ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Ποιος σταθμός είναι πρώτος σε τηλεθέαση και ποια εκπομπή καταγράφει ρεκόρ;

Η θεαματική επιστροφή του κάμπινγκ

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Η θεαματική επιστροφή του κάμπινγκ

Πέραν από εντυπωσιακή ήταν η επιστροφή του Κάμπινγκ στην κυπριακή τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Ο δεύτερος γύρος της σειράς άρχισε πριν από ακριβώς μια εβδομάδα, στις 6 Οκτωβρίου και κατέγραψε ένα εντυπωσιακό ποσοστό τηλεθέασης. Στο τελευταίο τέταρτο η σειρά κατέγραψε 26.8% στο σύνολο του πληθυσμού. Στο τελευταίο τέταρτο μετάδοσης της η σειρά κατέγραψε το ψηλό 27.6% στο γενικό σύνολο του πληθυσμού, φτάνοντας μέχρι και 30.9% στα δυναμικά κοινά.
Η επιτυχία της σειράς που υπογράφει ο Φώτης Γεωργίδης φαίνεται και από την υποδοχή που της έγινε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού οι ατάκες της αναπαράγονται συστηματικά. Ατάκες όπως «Καύκει αλλά αρέσκει μου», «Ζαμπούα», «Τσακρίν», «Βαρκούα» τα βλέπουμε συχνά σε αναφορές στα σόσιαλ μίντια αλλά και τα ακούμε σε χιουμοριστικά σχόλια σε παρέες. Αυτή ίσως να είναι και η πιο σημαντική επιβεβαίωση της επιδραστικότητας που έχει η σειρά-έκπληξη.

Τι λέει η τηλεθέαση;

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης εξακολουθεί να βρίσκεται ο Alpha, αυξάνοντας τη διαφορά του από τα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια. Την εβδομάδα 04 - 10 Οκτωβρίου ο Alpha βρέθηκε ξανά στην πρωτιά της λίστας της εταιρείας τηλεμετρήσεων Nielsen, με δεύτερο τον ANT1, τρίτο το Sigma, τέταρτο το Omega και πέμπτο το ΡΙΚ1.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και την περασμένη εβδομάδα οκτώ από τις δέκα πρώτες σε τηλεθέαση εκπομπές ήταν του Alpha.

Αναλυτικά οι μετρήσεις της εταιρείας Nielsen για την τηλεθέαση για την εβδομάδα 04 - 10 Οκτωβρίου ήταν:

ALPHA: 15.7%

ΑΝΤ1: 12%

SIGMA: 11%

OMEGA: 10.3%

ΡΙΚ1: 10%

ΡΙΚ2 : 2.3%

ΕΡΤ WORLD: 1.8%

Οι πρώτες εκπομπές

Οι πρώτες πέντε εκπομπές σε τηλεθέαση για την ίδια εβδομάδα ήταν στην ουσία δύο, όλες του Alpha, το «The Λούης night show» που βρέθηκε στην κορυφή και η νέα σειρά του Alpha «Σασμός» η οποία βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση στη μυθοπλασία. Ο «Σασμός» κατάφερε να αφήσει πίσω της όλες τις άλλες σειρές, ακόμα και την «Γη της ελιάς» και να έχει τρεις εκπομπές στις πρώτες πέντε και τέσσερις εκπομπές στις πρώτες δέκα! Σημαντική είναι και η είσοδος του «Κάμπινγκ», επίσης του Alpha, στην μικρή λίστα, αφού έκανε θεαματική πρεμιέρα καταλαμβάνοντας την 5η και την 7η θέση στις πρώτες δέκα εκπομπές της εβδομάδας. Σε ό,τι αφορά τις εκπομπές του Alpha η «Γη της ελιάς» κατέλαβε την περασμένη εβδομάδα την 10η θέση. Στην όγδοη θέση βρέθηκε το «The voice of Greece» του Sigma και στην ένατη θέση το «Casa de Mikel» του ΑΝΤ1.

Δείτε πιο κάτω ποιες ήταν οι πρώτες πέντε εκπομπές της εβδομάδας 04 - 10 Οκτωβρίου και ποιες ημέρες προβλήθηκαν.

1. ΤΗΕ ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW από τον Alpha στις 08/10, το οποίο κατέγραψε μέχρι 33.9% (104.620)

2. Σασμός από τον Alpha στις 06/10, το οποίο κατέγραψε μέχρι 24.4% (82.060),

3. Σασμός από τον Alpha στις 05/10, το οποίο κατέγραψε μέχρι 28.4% (75.740),

4. Σασμός από τον Alpha στις 04/10, το οποίο κατέγραψε μέχρι 22.5% (72.310), και

5. Κάμπινγκ (πρεμιέρα) από τον Alpha στις 06/10, το οποίο κατέγραψε μέχρι 27.3% (72.260).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X