ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν πάει Βρυξέλλες ο Τορναρίτης και διεκδικεί Προεδρία ΔΗΣΥ VS Γεωργιάδη.- Δημητρίου Δ.- Αννίτας

Ο παράλληλος προεκλογικός στον ΔΗΣΥ- Οι δελφίνοι που προετοιμάζονται

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους με ευτυχία και χαρά. Να μην ξεχνάμε ότι ο Χριστός ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ για εμάς, ελπίζοντας να ακολουθήσουμε Τον Δρόμο Του.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ- ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΞΥΠ

  • Τέλος πάντων. Να επιστρέψουμε στα γήινα καθότι η αναμέτρηση μας με τα Θεία θα μας προκαλέσει ψυχική αναταραχή. Λοιπόν πέραν των υπολοίπων ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ έχει ν’ αντιμετωπίσει και τον ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, που διεξάγεται από τους εντεταλμένους για να προωθήσουν την δική του υποψηφιότητα. Τουτέστιν, αντί η μοναδική τους έγνοια να είναι η εκλογή του Φούλη στην εξουσία, αυτοί προωθούν τις δικές τους υποψηφιότητες για την Προεδρία του ΔΗΣΥ. Μπορεί να επιχειρούν να το κρύψουν ή να το παίξουν ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΙ, αλλά η ΞΥΠ που τα πανθ’ ορά και αναλύει διαπιστώνει μέσω πλειάδας πρακτόρων της, ότι τα ηγετικά στελέχη που είναι επιφορτισμένα με τον προεκλογικού του Φούλη περί άλλων τυρβάζουν.
  • Εκτός δε των άλλων παρεπομένων και σημειολογικών προσεγγίσεων προκύπτουν και αρκετά ερωτήματα από την στάση των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, τα οποία και βρίσκονται σε ΥΠΟΓΕΙΑ, έως φαινομενικά, ΑΔΙΟΡΑΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ, για την κατάληψη του θρόνου της Πινδάρου. Δηλαδή είναι σίγουροι ότι ο Φούλης είτε εκλεγεί στην Προεδρία της Δημοκρατίας είτε δεν τα καταφέρει να γίνει ο πρώτος τη τάξει στην Δημοκρατία, τότε θα ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ από το αξίωμα του; Ο τρόπος που διεξάγουν τον προεκλογικό προς αυτή την κατεύθυνση ΚΑΤΑΤΕΙΝΕΙ, αφού σε ορισμένες περιπτώσεις οι προθέσεις των στελεχών είναι ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΕΣ και ωσάν να ελαύνονται από υποσχέσεις που τους έδωσε ο Φούλης. Η ΞΥΠ το διερευνά και σύντομα θα σας αποκαλύψει τα περαιτέρω για τις προθέσεις Φούλη για την επόμενη μέρα.

Η ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ Ο ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΚΤΩΛΟ

  • Επανερχόμαστε όμως στον παράλληλο προεκλογικό αγώνα, για να σημειώσουμε την πρώτη σαφή ‘ένδειξη που τον προσδιορίζει και τον αποτυπώνει ανάγλυφα. Όταν προ μηνών σας πληροφορούσαμε με κείμενο περί της οσονούπω «ΚΑΡΑΜΠΟΛΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ» στον ΔΗΣΥ – οι αντιγραφείς ακόμη επιστρατεύουν πληροφορίες γράφοντας ρεπορτάζ, χωρίς να αναφέρουν πηγή, αλλά συγχωρούμε την παρασπονδία στους μικρούς, γενικώς - κατά την οποία ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ μετακινείται στο Ελεγκτικό Συνέδριο και την κενωθείσα θέση του στην Ευρωβουλή καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ έτσι ώστε να ανοίξει θέση στην Βουλή του Κυπριστάν για την ΞΕΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, δεν είχε ανάψει ο προεκλογικός.
  • Διερευνήσαμε το θέμα και κορυφαίος πράκτορας της ΞΥΠ μας πληροφόρησε ότι ο ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ όπως λέει χαρακτηριστικά δεν θα δεχτεί ΕΞΟΡΙΑ στις Βρυξέλλες, αλλά θα παραμείνει μάχιμος στο Κοινοβούλιο της χώρας. Φαίνεται ότι θα ήθελαν οι συνυποψήφιοι για τον ΓΑΛΑΖΙΟ ΘΡΟΝΟ να φύγει από τα πόδια τους ο Τορναρίτης για να έχουν ένα αντίπαλο λιγότερο. Όμως, δεν θα τους κάνει την χάρη, αφού πέραν των άλλων θέλει να ολοκληρώσει και το ΒΑΡΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ του ως Πρόεδρος της Επιτροπής Νομικών, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ στο Κοινοβούλιο και προωθώντας ΤΟΜΕΣ, όπως η δικαστική μεταρρύθμιση , η ίδρυση Εμπορικού- Ναυτικού δικαστηρίου, οι νόμοι για προστασία πληροφοριοδοτών, λόμπι και άλλα…
  • Όταν δε υποβάλουν στον Νικ ντε Τορνά (Γαλλικό προσωνύμιο), ότι στο Ευρωκοινοβούλιο θα ανέβει κατηγορία και θα παίζει στα ευρωπαϊκά σαλόνια και βεβαίως- βεβαίως από τις 5 ψωροχιλιαδούλες Ευρώ, ο μισθός του θα ανέβει στις 15 χιλιαδούλες τον μήνα (ναι ρε, σωπάστε τι νομίζετε ότι ξενιτεύονται οι άνθρωποι στις Βρυξέλλες και να μην αμείβονται… καλά, άτε να δούμε μεμψιμοιρίες), τότε ο Νικ ντε Τορνά διακηρύττει εις άπταιστο καθαρεύουσα «Ου περί χρημάτων των αγώνα ποιούμεθα»…

Ο ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΦΟΥΛΗ

  • Πάμε και στους αντιπάλους του. Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος ΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ως εκ της θέσεως του, αλλά και ελέω της καταστατικής πρόνοιας που τον θέτει επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα του υποψηφίου για την Προεδρία, έχει ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΚΟΠΗ στα ΜΜΕ και προϊόντος του χρόνου, θα τυγχάνει περισσότερης προβολής για να καθιερωθεί ως ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ του Φούλη. Ουδέποτε ο Χαρούλης μας έκρυψε τις φιλοδοξίες του και σίγουρα δεν θα αρκείται με τον ρόλο του δεύτερου τη τάξει στον ΔΗΣΥ. Προπόνηση πάντως κάνει, αφού και οδηγό διαθέτει και με όχημα του κόμματος διακινείται, οπόταν και η εικόνα του ως μελλοντικός Πρόεδρος του ΔΗΣΥ… καλλιεργείται.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΕΛΕΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΘΡΟΝΟ ΜΕ ΕΡΕΙΣΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

  • Από την άλλη όμως έχει δυο νεαρούς με το ίδιο επώνυμο που ακολουθούν κατά πόδας και δεν θα πέσουν ΑΜΑΧΗΤΙ. Προβεβλημένα στελέχη, όπως ο εκπρόσωπος τύπου ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και η Πρόεδρος της Βουλής ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που καραδοκούν να πάρουν το ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ από τον Φούλη. Ε, βέβαια δεν αρκούνται μόνο με τα αξιώματα που έχουν και αφού θεωρείται φυσική εξέλιξη η ανέλιξη τους στον Γαλάζιο θρόνο τότε θέλουν να εξουδετερώσουν τους άλλους ΔΕΛΦΙΝΟΥΣ που εποφθαλμιούν την Προεδρία.
  • Εξάλλου η Προεδρία του ΔΗΣΥ αποτελεί το ΣΚΑΛΙ και το ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ για την ανώτατη πολιτική επιδίωξη που είναι το όνειρο κάθε πολιτικού που σέβεται τον εαυτό του (χμ, εντάξει με εξαιρέσεις) και είναι η Προεδρία της Δημοκρατίας. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, τυγχάνει ευρείας στήριξης από την νέα γενιά, χωρίς φυσικά να υπολείπεται και ερείσματος στην ευρύτερη συνεγερμική μάζα και χτίζει καθημερινά το προεδρικό του προφίλ. Όταν δε θεωρείσαι ότι ανήκεις στην λίστα των δελφίνων τότε μπορεί και για περισσότερα ο ΜΗΤΣΟΣ ΜΗΤΣΟΥ, όπως τον αποκαλούσαν οι συμφοιτητές του στην Πάτρα.

Η ΑΝΝΙΤΟΥΛΑ ΧΤΙΖΕΙ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ.

  • Όσον αφορά την ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που ευθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες και εξελέγη στην Προεδρία της Βουλής, είναι φυσιολογικό ότι βλέπει για ΨΗΛΌΤΕΡΑ και παραπάνω… Χτίζει καθημερινά το προφίλ της και έστω και με ΓΚΑΦΕΣ που περιπίπτει, λόγω και της έφεσης της να παρουσιάζει έργο και να ξεχωρίζει, εντούτοις είναι δεύτερη τη τάξει στην Κυπριακή Δημοκρατία και θέλει και να πάει πρώτη για να διαλύσει και δεύτερο κάστρο, αφού μετά που έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Βουλής, θέλει να γίνει και αντίστοιχη της Δημοκρατίας.
  • Ενδεχομένως να είναι ΑΤΟΠΟ να θυσιάσει την Προεδρία της Βουλής για εκείνη του ΔΗΣΥ, αλλά γνωρίζει καλά η ΑΝΝΙΤΟΥΛΑ μας (καλημέρα στα Ινστιτούτα Φύλου) ότι πλέον δεν μπορεί να είναι υποψήφια Πρόεδρος της Δημοκρατίας, χωρίς να είναι Πρόεδρος του ΔΗΣΥ. Γιατί; Ε, μα η ίδια το ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΣΕ στην πρόσφατη σύνοδο του ΔΗΣΥ, που έλεγε ότι δεν ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να είναι υποψήφιος ο τέως ΥΠΕΞ ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, αφού παραβιάζει το καταστατικό του κόμματος. Κι επειδή χαρακτηρίσαμε την κολλητή της φίλη ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, σαν οιονεί πρεσβυτέρα, που προσδιορίζει την αλληγορική ρήση, «εν της παπαθκιάς τα ξύλα», δεν θα το κάνουμε και για την Αννιτούλα. Πολλές ξανθές παπαθκιές, θα σημαίνει κάτι για το Κυπριστάν…
  • Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όταν κορυφαίοι πνευμονολόγοι – επιδημιολόγοι μας λένε ότι οι ηπατίτιδες σε μικρά παιδιά είναι προϊόν του εγκλεισμού, της καραντίνας και των λοκντάουν, προφανώς παραδέχονται το ΠΡΩΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ τους. Μακάρι να Μην αποδειχτεί ότι οι ηπατίτιδες προέρχονται από εμβολιασμούς, γιατί τότε βλέπω αρκετούς να ψάχνουν γωνιά να κρυφτούν…Παρεμπιπτόντως οι λαλίστατες και παιδίατροι στο επάγγελμα (με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος από ΠΙΣ ή όχι) ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΙΟΥ και ΖΩΗ - ΔΩΡΟΘΕΑ ΠΑΝΑ, γιατί δεν βγαίνουν να διαφωτίσουν τον κόσμο. Όταν θα φόβιζαν την κοινωνία ήταν νυχθημερόν στα κανάλια. Ακόμη τσουγκρίζουν αβγά;
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X