ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚΕΛ: Ξυπνούν κόκκινη συσπείρωση - ένστικτο και γλυτώνουν Στέφανο

Ο μοναδικός αριστερός υποψήφιος και ο καβγάς Άντρου Κ. – Αχιλλέα Δ.

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΣΗΜΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

Αποφάσισαν τα κόκκινα παλικάρια να ξυπνήσουν από τον λήθαργο και το ραχάτι και να δουλέψουν για λίγο, αφού διακυβεύεται για όλους η επόμενη μέρα και για κάποιους, ακόμη και η δουλειά τους. Ε, βέβαια είπαμε ότι τα μεγάλα κόμματα, ιδιαίτερα ΑΚΕΛ- ΔΗΣΥ, διαθέτουν πολυάριθμο κόκκινο- γαλάζιο στρατό που κατοικοεδρεύει στην ΕΖΕΚΙΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ- ΠΙΝΔΑΡΟΥ. Εκεί στην Εζεκία τα κόκκινα αγόρια- δελφίνοι οραματίζονται το μέλλον της αριστεράς με κουλτουριάρικες Μαρξιστικές συζητήσεις, αλλά με φιλελεύθερο προφίλ…Πως γίνεται; Ε, μα βέβαια, όταν υπάρχει η κρατική χορηγία , η καταβολή των μισθών των εκλεγμένων πολιτειακών αξιωματούχων στο ταμείο του κόμματος (δηλαδή οι φόροι μας που δίνονται σαν αντιμισθία για τους εκπροσώπους του λαού, κατατίθενται στο πάγιο ΑΚΕΛικό ταμείο) και ορισμένοι ( χμ) επιχειρηματίες ,που επιθυμούν να δώσουν τον οβολό τους για το καλό του κόμματος και της κοινωνίας ( μην παρασύρεστε στα περί ανταλλαγμάτων που επιδιώκουν, αυτά είναι δευτερεύοντα, μπροστά στην λειτουργία της Δημοκρατίας!!!) , τότε μπορεί να υπάρξει κόκκινος στρατός.

Λοιπόν τα παιδιά ξύπνησαν από το ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ που σήμανε ο Κεντρικός Οργανωτικός ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ , ο οποίος τους ζήτησε πυρ και κίνηση για να σωθούν άπαντες. Η ενεργοποίηση ανέβασε την ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ του ΑΚΕΛ , η οποία δίνει στον υποψήφιο που στηρίζει το κόμμα ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ σημαντικό ποσοστό ψήφων. Ε, μα πως . Δηλαδή αν δεν ανεβάσει την συσπείρωση το ΑΚΕΛ στο 85-90% έχει πιθανότητες ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ να περάσει στον Β’ γύρο των εκλογών; ΟΥΔΕΜΙΑ . Τι νομίζετε ότι πετυχαίνει ο Μαυρογιάννης που το παίζει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ και περιστοιχίζεται από κάποιους ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ, οι οποίοι υπηρετούσαν μέχρι πρότινος με πάθος την Κυβέρνηση ΝΙΚΑΡΟΥ, πήραν τα παχυλά εφάπαξ και τις συντάξεις και για να μην πάθουν ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, επειδή περιθωριοποιήθηκαν, γιατί έχασαν τα αξιώματα και έγιναν αίφνης κοινοί θνητοί; Μαζεύει καμιά χιλιάδα ψήφους ή όπως το λένε και στο χωριό του Αγρό,
μιλλοσφοτζιήσματα.

ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΟΠΩΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΚΕΛ

Ε, μην τρελαθούμε τώρα και να μας πείτε ότι το δασκαλούι που τον Αγρό έγινε ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ που συνεπαίρνει τα πλήθη και θα μαζέψει ψήφους από άλλος πολιτικούς χώρους. Αν δεν ενεργοποιηθεί το ΑΚΕΛ, θα έχει την μοίρα του Μάριου Ηλιάδη μαζεύοντας γύρω του καμιά 100στη αθκιασερούς. Οπόταν ο κόκκινος σύντροφος της ΞΥΠ μας ενημέρωσε με σχετική έκθεση, ότι το σύνθημα πλέον είναι να δουλέψουν άπαντες ώστε να περάσει στον Β’ Γύρο ο Μαυρογιάννης. Αν τα καταφέρει ο ΜπλακΤζον θα κρυφτούν τα προβλήματα κάτω από το κόκκινο χαλί ( το έχουν πάντα απλωμένο γιατί αρκετοί πιστεύουν ότι είναι αμερικανάκια του Χόλυγουντ) και η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ στο κόμμα θα είναι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΗ.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ Β ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ

Θα πετάξουν τα γνωστά παραμύθια περί της πολεμικής που δέχτηκαν από αόρατες δυνάμεις, θα προκηρύξει και το καταστατικό συνέδριο που προανήγγειλε ο Γενικός Γραμματέας ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και θα ΣΩΘΟΥΝ άπαντες της ηγεσίας μέχρι νεωτέρας. Αν προσέξατε δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο ΝΙΚΗΣ για τον Μαυρογιάννη και κατάληψης της Προεδρίας, γιατί δεν έχουμε στόχο να παραμυθιάζουμε κανένα ούτε να κάνουμε τους ψευτοκουλτουριάρηδες και ευαισθητούληδες περί της δήθεν ισότιμης μεταχείρισης. Στόχος ξεκάθαρος του ΑΚΕΛ είναι να περάσει στον Β΄γύρο και αν καταφέρει και ξεπεράσει και το 23 - 24 % τότε θα παρουσιαστεί και ως ΘΡΙΑΜΒΟΣ. Τα παιδιά της ηγεσίας θα συνεχίσουν το έργο τους και μέχρι τις άλλες εκλογές κάποιο άλλο ΑΦΗΓΗΜΑ θα σκαρφιστούν. Τώρα αν θα μείνουν άλλα 5 με προοπτική 15 χρόνια εκτός εξουσίας δεν είναι της παρούσης για τα κοκκινογούλια.

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΡΟΣ Κ. – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Δ. ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ;

Ε, άκουσε και ο τέως Γ.Γ ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, περί του εγερτηρίου και αφού ποκνιάστηκε όπως το λέμε ως συγχωριανοί στο Παλαιχώρι, είπε να συμμετάσχει στην εκστρατεία, χτυπώντας τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ που παίρνει ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΙΚΟΥΣ ψήφους από τον ΟΧΙά Μαυρογιάννη. Αν θυμάστε, προαναγγείλαμε την επίθεση – λεηλασία του ΑΚΕΛ κατά Αχιλλέα, αλλά οι επιτελείς και το κονκλάβιο του, μας κατηγορούσαν ότι βλέπουμε NETFLIX (καλημέρα σας κ. Μιχαλάκη Ραφαήλ). Τώρα δέστε εσείς την ταινία τρόμου «ο θάνατος με κόκκινο οδοστρωτήρα» που πήρε και ΟΣΚΑΡ. Ε, στην βιασύνη του ο Άντρος Κ. αποκάλυψε και την δράση του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ αφού είπε ότι με τον Αχιλλέα και άλλους ομοϊδεάτες τους συναντήθηκαν πριν 30 χρόνια στο Ελλαδο- τουρκικό φόρουμ για να βοηθήσουν στην επίλυση του Κυπριακού.

ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΔ ΚΑΙ ΕΒΛΑΨΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ Δ. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΑΙΝΑΙΚΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ

Ξέρετε απ’ αυτά τα φόρουμ που συναντιέται η στοά του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ και αφού φάνε, πιουν και κάνουν πολυτελείς διακοπές σε εξωτικά θέρετρα, με όλα βεβαίως πληρωμένα (τώρα γιατί κάποιοι να πληρώνουν για να οραματίζονται οι ΝΑΙΝΑΙκοι είναι άλλη υπόθεση και γιατί, πως επιλέγονται οι συμμετέχοντες) και επιστρέφουν στο Κυπριστάν, για να μας καθοδηγήσουν πως θα συμπεριφερόμαστε για να λυθεί το Εθνικό θέμα. Τώρα που διακυβεύονται πολλά, αλληλοκαρφώνονται και η ΟΜΕΡΤΑ του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ πετάχτηκε στα σκουπίδια. Οπόταν και ο Άντρος Κ. φίλος , αδελφός, διπλανός του Αχιλλέα στα φόρουμ, μας είπε ότι ο δικηγόρος παρέσυρε πολίτες να προσφύγουν μαζικά στο ΕΔΑΔ για να αποκομίσει χρήμα και προκάλεσε ζημιά στο Εθνικό θέμα, εξαπολύοντας μάλιστα την μέγιστη ύβρη , ότι βάζει το πολιτικό του μέλλον πάνω από την Κύπρο.

ΚΛΑΜΑ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ ΣΙΩΠΗΣΑΝ…

Ο δε Αχιλλέας κλαψουρίζοντας αναφώνησε κι εσύ Ναιναίκο Βρούτε αλλά για την ταμπακέρα των κατηγοριών …τίποτε. Πάντως οι ευαισθητούληδες των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης της κλίκας ΝΑΙΝΑΙΣΤΑΝ, ο ΠΟΛΙΤΗΣ, η Αλεξάνδρα Ατταλίδου, η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, δεν αντέδρασαν , καλύτερα ΣΩΠΑΣΑΝ για την επίθεση με χαρακτηρισμούς από Άντρο Κ. Μάνα μου ρε εν συγκινητικό που δέχονται όλες τις απόψεις χωρίς να κατηγορούν κανένα. Αν έλεγε κάποιος άλλος στον Αχιλλέα Δ. τέτοιου είδους κατηγορίες το ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ θα έβγαζε όλα τα ιμάτια του και θα τα ξέσκιζε για διαμαρτυρία. Τώρα ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ δεν άκουσαν. Αυτοί θα μας έσωζαν και ακόμη κουνούν το δάκτυλο.

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ

Πως το είπε ο μοναδικός αριστερός υποψήφιος για την Προεδρία ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ; Ξεχειλώσαμε τον όρο της αριστεράς. Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ δεν είναι αριστερός υποψήφιος μας είπε ο κ. Αριστοτέλους που έχει βάθος πολιτικής σκέψης , ορθολογισμό, ευγλωττία, με ιστορικές γνώσεις και με σταράτες θέσεις και απόψεις,. Συνάντησε τους πλοιοκτήτες και δεν βρέθηκε με τους ναυτεργάτες, αναφώνησε. Ρε φίλε μου Χαράλαμπε, εκ Γουρρίου ορμώμενε, δεν έμαθες ότι αν εκλεγεί ο Μαυρογιάννης θα διορίσει πλοιοκτήτη Υπουργό Οικονομικών; Αυτή είναι η ροζ αριστερά φίλε…

Α, και μην τους βάζεις έγνοιες ρίχνοντας ατάκες – προειδοποιήσεις ότι έφθασε η ώρα για ένα κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς γιατί συγχύζονται. Κι εσείς όλοι οι αριστεροί, συμπεριλαμβανομένου του Τμηματάρχη Υψηλής πολιτικής και όλων των κόκκινων συντρόφων της ΞΥΠ, φθάνει να μεμψιμοιρείτε ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ χωρίς να κάνετε πράξεις, όσα με τρελαίνετε σιγοψιθυρίζοντας για την κατάντια του ΑΚΕΛ στο Κυπριστάν. Ορμάτε στην ιστορία ή κρυφτείτε στο παρασκήνιο …σιωπώντας. Όλοι κρινόμαστε από την συνείδηση μας…

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Η περιβόητη Επιτροπή δημοσιογραφικής δεοντολογίας της ΚΟΤΖΑΜΑΝΗ( ΑΝΤ1) , ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ( ΑΛΦΑ), ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ( ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ), ΧΑΡΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ( ΠΟΛΙΤΗ), ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΡΟΥΤΗ( ΩΜΕΓΑ) δεν διέγνωσε κάποια παράβαση για να ξεσηκωθούν τα αισθήματα τους αναγιγνώσκοντας τους καταλόγους υποστηρικτών των υποψηφίων Προέδρων, στους οποίους περιέχονταν αρκετοί εν ενεργεία δημοσιογράφοι; Αυτός δεν είναι ο ορισμός της ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ κάθε είδους δημοσιογραφικής δεοντολογίας; Εκτός κι αν ασχολούνται οι δικαστές της δεοντολογίας μόνο αν θιχτεί κάποια φίλη τους. Μάνα μου ρε κι όλοι αυτοί σας καθοδηγούν στα κανάλια. Πόσο συγκινητικό είναι να μας το παίζουν αμερόληπτοι και να διοργανώνουν συνέδρια για να μας υποδείξουν περί δεοντολογίας. Οι συνάδελφοι τους στην ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ και το Μαλάουι είναι πάντως προβληματισμένοι… συνεδριάζοντας στην ζούγκλα με άγρια θηρία γύρω τους.

ΥΓ. Όλοι αυτοί που κατηγόρησαν με πάθος και λοιδόρησαν όσους επέλεξαν να πενθήσουν για τον χαμό του βασιλιά Κωνσταντίνου, θεωρώντας τους αναχρονιστικούς, ψεκασμένους και εν ολίγοις καθυστερημένους, μπορούν να μας εξηγήσουν, γιατί όσους παρουσιάζουν ως ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ και μας παροτρύνουν να τους ακολουθούμε, αφού είναι ο ορισμός της προοδευτικότητας, όπως οι Άγγλοι, Σουηδοί, Ισπανοί, Δανοί, Ολλανδοί, Λουξεμβούργιοι, έχουν βασιλείς και πρίγκιπες; Πότε επιτέλους θα μάθουμε ΟΛΟΙ να σεβόμαστε την άλλη άποψη και να μην βλέπουμε τα πάντα με χρωματιστά γυαλιά;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X