ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρχι-Επιτελάρχης Αβέρωφ ανέλαβε ο Υφ. Παρά τω Προέδρω Π. Δημητρίου

Προσδοκάται η ενεργότερη εμπλοκή του Προεδρικού στον προεκλογικό

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΑΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΚΑΠ

• Περίοδος μετεγγραφών στις ποδοσφαιρικές ομάδες, με τα κόμματα που τείνουν να επιβεβαιώσουν τα περί ποδοσφαιροποίησης της πολιτικής , να εμπλουτίζουν το ρόστερ τους με νέους παίκτες, ώστε να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Προεδρίας Καπ, όπου το διακύβευμα είναι τεράστιο. Αν οι μετεγγραφές θα υποβοηθήσουν στην άνοδο των ομάδων και την επίτευξη των στόχων θα διαφανεί στο τέλος του πρωταθλήματος κατάληψης του Προεδρικού θρόνου, οπόταν και όλοι πρέπει να κάνουν υπομονή. Κι επειδή πάντα με τις νέες μετεγγραφές, κάποιοι νοιώθουν εντονότερα τον συναγωνισμό και φοβούνται να χάσουν την θέση τους στην ενδεκάδα, υπάρχουν και μεμψιμοιρίες, απογοητεύσεις και όλα τα συναφή…

• Έτσι και στον ΔΗΣΥ και στην τεράστια μάχη στο Προεδρία Καπ, που δίνει ο Πρόεδρος ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, ενισχύθηκε με μετεγγραφή που ενδεχομένως να αλλάξει τους συσχετισμούς και να προσφέρει περαιτέρω ποιότητα στο έμψυχο δυναμικό της Φούλειας ομάδας. Εσχάτως, ορίστηκε από τον Αβέρωφ Νεοφύτου ως επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα ή σε ελεύθερη μετάφραση ΑΡΧΙ-ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΉΣ, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Ο Αβέρωφ θεωρεί ότι με τον Πήτερ στην εμπροσθοφυλακή, θα ανατρέψει την εικόνα και θα κατακτήσει αυτός τον θρόνο της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

• ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΣΥΖΕΥΞΗ ΔΗΣΥ-ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ-ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΥΡΟΣ

• Όπως μας πληροφόρησε ο πράκτορας της ΞΥΠ, επονομαζόμενος και αππωμένος, καθότι περιφέρεται σε ΔΗΣΥ-Προεδρικό, όπου υπάρχει τάση στην αλαζονεία, η προσδοκία του γαλάζιου στρατοπέδου είναι ότι τα συγκοινωνούντα δοχεία (ΔΗΣΥ-Προεδρικό), θα γίνουν ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ και με αυτό τον τρόπο θα επιτευχθεί η περιβόητη ΣΥΖΕΥΞΗ των δυο εξουσιών, Κυβέρνησης – κυβερνώντος κόμματος, που είναι απαραίτητη για πρακτικούς σκοπούς, αλλά και για συντονισμό και παραγωγή πολιτικής.

• Εξάλλου, όπως σας πληροφορήσαμε και παλαιότερα ο Πέτρος Δημητρίου αποτελεί τον ΑΡΧΙ-ΚΟΝΚΛΑΒΙΟΥΧΟ του Προεδρικού και από τις δυο θέσεις που κατείχε (Διευθυντής Γραφείου Προέδρου-Υφ. Παρά τω Προέδρω), αποτελεί το δεσμείν και λύειν στην Κυβέρνηση ή όπως λέγεται με Ελλαδικούς όρους... Υπουργός Επικρατείας. Κάτι σαν ο συντονιστής των πάντων και ο οιονεί μάστρος Υπουργών και άλλων κρατικών αξιωματούχων. Όλοι στον ΔΗΣΥ γνωρίζουν ότι το παιδικό όνειρο του Πετράν ήταν να γίνει κάποια μέρα ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΥΡΟΣ.

• Ο Αβέρωφ στηρίζεται στις οργανωτικές και διοικητικές του ικανότητες και προς τούτο, παρά τις γαλάζιες μεμψιμοιρίες, του ανέθεσε τον μείζονα αυτό ρόλο που θα έχει σαν απτό και πρακτικό αποτέλεσμα την ΑΜΕΣΗ και χωρίς παραπονάκια, ΕΜΠΛΟΚΗ των Υπουργών και άλλων κρατικών αξιωματούχων στον προεκλογικό αγώνα. Όπως σας ενημερώσαμε επανειλημμένα μέσω εκθέσεων πρακτόρων της ΞΥΠ, ζητήθηκε από τους Υπουργούς να ετοιμάσουν ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ, οι οποίοι θα παρουσιαστούν από τον Πρόεδρο Αβέρωφ Νεοφύτου την κατάλληλη στιγμή και αναλόγως περιπτώσεως. Βεβαίως και ο Φούλης θα επιχειρήσει να υποβοηθήσει μαζί με τους Υπουργούς σε επίλυση ΕΚΚΡΕΜΟΥΝΤΩΝ προβλημάτων της κοινωνίας, κάτι που βεβαίως θα του δώσει πόντους.

• ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΝΙΚΑΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΕΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΩΝ

• Η εμπιστοσύνη που τρέφει ο Αβέρωφ και η εδραιωμένη συνεργασία τους και οι ικανότητες του Πέτρου Δημητρίου είναι το απτό ζήτημα, αλλά υπάρχουν και παράμετροι και θέματα που προκύπτουν από την όλη ανάθεση του χρίσματος του επιτελάρχη στον κατά συνθήκη Κούρο του Προεδρικού. Η στάση του ΝΙΚΑΡΟΥ, αλλά και η αποδοχή του από τους ευαισθητούληδες βουλευτές, αξιωματούχους και στελέχη του ΔΗΣΥ που πάντα αντιδρούν στις αλλαγές που τους χαλάνε την καθημερινότητα.

• Στην προκειμένη άπαντες του γαλάζιου στρατού της Πινδάρου, γνωρίζουν τα έργα και τις ημέρες της ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΦΟΥΛΗ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, αφού ήταν το ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΔΙΔΥΜΟ της εξουσίας που ανέβαζαν, κατέβαζαν και προωθούσαν Υπουργούς, πολιτειακούς αξιωματούχους και αποτελούσαν τον Κυβερνητικό καταλύτη, με την ανοχή φυσικά και του Νίκαρου. Έτσι και στην προκειμένη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ΑΡΝΗΘΗΚΕ στην μετεγγραφή Δημητρίου στην Πινδάρου, η οποία έγινε με την δική του συναίνεση, αλλά με περαιτέρω φόρτο εργασίας για τον Πετράν, που μάλλον θα βάλει και το κρεβατάκι του στο γαλάζιο συγκρότημα, για να παίρνει κάποιο υπνάκο.

Παραιτήθηκε ο Διευθυντής Διοίκησης-οργανωτικού ΔΗΣΥ Γιώργος Λυσανδρίδης

• Μπορεί και συμπτωματικά και να ήταν προγραμματισμένο, αλλά όπως πληροφορείται ο αππωμένος πράκτορας της ΞΥΠ παραιτήθηκε από τον γαλάζιο στρατό του ΔΗΣΥ ο Διευθυντής Διοίκησης-οργανωτικού Γιώργος Λυσανδρίδης, ο οποίος στις πρόσφατες εκλογές διεκδίκησε βουλευτική έδρα στην επαρχία Αμμοχώστου. Πάντως όλοι εκθείαζαν το ΑΘΟΡΥΒΟ και δημιουργικό του έργο και σίγουρα η παραίτηση του θα αφήσει κενό.

• Ακόμη κάποιες επιφυλάξεις εξέφρασε και ΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ για τον διορισμό του Πετράν σαν αρχι-Επιτελάρχη, αφού βάσει του καταστατικού του κόμματος επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα τίθεται πάντα ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και ενδεχομένως να προκαλείται ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΞΟΥΣΙΩΝ. Προς τούτο έγινε και συζήτηση Αβέρωφ-Χάρη και τέθηκαν τα θέματα σε συγκεκριμένη βάση.

• Αν και η συζήτηση ήταν έντονη σύμφωνα με τους ωτακουστές της Πινδάρου, εντούτοις υπήρξε θετική κατάληξη και ο Χάρης υποσχέθηκε να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του. Ας μην ξεχνούμε ότι είναι ο Φούλης που ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ πολιτικά τον Χάρη Γεωργιάδη, όταν για τους γνωστούς λόγους δεν ήθελε να συνεχίσει ως Υπουργός Οικονομικών, ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ εν προκειμένω μάλιστα, ένα πιστό στρατιώτη και φίλο του, όπως τον ΛΕΥΤΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ για να του δώσει το χρίσμα του δεύτερου τη τάξει στο κόμμα (προς δυσαρέσκεια αρκετών- καλημέρα ΝΙΚΟ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ) και με προσωπικό πολιτικό κόστος. Έτσι είναι η πολιτική και η ζωή. Όπως το παιχνίδι με τις χάρες. Σου έκανα μια χάρη… μου την χρωστάς…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Σκάνδαλο πολιτογραφήσεων όπως λέμε FOCUS.

• ΥΓ: Δηλαδή είναι ιστορικό γεγονός ότι κάποιος π.χ 25 χρονών θα παίρνει μετά από εργασία 6 μηνών 940 Ευρώ ακάθαρτα (837 καθαρά); Αν υποθέσουμε ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων παίρνει αύξηση 20-30 Ευρώ τον μήνα για να φθάσει π.χ κάποιο υποφερτό μισθό θα γίνει 50 χρονών. Και ποια σύνταξη θα καρπωθεί;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X