ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#Mediablog: Τρεις σειρές που θέλουν να γράψουν ιστορία και η ανυπαρξία ειδήσεων τον Αύγουστο

Τρέχουν και δεν φτάνουν τα κανάλια για τον προγραμματισμό της νέας τηλεοπτικής σεζόν

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Το μοντέλο, τα ναρκωτικά και η δεοντολογία

Ένα μοντέλο του GNTMgr συνελήφθη στην Αθήνα γιατί στο αυτοκίνητό της βρέθηκαν 35 γραμμάρια κοκαΐνης. Το θέμα, λόγω της εμφάνισης της 30χρονης, μοντέλου, στο GNTMgr πήρε δυσανάλογες διαστάσεις από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση. Χωρίς κανένα σεβασμό ούτε στην προσωπική της ζωή (είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού) και χωρίς κανένα σεβασμό στο τεκμήριο της αθωότητας, αφού η υπόθεσή της δεν έχει καν εκδικαστεί.

Ίσως να φταίει και το γεγονός ότι είναι Αύγουστος και «δεν υπάρχουνε ειδήσεις»… Το θέμα αναδείχθηκε ως κύριο με φωτογραφίες και στοχεύσεις σε ιστοσελίδες και άλλα ΜΜΕ.

Μπορεί η δημοσιότητα να είναι αδυσώπητη όταν αφορά γνωστά πρόσωπα αλλά και οι δημοσιογράφοι οφείλουν να τηρούν βασικούς κανόνες δεοντολογίας. Ανεξαρτήτως της ενοχής ή όχι των ατόμων που πρωταγωνιστούν στις ειδήσεις που προβάλλουν.

Τρέχουν και δεν φτάνουν

Όλοι οι σταθμοί τρέχουν να προλάβουν τα χρονοδιαγράμματα για τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Σε κάποιες παραγωγές έχουν μπει τα δυό τους πόδια σε ένα παπούτσι αφού φέτος τα χρονοδιαγράμματα φαίνεται να είναι πιο πιεστικά από ποτέ. Όλα τα κανάλια επενδύουν παράλληλα με τα ριάλιτι που έχουν πια γίνει… σταθερή αξία για την τηλεθέαση, και στη μυθοπλασία.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν μπορεί και να κατακτήσει ρεκόρ για τις νέες σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη και θα κάνουν πρεμιέρα από τον Σεπτέμβριο και μετά. Παράλληλα επανέρχονται και οι πιο παλιές σειρές, ανανεωμένες και έχοντας θέσει ψηλά τον πήχη. Και αυτό επειδή αποδείχθηκε από την προηγούμενη περίοδο προγραμμάτων ότι η κατάκτηση της τηλεθέασης είναι πολύ δύσκολη δουλειά.

Η επιστροφή του κάμπινγκ

Μια από τις πολύ πετυχημένες σειρές της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν, τόσο από πλευράς σεναρίου όσο και ερμηνειών και κινηματογράφηση, το κάμπινγκ, ετοιμάζεται για τον δεύτερο γύρο της.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη σειρά που έχει ενδιαφέρουσα πλοκή με ξεχωριστούς χαρακτήρες και αναμένεται ότι και στη νέα τηλεοπτική περίοδο θα ελκύσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Πολλοί είναι εξάλλου αυτοί που αναμένουν τα νέα της επεισόδια, αφού με την επανάληψη της προβολής της από τον Alpha αυξήθηκαν κατά πολύ αυτοί που την ανακάλυψαν.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Alpha, στα νέα επεισόδια της σειράς θα δούμε δύο νέα πρόσωπα. Πρόκειται για τη Νίκη Δραγούμη και τον Χάρη Κκολό οι οποίοι θα έχουν ιδιαίτερους ρόλους. Η σειρά υπόσχεται να καθηλώσει ξανά το τηλεοπτικό κοινό με τις ανατροπές και το γέλιο που θα σκορπίσει.

Τρεις σειρές που θέλουν να γράψουν ιστορία

Στον Alpha Κύπρου αναμένονται με αγωνία και τρεις νέες σειρές:

Η μία είναι «Η γη της Ελιάς» του δίδυμου Ανδρέα Γεωργίου - Κούλλη Νικολάου, με υπέροχα τοπία της Μάνης αλλά και τρανταχτά ονόματα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η άλλη σειρά είναι ο «Σασμός», μια νέα ερωτική, δραματική σειρά του Alpha για το πως ο έρωτας μπορεί να νικήσει τη βεντέτα, να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό». Και σε αυτή τη σειρά θα εμφανιστούν γνωστά πρόσωπα.

Η τρίτη σειρά είναι το «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» που μετά την τεράστια επιτυχία που έκανε στο θέατρο ετοιμάζεται για μια ορμητική είσοδό στην TV. Στην Κύπρο θα την βλέπουμε από τον Alpha, με την υπογραφή του διδύμου των επιτυχιών, Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

Στις επόμενες στήλες θα ασχοληθούμε και με τις νέες παραγωγές άλλων σταθμών που αναμένονται με ενδιαφέρον.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X