρικές εκλογές και ψάχνονται στο πολιτικό πέλαγος σαν ναυαγοί, υποδυόμενοι τον ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ στην αλήστου μνήμης ταινία.

• Ακόμη οι τάσεις που παρατηρούνται εντός των κομμάτων, όπως π.χ στον ΔΗΣΥ που παρουσιάζεται να είναι ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΟΣ σε 4 μέρη, παίζει σημαντικό ρόλο στην απώλεια ποσοστών με την επιφυλακτικότητα των Χριστοδουλιδικών να επιστρέψουν στο γαλάζιο μαντρί, το ανισόρροπο πολιτικά του εντός και εκτός Κυβέρνησης, συμπολιτοαντιπολίτευση ο νέος όρος, αλλά πρωτίστως η επιφυλακτικότητα των παραδοσιακών, ιδιαίτερα ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΩΝ γαλάζιων ψηφοφόρων προς την νέα ηγεσία, αναμένοντας απτά δείγματα γραφής, όπως τους έχουν συνηθίσει οι παλαιότεροι ηγέτες του κόμματος. προκαλούν ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ στο γαλάζιο στρατόπεδο.

• Μην νομίζετε ότι στο ΑΚΕΛ είναι ΟΜΟΘΥΜΟΙ; Α, μπα. Ακόμη κυριαρχεί το κομματικό κατεστημένο, το οποίο διοικείται από την νομενκλατούρα της κόκκινης πολυκατοικίας και εκφράζεται από τον πολυάριθμο στρατό των εμμίσθων του κόμματος. Οι επιφυλάξεις για την ακολουθούμενη στρατηγική του κόμματος, η ήττα των Προεδρικών εκλογών, η άκομψη στροφή, ελαφρώς δεξιά, αφού πλέον κατέστη ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ έως ΜΙΑΣΜΑ, να είσαι ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ στο ΑΚΕΛ και δεν είσαι προτιμητέος να εκπροσωπήσεις το κόμμα, η ΠΑΡΩΔΙΑ όπως τείνει να εξελιχθεί το πλυντήριο αμαρτημάτων-λαθών της ηγεσίας, όπως προσδιορίστηκε το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, το οποίο αντί για κοσμογονικές αλλαγές θα επιφέρει ΑΜΥΧΕΣ και ανεπαίσθητες αλλαγές, απωθούν τους συντρόφους από τις κάλπες, με το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης να σημάνει καμπανάκι.

• Εν ολίγοις και φυλάξτε το αυτό παρακαλώ ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ μοιάζουν με πλοία που ναυπηγούνται εν πλω, όπως αναλύεται για αντίστοιχες περιπτώσεις…

ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ ΣΕ ΥΦΕΣΗ, ΕΛΑΜ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ, ΔΗΠΑ ΣΤΑΘΕΡΗ

• Συνοπτικά για τους υπόλοιπους να αναφέρουμε ότι το ΔΗΚΟ φαίνεται ότι υφίσταται την μεγαλύτερη απώλεια με τους ψηφοφόρους του κόμματος να ΧΤΥΠΟΥΝ εγερτήριο αφού η πρόσδεση στο κυβερνητικό άρμα έφερε εφησυχασμό. Χωρίς ΙΣΧΥΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ στις Ευρωεκλογές και ΝΟΥΣΙΜΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ στις δημοτικές, στο Πριγκιπάτο θα βάλουν μαύρες πλερέζες. Είπαμε μαύρο και θυμηθήκαμε ότι ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ, όπως φαίνεται στις δημοσκοπήσεις το ΕΛΑΜ (ενδεχομένως και ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ), η ΔΗΠΑ κάτι προσπαθεί να κάνει και μένει σταθερή, ενώ η ΕΔΕΚ δείχνει να διολισθαίνει περαιτέρω… Φυσικά σημαντικό ρόλο θα παίξουν ποιοι θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια και οι συμμαχίες που θα σχηματοποιηθούν… Μην χάσουν και καμιά έδρα στο ευρωκοινοβούλιο οι μεγάλοι είναι το ζήτημα και κυρίως να μην αλλάξει η κομματική κατάταξη. Τότε αναπνευστήρες θα χρειαστούν…

ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΟΥΛΛΙΚΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΚΟΜΨΑ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΣΥ

• ΑΚΟΜΨΗ και τουλάχιστον ΑΔΙΚΗ ήταν η έμμεση επίθεση που δέχτηκε από τον ΔΗΣΥ, ο βουλευτής του κόμματος ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ για τις τοποθετήσεις του περί του περιβόητου e- kalathi. Η έκδοση ανακοίνωσης σε βάρος του βουλευτή από τον ΔΗΣΥ, με την οποία διαχωρίζεται η θέση του κόμματος σε ένα θέμα χωρίς ιδιαίτερη σημασία, παρά το σάλο που προκαλείται από τις κλαίουσες υπεραγορές - εμπόρους τροφίμων, συνιστά ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ των προσπαθειών του. Φυσικά οι λόγοι δεν είναι επιφανειακοί και κυρίως μπορούν να προσπεραστούν χωρίς σχολιασμό και τους αναγκαίους συνειρμούς. Οι ανακοινώσεις των κομμάτων προσδιορίζουν την θέληση της ηγεσίας, όπερ μεθερμηνευόμενο η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ επιθυμεί να διατηρήσει αποστάσεις από την πολιτική πρακτική του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εμπορίου. Σπανίως εκδίδονται ανακοινώσεις για να ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ δημοσίως αξιωματούχους του κόμματος, αφού προηγείται κριτική και ΚΑΤΣΑΔΙΑΣΜΑ εσωτερικά και φυσικά όχι σε κοινή θέα προς τέρψη του φιλοθεάμονος κοινού και των χειροκροτούντων κομματικών αντιπάλων…

• Οι παροικούντες στην γαλάζια πολυκατοικία επιμένουν ότι η ανακοίνωση κατά Χατζηγιάννη αποτελεί ΜΗΝΥΜΑ στον υποψήφιο Ευρωβουλευτή, ότι η ΤΑΥΤΙΣΗ του με τον τέως Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ δεν αποβαίνει προς όφελος του. Αν και ο Αμμοχωστιανός βουλευτής ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ μετά βδελυγμίας την ετικέτα του Φουλλικού, εντούτοις το κονκλάβιο της Πινδάρου δεν πείθεται. Με την κίνηση αυτή η ηγεσία του ΔΗΣΥ δείχνει και την ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ της προς άλλους υποψηφίους Ευρωβουλευτές, αφού υπάρχει συνωστισμός ενδιαφερομένων και δη Αμμοχωστιανών που είναι ορίτζιναλ ή έλκουν την καταγωγή από την Βασιλεύουσα (Τορναρίτης -Χατζηπαντέλα-Αγγελίδης-Σταύρου).

• Εξάλλου το χθεσινό ΞΕΣΠΑΣΜΑ Κυριάκου Χατζηγιάννη στην ολομέλεια της Βουλής με άλλη αφορμή, περί του νομοσχεδίου για τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών, αναφέροντας μεγαλοφώνως « ότι οι βουλευτές δέχονται αφόρητες πιέσεις και εκβιασμούς» αποτυπώνει την ψυχική κατάσταση του βουλευτή μετά την ΕΠΙΘΕΣΗ του κόμματος του. Όσον αφορά τα περαιτέρω, όπως δηλώνει με κάθε ευκαιρία το μπλε TOYOTA θα συνεχίσει την πορεία σε όλη την επικράτεια και όπως του είπε συνάδελφος του βουλευτής στην ΛΥΣΟ Πάφου, υπάρχουν 5-6 Συναγερμικοί και να τους επισκεφθεί για 10η φορά. Φυσικά το σημείωσε ο συνεργάτης του και μπήκε στο πρόγραμμα του…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ανησυχούν μας είπε ο φίλος μου Πρόεδρος της συνομοσπονδίας γονέων ΛΟΙΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ για τα επεισόδια βίας στα σχολεία. Όχι να ανησυχείτε αλλά να ΚΛΑΙΤΕ ομαδικώς. Τα παιδιά θέλουν ΠΡΟΤΥΠΑ , ΑΓΑΠΗ και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ από όλους και κυρίως από τους γονείς και όχι συνεχές τρεχαλητό για αποκόμιση υλικών αγαθών, εγκλεισμό στα σπίτια με τα κινητά και τα τάμπλετ και ενίοτε και κάποιες τιμωρίες. Κι επιτέλους καθιερώστε την ΑΡΙΣΤΕΙΑ στα σχολεία και αφήστε τα μικρο- συνδικαλιστικά. Οδηγείτε όλοι σας (κάποιοι και εσκεμμένα ) τα παιδιά στα ιδιωτικά σχολεία.

• ΥΓ: Έμπλεξαν τα στριγκάκια τους στον ΣΥΡΙΖΑ και χαχανίζει ο Μητσοτάκης αφού και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ αντίπαλος…καταποντίζεται. Πως το είπε αυτός ο Κασσελάκης;. Το κρατίδιο των Τ/Κ. Ε, καλά είπαμε κάτι θα τον ενοχλούσε και συγχύστηκε ο κύριος, που μέχρι και την πεθερά του (τα χάπια μου ρε) παρουσίασε στον προεκλογικό αγώνα. Και αυτή τον χαίρεται γιατί ο υιός της βρήκε τοιούτη ΤΥΧΗ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση