ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από μπλα - μπλα πάνε καλά Χριστοδουλίδης - Υπουργοί - Ο Τσιούτης καρφώνει επιδημιολόγους

Αχρείαστα τα lockdown - μάσκες στα σχολεία επιρρίπτει ευθύνες σε Καραγιάννη - Πανά - Φελλά

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥ- ΦΡΟΥ Η ΝΕΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙΚΗ ΕΠΟΧΗ

• Ενδεχομένως να είναι και η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ της διακυβέρνησης ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ και θα πρέπει να προσαρμοστούμε στην νέα τάξη πραγμάτων. Κάπως έτσι θα λειτουργεί η Κυβέρνηση του και όλοι εμείς οι πολίτες να ετοιμαστούμε να βλέπουμε νυχθημερόν δηλώσεις- δηλώσεις και οι πράξεις θα ακολουθούν σε εύθετο χρόνο. Εν ολίγοις τα έπεα πτερόεντα και τα φρου- φρου κι αρώματα, θα είναι η Χριστοδουλιδική εποχή, όπου για να δούμε έργα θα πρέπει να τα ακούσουμε και να τα εμπεδώσουμε χιλιάδες φορές μέσω ακατάσχετης φλυαρίας. .

• Το σαφάρι των Υπουργών και του Προέδρου της Δημοκρατίας στα κανάλια και οι δηλώσεις επί παντός επιστητού, προκάλεσαν και ενός είδους σύγχυση , μπας και δεν βρέθηκε κάποιος να πατήσει το κουμπί για να καταλάβουν άπαντες ότι τελείωσαν οι εκλογές και οι πολίτες περιμένουν έργα . Είδαμε όλους τους Υπουργούς να παρελαύνουν στα κανάλια και να υπόσχονται χιλιάδες πράγματα, χωρίς καν να ξέρουν αν μπορούν να τα υλοποιήσουν. Ακόμη τον δρόμο προς τα Υπουργικά γραφεία δεν τον έχουν μάθει καλά- καλά και άρχισαν να ρίχνουν κροτίδες και πυροτεχνήματα.

• ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

• Όπως τον Υφυπουργό Καινοτομίας ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΑΤΖΗΧΑΡΙΑ που σε μια μέρα έκανε περίπατο σε όλα τα κανάλια ( αμφιβάλουμε αν επισκέφτηκε το γραφείο του για να πιεί τον καφέ του), ώστε να μας αναφέρει ότι αυτά που υποσχέθηκε ο προκάτοχος του ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, περί κέντρου επικοινωνίας των πολιτών με τις Κοινωνικές ασφαλίσεις ήταν αρλούμπες. Για την επίθεση των χάκερ όμως που διέλυσαν τα συστήματα της Κυβέρνησης , ιδιαίτερα στο Κτηματολόγιο, δεν είπε κάτι ευκρινώς. Και επειδή στο Κυπριστάν τα προσπερνάμε όλα εντελώς επιφανειακά, η επίθεση των πειρατών του διαδικτύου είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη και ενδεχομένως να προκληθούν χιλιάδες προβλήματα, τόσο σε διασπορά των προσωπικών δεδομένων, όσο και σε άλλες παράνομες πράξεις …κτηματικές.

ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΗΧΗΣ ΨΗΛΑ

• Άσε που το πολύ μπλα- μπλα ήταν και το κυριότερο στοιχείο που οδήγησε στην κριτική κατά του Προέδρου Χριστοδουλίδη για την σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Όπως γράψαμε και το μετέφεραν αρκετοί « έβαλε τον πήχη ψηλά και πέρασε από κάτω» λόγω των πολλών δηλώσεων, παραμέτρων που έθεσε με αποτέλεσμα να αυτό- εγκλωβιστεί και τελικά το κατασκεύασμα να μην είναι εύπεπτο. Κάποιος τέλος πάντων επικοινωνιολόγος ( Φιλίππα μ’ ακούς;), να υπομνήσει στον ΝικΧρι ότι αν μιλάς συνεχώς και σε κάθε ευκαιρία απαντάς στους αλαλάζοντες μαρκουτζοφόρους, επί παντός θέματος , δίνεις χαστουκάκια στον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας. Παραπέμπεις δε σε συγκεντρωτικό Πρόεδρο που θέλει να χειρίζεται τα πάντα , από τα τετράμηνα έως και τους αμυντικούς σχεδιασμούς και οι Υπουργοί είναι απλώς ΕΥΩΔΙΑΣΤΕΣ ΓΛΑΣΤΡΟΥΛΕΣ. Κι όταν ασχολείσαι με τα πάντα αργότερα όταν δεν θα καταφέρουν κάποιοι να επιτελέσουν έργο , δύσκολα θα τους επιρρίψεις ευθύνες.

ΟΙ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ Η ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

• Για να χτιστεί το ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ θέλει δουλειά πολλή και σύνεση. Δεν φτάνει που οι κομάντο που επιλέξατε για Υπουργοί είναι στην πλειοψηφία τους ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΙ- ΑΚΑΠΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ , και από καθέδρας κριτές μέχρι πρότινος άρχισαν και τις ιδιοτροπίες και κυρίως να καταδεικνύουν ότι θα υπακούουν και αυτοί σε πιέσεις και συμφέροντα. Έχουμε και το πρώτο παράδειγμα. Η υφυπουργός Ναυτιλίας ΜΑΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗ που πιστεύει – το λέει και στις φίλες της όταν απολαμβάνουν το καφεδάκι τους και περιγράφει πόσο πιεσμένη είναι που δεν μπορεί να πάει ούτε στην νυχού- δεν παρέστη στην εξαγγελία της ατμοπλοϊκής σύνδεσης Λάρνακας- Πειραιά. Γιατί; Παρεμπιπτόντως, η Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως, επονομαζόμενη ΕΙΡΗΝΗ ΠΙΚΗ, πρόσεξε την παρασπονδία Χατζημανώλη να της βάλει καμιά φωνή; Γιατί μαθαίνουν οι πράκτορες της ΞΥΠ ότι η Πική άρχισε τις φωνές – υποδείξεις σε άλλους Υπουργούς. Κι ακόμη δεν αρχίσαμε…

Ο ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΒΥΡΑΣ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΚΑΡ
• Νόμισε η ΜΑΧΑΤ ότι είναι Υπουργός μόνο των Λεμεσιανών και δεν θα πρέπει να αναπτυχθεί και το λιμάνι στην Λάρνακα; Έριξε και το υπονοούμενο ο Δήμαρχος Λάρνακας ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΥΡΑΣ αναφέροντας ότι συμφέροντα δεν επέτρεπαν την ένωση της Λάρνακας με τον Πειραιά. Εξάλλου θέλει να βροντοφωνάξει ο Δήμαρχος Λάρνακας βίρα τις άγκυρες και μικρός είχε όνειρο να πετύχει την ΕΝΩΣΗ της Κύπρου με την μητέρα Ελλάδα. Αμάν φωνάζει ο ινστρούχτορας του στα αναμορφωτήρια Περβολιών όταν μικρό ΕΔΟΝόπουλο τον δίδασκε ότι το κόμμα είναι εναντίον της Ένωσης …

• Για να κλείσουμε μ’ αυτό. Οι θεσμοί δεν είναι ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ για να υποδύονται κάποιοι ρόλους που δεν είναι και έτοιμοι να ανταποκριθούν στις δυσκολίες. Εξάλλου τα ΟΣΚΑΡ δόθηκαν και το πήρε ο ΜΠΡΕΝΤΑΝ ΦΡΕΙΖΕΡ και η ΜΙΣΙΕΛ ΓΙΟ καθώς και η ταινία « τα πάντα όλα».

• Ο ΤΣΙΟΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΛΟΚΝΤΑΝΟΥΝ;

• Πάμε και σ’ αυτούς που θα έπρεπε να πάρουν τα ΧΡΥΣΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ της Κυπριακής κοινωνίας. Προσέξτε παρακαλώ τι μας είπε ο επικεφαλής των επιδημιολόγων, των εξουσιαστών που καθόρισαν τις ζωές μας και οι πολιτικοί απλώς παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι και παλαβοί, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΟΥΤΗΣ. Δεν ήταν αναγκαία τα lockdown, οι μάσκες στα σχολεία , το κλείσιμο των σχολείων και το ειδεχθές safe- pass, αλλά και κατέγραψε την επικινδυνότητα του εμβολίου ASTRAZENECA. Συνειδητοποιείτε τι λέει ο ποιητής ; Ότι για τα μέτρα που ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ και ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ την κοινωνία, οικονομικά και ψυχολογικά ήταν ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ. Αμάν τα χάπια μου ή μάλλον τον αναπνευστήρα μου.

• ΣΙΩΠΗΣΑΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ

• Αυτά είπε σε συνέντευξη του στον ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ και προφανώς τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης που ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ την κοινωνία από το ΑΛΦΑ έως το ΩΜΕΓΑ, οι περιβόητοι Τσουρούλληδες, Μιχάλαροι, Παρούτηδες, Κάτιες, Στέλλες , Κατερίνες που εκφράζαμε την άποψη μας και μας κατηγορούσαν σαν ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ και επικίνδυνους; Τώρα τι θα πουν ; ΣΥΓΝΩΜΗ θα ζητήσουν από τον ταλαιπωρημένο κόσμο που οδήγησαν σε διάλυση των καθημαγμένων σχέσεων;

• ΟΙ ΕΡΙΝΥΕΣ προφανώς έκαναν τον Τσιούτη να μιλήσει τώρα ή ενδεχομένως επίκεινται αποκαλύψεις για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που έκαναν επικαλούμενοι την πανδημία και χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση , απλώς αντιγράφοντας άλλους ,κατακρεούργησαν την κοινωνία οικονομικά και κυρίως σε θέματα υγείας, γιατί φωνάζαμε για τους ΕΜΜΕΣΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ, δηλαδή τους ανθρώπους που δεν είχαν πρόσβαση στα νοσοκομεία και πέθαιναν ή δεν έκαναν εξετάσεις για να διαγνωστεί έγκαιρα το πρόβλημα τους.

• ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΛΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΥΣ

• Προσέξετε όμως. Διαφωνούσε λέει ο τηλεπιδημιολόγος, φυσικά δεν παραιτήθηκε , αφού κι αυτός ήθελε να αρπάζει κάτι τις και εκ των υστέρων απολογίες και δικαιολογίες τις ακούμε βερεσέ Τσιούτη. Δηλαδή αν ήσουν σε ομάδα ιατρών που χειρουργούσαν κάποιο και με τα λάθη τους θα τον οδηγούσαν στο θάνατο, θα έμενες να παρακολουθείς χωρίς να φωνάζεις, να το πεις δημόσια, απλώς και μόνο για να πάρεις την αμοιβή σου; Καταλάβατε όταν εμείς όλοι είμαστε ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ – ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ στα σπίτια μας οι περισπούδαστοι επιδημιολόγοι ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΝ μεταξύ τους και προσπαθούσαν να ενισχύσουν τον ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟ τους και το υπερεγώ τους; Εκτός κι αν παίζονταν και άλλα …πολλά που προκαλούν σιωπή…
Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ – ΚΟΛΙΟΥ- ΠΑΝΑ ΦΕΛΛΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ; ΨΕΥΔΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΟΥΤΗΣ;
• Καρφώνει ξεκάθαρα και αποδίδει ευθύνες ο Τσιούτης στον ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, την ΠΑΝΑ, την ΚΟΛΙΟΥ, τον ΦΕΛΛΑ, τον ΒΩΝΙΑΤΗ και τους υπόλοιπους της επιστημονικής ομάδας ότι έπαιρναν μέτρα χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση. Αν σιωπήσουν είναι ΕΝΟΧΟΙ και πρέπει να λογοδοτήσουν στην κοινωνία. Εμείς τα γράφαμε και μας έβριζαν, μας λοιδορούσαν , μας χαρακτήριζαν επικίνδυνους . Για τους τσακωμούς των επιδημιολόγων, για τα αχρείαστα μέτρα αλλά είπαμε και το σλόγκαν « η βιομηχανία του κορωνοιού ανθεί και η οικονομία καταστρέφεται». Περιμένουμε τους τηλεπιδημιολόγους που τους βλέπαμε ολημερίς στα κανάλια και μέχρι και σε ψυχαγωγικά προγράμματα λικνίζονταν ( θυμάστε που οι αχρείοι- αχάπαροι απαγόρευσαν και το λίκνισμα;) να μιλήσουν. Αν νομίζουν ότι θα ξεφύγουν από την μήνη της κοινωνίας κρυμμένοι στα γραφεία τους είναι γελασμένοι. Έρχεται η στιγμή της ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΣ.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Οι ευαισθητούληδες που έκαναΝ τον καβγά δυο μικρών μαθητών σε σχολείο και κάποιες εκφράσεις που αντάλλαξαν, σαν πρώτο θέμα του δελτίου ειδήσεων, για να μας πουν ότι είμαστε ρατσιστές, τι λένε για τα επεισόδια μεταξύ Σύρων στην Λεμεσό και το καθημερινό δελτίο τύπου με εγκλήματα αλλοδαπών; ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ θα είναι όταν σκοτωθεί ο πρώτος Ελληνοκύπριος.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση