ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚΕΛ: Φοβήθηκαν - φιμώθηκαν - σώπασαν - υπάκουσαν Στέφανο

Δεν άφησαν την Ειρήνη Χαραλαμπίδου να μιλήσει

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Προεργασία Στέφανου με υποσχέσεις και άλλα πολιτικά τρικ

Έσβησε φωτιές, προσέλκυσε με κομματικές και άλλες υποσχέσεις αρκετούς, παρέκαμψε αντιδρούντες, φίμωσε ορισμένους και άφησε κάποιους να εκτονωθούν παραπέμποντας σε πικρίες του παρελθόντος ή και προσωπικές ατζέντες και προτιμήσεις ήταν η στρατηγική που κινήθηκε ο Γενικός Γραμματέας ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και το κονκλάβιο - επιτελείς του, έτσι ώστε να πετύχει ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ, παρουσιάζοντας εν πολλοίς το ΑΚΕΛ ενωμένο, με σηκωμένα μανίκια για να δουλέψουν υπέρ Μαυρογιάννη. Τώρα, πόσο θα είναι το ύψος των μανικιών που θα ανέβουν είναι μια άλλη πολυσύνθετη κόκκινη ιστορία, που θα απολαύσουμε το επόμενο διάστημα. Γιατί ξέρετε στο Κυπριστάν το μανίτζι έχει διττή ερμηνεία και ενίοτε αν μεταφερθεί στην Ευρωττοπουζοκυπριακή του έκφραση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στους αποδέκτες.

ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟΥ

Εν πάσει περιπτώσει ο ΣτεφΣτεφ κέρδισε το πρώτο στοίχημα και πέρασε από την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη με συντριπτική πλειοψηφία την υποψηφιότητα Μαυρογιάννη, οπόταν σε πρώτο στάδιο πέτυχε μια ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΝΙΚΗ. Η οποία και επιδέχεται πολλών ερμηνειών, αλλά που σαφέστατα δίνει ΑΝΑΣΕΣ στον Γ.Γρ. και το κονκλάβιο του (ΑΡΙΣΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΥ- ΧΑΡΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ), αφού σε περίπτωση ήττας, δεν θα δεχθούν όλο το βάρος - επίχειρα, αλλά θα μεταφερθεί και στους ώμους όλων εκείνων που σήκωσαν το χεράκι και ψήφισαν Μαυρογιάννη.

ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ το Αντρικκούι

Ο οποίος Αντρίκκος σαν γνήσιο δασκαλούι από τον Αγρό, κατέδειξε ότι χρειάζεται εντατικά μαθήματα, αφού απέχει έτη φωτός από το στάτους ορθολογικού πολιτικού, καταδεικνύοντας το στάτους του, από την πρώτη μέρα που πήρε το χρίσμα του ΑΚΕΛ. Και συμπεριφέρθηκε ως δασκαλούι ο Μαυρογιάννης, αφού ευχαρίστησε το ΑΚΕΛ που θα τον στηρίξει, χωρίς όμως εκ των προτέρων να εξαγγείλει υποψηφιότητα, την οποία εκ των υστέρων θα χαρακτηρίσει ανεξάρτητη. Είστε σίγουροι ότι δεν είναι ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ το Αντρικκούι, που συμπεριφέρθηκε λες και πήρε προαγωγή και από δασκαλούι έγινε Βοηθός Διευθυντής στο Δημοτικό του Αγρού και έπρεπε να τρέξει στον καφενέ του χωρκού να το ανακοινώσει…

Η ΟΜΑΔΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΑΝ

Επανερχόμενοι στην συνδιάσκεψη να επισημάνουμε ότι ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ, όπως αποκαλύπτουν κόκκινοι σύντροφοι της ΞΥΠ εργάσθηκε μεθοδικά το προηγούμενο διάστημα για να ΑΠΑΛΥΝΕΙ τις αντιδράσεις. Πέτυχε σε μεγάλο βαθμό, αφού αυτό διαφάνηκε από την κατηγοριοποίηση όλων εκείνων που αντιδρούσαν στην υποψηφιότητα Μαυρογιάννη. Κλήθηκαν στην Εζεκία Παπαϊωάννου και εκεί αναλόγως της περιπτώσεως επιχειρήθηκε προσπάθεια να διασκεδαστούν οι ανησυχίες.

Κλασικό παράδειγμα η ομάδα του Ευρωβουλευτή ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, η οποία και πείσθηκε να συμπαραταχθεί με τον Μαυρογιάννη και βεβαίως - βεβαίως θα καταγραφεί στα κόκκινα κατάστιχα η εν λόγω συμπεριφορά, για να αποκομίσουν περαιτέρω κομματικά οφέλη, τόσο ο ομαδάρχης όσο και τα μέλη της ομάδας (χμ αγόρια και σεις …). Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών θα συμμετάσχουν ενεργά και στο επιτελείο Μαυρογιάννη, με την χάραξη της στρατηγικής που θα ακολουθηθεί στον Προεκλογικό αγώνα. Έτσι και ο κ. Γεωργίου στάθηκε στο πλευρό του Στέφανου στην δύσκολη στιγμή.

Αντίστοιχη φαίνεται να είναι και η επιτυχία ΣτεφΣτεφ με την στήριξη που παρέχει η οικογένεια Χριστόφια, που έδωσε ώθηση σε αρκετούς ψηφοφόρους να συμπαραταχθούν με τον Γ.Γ. Βλέπετε ο βουλευτής ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ δεν είναι ακόμη έτοιμος να αναλάβει την θέση του Στέφανου, οπόταν παρά να κατέχει το δακτυλίδι κάποιος που δεν ελέγχεται καλύτερα ο ΣτεφΣτεφ και ο με τον καιρό όλα θα γίνουν κυρίως όταν ανδρωθεί πολιτικά ο ΧριΧρι.

ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ Ο ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ - ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΤΣΕΛΕΠΗΣ - ΜΑΥΡΟΥ

Όσον αφορά τους αντιδρούντες, σ’ αυτούς κατατάσσεται ανοικτά ο τέως Γενικός Γραμματέας ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, ο οποίος και επέμενε ότι ο Μαυρογιάννης είναι και αυτός υπάλληλος του ΝΙΚΑΡΟΥ και δεν διαφέρει ποσώς από τους άλλους υποψηφίους, αφού υπηρέτησε την Κυβέρνηση που θέλουν ν’ αλλάξουν. Εξάλλου είναι διαμετρικά αντίθετες οι απόψεις τους στο Κυπριακό και ιδιαίτερα το αφήγημα με το Κραν Μοντανά του Άντρου Κ. διαφέρει απ΄αυτό του Αντρίκκου ΜπλακΤζον. Κατά της υποψηφιότητας Μαυρογιάννη τάσσονται και άλλα στελέχη όπως ο ΤΟΥΜΑΖΟΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ και η ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΟΥ, αλλά καθότι τυγχάνουν να κατέχουν καίρια πόστα στο κόμμα, υπεύθυνος Γραφείου Κυπριακού ο πρώτος και επικεφαλής των ΜΜΕ του κόμματος η δεύτερη ΚΑΤΕΠΝΙΞΑΝ την οργή τους και ΣΩΠΑΣΑΝ.

Ωστόσο, αν για τον Στεφάνου είναι νίκη το αποτέλεσμα της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης αποτελεί ΗΤΤΑ για του αντιδρούνες αφού ΜΟΝΟ 10 άτομα ψήφισαν κατά του Μαυρογιάννη. Οπόταν θα πρέπει να παραμεριστούν και να καταλάβουν στην νέα ΑΚΕΛική τάξη πραγμάτων, ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ είναι ο ΣτεφΣτεφ και οι πάλαι ποτέ υποστηρικτές και χειροκροτητές τους ανέκρουσαν πρύμνα και τους εγκατέλειψαν πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις. Αυτά λέγαμε στον φίλο μας Άντρο Κ, αλλά μας θεωρούσε εχθρούς. Δεν έμαθε αρχαία Ελληνικά για να γνωρίζει την ρήση φοβού τους υπό σου ευεργητεθέντας.

ΦΙΜΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΜΑΠΙΔΟΥ – ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ

Πάμε και σε μια ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ που ανήκει η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ. Για να μην χαλάσει το κλίμα και την ωραία ατμόσφαιρα, όπως την περιέγραψε και ο μέγιστος ΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, δεν της επιτράπηκε να μιλήσει στην συνδιάσκεψη. Της είπαν ότι δεν προβλεπόταν από τις διαδικασίες, καθότι ανήκει στις Νέες Δυνάμεις και ΦΙΜΩΣΑΝ την Ρένα μας. Η οποία και προβληματίζεται για το επόμενο της βήμα και δεν αποκλείεται να ΠΛΗΞΕΙ με δηλώσεις της το καλό κλίμα που έστησε ο Στέφανος και το κονκλάβιο του. Οπόταν περιμένετε βόμβες…

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μας είπε ο Επίτροπος του Πολίτη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΕΝΤΩΝΑΣ ότι θα στείλουμε αναπνευστήρες στην Ουκρανία. Μα δεν έγινε ολόκληρος πανζουρλισμός και αγωνιούσαμε όλοι γιατί δεν υπάρχουν αναπνευστήρες στο Κυπριστάν και θα φέρναμε εισαγωγή από Γερμανία; Τώρα δωρίζουμε κιόλας; Φανταστήκατε να ήταν 1800 κρούσματα και ποσοστό 2.74% , αλλά επειδή πέρασε – προσωρινά - η εποχή του κροωνοιού, τι θα μας έλεγαν τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης; Θα παρακαλούσαν να μπούμε όλοι καραντίνα και λοκντάουν. Τώρα σώπασαν και οι τηλεπιστήμονες.

ΥΓ: έδειξε τον δρόμο ο αρχηγός της Εθνικής Αρμενίας ΚΑΡΟΓΙΑΝ στον συμπατριώτη και συνονόματο του – μπορεί και συγγενή του - ΜΑΡΙΟ τι θα πρέπει να κάνει στις Προεδρικές εκλογές και στο θέμα Βότση. Σκληρό τάκλιν αλλά να χτυπήσει την μπάλα και λίγο και τον παίκτη…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X