ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Aχιλλέας στηρίζει Τορναρίτη, Νίκαρος - Αρμεύτη, ΔΗΚΟικοί - Νικολαίδη

Συμμαχίες- παρασκήνιο και προεκλογικός - Λεηλασία δημοσίου χρήματος στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΠΑΡΑΖΑΛΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ - ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΠΑ ΛΕΛΛΟ ΣΤΟ ΟΠΠΑ ΝΙΚΟ

Συνονθύλευμα κομμάτων, αλλοπρόσαλλες συνεργασίες και ανακατωσούρα χαρακτηρίζουν τον προεκλογικό αγώνα για τις διπλές εκλογές του Ιουνίου με τα κόμματα να βρίσκονται σε ΠΑΡΑΖΑΛΗ. Οι ισορροπίες αλλάζουν και η μάχη για τους μεγάλους Δήμους προδιαγράφεται ΣΚΛΗΡΗ και αδυσώπητη, με τους ηγέτες των κομμάτων, να επιστρατεύουν όλες τις δυνάμεις τους, για να καταφέρουν να εκλέξουν τους ημέτερους. Όλα βρίσκονται στην πλάστιγγα και ιδιαίτερα σε πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα η μάχη θα δοθεί μέχρις εσχάτων. Οπόταν με την ενεργοποίηση της ΞΥΠ, θα σας παραθέσουμε το πανόραμα των δράσεων σε Λευκωσία - Λεμεσό, όπου διαδραματίζεται έντονο και συνεχές παρασκήνιο.

Να αρχίσουμε από τον Δήμο Λευκωσίας, στον οποίο θα συμπεριληφθούν και Αγλαντζιά - Έγκωμη - Άγιος Δομέτιος και να αποκαλύψουμε ότι χθες στην παρουσία του Διοικητή της ΞΥΠ, ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ (τεκμήριο η σχετική φωτογραφία) ότι ο νομικός και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας το 2023 ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, εξέφρασε την ΣΤΗΡΙΞΗ του στον υποψήφιο για την Δημαρχία Λευκωσίας ΝΙΚΟ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ. Προφανώς και πρόκειται για σημαντική ΩΘΗΣΗ στην υποψηφιότητα Τορναρίτη, αφού είναι τοις πάσι γνωστό ότι η Λευκωσία είναι συνυφασμένη με την οικογένεια Δημητριάδη. Ακόμη ηχεί στα αυτιά των Λευκωσιατών το σύνθημα «όππα Λέλλο» που αναφερόταν στον εμβληματικό Δήμαρχο της πρωτεύουσας και πατέρα του Αχιλλέα Δ. , αείμνηστο ΛΕΛΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ.

ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΚΕΛ - Ο ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΑΤΙΝΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ…

Εξάλλου ο Αχιλλέας Δ. είναι ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ - ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ και ΕΧΘΡΙΚΟΣ προς το ΑΚΕΛ, το οποίο τον εγκατέλειψε υπούλως και ασπλάχνως, προτιμώντας τον ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ στις Προεδρικές εκλογές. Οπόταν, θα τους σερβίρει το κρύο πιάτο στις Δημοτικές εκλογές με συνδαιτυμόνα των κόκκινων και τον γαλάζιο υποψήφιο που στηρίζουν, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΠΡΟΥΝΤΖΟ. Ο οποίος - προετοιμάζεται ως φανατικός ΑΠΟΕΛίστας για το παιχνίδι με την Πάφο και αυτό με την ΟΜΟΝΟΙΑ ανυπερθέτως - Πάμπος που διέπρεψε ως αοιδός στα νεανικά του χρόνια, γνωρίζει ότι για να καταφέρει να ανέβει στον Θρόνο του βασιλείου της Λευκωσίας, χρειάζεται και τους μεγαλοαστούς της πρωτεύουσας, που ο αριθμός των ψήφων τους δεν είναι και ΑΜΕΛΗΤΕΟΣ. Δύσκολο το έργο του Προύντζου, ο οποίος πάντως διαθέτει και την στήριξη του ΠΟΛΙΤΗ λόγω και των αγώνων που έδωσαν ως συστρατιώτες στο ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ.

Η ιδιαιτερότητα είναι ότι και οι τρεις προαναφερόμενοι Αχιλλέας Δ.- Τορναρίτης και Προύντζος είναι ΝΑΙΝΑΙΚΙΣτάδες, οπόταν μπορεί και να μιλούμε για ΕΜΦΥΛΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ. Κατά τ’ άλλα ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΝ, ότι τους πολεμάει η κοινωνία, οι απορριπτικοί ΟΧΙάδες τους παραγκωνίζουν και γενικώς δεν τους αφήνουν να Κυβερνήσουν. Άλλος ένας ΜΥΘΟΣ, αφού πέραν από τους Προέδρους των λύσεων οι αρχιΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤάδες κυριαρχούν σε όλο το πολιτικό- κοινωνικό σκηνικό. Όσον αφορά την μάχη της Λευκωσίας, οι δημοσκοπήσεις δίνουν προβάδισμα στον Τορναρίτη, αλλά τίποτα δεν έχει κλειδώσει. Ούτε το πατίνι που χρησιμοποιεί ο Πάμπος, αλλά ούτε και αν γίνει χρυσός ο Προύντζος μπορεί να του δώσει την νίκη…

ΤΡΙΚ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΝΙΚΑΡΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

Χαμός γίνεται και στην Λεμεσό. Εκεί όπου κατά πολλούς γαλάζιους εξελίσσεται αντίστοιχο πολιτικό τρικ, με αυτό που χρησιμοποίησε ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ και στις προεδρικές εκλογές όπου και εξέλεξε τον πολιτικό του υιό ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ (ποιος τσιριλά ρε παιδιά από την Αργάκα και παραπέμπει στην ρήση της ηθογραφίας «τώρα εν της παπαθκιάς τα ξύλα). Μπορεί δημοσίως και υπακούοντας – δήθεν – την επιλογή του κόμματος ο ΝΙΚΑΡΟΣ να στηρίζει τον Δήμαρχο Λεμεσού ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ, αλλά οι πράκτορες της ΞΥΠ, επιμένουν ότι ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, καθοδηγεί Αναστασιαδικούς, προς τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ ΓΙΑΝΝΟ ΑΡΜΕΥΤΗ.

Βλέπετε δεν μπορούν να παραβλεφθούν οι οικογενειακοί - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ και άλλοι δεσμοί της οικογενείας ΝΙΚΑΡΟΥ με τον Αρμεύτη, όπως η ανέγερση πύργων και λοιπών πολυκατοικιών από τον Πρόεδρο των επιχειρηματιών ανάπτυξης γης ΓΙΑΝΝΟ ΜΙΣΙΡΛΗ, που τυγχάνει και γαμπρός του Αναστασιάδη. Ε, μα τι να σου κάνουμε μάστρε Νικολαίδη και σένα ΑΝΝΙΤΑ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΕΥΘΥΜΙΕ ΔΙΠΛΑΡΕ – ΝΙΚΟ ΣΥΚΑ, ο ΝΙΚΑΡΟΣ έχει προτεραιότητες στην ζωή και το απέδειξε και στην 10ετή του παρουσία στην διακυβέρνηση του τόπου. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και οι επιθυμίες των κοριτσιών του πάνω απ’ όλα, οπόταν δεν μπορεί να χαλάσει χατίρι στον γαμπρουλά ΜΙΣΙΡΛΗ (ακόμη το Γιαννούι κυκλοφορεί με πουκάμισα με ανασηκωμένους γιακάδες;). Πρόβλημα για τους γαλάζιους και την Αννίτα Δ,. η οποία έσκισε όλες τις φωτό του ΦΟΥΛΛΗ από το γραφείο της και καλά είναι να το κάνει και αυτές με ΝΙΚΑΡΟ. Στο επιτελείο Αρμεύτη είναι και σημαίνοντα γαλάζια στελέχη, όπως ο πρώην βουλευτής ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΧΑΜΠΟΥΛΛΑΣ και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι κρυφίως και παρασκηνιακά.

ΤΟ ΑΚΕΛ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΑΡΜΕΥΤΗ - ΕΔΕΚ - ΔΗΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΝ ΝΙΟΛΑ - ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ

Ο Αρμεύτης που έβγαλε χθες στους δρόμους της Λεμεσού στελέχη του ΑΚΕΛ για να τον σπρώξουν (που ήσουν ρε Χαμπουλλά να περπατήσεις με τους κόκκινους φίλους σου;) , όπως ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών- Δήμαρχος Λεμεσού και πάλαι ποτέ Νο 2 στο ΑΚΕΛ (πάντα μετά τον Χριστόφια και συναγωνιζόμενος τον Κατσουρίδη) ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ, την πάντα πιστή στο κόμμα, αν και την αδικούν και την καταπατούν στις βουλευτικές εκλογές και πικραίνουν το κορίτσι ΑΡΓΕΝΤΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΟΥ (μπας και στην Αργεντινή των Μέσι - Μαραντόνα συγχύζουν το φλαμέγκο με τον χορό της τατσιάς; Εξ ου και το Αργεντούλλα;) ώστε να δείξει ότι βρίσκεται κοντά στην κοινωνία, αν και είναι μέρος της ελίτ της Λεμεσού.

Ακόμη το Γιαννούι που αρμέγει, αντιμετωπίζει και άλλο εγγενείς πρόβλημα που οριοθετείται αφενός με τους υποψηφίους που διεκδικούν τον Δήμο, όπως ο δημοσκόπος ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ο οποίος κινείται περισσότερο σε αριστερούς χώρους με κατευθύνσεις προς το κέντρο. Ωστόσο, το σοβαρότερο πρόβλημα του ΑΡΜΕΥΤΗ είναι ότι τον ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, μόνο ΜΙΚΡΟ έως ΜΗΔΑΜΙΝΟ μέρος των ΔΗΚΟικών της Λεμεσού, οπόταν του αφαιρούνται δυνάμεις. Εξέφρασε παράπονα προς τον Πρόεδρο του κόμματος του ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, αλλά ο Πρίγκιπας του μετέφερε το επικό «δεν θα τους δέσω και να σου τους μεταφέρω. Πείσε τους». Αμάν τα χάπια μου τα Λεμεσιανά.

Σημειώνουμε ότι μεγάλη μάζα ΔΗΚΟικών, αλλά και ΕΔΕΚιτών παρά τις υποδείξεις του ΜΑΡΙΝΟΥ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΥ (αν του πεις το όνομα ΝικΝικ μπορεί και να βγάλει εξανθήματα και να χρειάζεται ως καλός δερματολόγος να κάνει αυτοδιάγνωση, αν και δεν θα είναι άλλης ειδικότητας το πρόβλημα που προκαλείται λόγω άγχους) στηρίζουν τον ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ, αρκετοί εξ αυτών και στο φως της ημέρας. Ακόμη πρόβλημα για Τζον που αρμέγει είναι και η στάση του ΕΛΑΜ, που μάλλον δεν μπορεί να ψηφίσει ΑΡΜΕΥΤΗ και με τις ισορροπίες να βρίσκονται οριακά, θα παίξει ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ και η προτίμηση του ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ και θα διαδραματίσει τον δικό της καταλυτικό ρόλο. Α, ο Τμηματάρχης Υψηλής πολιτικής της ΞΥΠ με πληροφόρησε ότι και τα Μαυρογιαννούθκια δεν στηρίζουν Αρμεύτη, καθότι στον προεκλογικό των Προεδρικών εκλογών, κρατούσε ίσες αποστάσεις και έκατσε στην κλούβα, αφού όπως επισημαίνεται ο Αρμεύτης και η συνοπαρτζιά του προετοιμάζονταν εδώ και καιρό για την Δημαρχία επενδύοντας και αρκετό χρήμα. Έτσι είναι οι μπίζνες μαν αριστεροί, με τα λεγόμενα project τους. Τι είναι ρε τα χρήματα του προεκλογικού για τον Γιαννάκη μας; Ένα Διαμέρισμα σε πύργο…

Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ - ΟΙ 10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΟΙ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αν και επιδίδονται σε ΟΡΓΙΟ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗΣ δημοσίου χρήματος, μας κουνούν και το δάκτυλο ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΑΣΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ και οι λοιποί του Πανεπιστημίου Κύπρου. Έφτιαξαν δωμάτια σε φοιτητικές εστίες που στοιχίζουν 100 χιλιάδες Ευρώ το τ.μ (ούτε στο Μονακό πρίγκιπες του Π.Κ) , αμείβονται με 150 χιλιάδες Ευρώ οι περισσότεροι, δίνουν στον νομπελίστα ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΠΙΣΣΑΡΙΔΗ, 10 χιλιάδες Ευρώ μηνιαίως, για να βάζουν το όνομα του στο πανεπιστήμιο (τέτοια οικονομικά μεγέθη, μάλλον ούτε εσείς θα υιοθετούσατε νομπελίστα μας, σε μια πατρίδα που οι πολίτες φτύνουν αίμα και δεν παίρνουν όσα εσείς τον μήνα… για ένα χρόνο). Ακόμη έκανε εντύπωση στην χθεσινή συνεδρία της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής , πέραν από τις έντονες τοποθετήσεις των ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ γιγαντόσωμων ΑΝΤΡΕΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ - ΑΛΕΚΟΥ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗ και οι καταγγελίες του βουλευτή του ΑΚΕΛ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ (διαπρύσιου κήρυκα και υποστηρικτή του Π.Κ) κατά του καθηγητή ΧΑΡΙΔΗΜΟΥ ΤΣΟΥΚΑ στον οποίο απέδωσε από καθέδρας και αφ’ υψηλού νουθεσίες προς τους επαρχιώτες Ελληνοκυπρίους, ενώ ο ίδιος κατά παράβαση των κανονισμών είναι με βούλα και αλχημείες, ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΗΣ. Ο καθηγητής Τσούκας που ήταν και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ του ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, κατά τον ΧριΧρι συμπεριφέρεται ως κοινός υβριστής. (αμάν ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ τι λέει ο σύντροφος για τον μέντορα και πολιτικό σου φίλο- συνεργάτη).

Όσον αφορά τον Πρύτανη, που καταφεύγει σε μεθόδους κομμωτηρίου και λοιπών νυχούδων, όπως να λέει ότι «κι εγώ ακούω πολλά για δημοσιογράφους και πολιτικούς», τον καλούμε να τα πει δημόσια, διαφορετικά είναι και αυτός ΨΕΥΤΡΑΚΟΣ. Συγνώμη που λέμε τέτοια για καθηγητές, αλλά μην μας το παίζουν και θιγμένοι. Με το αίμα των πολιτών ζείτε βασιλικά και ανεβαίνετε κοινωνικά… Α, και να μην πούμε κι εμείς τι ξέρουμε για Πανεπιστημιακούς, γιατί θα πάτε προς την νεκρή ζώνη Πυροίου, που γειτνιάζει με το βασίλειο σας.

ΥΓ: Πάρτι θα κάνει απόψε ο Υπουργός Εσωτερικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ. Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για σύσταση Υφυπουργείου Μετανάστευσης και οσονούπω απαλλάσσεται από το άχθος και το βάσανο που του προκαλούσαν οι μετανάστες και άφηναν στίγματα στην εικόνα που χτίζει για τα επόμενα και τα περαιτέρω. Χμ…

ΥΓ: Μα τι φωνάζουμε ότι το κατοχικό καθεστώς ότι από τον Μάιο ελέγχει τα βιβλία των εγκλωβισμένων παιδιών; Το είπε και ο Υπουργός Ναυτιλίας ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ (ακούσατε να το διαψεύσει;;;) ότι η μισή Κύπρος είναι Τουρκική. Ε, και αυτοί εξασκούν την κυριαρχία τους. Αλλά, πως ενεργοποιήθηκαν οι ευαισθητούληδες, κλαψιάρηδες και λοιποί ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤάδες και ξέσκισαν τα παντός είδους ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΎ σλιπάκια - σωβρακάκια τους, για να στηρίξουν τον Στυλιανίδη για την άστοχη ατάκα του είναι ΤΡΟΜΕΡΟ. Ούτε να ήταν υπάλληλοι του ή να έπαιρναν εντολές από το ίδιο άτομο. Είπαμε ως ΞΥΠ γνωρίζουμε και για την κοινή πλατφόρμα συνεννόησης και επικοινωνίας όλων σας. ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ. Γατάκια και γατούλες…ΝΙΑΟΥ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση