ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

MediaBlog: Ο πληρωμένος έρωτας του «Bachelor» και οι 20 παρατρεχάμενες

«Πώς μπορούν 20 γυναίκες να ερωτευτούν αληθινά τον επόμενο Έλληνα περιζήτητο εργένη, που δεν είναι άλλος από τον γνωστό Αλέξη Παππά;»

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Γιατί να τον ερωτευτούν;

«Πώς μπορούν 20 γυναίκες να ερωτευτούν αληθινά τον επόμενο Έλληνα περιζήτητο εργένη, που δεν είναι άλλος από τον γνωστό Αλέξη Παππά;» διερωτάται το τρέιλερ του ριάλιτι του τίποτα. Η απάντηση νομίζω πως είναι πανεύκολη: «Αν πληρωθούν!». Και συγκρατούμαι να μην κάνω άλλα σχόλια.

Το ριάλιτι που προκάλεσε σχόλια επί σχολίων στον πρώτο του κύκλο και έθεσε ξανά θέματα σεξισμού, την αντιμετώπιση των γυναικών, τόσο από τους άνδρες όσο και από τις ίδιες τις γυναίκες αλλά και τις οικογένειές τους αλλά και την ΤV, επανέρχεται... δριμύτερο.
Ο γνωστός από τη συμμετοχή του στο «Survivor» και σε κάποια τηλεοπτικά σήριαλ Αλέξης Παππάς είναι φέτος ο νέος εργένης του «The Bachelor». Το λεγόμενο κόνσεπτ του ριάλιτι είναι ότι ο… περιζήτητος εργένης αφού παιξει (σόρι, γνωριστεί) με κάθε μία από τις 20 γυναίκες που θα τον διεκδικήσουν μαζί με το οικονομικό έπαθλο,ακόμα και με μαλλιοτραβήγματα αν χρειαστεί, θα καταλήξει με μία με την οποία μάλιστα θα παντρευτεί!

Στο προηγούμενο περισπούδαστο ριάλιτι ο… γάμος δεν κράτησε πολύ και οι δύο πρωταγωνιστές της παράδοξης σχέσης τα έχουν σπάσει και γίνονται μέχρι και σήμερα ρεζίλι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για να ξέρετε, μεταξύ των 20 γυναικών που θα διεκδικήσουν τον Παππά θα είναι και δύο Κύπριες. Και όπως λέει το διαφημιστικό τρέιλερ «θα προσπαθήσουν να κλέψουν την καρδιά και το μυαλό του», ενώ «ο απόλυτος έρωτας, ετοιμάζεται να ρίξει τα βέλη του»…
Ο πρωταγωνιστής του ριάλιτι του τίποτα πληρώνεται καλά για να παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο. Οι δε 20 γυναίκες επίσης πληρώνονται για να συμμετέχουν σε αυτό και να τον διεκδικήσουν προκαλώντας καυγάδες και ίντριγκες μεταξύ τους. Οπόταν μάλλον μιλάμε για πληρωμένο έρωτα.

Φαίνεται πως και ο πληρωμένος έρωτας μπορεί να μετατραπεί σε απόλυτο και να ρίξει και αυτός τα βέλη του. Εξάλλου στην TV όλα μπορούν να γίνουν. Και με την ίδια ευκολία να... ξεγίνουν. Τουλάχιστον να μην το παρακολουθούν παιδιά...

Πρεμιέρα για τη «Γη της ελιάς»

Απόψε κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη νέα σειρά των Ανδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου «Η γη της ελιάς». Πρόκειται για τη νέα σειρά του MEGA η οποία στην Κύπρο θα προβάλλεται από τον ALPHA. Η σειρά, όπως έχει γραφτεί, αποτελεί το νέο στοίχημα για την τηλεθέαση και τη μυθοπλασία για τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Τόσο ο ALPHA στην Κύπρο όσο και το MEGA στην Ελλάδα έχουν επενδύσει πολλά στην συγκεκριμένη σειρά. Λόγω της έντονης διαφήμισης που προηγήθηκε και των όντως εντυπωσιακών πλάνων των διαφημιστικών τρέιλερ, είναι πολλοί που την αναμένουν με αγωνία.

Εκτός από τις προηγούμενες, προσεγμένες δουλειές των παραγωγών είναι και το πολύ ενδιαφέρον καστ ηθοποιών που συμμετέχουν που υπόσχονται μια ενδιαφέρουσα σειρά. Μαζί με αυτά και τα όμορφα τοπία της Μάνης και ένα σενάριο με πολλές υποσχέσεις. Μένει να επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις.

Απόψε στις 21.00 θα μεταδοθεί από τον ALPHA το πρώτο επεισόδιο και αύριο και μεθαύριο το δεύτερο και το τρίτο. Οι κανονικές ημέρες προβολής της σειράς θα είναι κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη στις 22.00.

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση