ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρασυναγωγή ΝΑΙΝΑΙκιστών σπρώχνει Αχιλλέα Δ.- Καλεί σε υπέρβαση το ΑΚΕΛ

Η όποια λύση είναι ευλογία βροντοφωνάζουν- Παραμερίζουν π. Πρύτανη Κ. Χριστοφίδη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Άλλη μια ζαριά ρίχνουν οι επονομαζόμενοι κατά συνθήκη και για χάρη προσδιορισμού οπαδοί του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα του 2004, ελπίζοντας κι αυτή την φορά ότι θα τα καταφέρουν και θα εκλέξουν υποψήφιο που ανήκει στο στρατόπεδο τους και θεωρείται θιασώτης της λύσης του Κυπριακού με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Πλέον μπορούμε να οριοθετήσουμε τα εν λόγω χαρακτηριστικά αφού τα αποκάλυψε στέλεχος τους επισημαίνοντας ότι η όποια λύση είναι ΕΥΛΟΓΙΑ…

ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΝ ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΩΝ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

• Για όσους γνωρίζουν το παρασκήνιο, το εν λόγω στρατόπεδο των ΝΑΙΝΑΙκων κατάφερε να εκλέξει στην εξουσία όλους τους ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ, όπως τους ονόμαζαν, με μπροστάρη και καθοδηγητή τον διαπρύσιο κήρυκα της εν λόγω λύσης, τον Πρόεδρο Αναστασιάδη. Και αφού ούτε ο ΝΙΚΑΡΟΣ δεν ΥΠΑΚΟΥΣΕ στα ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ τους, τον αποκαθήλωσαν και προχωρούν για τον επόμενο, που όπως περιγράφουν θα έχει το θάρρος για να προχωρήσει στην λύση του Κυπριακού.

• Εμείς ως ΞΥΠ έχουμε για χρόνια ενδιατρίψει επί τη δράσης των φίλων μας των ΝΑΙΝΑΙκων και γνωρίζουμε τους ηγέτες, τους εγκεφάλους, τον τρόπο λειτουργίας τους και εν γένει τις επιδιώξεις τους, που ενίοτε συνταυτίζονται- χμ, πάντα συμβαίνουν αυτά- και με τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Πάντως, έχουν ΣΥΝΟΧΗ και ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ και διαφάνηκε ξεκάθαρα στην ΧΛΙΑΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ τους στην κράτηση του ΑΝΤΡΕΑ ΣΟΥΤΖΗ, για την οποία δεν προέβησαν σε καμία εκδήλωση, παρά περιορίστηκαν σε φιλολογικές συζητήσεις, γιατί είχαν πληροφορίες ότι ο συναγωνιστής τους θα ταλαιπωρηθεί μεν αλλά θα αφεθεί ελεύθερος οπωσδήποτε.

• Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ 200 ΤΟΥ ΝΑΙΝΑΙΣΙΤΑΝ ΣΤΟΝ ΝΙΚΑΡΟ

• Έδρασαν μέσω των διασυνδέσεων τους στα κατεχόμενα. Πάντως για να κλείσουμε μ’ αυτό να επισημάνουμε ότι η ΞΥΠ, πληροφορήθηκε για κατάλογο 200 στελεχών του κινήματος του ΝΑΙ, όπως το ονομάζουν, και ΕΝΕΧΥΡΙΑΣΤΗΚΕ από ηγετικό στέλεχος- τυγχάνει και δημοσιογράφος- στον ΝΙΚΑΡΟ, όταν βρίσκονταν ακόμη στην περίοδο στενής τους συνεργασίας και σε στιγμές που πίστευαν ότι ήταν ένας εξ αυτών και θα υποβοηθούσε – γενικώς- τα στελέχη με διορισμούς, προαγωγές και άλλες τακτοποιήσεις. Ωστόσο, στην πορεία τα ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΑΝ με τον ΝΙΚΑΡΟ και έμειναν όλοι επί ξύλου κρεμάμενοι, με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να κρατά την λίστα στα χέρια…

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΧΙΛΛΕΑ Δ. ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ

• Λοιπόν, οι ηγέτες της ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ψάχνουν απεγνωσμένα για να βρουν τον νέο υποψήφιο για τις Προεδρικές εκλογές που θα είναι κοντά στα πιστεύω και θέλω τους. Κατέληξε λοιπόν το ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ, ότι ο μόνος που μπορεί να εκπληρώσει τα όνειρα τους είναι ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ. Και αφού δεν κατάφεραν να τον σπρώξουν προς το ΑΚΕΛ και να είναι υποψήφιος, οπόταν θα υπήρχαν και περισσότερες ελπίδες για να έχουν στον θρόνο του Προεδρικού ημέτερο, μετά και από σχετική ανακατωσούρα και αναβρασμό επέρριψαν δε και ευθύνες σε στελέχη του επιτελείου του υιού ΛΈΛΛΟΥ, για αμέλεια καθήκοντος, προχωρούν στο PLAN Β. Ε, μα είναι δομημένη οργάνωση τύπου ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ.

• Διαβλέποντας ότι δεν θα μπορούσε κάποιος εκ των τριών υποψηφίων να ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ τους στόχους τους, είτε για εγγενείς λόγους είτε ελέω κομμάτων που τους στήριζαν, η παρασυναγωγή- μασονική στοά του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ επέστρεψε στον ΑΧΙΙΛΕΑ Δ. Μέσω των ΝΑΙΝΑΙΚΙστών δημοσιογράφων που είναι διάσπαρτοι στα μίντια και ελέγχουν σε κάποιο βαθμό την ενημέρωση ( αναγνωρίζω την σοβαρότητα της τοποθέτησης, αλλά όσοι έχουν όρεξη ας το ψάξουν, δεν θα τα αποκαλύπτει κι όλα η ΞΥΠ) κατάφεραν να δώσουν ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ στον Αχιλλή με την επονομαζόμενη ΣΥΜΠΡΑΞΗ των μικρών. Τώρα πόσος εν ο κάουρας τζιαι πόσο το ζουμί του, είναι μια άλλη πονεμένη ΝΑΙΝΑΙΚίστικη ιστορία. Ωστόσο, πρέπει να παλέψουν.

• ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ

• Οπόταν ο τέως Πρύτανης ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ που είχε την ευγενή φιλοδοξία να ηγηθεί του σχήματος των ανεξαρτήτων, διαβλέπει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια προσπάθεια να προκαθοριστούν τα αποτελέσματα υπέρ Αχιλλέα και οι ενέργειες που καταβάλει μέσω του κινήματος του ΝΕΟ ΚΥΜΑ, φαίνεται ότι είναι ΜΑΤΑΙΕΣ γιατί περιέπεσε στα πλοκάμια της στοάς του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ. Η ΞΥΠ σας ενημερώνει ότι κατά πάσα πιθανότητα και όταν ολοκληρωθεί η δημοσκόπηση που βρίσκεται σε εξέλιξη και θα δώσει- ΣΙΓΟΥΡΑ- την πρωτιά στον Αχιλλέα, ο οποίος θα είναι και υποψήφιος τους, τότε ο τ. Πρύτανης θα συνεχίσει ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ. Εξάλλου, την όλη προσπάθεια ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΕ ο Αχιλλέας Δ., που σε ένα από τα γνωστά ξεσπάσματα του που παραπέμπουν τους επικοινωνιολόγους του ( Κ. ΠΙΕΡΙΔΗ- Μ. ΜΑΙΛΣ) να χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο, επισήμανε προ δεκαπενθημέρου ότι θα είναι υποψήφιος μέχρι το τέλος κι ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις του κουαρτέτου των ανεξαρτήτων.

• Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΑΚΕΛ ΜΕ ΑΧΙΛΛΕΑ Δ. ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ

• Τώρα στην στοά του ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ συζητείται έντονα το επόμενο βήμα τους που πρέπει να είναι ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ και να έχει προοπτική. Κι επειδή δεν είναι ΟΥΤΟΠΙΣΤΕΣ και οι περισσότεροι – το καυχώνται μάλιστα δημοσίως σε τηλεοπτικά πάνελ- γνωρίζουν ΑΡΙΣΤΑ από εκλογικές αναμετρήσεις , επιχειρούν το ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ. Να πείσουν την ηγεσία του ΑΚΕΛ ότι θα πρέπει να κάνει την ΥΠΕΡΒΑΣΗ και να πάει με Αχιλλέα Δ., αποσύροντας την στήριξη στον ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ. Εν πρώτοις κάποιος θα μειδιάσει με το σενάριο. Ανέφικτο είπαν οι ΑΚΕΛικοί. Θα ρεζιλευτούμε μονολογούν.

• Ωστόσο, τους αντιπαραβάλουν ότι η ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ Μπλακ τζον θα επιφέρει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και θα αφήσει ανεπούλωτες πληγές στο κόμμα . Πιστεύουν ότι με Αχιλλέα Δ. θα πετύχουν ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ και ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ με προοπτική νίκης και εκτός των άλλων θα συλλέξουν και ψήφους που δεν εμπιστεύονται το δασκαλούι που τον Αγρό. Η προσπάθεια βρίσκεται σε εξέλιξη και θα σας ενημερώνουμε. Όσοι είστε υποψιασμένοι θα δείτε και σχετικά δημοσιεύματα, αναρτήσεις και άλλες ειδήσεις στα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης που θα ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ Μαυρογιάννη και θα ΕΞΥΜΝΟΥΝ Αχιλλέα Δ. Κοίταξε κύριε πως τα φέρνει η ζωή. Να μας πουν και μαυρογιαννούθκια.

• ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΥΣΗ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό. Έγραψε ιστορία πάντως ο κ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ με το άρθρο του στον ΠΟΛΙΤΗ. Τον συγχαίρουμε, αν και δεν τον γνωρίζουμε, γιατί μας αρέσουν οι άνθρωποι που είναι μάγκες και δεν κρύβονται , αλλά λένε δημοσίως αυτά που πιστεύουν. Έστω κι αν κάποιος ΔΙΑΦΩΝΕΙ μαζί τους έχει όλο τον σεβασμό για το θάρρος του . Και ο κ. Θεοδώρου περιέγραψε την νέα τάση – απόφαση – επιδίωξη των ΝΑΝΑΙΚιστών. Η επιδίωξη της ΟΠΟΙΑΣ ΛΥΣΗΣ στο Κυπριακό. Χωρίς φτιασίδια ή μουσκουρούθκια όπως λένε στο χωριό του ΘΟΥΚΥ του Πολίτη, ανέφερε ότι υπό τις παρούσες συνθήκες η όποια λύση είναι ΕΥΛΟΓΙΑ. Και μάλιστα την περιέγραψε ευκρινώς. Εκ περιτροπής προεδρία, παραμονή αποσπάσματος Τούρκων στρατιωτών και συνέχιση εγγυήσεως της Τουρκίας. Μάλιστα. Παρακαλούμε σεβαστείτε την άποψη του, γιατί ο κ. Θεοδώρου είχε τους ΓΕΝΕΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ να αναφέρει επακριβώς τι προσδιορίζει για εφικτή λύση στο Κυπριακό. Οι υπόλοιποι που κρύβονται πίσω από απροσδιόριστες ορολογίες για λύσεις ξεπερασμένες και αναφέρονται σε επανένωση χωρίς να κατονομάζουν τι ακριβώς επιδιώκουν είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. Ας πουν δημόσια ότι ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ την άποψη Θεοδώρου κι ας μην δίνουν χαρακτηρισμούς σε άλλους παραπέμποντας σε θεωρίες περί της διάρρηξης του πάγου μεταξύ των δυο κοινοτήτων και άλλα φληναφήματα. Βάλτε στον δημόσιο διάλογο την άποψη σας να κριθείτε. Ο κ. Θεοδώρου έγραψε ιστορία και πήρε το όποιο παράσημο του αναλογεί…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X