ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΝΝΙΤΑ VS ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ: Εκδίκηση μέσω Βουλής για τα καλλιστεία - πασαρέλα

Ρεβάνς για όσα είπε ο ΠροΠρο το 2016 περί πασαρέλας - Συνταυτίστηκε με Ειρήνη Χ.- Ατταλίδου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Οι πολεμικές ΙΑΧΕΣ που εξέπεμψε η Πρόεδρος της Βουλής ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για το θέμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, κατά του Υπουργού Παιδείας ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ επιβεβαιώνουν την ρήση ότι η ΕΚΔΙΚΗΣΗ είναι ολόκληρος μπουφές, που στην προκειμένη περίπτωση είναι και ιδιαίτερα κρύος. Η κατανάλωση του θα προκαλέσει στομαχικές και άλλου είδους διαταραχές, αλλά και αναταράξεις στο Κοινοβούλιο, στην τελευταία συνεδρία της Ολομέλειας του σώματος που θα απασχοληθεί με το νομοθετικό έργο. Α, και να μην το ξεχάσουμε να σας πληροφορήσουμε ότι και σήμερα θα ακολουθηθεί η κλασική μέθοδος, «σκουπίστε- ψεκάστε – τελειώσατε», αφού στο πινάκιο της Βουλής αναγράφονται 95 θέματα, μερικά εκ των οποίων είναι ιδιαιτέρως ΜΕΙΖΟΝΑ και αφορούν χιλιάδες πολίτες. Όμως οι σοφοί έχουν τον τρόπο με συνοπτικές διαδικασίες να τα ψηφίσουν. Αυτή είναι μια ΤΟΜΗ που επέφερε η νέα Πρόεδρος της Βουλής. Αντί αν συζητούνται 90 θέματα σε μια συνεδρία να αυξηθούν για να βάλουν όλοι μαζί το λιθαράκι τους στην ΑΠΑΞΙΩΣΗ του σώματος.

• ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΘΕΜΑ

• Πάμε και στο επίμαχο. Σε μια ιδιαιτέρως αυστηρή επιστολή στην οποία περιέχονται ΠΡΟΒΛΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ κατά του ΠροΠρο, η Αννίτα Δημητρίου εξάντλησε όλη την αυστηρότητα της. Το ύφος και το περιεχόμενο της επιστολής που είναι ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ για τα θέσμια επί Προεδρίας Αννίτας και που σε κανένα άλλον βουλευτή ή θεσμό, παρά τα ΟΛΙΣΘΗΜΑΤΑ τους δεν καταγράφηκε, αποδεικνύουν ότι ήθελε πάση θυσία να βγάλει από τα σωθικά της κάτι που την έκαιγε εδώ και 5 χρόνια. Ιδού η ευκαιρία, όπως λέει και το σχετικό τηλεπαιχνίδι.

• Η ρεβάνς της Αννίτας Δ. ήταν ιδιαιτέρως σοκαριστική, αφού κάνει λόγο στην επιστολή της προς τον Υπ. Παιδείας «για αχρείαστες παρεμβάσεις στο έργο της νομοθετικής εξουσίας που προκαλούν εύλογα ερωτήματα». Και καλά τι θα κάνει ο ΠροΠρο. Πραξικόπημα ή θα στήσει πασαρέλα στην Βουλή; Το αμάρτημα του Προπρο ήταν ότι απέστειλε επιστολή στην Αννίτα, επισημαίνοντας της ότι βάσει γνωμάτευσης της Νομικής Υπηρεσίας, η υπό συζήτηση πρόταση νόμου είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ. Όλα αυτά για ένα δευτερεύον θέμα χαμηλής πολιτικής που μπορούσε να διευθετηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, αφού κανείς δεν φανταζόμαστε ότι είναι εναντίον της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία. Απλώς διαφέρει η μέθοδος και οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Τόσα μείζονα θέματα και περνούν απαρατήρητα ΧΩΡΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ και γι’ αυτό θα κατηγορούσε δημόσια τον Υπουργό της κυβέρνησης της, η ΠτΒ; Α, πα,πα.

ΟΤΑΝ Ο ΑΒΕΡΩΦ ΑΦΑΙΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ - Η ΠΑΣΑΡΕΛΑ του προ προ

• Ωστόσο, βγήκαν στην επιφάνεια τα ενδότερα των εσώψυχων. Για όσους δεν θυμούνται στις βουλευτικές εκλογές του 2016 η Αννιτούλα, όπως την έλεγαν στους Τρούλους, θα έπαιρνε το βάπτισμα του πυρός στην πολιτική με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ Λάρνακας. Αν και πέρασε από τις κομματικές διαδικασίες ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ και η ηγεσία του κόμματος, την αφαίρεσαν από το ψηφοδέλτιο και προσέθεσαν στην θέση της τον ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ. Προκλήθηκε αναταραχή και ο τότε εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «εκλογές έχουμε και όχι καλλιστεία». Ου και έγινε επανάσταση από τους ευαισθητούληδες και τελικά η Αννίτα επέστρεψε στο ψηφοδέλτιο με την γνωστή πορεία. Η πασαρέλα δηλαδή που έστησε ο ΠροΠρο την βοήθησε. Αλλά αυτή το κράτησε μανιάτικο και ανταπέδωσε.

• ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕ ΤΟ ΚΟΚΛΑΒΙΟ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝΙΤΗ

• Φυσικά συνέτεινε και η περιρρέουσα με δυο παραμέτρους που προκάλεσαν την έκρηξη – άνευ λόγου και χωρίς να προσθέσουν κάτι στην πολιτικό Αννίτα Δ., για την οποία κάποιος μπορεί να προσδιορίσει ότι σε κάποια θέματα άγεται και φέρεται από ανθρώπους που θέλουν να την οδηγήσουν στο βάραθρο μέσω της γνωστής διαδρομής των αστεριών . Αφενός το κονκλάβιο που την περιτριγυρίζει και το ονομάσαμε ΓΥΝΑΙΚΩΝΙΤΗΣ, με την επηρεαζόμενη στην προκειμένη περίπτωση ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ και την ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ και που θέλησε (κονκλάβιο) να κάνει στην προκειμένη επίδειξη δύναμης. Το εν λόγω θέμα ΥΦΑΡΠΑΞΕ από την αρμόδια Επιτροπή Παιδείας και προκάλεσε την ΕΚΡΗΞΗ του βουλευτή του ΔΗΚΟ και Προέδρου της Επ. Παιδείας ΠΑΥΛΟΥ ΜΥΛΩΝΑ. Οπόταν η Αννίτα αποφάσισε ότι θα πολιτευτεί στο ύφος και το στιλ της Ρένας Χ. και της Αλέκας Α. Επιλογή της φυσικά να διαλέξει τον γυναικωνίτη, αλλά να προσέχει μπας και τελικά δεν καταφέρει να κατέβει από εκεί ψηλά με τέτοιες φίλες.

• ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΚΑΙ Η ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΑΠΟ ΠΡΟΠΡΟ

• Προφανώς δεν πρέπει να παραβλέπεται ότι διαδόθηκε εντέχνως ότι ο ΠροΠρο είναι υποστηρικτής του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, χωρίς φυσικά να δείξει κάτι τέτοιο με τις πράξεις του. Όμως θα έπρεπε να δεχθεί τα πυρά ευκαιρίας δοθείσης, προς γνώση και συμμόρφωση. Έστω κι αν η ρεβάνς της Αννίτας θα έπρεπε να έχει πρώτο αποδέκτη τον Φούλη που ήταν Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και δεν την ήθελε στο ψηφοδέλτιο το2016. Μπουρδούκλωμα γαλάζιο και τα μυαλά στα κάγκελα του αόρατου εχθρού, που άδει ο τρισμέγιστος ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ με άλλη ευκαιρία.

• Η συνέχεια με καυγάδες στην συνεδρία του απογεύματος και ενδεχομένως ψηφοφορία εκεί όπου οι του ΔΗΣΥ είναι σε δύσκολη θέση. Θα ταυτιστούν με την Ρένα και το ΑΚΕΛ – Οικολόγους ή θα τηρήσουν αποχή; Φυσικά δεν θέλουν ούτε τον Μυλωνά- ΔΗΚΟ, αλλά συμβαίνουν αυτά. Αλλά και το ΑΚΕΛ θα στηρίξει Ειρήνη Χ. που δεν θέλουν να δουν ούτε ζωγραφιστή; Πάλι ανακατεμένα όλα στο κομματικό μπλέντερ.

• Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΚΡΟΑΑΤΗΡΙΟ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΦΟΥΛΗ

• Προκύπτει κάτι από την συζήτηση στο ΟΜΕΓΑ, κατά την παρουσίαση της δημοσκόπησης από τον ΣΤΑΥΡΟ ΦΑΝΑΡΑ. Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης ( 32% Ν.Χ- 19% Α.Ν- 18% Α.Μ. -4 % Χ.Χ- 4 % ΑΧ.Δ) μια εκ των τριών χαρίτων (οι άλλες δυο είναι οι ΞΕΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και η ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΡΙΔΟΥ) του ΔΗΣΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, αμφισβήτησε κάποια ευρήματα. Ο διαφανοκέφαλος και μειλίχιος ως συνήθως Φαναράς, εξερράγη και άναψαν τα φανάρια του. Πρέπει να ξέρετε της είπε ότι αν ο προεκλογικός σας αγώνας ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ στο κομματικό ακροατήριο του ΔΗΣΥ και επιχειρείται την συσπείρωση των ψηφοφόρων σας, με συνεχείς επιθέσεις μόνο στον Ν.Χ, τότε ενδεχομένως να χάνεται ψηφοφόρους από άλλους κομματικούς χώρους , αλλά και δυσαρεστημένους Συναγερμικούς λόγω σκληρής στρατηγικής και επιθέσεων προς κάποιο ημέτερο. Θεώρηση που υιοθετεί και ο Διοικητής της ΞΥΠ και την διαβίβασε προς άμεσα εμπλεκόμενους μέσω της στήλης, αλλά την απέρριψαν, γιατί η γαλάζια σοφία περί άλλων τυρβάζει… Εκ του αποτελέσματος θα κριθούμε άπαντες.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Κάθε βδομάδα για να ξεμουδιάσουν από το καθισιό τους στα πολυτελή γραφεία της ΠΟΕΔ, οι συνδικαλιστές εκπαιδευτικοί διοργανώνουν και μια διαμαρτυρία. Για να απολαμβάνουν τα χάπενινγκ τα κάνουν και σε διαφορετικούς χώρους. Στο Προεδρικό, το Υπ. Παιδείας και ενίοτε στα γραφεία της ΠΟΕΔ. Ε, ναι όταν αργήσει να έρθει ο καφές από τα παρακείμενα ΝΕΡΟ είναι ενοχλητικό για τους βασανισμένους εκπαιδευτικούς. Βλέπετε το 1.3 δισεκατομμύρια που σπαταλούνται στην Παιδεία είναι λίγα.

• ΥΓ: Το είπε σαρκαστικά ο ΦΑΝΑΡΑΣ και μπορεί να ενόχλησε. Ο παλιός δικομματισμός στο Κυπριστάν πέθανε… Ου μα του κάναμε και 5 μνημόσυνα κ. δημοσκόπε. Δεν πήρες κόλλυβα; Κανόνισε να περάσεις από ΔΗΣΥ- ΑΚΕΛ και κάτι θα σου δώσουν…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X