ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΚΟ για έγγραφο: Καταγγελία στην Αστυνομία για Πλαστογραφία ή αγωγή Λιβέλου

ΠΟΛΙΤ(Η)κες περιπέτειες– Σκορποχώρι οι Οικολόγοι – η Ατταλίδου προαλείφεται για εκπρόσωπος τύπου του Μαυρογιάννη;

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• «Αν δεν το καταλάβατε σήμερα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα» αναφώνησε ο μέγιστος ΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ στην ταινία «ο Ατσίδας» και έμεινε στην ιστορία, αφού με αυτή την ατάκα του περιγράφει διαχρονικά αρκετές στιγμές της ανθρώπινης δραστηριότητας. Και έτσι ακριβώς αποτυπώνεται η σημερινή κατάσταση στην πολιτική ζωή του Κυπριστάν, όπου ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΘΗΚΑΝ τα κόμματα, τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης και γίνεται τέτοιου είδους ΑΛΑΛΟΥΜ που δεν μπορεί κάποιος να αντιληφθεί το επίμαχο της προεκλογικής εκστρατείας. Τις θέσεις των υποψηφίων Προέδρων. Τι θα κάνουν ρε παιδί μου αυτοί που θα μας Κυβερνήσουν. Η ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ κέρδισε κατά κράτος την πολιτική σ’ αυτή την προεκλογική εκστρατεία.

ΠΟΛΙΤ(Η)κες περιπέτειες- ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ

• Τώρα σε θέμα που είναι ΥΨΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ περί του εγγράφου που δημοσίευσε η εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ και μπήκε σε περιπέτειες που δεν μας αφορούν, αφού δεν είναι δα και δημοσιογραφικά παιδάκια για να τους υποδείξει κάποιος πώς να ενεργούν. Αυτό που αφορά γενικότερα είναι οι κομματικές παρενέργειες και ότι σύμφωνα με τον πράκτορα της ΞΥΠ, επονομαζόμενο και ανεμογάμη, που ασχολείται με το ΔΗΚΟ, στην απογευματινή συνεδρία της γραμματείας θα παρουσιαστεί ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΗ εισήγηση για ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της υπόθεσης στην Αστυνομία, με κατηγορία για κυκλοφορία πλαστού εγγράφου. Κι όσοι ξέρουν τον νομικό κώδικα η πλαστογραφία είναι σοβαρό αδίκημα και προς τούτο κλίνουν και οι ΔΗΚΟικοί.

• Ήδη οι εσωκομματικές συζητήσεις τις προηγούμενες μέρες ΚΟΡΥΦΩΘΗΚΑΝ και ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ παρουσιάζεται εξοργισμένος για την δημοσίευση από την εφημερίδα πλαστού εγγράφου με τον πράκτορα μας να μεταφέρει και σκηνή , όπου (ο Πρίγκιπας) φώναξε «μέχρι εδώ θα πάμε Δικαστήρια». Αν και η υπόθεση είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες νομικές γνώσεις, εντούτοις ο Πρίγκιπας ζήτησε από νομικούς να ετοιμάσουν και σχετικές εισηγήσεις που θα τις παρουσιάσει σήμερα στην γραμματεία.

ΑΓΩΓΗ ΛΙΒΕΛΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΣΥ

• Ακόμη θα κατατεθεί στο ΔΗΚΟικό τραπέζι της γραμματείας και εισήγηση άλλων στελεχών, ώστε το κόμμα να περιορισθεί σε καταχώρηση ΑΓΩΓΗΣ ΛΙΒΕΛΟΥ κατά της εφημερίδας για να μην προκληθεί περαιτέρω ένταση. Οι εν λόγω φωνές θεωρούν ότι η καταγγελία στην Αστυνομία θα συντηρήσει υπέρ των αντιπάλων το θέμα της δημοσιοποίησης του πλαστού, όπως το χαρακτηρίζουν εγγράφου, και θα το παρουσιάσουν σαν προσπάθεια ΦΙΜΩΣΗΣ των δημοσιογράφων. Ήδη ο ΔΗΣΥ δια του εκπροσώπου τύπου ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και δια των δυο χαρίτων του κόμματος (ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΡΙΔΟΥ- ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) συντήρησε το θέμα και προέτρεψε για καταγγελία στην Αστυνομία προς διαλεύκανση.

• Η τρίτη εισήγηση περί προσφυγής στην Επιτροπή δημοσιογραφικής δεοντολογίας μάλλον είναι επικουρική, αφού γνωρίζουν ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν την λαμβάνει υπόψη λόγω και του περιεχομένου των αποφάσεων της. Οπόταν σήμερα θα γίνει συζήτηση υψηλών τόνων στο ΔΗΚΟ, ενώ μια άλλη παράμετρος που οδηγεί τους ΔΗΚΟικούς ηγέτες προς την απόφαση για καταγγελία στην Αστυνομία είναι και ότι βάσει των διαδικασιών θα κληθούν πάραυτα για καταθέσεις οι εμπλεκόμενοι δημοσιογράφοι (στην προκειμένη το δημοσιογραφικό απόρρητο δύσκολα μπορεί να ισχύει) , ενώ η αγωγή λιβέλου θα καταχωριστεί και η εκδίκαση θα πάρει κάποια χρόνια, όταν μάλλον ούτε ο ιστορικός του μέλλοντος δεν θα έχει ενδιαφέρον να καταγράψει.

• Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟ ΔΗΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ

Η δική μας θεώρηση της ζωής έχει ως οδηγό και προμετωπίδα την ρήση ότι « μόνο και πάντα η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ αποδίδει δικαιοσύνη» Άλλοι μπορεί την Θεία να την ονομάζουν διαφορετικά και είναι δικαίωμα τους, ωστόσο εμείς επιμένουμε σ’ αυτό το μότο ζωής, εκεί όπου κάποιος δικάζεται και δεν αναμειγνύονται αχρείαστοι δικολαβισμοί και ευπαίδευτοι δικηγόροι.. Και στην προκειμένη απέδωσε δικαιοσύνη μετά από 40 χρόνια. Μας το υπενθύμισε ο πράκτορας της ΞΥΠ, ο ανεμογάμης και αξίζει τον κόπο να το παραθέσουμε. Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 1983 η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (εκφραστικό όργανο του ΔΗΚΟ) και μια μέρα πριν τις Προεδρικές εκλογές, κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο θέμα που χαρακτήριζε σαν πράκτορα των Ναζί τον Γλαύκο Κληρίδη, υποψήφιο Πρόεδρο που είχε απέναντι του την συμμαχία ΔΗΚΟ- ΑΚΕΛ και τον Σπύρο Κυπριανού Τότε ακούστηκαν διάφορα περί εμπλοκής της Κα-Γκε-μπε ( μυστικές υπηρεσίες της Σοβιετικής Ένωσης, με την ΞΥΠ να ασχολείται με τον τρόπο δράσης της και να αφομοιώνει κάποια χαρακτηριστικά ) για παραχάραξη εγγράφων που δημοσιεύτηκαν και ο αείμνηστος Κληρίδης προσέφυγε στην δικαιοσύνη ζητώντας 500 χιλιάδες λίρες σαν αποζημίωση. Τα πνεύματα ηρέμησαν και έκλεισαν με απολογία της εφημερίδας τριάμισι χρόνια μετά, για το ψεύτικο έγγραφο. Εντάξει , άλλες εποχές , διαφορετικά πρόσωπα και καταστάσεις, και δεν μπορεί να ισχύει η ρήση «από σου κάμουν …κάμε τζιαι κατζία μεν κρατείς». Χωρκατιλίκια που ο Πρίγκιπας δεν ξέρει…

• ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ- Η ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ;

• Τι ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ διαλυμένη διαδήλωση και οι Οικολόγοι . Μιλάμε ότι αυτό δεν είναι κόμμα, αλλά ο ορισμός του αχταρμά. Ο καθένας βγαίνει και λέει ότι του καπνίσει και ο Πρόεδρος τους ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ παρακολουθεί σιωπηλός λες και αφορά κόμμα της Μαδαγασκάρης. Αν τους βαρέθηκες φίλε μου παραιτήσου παρά να σε εκθέτουν κάνοντας ο καθένας ότι θέλει. Αφού λοιπόν η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ να οδηγήσει τους Οικολόγους στο άρμα του ΜπλακΤζον θέλησε να εξαγγείλει δημόσια την στήριξη της στον υποψήφιο του ΑΚΕΛ. Εντάξει η αγάπη της στο κόμμα της αριστεράς είναι δεδομένη και θα ήθελε να πεταχτεί στο κόκκινο άρμα είτε στις Ευρωεκλογές ή μετέπειτα. Α, κι επειδή διαβάζουμε και τα όνειρα των ανθρώπων , αλλά κατέχει και η ΞΥΠ σχετικές πληροφορίες η Αλέκα Ατταλίδου θέλει να γίνει Επίτροπος στην Ε.Ε , αφού διετέλεσε και υπάλληλος της στο παρελθόν διορισμένη από την Κυβέρνηση. Άλλος βολεμένος εθνοσωτήρας . Φτάνει σωθήκαμε…Με παχυλές συντάξεις εξασφαλισμένες και παχυλούς μισθούς να δείτε πως εμείς σας σώζουμε εν ριπή οφθαλμού. Τουλάχιστον προσπαθούμε. Φανταστήκατε δε να την δούμε και εκπρόσωπο τύπου του ΜπλακΤζον. Ε, ρε γλέντια. Και καλά την ΕΦΗ ΞΑΝΘΟΥ την δικάζετε για την στήριξη Μαυρογιάννη, για την Ατταλίδου που είναι και βουλευτής …σιωπάτε; Έχει ασυλία στα πάντα;

• Παρεμπιπτόντως δεν ακούσαμε τους ευαισθητούληδες να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ τον Ευρωβουλευτή ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ που συνέπλευσε με τα συμφέροντα της Τουρκίας στο Ευρωκοινοβούλιο και ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ το ψήφισμα περί ακύρωσης του Τουρκολιβυκού μνημονίου. ΚΡΥΒΕΣΤΕ ψευτόμαγκες της πολιτικής. Δεν έχετε το θάρρος της γνώμης σας. Κοροϊδεύετε τον κόσμο με φανφάρες και φληναφήματα και αερολογίες αλλά στα κρίσιμα…μένετε άλαλοι.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Οι ευαισθητούληδες δεν διέγνωσαν ότι πλέον η Αστυνομία καθημερινά εκδίδει δελτίο παρανομίας αλλοδαπών; Είδατε τι έγινε στις Βρυξέλλες με τους Μαροκινούς που για το ποδόσφαιρο διέλυσαν την πόλη; Όταν θα παθαίνουμε κι εμείς αντίστοιχα μην ψάχνετε όλους αυτούς που αδρανούν μπροστά στους κινδύνους. Ας είχαμε το νου μας και να μην παρασυρόμαστε από τους δήθεν φιλεύσπλαχνους.

• ΥΓ: Εκστασιασμένοι παρακολουθούμε το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου. Υπερθέαμα που καθηλώνει και στιγμές για να ξεφεύγουμε από τους βομβαρδισμούς ανόητων…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X