ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Το νέο ΔΣ του ΡΙΚ, τα δύσκολα και η μάχη για τα τηλεοπτικά σόου

Στα δύσκολα το νέο ΔΣ του ΡΙΚ

Χρύσανθος

Χρύσανθος

 Στα δύσκολα το νέο ΔΣ του ΡΙΚ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε το ΡΙΚ μετά τους διορισμούς που έκανε το υπουργικό συμβούλιο. Τα νέα μέλη του ΔΣ αναλαμβάνουν το ίδρυμα σε μία ιδιαίτερη περίοδο. Και αυτό, όχι μόνο λόγω της πανδημίας και του έντονου ανταγωνισμού αλλά και των εξελίξεων που έχουν τροχοδρομηθεί από το προηγούμενο ΔΣ τόσο για το οργανόγραμμα και τη λειτουργία του ιδρύματος όσο και για την ανέγερση νέου κτιρίου.

Πολλά αναμένονται από τη νέα διοίκηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης η οποία θα κριθεί βεβαίως από τα αποτελέσματα των αποφάσεών της. Νέος πρόεδρος του ΡΙΚ έχει διοριστεί ο δικηγόρος Μιχάλης Μιχαήλ με αντιπρόεδρο την επίσης δικηγόρο Ελένη Λουκά. Τα υπόλοιπα μέλη είναι: Κυριάκος Γέρου, Στέλεχος Τραπεζικού Ιδρύματος, Σοφοκλής Μαρκίδης, Σύμβουλος Επικοινωνίας, Σούλης Μαλέκος, Σύμβουλος Επικοινωνίας, Κώστας Βήχας, ηθοποιός, Κώστας Κώστα, Οικονομικές επιστήμες, Βίκτωρας Ακάμας, δικηγόρος, Σοφοκλής Μούσουλος, Οικονομικές Επιστήμες.

Μεγάλες αλλαγές στο Voice και δίχτυα στον Αργυρό

Το Voice ετοιμάζεται εντατικά για το νέο του κύκλο ο οποίος θα είναι χωρίς την Ελεονώρα Ζουγανέλη, η οποία αποχωρεί από τη θέση του κριτή. Ερωτηματικό παραμένει και η παρουσία του Πάνου Μουζουράκη, αφού σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ετοιμάζεται και αυτός να αποχωρήσει. Φαίνεται πως αυτή ήταν η αιτία που στο τρέιλερ για το νέο Voice δεν εμφανίζεται καθόλου η ομάδα των κριτών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που φθάνουν από την Αθήνα οι άλλοι δύο κριτές, Σάκης Ρουβάς και Έλενα Παπαρίζου παραμένουν στην κριτική επιτροπή μαζί με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό.

Ο Τούρκος παραγωγός του σόου Ατζούν Ιλιτζαλί φέρεται να δίνει μάχη για να πείσει έναν πολύ δημοφιλή τραγουδιστή, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, χωρίς όμως να έχει επιτευχθεί συμφωνία μέχρι στιγμής. Ταυτόχρονα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η παρουσία του Πάνου Μουζουράκη.
Σύμφωνα με όσα ακούω από πηγή μου στην Αθήνα, ο ΣΚΑΪ επενδύει πολλά στο νέο γύρο του Voice, αφού η νέα τηλεοπτική σεζόν αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική και απαιτητική.

Στην Κύπρο ως γνωστόν το Voice προβάλλεται από το Sigma.

Στον Alpha με νέες διασημότητες το «J2US»

Στον Alpha Ελλάδος έχει μετακομίσει ως γνωστόν ο παραγωγός και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με το OPEN. Επί του παρόντος εργάζεται εντατικά για τη νέα παραγωγή του «J2US» θα οποίο προορίζεται να είναι ο πρωταγωνιστής της prime time ζώνης σε επίπεδο show το ερχόμενο φθινόπωρο.

Πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz προσεγγίζονται για συμμετοχή στο νέο κύκλο του «J2US» το οποίο θα αρχίσει να μεταδίδεται από φθινόπωρο. Μεταξύ των ονομάτων που έχουν διαρρεύσει είναι οι η Σοφία Κουρτίδου, η Σοφία Μουτίδου, η Δανάη Μπάρκα, ο Χάρης Χριστόπουλος, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Αργύρης Αγγέλου, η Ντόρα Μακρυγιάννη, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Μαυρίδης. Προς το παρόν γίνονται συζητήσεις χωρίς να έχουν ακόμη κλείσει συμφωνίες αλλά οι διαπραγματεύσεις πρέπει να ολοκληρωθούν γρήγορα γιατί η παραγωγή θα πρέπει να αρχίσει άμεσα για να προλάβουν να βγουν στον αέρα λίγο μετά την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, μιας και χρειάζεται έρευνα και για τους παρτενέρ που θα έχουν οι διάσημοι διαγωνιζόμενοι.

Στην κριτική επιτροπή παραμένουν οι Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής που έδωσαν το ιδιαίτερο στίγμα τους στην παραγωγή τα τελευταία δύο χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X