ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΚΟ: Υπερπρόεδρος η Αναστασία Π.- Φουλλικό άνοιγμα στο ΑΚΕΛ

Επέβαλε αποχή για σεξουαλική διαπαιδαγώγηση - Υπουργεία θα δώσει σε αριστερούς αν τον στηρίξουν

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Περί όνου σκιάς ή αν προτιμάτε τσακώθηκαν για νόμο που δεν θα εφαρμοστεί. Αυτό το ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ που διεξήχθη στην Βουλή για την ολιστική εφαρμογή της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία και πήρε προεκτάσεις στα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης που είναι πάντα πρόθυμα να αναπαραγάγουν τα φληναφήματα και τα έπεα πτερόεντα και να δώσουν χρόνο σε όσους παραπλανούν την κοινή γνώμη με ψευτο-ευαισθησίες και αρλούμπες, προκάλεσε και πάλι το γέλιο – ενίοτε και κλάμα - των νουνεχών πολιτών, για την κατάντια των πολιτικών μας ταγών. Ήξεραν ότι η πρόταση νόμου είναι αντισυνταγματική και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα την υπογράψει οπόταν και ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ, αφού παραβιάζει σαφέστατα το ευαγγέλιο του κράτους (Σύνταγμα) που προνοεί ότι δεν μπορεί π.χ στην προκειμένη περίπτωση η Βουλή να καθορίσει τον τρόπο διδασκαλίας, το περιεχόμενο των μαθημάτων και τα εγχειρίδια που θα χρησιμοποιούνται παρά μόνο η εκτελεστική εξουσία.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ

• Και έσκισαν τα ιμάτια τους, κόκκινα γαλάζια και όλων των αποχρώσεων, πιστεύοντας ότι θα υφαρπάξουν ψήφους. Και η Πρόεδρος της Βουλής που πρόσφατα εξήγγειλε την δέσμευση της να μετατραπεί το σώμα σε ΠΡΟΤΥΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, μάλλον αντιλήφθηκε ότι ο Ναός της Δημοκρατίας, λειτουργεί σαν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ προς αποφυγή. Η εν συνείδηση ψήφιση αντισυνταγματικών νόμων συνιστά ΚΟΡΟΙΔΙΑ του χειρίστου είδους και καλά είναι να αντιληφθούν οι βουλευτές μας ότι με έτσι αποφάσεις δεν παραπλανούν την κοινή γνώμη, αλλά η απαξίωση επιτείνεται. Εκτός κι αν η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ θέλει να υιοθετήσει την άποψη της συνεργάτιδας και ηγετικού στελέχους του κονκλαβίου «γυναικωνίτης» της ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, που από το βήμα της Βουλής εκστόμισε το φοβερό. «Δεν θα μας λέει η Νομική Υπηρεσία τι θα κάνουμε. Θα ενεργούμε πολιτικά». Ωραία, ψηφίζετε ότι σας κατέβει και να μην εφαρμόζετε τίποτε. ΑΛΑΛΟΥΜ κ. Αννίτα Δ. με τις παθογένειες να διευρύνονται. Α, και μην ακούτε όλες αυτές τις ΣΕΙΡΗΝΕΣ (ΜΜΕ- πολιτικοί) που σας άδουν εύηχα άσματα για να σας εξυμνήσουν. Σας οδηγούν στο βάραθρο και η ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ.

• Ε, σε αυτό το πανηγύρι είχαμε όλων των ειδών πορικά ή εδέσματα όπως το λένε στην Στράκκα. Όπως η στάση του ΔΗΚΟ, όπου από το παλάτι της Στράκκας ακούστηκαν αντεγκλήσεις και αντιπαραθέσεις για την στάση του κόμματος τους (κάτι σαν την ζακετούλα τους μου βγήκε…), αφού ο Πρόεδρος ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ θεωρούσε ότι πρέπει να ψηφίσουν κατά λόγω αντισυνταγματικότητας της πρότασης νόμου και έστειλε μέχρι και σχετική επιστολή στην ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Ωστόσο, τελικά το κραταιό ΔΗΚΟ τήρησε στάση ΑΠΟΧΗΣ. Όπερ μεθερμηνευόμενο... ζογκλερική πολιτική. Χωρίς καθαρές κουβέντες και θέσεις. Τι σημαίνει αποχή σε κάτι που είμαι εναντίον δημόσια; Ότι δεν ΕΧΩ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ να αναλάβω τις ευθύνες μου με ότι αυτό συνεπάγεται. Ιδιαίτερα όταν προηγουμένως ΦΩΝΑΖΩ στα κανάλια και δημιουργώ θέματα και αντιπαραθέσεις. Αν δεν έχω τους πολιτικούς αδένες ΚΡΥΒΟΜΑΙ και δεν εκτίθεμαι…

ΤΑ ΔΗΚΟΙΚΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ

• Στο μεταξύ οι βουλευτές του ΔΗΚΟ φώναζαν, τσιριλούσαν, ωρύονταν και όλα τα συναφή, αλλά όταν επενέβη η ΣΤΡΑΚΚΑ και συγκεκριμένα η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, έγιναν όλοι τους ΓΑΤΑΚΙΑ. ΝΙΑΟΥ βρε γατούλες που λέει και στο χαριτωμένο της άσμα η ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ. Για να σας το πούμε και διαφορετικά ΔΗΚΟικοί βουλευτές. Όταν σας κάνουν ππα από την Στράκκα… ξιππάζεστε. Αδειάσατε τον Υπουργό Παιδείας ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ, πάλεψε ο Πρόεδρος της Επ. Παιδείας ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, αλλά οι θεοί της Στράκκας υπερίσχυσαν. Και λίγο αργότερα βγήκε η Αναστασία Π. να πανηγυρίσει στο ΡΙΚ για την ψήφιση της πρότασης νόμου περί σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Αλλά, επισήμανε ότι διατηρεί αμφιβολίες περί της συνταγματικότητας της νομοθεσίας. Δηλαδή ως ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΝΟΜΙΚΟΣ παραβίασε τους κανόνες της επιστήμης της και προέτρεψε στην ψήφιση νομοθεσίας που δεν θα εφαρμοστεί ΠΟΤΕ. Τα υπόλοιπα είναι πολιτικές κουβέντες των δικηγόρων σε καφενεία…

• Το συμπέρασμα της ιστορίας είναι ότι αν βάλει την ΦΩΝΗ η Στράκκα τα ΔΗΚΟικά γατάκια υπακούουν. Οι αποφάσεις παίρνονται στο βασίλειο ντε λα Στρακκέ και οι υπήκοοι ακολουθούν έστω και με διάλυση της ψυχικής και πολιτικής τους ισορροπίας.

• ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΒΕΡΩΦ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΚΕΛ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

• Πάμε και στον ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ που είπε διάφορα χαριτωμένα στην εκπομπή του ΑΛΦΑ Τετ- α- τετ και στον ΤΑΣΟ ΤΡΥΦΩΝΟΣ. Όπως για την ζωή του και άλλα οικογενειακά του με την σύζυγο ΜΑΡΙΑ ΣΕΛΙΠΑ, που δεν ακολούθησε το ένστικτο της για τον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, που όπως άφησε να νοηθεί ο Αβέρωφ, δεν εμπιστευόταν και πολύ… Ωστόσο, αν και έχουν σημασία τα προσωπικά θέματα των πολιτικών ταγών και η σύνδεση τους με τις συζύγους, που ενίοτε είναι οι ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ, εντούτοις θα ασχοληθούμε με το πλέον σημαντικό που επισήμανε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ.

• Το ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ προς την αριστερά και το ΑΚΕΛ με τους οποίους θα επιδιώξει συνεργασία στον Β’ Γύρο των προεδρικών εκλογών. ΥΠΕΡΒΑΣΗ ή άλλως πως την περιέγραψε ο Αβέρωφ επαρκώς, επισημαίνοντας μάλιστα ότι είναι ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός αρχηγός που ήπιε τους περισσότερους καφέδες στην Εζεκία Παπαϊωάννου (μην τα ακούσει αυτά ο Εζεκίας γιατί θα τρίζουν τα κόκαλα του). Μάλιστα προχώρησε και ένα βήμα πιο κάτω και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να διορίσει στην Κυβέρνηση του και ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ. Ουάου σύντροφοι, αυτή θα είναι ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ. Κυβέρνηση το ΔΗΣΑΚΕΛ, χρώματα που μαζί πλύθηκαν και έχουν γίνει ροζ, που λέει και ο Μηλιώκας.

• ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΔΩΝΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΦΟΥΛΗ - ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΜΕ ΑΝΝΙΤΑ Δ.

• Α, και στα υπόλοιπα της συνέντευξης επιτέλους μάθαμε και σε ποιον απευθυνόταν η ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ όταν τραγουδούσε για κάποιον ΆΔΩΝΗ που είχε καφενείο και σύχναζαν φρικιά και αθλητές και μια χοντρή νευρικιά να της φύγει το στρες. Μυθικός πλέον ο Άδωνης έτσι ώστε αν επιβεβαιωθεί η πολιτική πρακτική όπου σε κάθε προεκλογική εκστρατεία κυριαρχεί και κάποια καρικατούρα, όπως στις προηγούμενες ο ΔΗΚΟικός ΣΑΒΒΗΣ (να του ευχηθούμε και χρόνια πολλά, γιατί σήμερα είναι η ονομαστική του εορτή).

• Τελειώνοντας για τις αναφορές Αβερώφ στο Τετ- α- τετ που συνήθως σκοράρει, άφησε σαφώς να διαφανεί και η ΕΝΟΧΛΗΣΗ του για την δημοσκόπηση του ΠΟΛΙΤΗ, που παρουσίαζε την ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΡΙΟΥ ως ικανότερη να κερδίσει τις Προεδρικές εκλογές αν και εφόσον αποσυρόταν (ΑΒΕΡΩΦ Ν) από την κούρσα. Που να δεις και τ’ άλλα Φούλη μου που θα αποκαλύψουμε ΠΡΟΣΕΧΩΣ (πως φαίνονται τα παιδικά βιώματα, με τις ενδείξεις των κινηματογράφων και την γλυκιά αναμονή των ταινιών…προσεχώς) για τα σχετικά... Θα φρίξεις. Ε, μα εσείς στον ΔΗΣΥ είσαστε ειδικοί να μας παρουσιάζετε δια ζώσης και σε πραγματικά γεγονότα την επιβεβαίωση της ρήσης «φοβού την εκδίκησιν των υπό σου ευεργετηθέντων».

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Έλεος Μπλακτζον μου. Συγκρατήσου και μην παρασύρεσαι από τους επικοινωνιολόγους, γιατί σε αφήνουν εκτεθειμένο και κυρίως μην αλλοιώνεις - ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΣ την ιστορία σου. Επειδή είναι στην επικαιρότητα τα περί μνημείων ΓΡΙΒΑ, μας είπε σε συνέντευξη του στο DOWN TOWN και στον καλό συνάδελφο ΘΑΝΑΣΗ ΦΩΤΙΟΥ, ότι ο πατέρας του αγωνιστής της ΕΟΚΑ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, στεκόταν κριτικά κατά του Γρίβα και υποστήριζε τον ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ. Και ξέρετε δεν άκουσε ποτέ του τον πατέρα του να κρίνει τον Αρχηγό, αλλά το υποψιάστηκε, ενώ ήταν παιδάκι 2 χρονών. Θα ήσουν το παιδί θαύμα της ψυχολογίας Αντρικκούι μας. Ε, μα δασκαλούι που τον Αγρό, καταλαβαίνουμε ότι σου το υπέβαλαν οι ΑΚΕΛικοί, αλλά μην ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ τα ιερά και όσια της οικογένειας, για ένα προεκλογικό…ΕΛΕΟΣ λυπηθείτε τους εαυτούς σας και μετά εμάς… Η κουλτούρα που συχνά επικαλείσαι δεν είναι κάτι απροσδιόριστο. Σεβασμός πρώτα στην ιστορία…Μας είπες και το φοβερό που δεν έψαξαν οι ιστορικοί, δηλαδή ότι ο Αυξεντίου ήταν εναντίον του Γρίβα…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση